Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 17. vasárnap

Kiállítás

Adventi vasútmodell-kiállítást nyitott meg Kiss Norbi Hatvanban

Adventi vasútmodell-kiállítást nyitott meg Hatvanban a város gyönyörű műemlék vasútállomásán Kiss Norbi kétszeres Európa-bajnok, hatszoros magyar bajnok autóversenyző.

részletek

Számos újdonsággal várja idén is látogatóit az AMTS

Idén már 13. alkalommal rendezik meg Budapesten az Automobil és Tuning Show-t, amely autókülönlegességek kiállításával és számos más érdekességgel várja a látogatókat. Az esemény március 23-25. között, három napon át zajlik majd, helyszíne pedig ezúttal is a Hungexpo lesz.

részletek

Három születésnapot is ünnepel a Peugeot a Retromobile Kiállításon

A 43. Retromobile Kiállítás 2018. február 7. és 11. között várja a látogatókat Párizsban, a Porte de Versailles-nál. A PEUGEOT ez alkalommal az 5-ös szériát – a Type 5 modellt és az ötvenedik születésnapját ünneplő PEUGEOT 504-et – állítja a középpontba.

részletek

Akkor és Most Jármű Expo: megelevenedik a múlt Esztergomban

Esztergom, 2017. április 29. – Lenyűgöző oldtimerek és a modern autógyártás legújabb modelljei mutatkoznak be a Nagy-Duna sétányon ezen a hétvégén. A tavalyi sikeres eseményt követően, második alkalommal rendezik meg az Akkor és Most Jármű Expót Esztergomban. A kiállítás névadó szponzora idén a Magyar Suzuki Zrt. A hazai közönség a rendezvényen csodálhatja meg először a Genfi Autószalonon nagy sikert arató, új generációs Suzuki Swift-et.

részletek

Festmény vagy fotó? El tudod dönteni?

Egyedülálló kiállítás nyílt a spanyolországi Cevera település Regionális Múzemában ahol a Repsol MotoGP-fotósának képeiről készített festményeket lehet megtekinteni február 26-ig.

részletek

Elképesztő F1-es festménykiállításon jártunk

„Driven”, avagy „Meghajtva” - Ezzel a címmel nyitotta meg saját első önálló autósportos képgalériáját Londonban a fiatal művész Juliet Marsh, az egyedi kiállításra pedig a Formula.hu is ellátogatott.

részletek

A C_42 kiállítása az autótervezés kulisszatitkairól

A Champs-Elysées-n található exkluzív Citroen-bemutatóterem új kiállítása az autótervezés izgalmas világába kalauzolja a látogatókat. A “Citroen Making of“ című kaland a szériaautók megszületésének hosszú folyamatát mutatja be nagy részletességgel, az első ceruzavonásoktól a kutatás-fejlesztési “apróságokon” keresztül egészen a gyártási eljárásokig. Az új szezon új modell bemutatójával is együtt jár: itt látható először – még a hivatalos franciaországi premier előtt – a tavasszal megújuló C4.

részletek
Olvastad már?