Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 21. csütörtök

Key

Öt éven belül világbajnok lenne a McLaren

Elérték a szakadék mélyét, most már kifelé mászna innen Zak Brown ügyvezető csapatával, a McLarennel. Az amerikai sportvezető megszabott egy határidőt is az igazán nagy eredmények elérésére.

részletek

Ezért lépett le James Key a Toro Rossótól

A bikák főtanácsadója magyarázatot adott a Toro Rosso technikai igazgatójának váratlan távozására. Dr Helmut Marko szerint James Key a Red Bull új koncepciójával nem tud azonosulni.

részletek

Key már a 2019-es McLarennél is segíthet

Bár a kötelező várakozási idő miatt később állhat csak munkába a McLaren új szerzeménye, a vezérigazgató szerint így is érezhető lesz jótékony hatása már a jövő évi versenyautón is.

részletek

Csak jövőre csatlakozhat a Toro Rosso főtervezője a McLarenhez

Macerás igazolást szeretett volna már sokkal korábban véglegesíteni a McLaren, ez végül most sikerült nekik: a Toro Rosso főtervezője, James Key végül 2019-ben csatlakozik az istállóhoz.

részletek

McLaren: Eszméletlenül gyenge az autónk

Nem kicsi a baj a wokingi alakulatnál: az MCL33-as messze nem úgy sikerült, ahogy szerették volna, mivel az utóbbi időben szinte az összes rivális a csapat elé lépett. Brown elemezte a helyzetet.

részletek

A McLaren elcsábította James Keyt

A McLaren nagyhalat fogott ki, a Toro Rosso eddigi technikai igazgatóját, James Keyt szerezte meg. A sajtóhíreket a csapat rövidesen meg is erősítette.

részletek

Három tized menny és pokol között

Hihetetlenül szoros idén a középmezőny, két-három tized dönt kitűnő rajthely és a Q1-es kiesés között. A Red Bull fiókcsapata pedig éppen annak áldozata, hogy nem képesek konzisztensek lenni.

részletek

Vége a mézesheteknek a Hondával

A Toro Rosso év elején számos alkalommal dicsérte a japán gyártót. Immáron elszállt a rózsaszín köd, de az istálló még mindig örül annak, hogy a jól fejlődő Hondát választotta.

részletek

A Honda többre számított

Bár a Toro Rosso-Honda volt a téli tesztelések nagy meglepetése, az Ausztrál Nagydíj időmérő edzésén arcul csapta a csapatot a valóság. Mindkét pilóta már a Q1-ben búcsúzni kényszerült.

részletek

Key: Előny lenne, ha a Red Bull is Hondára váltana

Sokan féltették a Toro Rossót attól, hogy az idei évtől, a korábban alulteljesítő Honda motorra váltott. A japánok azonban eddig kitesznek magukért, a faenzaiak pedig gyári csapatként újjászülethetnek.

részletek

A Toro Rosso megbízható Hondát remél

2017-ben a McLaren szakított a Hondával. A japán gyártó idéntől a Toro Rossóval próbál szerencsét, de az olaszok szerint már változott a helyzet a Honda háza táján az utóbbi évek szenvedései után.

részletek

A szakértő szerint jobb lesz a halo

A Toro Rosso technikai igazgatója úgy véli, jelenleg a halónak nincs alternatívája, de mindenki gyorsan megszokja majd. Arra is számít, hogy az eszköz kinézete és hasznossága is sokat javulhat.

részletek
Olvastad már?