Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 19. csütörtök

Key

Vége a mézesheteknek a Hondával

A Toro Rosso év elején számos alkalommal dicsérte a japán gyártót. Immáron elszállt a rózsaszín köd, de az istálló még mindig örül annak, hogy a jól fejlődő Hondát választotta.

részletek

A Honda többre számított

Bár a Toro Rosso-Honda volt a téli tesztelések nagy meglepetése, az Ausztrál Nagydíj időmérő edzésén arcul csapta a csapatot a valóság. Mindkét pilóta már a Q1-ben búcsúzni kényszerült.

részletek

Key: Előny lenne, ha a Red Bull is Hondára váltana

Sokan féltették a Toro Rossót attól, hogy az idei évtől, a korábban alulteljesítő Honda motorra váltott. A japánok azonban eddig kitesznek magukért, a faenzaiak pedig gyári csapatként újjászülethetnek.

részletek

A Toro Rosso megbízható Hondát remél

2017-ben a McLaren szakított a Hondával. A japán gyártó idéntől a Toro Rossóval próbál szerencsét, de az olaszok szerint már változott a helyzet a Honda háza táján az utóbbi évek szenvedései után.

részletek

A szakértő szerint jobb lesz a halo

A Toro Rosso technikai igazgatója úgy véli, jelenleg a halónak nincs alternatívája, de mindenki gyorsan megszokja majd. Arra is számít, hogy az eszköz kinézete és hasznossága is sokat javulhat.

részletek

Máris gondok a Honda körül

Valószínűleg nem érte hatalmas meglepetésként a Toro Rosso istállót, hogy a Hondára való átállás nem lesz zökkenőmentes. A japán erőforrás kialakítása ugyanis problémás a faenzaiaknak.

részletek

Valóságos felszabadulás a Toro Rossónál

A faenzai F1-es istálló jövőre a Honda erőforrásait fogja használni - technikai igazgatójuk úgy érzi, jobb nem is történhetett volna csapatával a 2018-as felkészülés alatt.

részletek

Toro Rosso: Nem csak a motorral van gond...

A faenzai F1-es istállónál elmondták, hogy nem csak a Renault erőforrásával vannak problémáik, a karosszériájuk sem az igazi - bár Monacóban így is jó eredményre számítanak.

részletek

A Toro Rosso elkaphatja a Red Bullt

Több csapat is Barcelonára időzítette frissítési csomagját. Van, akinek azonnal bevált, van, akinek még ki kell aknáznia a lehetőségeket. A Toro Rosso technikai főnöke érzi, hogyan lehet elkapni a Red Bullt.

részletek

A Toro Rosso a tapasztalatra épít

A Toro Rosso technikai igazgatója, James Key véleménye szerint rutinos pilótapárosuk, Carlos Sainz és Danyiil Kvjat alapvető hajtóerő lesz a csapatnál a 2017-es szezonban.

részletek

Hatalmasat javult a Renault F1-es motorja

A Toro Rosso szerint komoly szintet lépett a francia F1-es motorgyártó, már ami a teljesítményt illeti - a megbízhatóság más kérdés, de azt majd úgyis megoldja a Renault.

részletek

2018-tól „Red Bull-osabb” lesz a Toro Rosso

Bár tulajdonosuk révén egy családba tartoznak, a két istálló teljesen más tervezési filozófiát követ autóival - 2018-tól azonban egyre többet láthatunk a Red Bullból a faenzaiak modelljében.

részletek
Olvastad már?