Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. január 23. kedd

KeszthelyiVivien

Keszthelyi Vivien jogosítványt szerzett

Legsikeresebb női autóversenyzőnk, Keszthelyi Vivien a versenypályán évek óta bizonyítja rátermettségét, közúti jogosítványt azonban csak most, többéves várakozás után szerezhetett, hisz csupán néhány héttel ezelőtt ünnepelte 17. születésnapját.

részletek

Még nem dőlt el Keszthelyi Vivien jövője

Az már biztos, hogy a fiatal magyar versenyző idei sorozata, az Audi TT Cup 2018-ban is indul, az viszont egyelőre kérdés, hogy Keszthelyi Vivien hol áll rajthoz a következő szezonban.

részletek

Keszthelyi Vivien lesz a legfiatalabb magyar helikopter-pilóta

Alig hogy véget ért a szezon, újabb hatalmas feladatok előtt áll Keszthelyi Vivien, a nemzetközi sorozatok történetének legfiatalabb magyar túraautó-versenyzője ugyanis a napokban szerzi meg az autóvezetői jogosítványát, hamarosan pedig helikoptervezetői vizsgát is tesz.

részletek

Nürburgringi 24 órás győztessel készül Keszthelyi Vivien

Alig néhány héttel a szezon befejezése után sem pihen Keszthelyi Vivien és csapata, így a korábbi terveknek megfelelően a 16 éves magyar pilóta gőzerővel készül a következő szezonra.

részletek

Ki a legnépszerűbb magyar versenyző?

Utánajártunk, mekkora rajongótábora van a hazai kedvenceknek: a legkézzelfoghatóbb mérőszámot, a közösségi média követőtáborát vettük vizsgálat alá. Íme a 20 legnépszerűbb magyar pilóta listája, számos meglepetéssel.

részletek

Vivien fantasztikus emlékekkel zárta a TT Cup szezonját

Dupla pontszerzéssel, egy világmozgalom tagjaként, "legendák" társaságában zárta Keszthelyi Vivien az Audi TT Cup szezonját, amely egyben a sorozat búcsúja is volt, ugyanakkor a 16 éves magyar pilóta számára egy rendkívül eseménydús, szerencsétlenségektől sem mentes idény szép lezárását jelentette.

részletek

Susie Wolff világmozgalmában a magyar versenyző!

Óriási megtiszteltetés érte Keszthelyi Vivient, a 16 éves autóversenyző ugyanis a jövőben első magyarként annak a mozgalomnak a tagjaként oszthatja meg tapasztalatait a fiatalokkal, amelyet Susie Wolff, a Forma-1-es Mercedes-istálló csapatfőnökének, Toto Wolffnak a felesége indított el.

részletek

Remek első futam és pontszerzés Keszthelyi Vivientől a Nürburgringen

Kiválóan kezdett és versenyzett az Audi TT Cup nürburgringi versenyhétvégéjének első futamán Keszthelyi Vivien, míg a második viadalon egy szerencsétlen baleset idő előtt vetett véget a magyar pilóta szereplésének.

részletek

Keszthelyi Vivien ex F1-es pilótával is csatázott, mindkét hollandiai futamon pontokat szerzett

Keszthelyi Vivien, az Audi tehetséggondozó akadémiájának magyar versenyzője a TT Cup sorozat legfiatalabb tagjaként mindkét zandvoorti futamot pontszerző helyen fejezte be, ráadásul az idei szezonban a legjobb hétvégéjén van túl.

részletek

A Red Bullnál vendégeskedett Keszthelyi Vivien

Exkluzív meghívásnak tett eleget vasárnap délután a Forma-1-es Magyar Nagydíjon Keszthelyi Vivien. A 16 éves magyar pilóta az évtized legsikeresebb csapatánál, a Red Bull Racingnél vendégeskedett.

részletek

Új sorozatban vendégeskedik Keszthelyi Vivien

Keszthelyi Vivien az Audi Hungaria meghívására vendége lesz az idei év egyik legérdekesebb autósporttal kapcsolatos eseményének, a Formula Student East nemzetközi hallgatói versenysorozat magyarországi rendezvényének, amelyet jövő csütörtöktől vasárnapig rendeznek az örkényi Euroringen.

részletek

Sérült autóval szerzett sporttörténeti pontokat Keszthelyi Vivien

Hatalmas magyar siker született vasárnap kora délután a legendás Norisringen, hiszen Keszthelyi Vivien a sorozat legfiatalabb tagjaként a 16. helyről indulva 8.-ként megszerezte első pontjait az Audi TT Cupban.

részletek
Olvastad már?