Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 16. kedd

KeszthelyiVivien

Áttekintés: Keszthelyi Vivien eddigi pályafutása

A fiatal magyar versenyzőlány évről évre lép egyre feljebb, nézzük meg, hogy honnan indult és milyen úton, milyen állomásokkal jutott el odáig, ahol jelenleg tart.

részletek

Keszthelyi Vivien karrierje csúcsán: Abszolút másodikként zárta a szezont

A széles körben ismert magyar pilótalány kalandos szezonzárót teljesített a Nürburgringen: több ütközés vetette vissza, végül azonban minimális különbséggel megszerezte az év végi abszolút ezüstöt és a junior értékelést is megnyerte.

részletek

Keszthelyi Vivien megőrizte második helyét a tabellán

Egy pálya, ami először került be a német túraautó-bajnokság (DTM) naptárába. Egy ország, ami napfényes időjárásáról híres, most mégis heves esővel lepte meg a versenyzőket. Egy történelmi lámpafényes futam, valamint Keszthelyi Vivien, aki nem adja könnyen a bajnokság második helyét.

részletek

Keszthelyi Vivien Misanóban küzd tovább

A német túraautó-bajnokság következő állomáshelye ezúttal a legtöbb versenyzőnek ismeretlen terep. Az abszolút összetett tabella második helyén álló Vivien most Olaszországban újabb lépést tehet a dobogó legfelső foka felé.

részletek

Keszthelyi Vivien a Kékszalagon is nyomot hagyott maga után

A jubileumi 50. Kékszalag Erste Nagydíj az induló és a befutó hajók számában is rekordot döntött, ám az „állóvizet” ezúttal egy autóversenyző megjelenése kavarta fel, aki egy másik sportágat képvisel, nem indult a versenyen, mégis mágnesként vonzotta a tömeget a rendezvényen. Fiatal, gyönyörű, intelligens és olyan könnyedén szelídíti meg a „lóerőket”, ahogy azt csak az őstehetségek képesek. Keszthelyi Vivien, az Audi Sport Racing Academy pilótája üde színfoltja volt az eseménynek.

részletek

Hol folytatják a legjobb magyar hölgyversenyzők?

A TOP50 magyar autóversenyző 2017-es rangsora egy újdonsággal, a legjobb női versenyzők listájával is előállt. Bemutatjuk, melyik hadszíntereken csap össze a férfiakkal az előző szezon krémje, Vogel Adrienn és társai.

részletek

A DTM-legenda is elismerte Keszthelyi Vivien teljesítményét

Hatalmas megtiszteltetés érte Hockenheimben bő egy hete Keszthelyi Vivient, ugyanis a német túraautó-bajnokság, azaz a DTM egyik legendás alakja, Ellen Lohr személyesen gratulált neki azt követően, hogy az Audi R8 LMS Cup nyitóhétvégéjének mindkét futamán a harmadik helyen ért célba.

részletek

Keszthelyi Vivien dupla dobogóval kezdett a GT-ben

Remek sikerekkel kezdte nagy túraautós(GT) pályafutását Keszthelyi Vivien, aki Audi R8 LMS kupasorozat nyitóhétvégéjén mindkét futamát követően a dobogó harmadik fokán ünnepelhetett.

részletek

Egy párt alkot Keszthelyi Vivien és David Schumacher

A Formula-4-es pályafutását megkezdő ifjú Schumacher – Ralf Schumacher 16 éves fia – szíve foglalttá vált: a német sajtó arról írt, hogy párja a legismertebb magyar autóversenyzőnő, Keszthelyi Vivien lett.

részletek

Túl az első Audi R8 LMS GT tesztjén a magyar pilóta

Múlt héten jelentették be, hogy Keszthelyi Vivien szintet lépve a következő szezonban a GT-kategóriájú Audi R8 LMS Cupban versenyez majd. A 17 éves magyar pilóta budapesti sajtótájékoztatóról rögtön a németországi Oscherslebenbe utazott, ahol a helyi média előtt is bemutatkozott, ezt követően pedig először tesztelhette közel 500 lóerős gépét.

részletek

Keszthelyi Vivien bejelentette, hol versenyez idén

A világon a legfiatalabb, GT-szériában szereplő női pilótaként, közel 500 lóerős versenyautóval áll rajthoz Keszthelyi Vivien idén. A Hungaroringen is szurkolhatnak majd a 17 éves magyar versenyzőnek.

részletek

Nem megy Ázsiába versenyezni Keszthelyi Vivien

Biztossá vált, hogy 2018-ban is Audival, a német csúcsmárka gyári tehetséggondozójának tagjaként folytatja Keszthelyi Vivien. A kontinens már ismert, a széria még nem.

részletek
Olvastad már?