Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 20. péntek

Karthikeyan

Negatív rekordok a Formula-1-ben

Időnként előfordul, hogy egy pilóta nem pozitív, hanem negatív értelemben lesz csúcstartó a száguldó cirkuszban. Pedig van köztük olyan is, aki egyébként kifejezetten nagy tehetség. Gyűjtésünk első részét olvashatjátok.

részletek

Az F1 elértéktelenedésétől fél az expilóta

A Liberty Media a tervek szerint saját képére szeretné formálni a sportágat, némi amerikai ízt kölcsönözne neki, ám egy korábbi pilóta nem örül ennek, és úgy érzi, hiba volt leváltani Ecclestone-t.

részletek

Mi lesz belőled, Mick Schumacher?

Michael Schumacher fia második szezonját kezdi meg formulaautós karrierjében, és idén már az esélyesek közé tartozik majd a német F4-ben. De vajon megvan benne az a plusz, ami a nagyobb kategóriák meghódításához szükséges?

részletek

Retro - Egy alulértékelt úttörő története

Ő adta meg a kezdőlöketet ahhoz, hogy a világ egyik legnépesebb országa felkerüljön az F1 térképére, ám vesztére aztán mindenki az ott elért eredményei alapján ítélte meg. Ismét egy évvel idősebb lett Narain Karthikeyan.

részletek

Ennyi az esélye, hogy visszatér az Indiai Nagydíj

A mindössze három szezont megélő pálya az indiaiak első F1-es pilótája szerint elfelejtheti, hogy a száguldó cirkusz mezőnye valaha ismét viadalt szervez rajta a jövőben.

részletek

Amikor... Schumacher behúzta a nyakát

A szezon utolsó futama előtt is összegyűjtöttük az adott helyszín legemlékezetesebb pillanatait - így fest az Abu Dhabi-Top 10, komoly bukásoktól, érzelmes bajnoki címekig.

részletek

Retro – Hamilton szívességet tesz Alonsónak

2012. november 18-án rendeztek először F1-es futamot Austinban, ahol Lewis Hamilton hatalmas szívességet tett Fernando Alonsónak Felipe Massa kényszerű büntetése után.

részletek

F1-Archív: A címvédő elveszítette ülését

Méghozzá szó szerint... De nem csak erről írtak az F1-es lapok az elmúlt években március 6-án: Schumacher lelépési záradéka, indiai remények, kiscsapatok, McLaren-első sor, Fisichella-győzelem, gyász.

részletek

Karthikeyan: Nem térek vissza a Forma-1-be

Az utolsó szezonját 2012-ben futó indiai pilóta szerint nem valószínű, hogy valaha is visszatérjen a királykategóriába, és szomorú amiatt, hogy hazája elvesztette nagydíját.

részletek
Olvastad már?