Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. április 22. vasárnap

Karoq

Eddig soha nem látott technika debütál az új Skodában

Új, az egyéni igények szerint használható technika tartja premierjét a Frankfurti Autószalon (IAA) alkalmával a Skoda Karoq modellekben.

részletek

Elkészült az első Skoda Karoq

Július 26-án legördült az első Skoda Karoq a Csehországban található Kvasiny üzemének gyártósoráról. Az új kompakt SUV nagyszerűen egyesíti a márkára jellemző érzelemgazdag és dinamikus formavilágot, a kiemelkedő helykínálatot, a legújabb vezetői segédrendszereket és az igazán hatékony erőforrásokat. A nagy hagyományokkal rendelkező cseh autógyártó első kompakt SUV modellje októbertől lesz elérhető az ügyfelek számára.

részletek

Leleplezés: Miért lett Karoq az új Skoda SUV

A cseh autógyártó legújabb modellje a Skoda Karoq nevet kapta. A kompakt SUV az előző héten Stockholmban mutatkozott be a világnak. A mellékelt kisfilm bemutatja, hogy a Kodiaq-sziget lakói hogyan járultak hozzá a névadáshoz.

részletek

Új fejlesztés, dinamikus forma - Bemutatkozik a Skoda Karoq

Teljesen új fejlesztésű kompakt szabadidő-autó a Skoda Karoq a nagy hagyományokkal rendelkező cseh autógyártótól. Érzelemdús és dinamikus formájával, valamint számos kristályszerű részletével tökéletes példája a Skoda márka új szabadidő-autós formai nyelvezetének.

részletek

A Skoda megvillantotta vadonatúj szabadidő-autóját

Nem sokkal világpremierje előtt a cseh autógyártó betekintést engedett új kompakt szabadidő-autójára, a Skoda Karoq modellre. A Skoda új, érzelemdús és dinamikus formai nyelvezete ezen a szabadidő-autón is első pillantásra felismerhető.

részletek
Olvastad már?