Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 21. szombat

Kaltenborn

Sauber: Undorító, hogy tönkre akarnak tenni minket

A héten a csapatfőnök menesztése miatt a figyelem középpontjába került Sauber eddig ismeretlen elnöke hangzatosan kikelt azok ellen, akik szerinte alaptalan pletykákat terjesztenek az istálló pilótapolitikájáról.

részletek

Hivatalos: Menesztették a Sauber csapatvezetőjét

A Saubernél éjfél előtt hat perccel érezték megfelelőnek a pillanatot ahhoz, hogy hivatalos közleményben erősítsék meg a szerdai nap folyamán terjengő egyik híresztelést, ugyanakkor pedig elhatárolódjanak egy másiktól.

részletek

Sajtó: Távozik posztjáról a Sauber csapatfőnöke

Noha a gárda anyagiak terén tavaly biztos kezekbe került, az F1 történetének első női csapatfőnöke, Monisha Kaltenborn hírek szerint búcsúzni kényszerül Hinwilből.

részletek

A Sauber nem tehet mást: bízik a Hondában

Nincs más lehetősége az F1-es kiscsapatnak, mint a reménykedés abban, hogy a Honda talál megoldást a problémáira 2018-ban - Monisha Kaltenborn szerint nem tudnak hozzászólni a témához.

részletek

Nem jött be a Sauber számítása Monacóban

Miután Pascal Wehrlein nyolcadik lett Barcelonában, a csapat pedig bevetette frissítéseit, okkal reménykedtek újabb erős versenyben. Talán nem Monte-Carlóban kellett volna megújítani a C36-ot.

részletek

A Sauber főnöke nagyon dühös Buttonra

2009 F1-es világbajnoka amatőr manőverrel falra kente fiatal társát, Pascal Wehrleint, a hinwili istálló első embere pedig nagyon bosszús a brit hibája miatt.

részletek

A McLaren a Hondával és a Sauberrel tervez

A jelek szerint a szóbeszéd ellenére a McLaren nem készül motorszállítót cserélni, ugyanis szorosabbra szeretnék fűzni az együttműködést a Sauberrel a Honda erőforrás miatt.

részletek

Sauber: Nem szabad alábecsülnünk a McLarent

Monisha Kaltenborn elégedetten távozhat a Spanyolországból, hiszen Pascal Wehrlein megszerezte a csapat első pontjait. A Sauber ezzel megelőzte a McLarent, de nem írnák le a wokingiakat az istállónál.

részletek

A Sauber mindenre nyitott a Hondával

A hinwili F1-es alakulat nemrég bejelentette, hogy 2018-tól már a Honda erőforrásait fogják használni, a csapatfőnök pedig mindent meg fog tenni azért, hogy nagyszerű ügyfele legyen a japánoknak.

részletek

Sauber: Várjuk a domináns erejű Hondát

A Sauber istálló meglehetősen magabiztosan várja együttműködését a Hondával, ugyanis 2018-tól már a svájciaknak is a japán erőforrásgyártó szállítja a motorokat. Örülnek, hogy hamarosan gyári támogatásban részesülnek.

részletek

Hogyan éljék túl a kiscsapatok a mai F1-et?

A klasszikus kiscsapatok száma az utóbbi két évtizedben drasztikusan lecsökkent, javarészt az óriási költségek miatt. A Sauber csapatfőnöke rávilágított arra, hogy élhetnék túl a pénzügyi bajokat a kiscsapatok.

részletek

Visszalépés-e a Honda a Sauber számára?

A hinwili F1-es istálló 2018-tól már a japánok motorjait fogja használni, és természetesen fennáll a veszélye, hogy ha a gyártó nem javít, a csapat még hátrébb csúszhat az erősorrendben.

részletek
Olvastad már?