Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 24. péntek

Kaltenborn

Sauber: Előre a középmezőnybe!

A téli autóbemutatók egyúttal azok az alkalmak, mikor a csapatok kitűzhetik ambiciózus céljaikat a szezonra. A tavaly csupán két pontot gyűjtő Sauber is sokat javulna.

részletek

A Sauber főnöke kikéri magának a Wehrleinra aggatott jelzőket

Az F1-es sajtó némileg jogosan nevezi Mercedes-juniornak Pascal Wehrleint, a német pilóta új főnöke azonban úgy véli, nem helyes ilyen jelzőkkel illetni őt, hiszen már bizonyította képességeit.

részletek

„Ne várjunk 2020-ig a pénz-újraelosztással!”

A Sauber csapatfőnöke, tekintettel a kiscsapatok anyagi helyzetére, úgy véli, az F1-nek a lehető leghamarabb gazdaságosabbá válnia, és hogy ez az a terület, ahol a rövidtávú tervezés is sokat segíthet.

részletek

Ericsson a jövő futamgyőztese lehet?

Csapatfőnöke rendkívül jó véleménnyel van a svéd F1-es pilótáról, aki szerinte folyamatosan fejlődik, s ha adódik egy kínálkozó lehetőség, a tapasztalatának köszönhetően ki tudja majd azt használni.

részletek

"A privát csapatok adják az F1 gerincét"

Monisha Kaltenborn úgy látja, hogy két dolog miatt is torzított verseny folyik az F1-ben, pedig a gyártók jönnek-mennek, de a privát csapatok maradnak - szerinte ezt jobban is ki lehetne emelni.

részletek

Kritikus év lesz 2017 a Sauber számára

Nem átmeneti szezont terveznek, hanem komoly fejlődést és sokkal több szponzort - Monisha Kaltenborn szerint az emberek látják, hogy komoly változások mennek végbe a csapatnál.

részletek

Jobb lenne az F1-nek, ha a Ferrari dominálna?

Monisha Kaltenborn, a Sauber F1-es csapatának vezére szerint az mindenképpen rossz, ha egy csapat uralja az F1-et, de ha már ez van, akkor inkább legyen a Ferrari és ne a Mercedes.

részletek

„Ericsson nemcsak egy remek pilóta, hanem…”

A Sauber hétfő délelőtt jelentette be, hogy a 2017-es F1-es szezonban is a svéd lesz az egyik versenyzőjük, a csapatfőnök pedig hosszasan ecsetelte, milyen érdemek miatt is esett rá a választásuk.

részletek

Majdnem száz évet öregedett a Sauber csapatfőnöke

Felipe Nasr a Brazil Nagydíjon megszakította a Sauber ínséges sorozatát, és két pontot szerezve a Manor elé dobta csapatát a konstruktőrök versenyében - miközben főnöke lerágta körmeit a futam alatt.

részletek

Különleges stratégiákkal készül a Sauber

A Sauber az egyetlen F1-es istálló, amely még nem szerzett pontot idén, de azért, hogy ez megváltozzon, extra rizikót is be fognak vállalni - 2012-ben ez zseniálisan működött, most is ezt remélik.

részletek

Mindenki a Force India ülésére pályázik

A középmezőny talán legjobb F1-es csapatánál üresedett meg hely: a Mercedes-növendékektől a Sauber-pilótáig találunk jelentkezőket, akik szívesen elfoglalnák.

részletek

A Sauber csak egyéves Ferrari-motort kap jövőre

Az F1-ben szokatlan módon a Toro Rosso tavalyi Ferrari-erőforrással versenyez, ami eddig kirívó esetnek tűnt, később azonban rendszer is lehet belőle: a Sauber is beállt a sorba, furcsa érvvel.

részletek
Olvastad már?