Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. április 27. csütörtök

Kaltenborn

Összejöhet-e a Saubernek a pontszerzés?

Bár a legtöbb szakértő szerint egyértelműen utolsók az F1-es rangsorban, az Ausztrál Nagydíjon nem is voltak messze tőle – a csapatvezető bízik benne, hogy lesz még alkalmuk beférni a top10-be.

részletek

A Sauber tisztességesen akar versenyezni

A Sauber kényszerből Pascal Wehrlein helyett Antonio Giovinazzival állt rajthoz Marcus Ericsson mellett Melbourne-ben, az olasz pedig remekül teljesített - ám ez nem jelenti azt, hogy azonnal megvetette lábát a csapatnál.

részletek

A Sauber nem érti, miért kritizálják Wehrleint

A német F1-es pilóta januárban elszenvedett sérülésére hivatkozva visszalépett az Ausztrál Nagydíjon való indulástól, amely miatt sokan bírálták - csapatfőnöke most a védelmére kelt.

részletek

A Sauber felkészült a sereghajtó szerepre

Peter Sauber, a róla elnevezett istálló alapítója elismerte, hogy a svájci csapat felkészült arra, hogy a 2017-es szezonban sereghajtók lesznek.

részletek

Sauber: Előre a középmezőnybe!

A téli autóbemutatók egyúttal azok az alkalmak, mikor a csapatok kitűzhetik ambiciózus céljaikat a szezonra. A tavaly csupán két pontot gyűjtő Sauber is sokat javulna.

részletek

A Sauber főnöke kikéri magának a Wehrleinra aggatott jelzőket

Az F1-es sajtó némileg jogosan nevezi Mercedes-juniornak Pascal Wehrleint, a német pilóta új főnöke azonban úgy véli, nem helyes ilyen jelzőkkel illetni őt, hiszen már bizonyította képességeit.

részletek

„Ne várjunk 2020-ig a pénz-újraelosztással!”

A Sauber csapatfőnöke, tekintettel a kiscsapatok anyagi helyzetére, úgy véli, az F1-nek a lehető leghamarabb gazdaságosabbá válnia, és hogy ez az a terület, ahol a rövidtávú tervezés is sokat segíthet.

részletek

Ericsson a jövő futamgyőztese lehet?

Csapatfőnöke rendkívül jó véleménnyel van a svéd F1-es pilótáról, aki szerinte folyamatosan fejlődik, s ha adódik egy kínálkozó lehetőség, a tapasztalatának köszönhetően ki tudja majd azt használni.

részletek

"A privát csapatok adják az F1 gerincét"

Monisha Kaltenborn úgy látja, hogy két dolog miatt is torzított verseny folyik az F1-ben, pedig a gyártók jönnek-mennek, de a privát csapatok maradnak - szerinte ezt jobban is ki lehetne emelni.

részletek

Kritikus év lesz 2017 a Sauber számára

Nem átmeneti szezont terveznek, hanem komoly fejlődést és sokkal több szponzort - Monisha Kaltenborn szerint az emberek látják, hogy komoly változások mennek végbe a csapatnál.

részletek

Jobb lenne az F1-nek, ha a Ferrari dominálna?

Monisha Kaltenborn, a Sauber F1-es csapatának vezére szerint az mindenképpen rossz, ha egy csapat uralja az F1-et, de ha már ez van, akkor inkább legyen a Ferrari és ne a Mercedes.

részletek

„Ericsson nemcsak egy remek pilóta, hanem…”

A Sauber hétfő délelőtt jelentette be, hogy a 2017-es F1-es szezonban is a svéd lesz az egyik versenyzőjük, a csapatfőnök pedig hosszasan ecsetelte, milyen érdemek miatt is esett rá a választásuk.

részletek
Olvastad már?