Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. január 19. szombat

Közlemény

Közleményt adott ki a Schumacher család

Egy nappal Michael Schumacher 50. születésnapja előtt üzenetet küldött a család: biztosították a rajongókat, a bajnok „a lehető legjobb kezekben van”, és a hírzárlatról is beszéltek.

részletek

Rengeteg adatot kérdezhetünk le ingyen a használt autókról

Januártól indul az úgynevezett jármű szolgáltatási platform, a rendszerben – a tesztüzem után – ingyen lekérdezhetőek lesznek a gépjárművek adatai – hangzott el az M1 híradójában.

részletek

Teljesítmény, kifinomultság: ezt ígéri az új Lexus

A világ vezető környezetbarát prémium hibrid autógyártójaként ismert Lexus Európában eddig még ismeretlen, a tengerentúlon azonban hat generációt megélt luxusszedánja, a hetedik generációs ES esetében az érzelmeket ébresztő dizájn a gyártó szerint hűen tükrözi az autó menetdinamikai képességeit: az eddig is kényelmes és csendes futásáról ismert szedán átalakításával ugyanis kategóriaelső vezetési élményt és teljesítményt kínáló autó született, megőrizve a környezetbarát hibrid elekromos hajtás előnyeit. Az ES modellkínálatában ugyanakkor most először megjelenik az F SPORT változat.

részletek

Menya belül mosolygott az első bajnoki címén

Két bajnoki címet is ünnepelhetett Krózser Menyhért, amikor Bruckban a magyar és a CEE bajnokságot is megnyerte a Micro Max kategóriában. Az MHH Kart Team kilenc éves versenyzője számára ez volt pályafutása első (két) bajnoki címe.

részletek

Az önvezető technológia az autóvásárlást is ösztönözheti

Nagyobb távolságokra és szabadidős utazásokra a sofőrök csaknem kétharmada önvezető autót használna. A volán mögött inkább az utasokkal beszélgetnének és pihenéssel töltenék az idejüket. Az automatizált parkolás és parkolóhely-keresés szerepel a leginkább vágyott önvezető funkciók élén.

részletek

Bemutatkozik az új Honda Jazz

Új, frissített formavilággal és kibővült motorválasztékkal folytatja pályafutását a Honda Jazz - sportosabb megjelenés jellemzi a modellt, de elérhető egy új felszereltségi szint és egy történelmien új motor is.

részletek

Újabb közleményt adtak ki Hayden állapotáról

A cesenai Bufalini Kórház vasárnap újabb közleményben ismertette a nyilvánossággal a szerdán kerékpáros balesetet szenvedő motoros állapotát

részletek

Amatőr Gokart Bajnokság: Indul a 2017-es szezon

Az idei évben is elindul a megújult F1AmatőrKart bajnokság, melynek első fordulóját a váci Sport Gokartban rendezik meg.

részletek

Új szintre lép az Infiniti részvétele az F1-ben

Az Infiniti az új, a mai nap során Párizsban hivatalosan is bemutatott Forma-1-es Renault Sport Formula One Team csapat szakmai partnere lesz a 2016-os szezontól kezdődően.

részletek

A biztonságfejlesztés lesz Bianchi öröksége

Az F1-es versenyzők közössége mindent meg fog tenni azért, hogy a biztonság folyamatos fejlesztésével emlékezzenek az elvesztett pilótákra, köztük a francia Jules Bianchira.

részletek

Az FIA is megemlékezett Bianchiról

A Nemzetközi Automobil Szövetség is hivatalos közleményben emlékezett meg Jules Bianchiról - a francia pilóta elvesztése felgyorsíthatja a biztonság javítását az F1-ben.

részletek

A Duna és a Petőfi TV közvetíti az F1-et

Az idei szezonban már senki ne az M1 csatornán keresse a Formula-1 magyar közvetítését - a sport ebben az évben kétszer is költözni fog a közmédián, a kínálat azonban már most is bővül.

részletek
Olvastad már?