Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 21. vasárnap

Közlemény

Menya belül mosolygott az első bajnoki címén

Két bajnoki címet is ünnepelhetett Krózser Menyhért, amikor Bruckban a magyar és a CEE bajnokságot is megnyerte a Micro Max kategóriában. Az MHH Kart Team kilenc éves versenyzője számára ez volt pályafutása első (két) bajnoki címe.

részletek

Az önvezető technológia az autóvásárlást is ösztönözheti

Nagyobb távolságokra és szabadidős utazásokra a sofőrök csaknem kétharmada önvezető autót használna. A volán mögött inkább az utasokkal beszélgetnének és pihenéssel töltenék az idejüket. Az automatizált parkolás és parkolóhely-keresés szerepel a leginkább vágyott önvezető funkciók élén.

részletek

Bemutatkozik az új Honda Jazz

Új, frissített formavilággal és kibővült motorválasztékkal folytatja pályafutását a Honda Jazz - sportosabb megjelenés jellemzi a modellt, de elérhető egy új felszereltségi szint és egy történelmien új motor is.

részletek

Újabb közleményt adtak ki Hayden állapotáról

A cesenai Bufalini Kórház vasárnap újabb közleményben ismertette a nyilvánossággal a szerdán kerékpáros balesetet szenvedő motoros állapotát

részletek

Amatőr Gokart Bajnokság: Indul a 2017-es szezon

Az idei évben is elindul a megújult F1AmatőrKart bajnokság, melynek első fordulóját a váci Sport Gokartban rendezik meg.

részletek

Új szintre lép az Infiniti részvétele az F1-ben

Az Infiniti az új, a mai nap során Párizsban hivatalosan is bemutatott Forma-1-es Renault Sport Formula One Team csapat szakmai partnere lesz a 2016-os szezontól kezdődően.

részletek

A biztonságfejlesztés lesz Bianchi öröksége

Az F1-es versenyzők közössége mindent meg fog tenni azért, hogy a biztonság folyamatos fejlesztésével emlékezzenek az elvesztett pilótákra, köztük a francia Jules Bianchira.

részletek

Az FIA is megemlékezett Bianchiról

A Nemzetközi Automobil Szövetség is hivatalos közleményben emlékezett meg Jules Bianchiról - a francia pilóta elvesztése felgyorsíthatja a biztonság javítását az F1-ben.

részletek

A Duna és a Petőfi TV közvetíti az F1-et

Az idei szezonban már senki ne az M1 csatornán keresse a Formula-1 magyar közvetítését - a sport ebben az évben kétszer is költözni fog a közmédián, a kínálat azonban már most is bővül.

részletek

Itt élőben nézheted a Formula-E eseményeit

Frusztrál, hogy nem közvetíti a tévé a Formula-E eseményeit? Senki nem tud egy használható linket küldeni? Mi azért megpróbáljuk! Az alábbi elérhetőségeken az élő adást és az időmérést is megtalálhatjátok.

részletek

Turi Tomiék kihagyják a Szilveszter Ralit

Nem vesznek részt a ma kezdődött Szilveszter Ralin Turi Tomiék, mivel költségvetési problémák nem tették lehetővé indulásukat. A páros erről Facebook-oldalán értesítette követőit.

részletek
Olvastad már?