Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 20. vasárnap

Közlekedés

Szenzációs: ilyen volt a közlekedés 107 éve

Az egyik legelső rögzített belsőkamerás közlekedési felvétel - a helyszín Melbourne, Ausztrália, az időpont pedig 1910. Nagyszerű képsorok!

részletek

5 tipp a biztonságos őszi közlekedéshez

Tudta, hogy az lehullott falevelek kora reggel pont ugyanúgy csúszhatnak, mintha jégen közleked-nénk? Az átmeneti időszakban az autósoknak is nagy figyelmet kell fordítaniuk autójukra és az óvatos közlekedésre. Az Abroncs Kereskedőház szakértői segítségével összeállítottunk 5 fontos szempontot, amelynek segítségével megelőzhetjük az őszi kellemetlenségeket.

részletek

Az ónos eső az autósok rémálma

Kedden nyolc megyében adtak ki riasztást az ónos eső miatt. A Groupama Biztosító az elmúlt évek tapasztalatiból kiindulva a hétvégi melegebb időjárás megérkezéséig a kárbejelentések számának növekedésére számít. Annak érdekében, hogy elkerülhetők legyenek a súlyos balesetek, a biztosító pontokba szedte, mi mindenre kell ügyelniük a vezetőknek és a járókelőknek ónos esőzések idején.

részletek

A biztonságos közlekedésért a Hungaroringen

Biztonságban az iskolába. Ez a mottója a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) azon kampányának, amely a gyermekek biztonságos közlekedését (és iskolába jutását) célozza, s amelyhez a Hungaroring, ezen belül pedig a Tanpálya is csatlakozott.

részletek

Autóbalesetet szenvedett Kis Grófo

A mulatós zenész és társai szombat reggel hajtottak bele egy abonyi bútoráruház kapujába. A kocsit nem a celeb vezette, Kis Grófo éppen az igazak álmát aludta, amikor az eset történt.

részletek

Kettészakadt egy Audi Budakalászon

Hatalmas baleset történt szombat hajnalban Budakalászon: egy személyautó villanyoszlopnak ütközött, melynek következtében az autó kettészakadt, az utasok pedig kirepültek a járműből.

részletek

Adj egy napot a közlekedésbiztonságnak!

Budapest, 2015. október 16. – A WHO egészségügyi világszervezet szerint a 15-29 éves korosztály körében az első számú halálozási ok a megelőzhető és elkerülhető halálos közlekedési baleset.

részletek

Ezt hogy úszta meg mindenki ép bőrrel?

Az alábbi videóban egy egészen elképesztő forgalmi káoszt láthatunk, ahol azonban egyetlen koccanás sem történt – gyanítjuk, ez nem a véletlen, hanem inkább egy jól kidolgozott koreográfia eredménye.

részletek

Vasárnap 16.800 futó Budapest utcáin, ne közlekedjen megszokásból!

Október 11-én, vasárnap forgalmi változásokra kell számítani a 30. SPAR Budapest Maraton® mezőnyének mozgása miatt 8:00 és 16:00 között az I., II., V., VI., IX., XI., XIII., XIV. kerületekben.

részletek

Forgalmi változások a hétvégén Budapesten!

Szeptember 13-án kerül sor az év legnépesebb félmaratonjára, a 30. Wizz Air Budapest Félmaratonra, melyet, mint minden évben, idén is a Budapest Sportiroda (BSI) rendez.

részletek
Olvastad már?