Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. március 20. szerda

KínaiNagydíj

Ricciardo idén sem mondott le a vb-címről

Annak ellenére, hogy elég tetemes a hátránya az ausztrál pilótának a listavezető Lewis Hamiltonhoz képest, továbbra sem zárja ki a világbajnoki esélyeit 2018-ban.

részletek

Bottas: A tempó jó, az eredmények nem

Valóban a fenti gondolat jellemzi Bottas 2018-as évét: több alkalommal is nyerhetett volna, de vagy a körülmények, vagy a balszerencse akadályozta meg sikerét. A finn többet remél a továbbiakban.

részletek

Hamilton nem számíthat mindig a szerencsére

A címvédő Bakuban és Kínában is pozíciókat nyert, számára kedvező körülmények miatt, és át is vehette a vezetést a bajnoki tabellán. Hamilton tudja, hogy nem fog mindig mellette állni Fortuna.

részletek

Verstappen: Talán túlságosan nyerni akartam

Alázatosan tekint vissza a fiatal F1-es a Kínai Nagydíjon történt incidensekre, amelyek a potenciális futamgyőzelmébe kerültek. Hibáit az apja nyilvánosan tette szóvá, ám ő ezekhez már hozzászokott.

részletek

Raikkönen: Nincs baj a Ferrari taktikájával

Kimi Raikkönen ugyan harmadik lett a Kínai Nagydíjon, de ehhez kellett az előtte haladók hibája is. Sokak szerint a Ferrari Vettel malmára akarta hajtani a vizet, de a finn megvédte csapatát.

részletek

Ezen úszott el a Mercedes terve Kínában

A világbajnok F1-es istálló stratégája elmondta, hogy hogyan gondolkodtak a Kínai Nagydíjon a biztonsági autós fázis során és hogy miért nem működött az, amit kitaláltak.

részletek

Raikkönen: Hétről hétre változhat a sorrend

Három versenyen vagyunk túl, de még nagyon nehéz megmondani, ki a legerősebb csapat 2018-ban. Kimi Raikkönen sem tudja a választ, de azt elárulta, milyen tényezők befolyásolják a jó szerepléseket.

részletek

Csúcspont – Kínai Nagydíj elemzés

2018 eddig izgalmas versenyekkel szolgálta ki a Formula-1 közönségét, ha egész szezon alatt ilyen futamokat láthatunk, akkor kiváló év elé nézünk. Okos taktikával, villámgyors reakcióval és szép, tiszta előzésekkel Ricciardo megszerezte idei első győzelmét Bottas előtt, aki az erősen kopott gumikon második helyen végzett a Mercedes volánja mögött, Raikkönennel a nyakában. De hova lett Vettel? Mi történt Verstappennel és hol van Hamilton? Górcső alatt a Kínai Nagydíj.

részletek

Kínai statisztikák: Ricciardo, a felzárkózás királya

Gondoltátok volna, hogy Kimi Raikkönen karrierje egyik legjobb időmérős sorozatát teljesíti? És hogy a Ferrari 14 éve nem uralta így a szombatokat? Ezek és számos további érdekesség a Kínai Nagydíj statisztikai összefoglalójából.

részletek

Verstappen megtanulta a leckét Kínában

Max Verstappen Bahrein után Sanghajban is összeakadt egy ellenfelével: ezúttal Sebastian Vettel volt az áldozat, aki a harmadik helyről nyolcadiknak esett vissza, miután megpörgette a holland.

részletek

A Force India mumusa lett az első kör

Az F1-es szezon első három versenyén kétszer is első körös balhé hátráltatta a Force Indiát. Kínában jó taktikával közel volt a pontszerzés, de az egyik Haas beleköpött a levesükbe.

részletek

A Williamsnél már a 14-15. hely is pozitívum

Három forduló után is a grove-i alakulat az egyetlen, aki pontok nélkül áll a tabellán: Kínában sem tudtak az első tízben harcolni, de Paddy Lowe mégis megtalálta a kínai hétvége előnyeit.

részletek
Olvastad már?