Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. április 19. péntek

JosVerstappen

Apja Verstappen legjobb szezonját jósolja

Bár az általános közvélekedés szerint elég kétarcú volt Max Verstappen 2018-as szezonja, apja, Jos szerint csak a külvilág kreálta a problémákat. Idénre az eddigi legeredményesebb évet vizionálja fiának a Honda-motorral.

részletek

F1-Archív: Miért kap Button tízmilliókat?

Allison a Mercedeshez szerződött, Heidfeld lesz a sérült Kubica helyettese, Mansell Button győzelméért szorít, de ferde szemmel nézi, mekkora fizetést kap, két jelölt közül választják ki Alonso csapattársát: ezek voltak 2000 óta az F1 hírei február 16-án.

részletek

A kútba esett Verstappen-Honda kapcsolat

Verstappen alig várja, hogy pályára vihesse az új, Honda-motoros versenyautót. Bő húsz éve már láttunk egyszer ilyet, annak a remek kezdet ellenére sajnos nagyon szomorú vége lett.

részletek

F1-Archív: 2012 után is maradhat Schumacher

Visszavonulásáról és a nyolcadik vb-címről beszélt a Mercedes németje, Ricciardo szerint a McLaren-Honda lehet a nagy meglepetés, Bianchi a Force Indiánál, Priaulx Williamst tesztel, Jos Verstappen pedig kiszorul az F1-es mezőnyből. Ezek voltak a fő hírek január 27-én.

részletek

Verstappen még sosem volt ennyire jó

Jos Verstappen szerint fia soha nem érezte még ilyen jól magát a bőrében. Kevesebb rizikót vállal be, mint korábban, noha többet kell kockáztatnia, mint Lewis Hamiltonnak, aki egy Mercedesben ül.

részletek

Jos Verstappen: Max senkivel nem verekedne

A Verstappen-Ocon ügy kapcsán még hiányzott a versenyzőapa véleménye: az egykori F1-es megérti a lökdösődést, de megcáfolta azt az álláspontot, amely szerint fia erőszakos lenne.

részletek

Verstappen: Vettel hozzászokott, hogy elengedik

A Japán Nagydíj egyik, sok vitát kiváltó ütközése a verseny elején történt Max Verstappen és Sebastian Vettel között. Jos Verstappen úgy véli, a Ferrari pilóta megszokta, hogy mindig elengedik.

részletek

Verstappen megérti Alonso döntését

A Red Bull fiatal versenyzője maximálisan megérti Fernando Alonso döntését, hiszen a sikertelenség egy idő után felemészti a legnagyobbakat is. Édesapja búcsújához hasonlítja Alonsóét.

részletek

Jos Verstappen már nem dolgozik a Red Bullnak

Helmut Marko tavaly májusban bízta meg Jos Verstappent, hogy segítsen neki és a Red Bullnak, mint tehetség-megfigyelő az alacsonyabb kategóriákban, azonban már nem áll az osztrákok alkalmazásában.

részletek

Jos Verstappen: Soha többé nem lehet kérdés Max stílusa

Pont ugyanazzal az agresszív vezetéssel szerezte meg a győzelmet az Osztrák Nagydíj nyertese, amelyet annyian kifogásoltak a szezon során. Verstappen papa szerint innentől a kritikusoknak hallgass a neve.

részletek

F1-Archív: A rajongók nem ábrándultak ki a Ferrariból

A fenti kijelentés Jean Todt csapatfőnöktől eredt 2002-ben, a botrányos Osztrák Nagydíj után. De verekedett Jos Verstappen egy gokartpályán 1998-ban, bemutatták az új McLarent 2003-ban, szerződést hosszabbított Hamilton 2015-ben – mind május 20-án történt.

részletek

F1-Archív: Verstappennek fizetnie kell

Sziszifuszi munka a Mercedesnél, új autója mellé rajtbüntetést kap Vettel, a Renault-nak kell tisztáznia Briatore szavait, az istállók pedig aggódnak a dohányreklámok tilalma miatt. Ezek voltak a hírek május 19-én.

részletek
Olvastad már?