Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. január 22. hétfő

JorgeLorenzo

Lorenzo még nem áldozna be egy győzelmet Doviziosóért

A Ducati spanyol motorosa szerint még három futammal a szezon vége előtt is korai lenne egy esetleges pozíciócsere a versenyeken – Valenciában azonban már alighanem elengedné olasz csapattársát.

részletek

Ésszerűtlenül kell motorozni a Ducatival

Az ötszörös világbajnok újfent elismerte: nehezen megy neki az átállás a Yamaháról a bolognaiak versenygépére, de mindent megtesz, hogy a lehető leghamarabb összeszokjon a Desmosedici GP17-tel.

részletek

Lorenzo: Nehéz alkalmazkodni a Ducatihoz

Az ötszörös világbajnok motoros elismeri: nehezen megy számára az alkalmazkodás a Ducati versenygépéhez, de minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy még erősebb csomag álljon össze.

részletek

Lorenzo: A korán ítélkezőknek befogtam a száját

Az első ducatis dobogóját szerző spanyol elmondása szerint a mostani eredmény bebizonyította, hogy túl korán kritizálták az eddigi szereplése miatt. Ennél jobb születésnapi ajándékról nem is álmodhatott volna.

részletek

A Ducatinak követnie kellene a Yamahát

A hangvillások rendre a vázra, míg a bolognaiak a motorerőre koncentráltak az utóbbi években – az immár az olaszokat erősítő spanyol versenyző szerint ideje lenne a Ducatinak is átgondolnia, hogy változtasson a fontossági sorrenden.

részletek

Mire van szüksége Rossinak és Lorenzónak a vb-címhez?

A MotoGP Biztonsági Tanácsában tevékenykedő korábbi versenyző szerint a pontversenyt vezető „Doktor” fog versenyeket nyerni idén, de más is kell ahhoz, hogy harcban legyen a vb-címért.

részletek

Nem sokan olyan gyorsak 38 évesen, mint Rossi

Az immár a Ducatit erősítő spanyol szerint nincs könnyű dolga egykori csapattársának, hiszen Maverick Vinales személyében egy újabb rendkívül erős házon belüli ellenfelet kap – aki nem mellesleg saját magára emlékezteti az ötszörös világbajnokot.

részletek

Jerezben teszteltek Lorenzóék

Néhány nappal a katari szezonnyitót követően Spanyolország felé vette az irányt a Ducati csapata, ahol többnapos tesztet teljesítettek, amely során elképzelhető, hogy egy új burkolat-kialakítást is kipróbáltak.

részletek

Lorenzo még nem áll készen

Alighanem jobb bemutatkozásról álmodott a Ducatinál az ötszörös világbajnok: a spanyol teljesen látványtalan versenyt futva mindössze a 11. pozícióban ért célba az idénynyitó Katari Nagydíjon.

részletek

Lorenzo a győzelemről: Bármi lehetséges

Jobban érzi magát a Ducati nyergében Jorge Lorenzo a háromnapos katari teszt után és bizakodva várja az első megmérettetést. A spanyol versenyző azt is tudja, hogy hiába az eredményes felkészülés, az igazi próbatétel még hátravan.

részletek

A futamgyőzelem még elérhetetlen a Ducatinak

A Yamahától a Ducatitól igazoló spanyol szerint további körökre és kilométerekre van szüksége ahhoz, hogy kiismerje a Desmosedici GP17-et és megértse, hogyan tudna gyorsabban motorozni a kanyarokban.

részletek

Lorenzo Katarban a győzelemért fog harcolni?

Optimistán várja az idény első futamát Michele Pirro, aki szerint Jorge Lorenzo is ott lesz a győzelemre esélyesek között. Pirro azt is elárulta, hogy mi a Ducati kezelésének a titka, illetve hogy miért fogja jobban érezni magát Lorenzo az olasz együttesben, mint a Yamahánál.

részletek
Olvastad már?