Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. április 25. szerda

JorgeLorenzo

Fizetéscsökkentés várhat Lorenzóra a Ducatinál

A bolognaiak sportigazgatója elismerte: 2019-től aligha tudnak ugyanannyi pénzt adni a spanyolnak, mint eddig, amennyiben továbbra is náluk fog versenyezni. Mindeközben Andrea Dovizioso fizetése viszont emelkedhet.

részletek

Lorenzo és Dovizioso is harcolhat a vb-címért?

A Ducati csapatmenedzsere szerint a gyári alakulat mindkét versenyzője harcba szállhat a világbajnoki címért 2018-ban. Davide Tardozzi elégedett volt a csapat sepangi teljesítményével, valamint megpendítette, hogy Thaiföldre valami újdonsággal fognak érkezni.

részletek

Lorenzo nem hivatalos körrekorddal zárta az élen a tesztet

A rekkenő forróság ellenére is kiváló idők születtek a malajziai kollektív gyakorlás utolsó napján, amely során a Ducati spanyolja a valaha volt legjobb sepangi kört is megfutotta. A címvédő Marc Marquez ismét hetedik lett, míg a gyári yamahások közül csak Valentino Rossi fért be a top10-be.

részletek

Még egy ilyen szezon elfogadhatatlan Lorenzótól

Ducatis főmérnöke szerint ugyan összességében pozitív a 2017-es esztendő mérlege a spanyolnak, de azt ő is tudja, hogy ha jövőre ugyanazokkal a problémákkal szembesülnek, mint idén, már nem lesz kifogásuk.

részletek

Lorenzo még nem áldozna be egy győzelmet Doviziosóért

A Ducati spanyol motorosa szerint még három futammal a szezon vége előtt is korai lenne egy esetleges pozíciócsere a versenyeken – Valenciában azonban már alighanem elengedné olasz csapattársát.

részletek

Ésszerűtlenül kell motorozni a Ducatival

Az ötszörös világbajnok újfent elismerte: nehezen megy neki az átállás a Yamaháról a bolognaiak versenygépére, de mindent megtesz, hogy a lehető leghamarabb összeszokjon a Desmosedici GP17-tel.

részletek

Lorenzo: Nehéz alkalmazkodni a Ducatihoz

Az ötszörös világbajnok motoros elismeri: nehezen megy számára az alkalmazkodás a Ducati versenygépéhez, de minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy még erősebb csomag álljon össze.

részletek

Lorenzo: A korán ítélkezőknek befogtam a száját

Az első ducatis dobogóját szerző spanyol elmondása szerint a mostani eredmény bebizonyította, hogy túl korán kritizálták az eddigi szereplése miatt. Ennél jobb születésnapi ajándékról nem is álmodhatott volna.

részletek

A Ducatinak követnie kellene a Yamahát

A hangvillások rendre a vázra, míg a bolognaiak a motorerőre koncentráltak az utóbbi években – az immár az olaszokat erősítő spanyol versenyző szerint ideje lenne a Ducatinak is átgondolnia, hogy változtasson a fontossági sorrenden.

részletek

Mire van szüksége Rossinak és Lorenzónak a vb-címhez?

A MotoGP Biztonsági Tanácsában tevékenykedő korábbi versenyző szerint a pontversenyt vezető „Doktor” fog versenyeket nyerni idén, de más is kell ahhoz, hogy harcban legyen a vb-címért.

részletek

Nem sokan olyan gyorsak 38 évesen, mint Rossi

Az immár a Ducatit erősítő spanyol szerint nincs könnyű dolga egykori csapattársának, hiszen Maverick Vinales személyében egy újabb rendkívül erős házon belüli ellenfelet kap – aki nem mellesleg saját magára emlékezteti az ötszörös világbajnokot.

részletek

Jerezben teszteltek Lorenzóék

Néhány nappal a katari szezonnyitót követően Spanyolország felé vette az irányt a Ducati csapata, ahol többnapos tesztet teljesítettek, amely során elképzelhető, hogy egy új burkolat-kialakítást is kipróbáltak.

részletek
Olvastad már?