Steward
Áts Ferenc
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 29. szerda

JorgeLorenzo

Lorenzo a győzelemről: Bármi lehetséges

Jobban érzi magát a Ducati nyergében Jorge Lorenzo a háromnapos katari teszt után és bizakodva várja az első megmérettetést. A spanyol versenyző azt is tudja, hogy hiába az eredményes felkészülés, az igazi próbatétel még hátravan.

részletek

A futamgyőzelem még elérhetetlen a Ducatinak

A Yamahától a Ducatitól igazoló spanyol szerint további körökre és kilométerekre van szüksége ahhoz, hogy kiismerje a Desmosedici GP17-et és megértse, hogyan tudna gyorsabban motorozni a kanyarokban.

részletek

Lorenzo Katarban a győzelemért fog harcolni?

Optimistán várja az idény első futamát Michele Pirro, aki szerint Jorge Lorenzo is ott lesz a győzelemre esélyesek között. Pirro azt is elárulta, hogy mi a Ducati kezelésének a titka, illetve hogy miért fogja jobban érezni magát Lorenzo az olasz együttesben, mint a Yamahánál.

részletek

Dovizioso nem fél Lorenzótól

A Ducati versenyzője tisztában van vele, hogy komoly kihívót kapott csapaton belül a spanyol érkezésével, ugyanakkor az olasz inkább a fejlődési lehetőséget látja ebben. Arról is beszélt, zavarja-, hogy kollégája jóval többet keres nála.

részletek

Lorenzo: Nem az a célom, hogy felülmúljam Rossit

Néhány éve Valentino Rossi, most pedig ex-csapattársa, Jorge Lorenzo vált Yamaháról Ducatira: annak idején az olasz nem ért el sikereket a bolognaiakkal, ám a spanyol elmondása szerint nem arra koncentrál, hogy eredményesebb legyen nagy riválisánál.

részletek

Ducati: Mindenünk megvan a vb-címhez

Claudio Domenicalli, a bolognai gyártó vezérigazgatója úgy véli, Jorge Lorenzo megszerzésével végre minden összeállt ahhoz, hogy tíz évvel Casey Stoner 2007-es sikerét követően ismét felérjenek a MotoGP csúcsára.

részletek

Lorenzóban már nem égett a tűz a Yamahánál

Bár rengeteg sikert értek el közösen, a spanyol némileg motivációt vesztett a hangvillásoknál – ezért is döntött úgy, hogy idén már a Ducatinál folytatja, ahol újra megtalálhatja a számítását.

részletek

Lorenzo rajthoz állna a Le Mans-i 24 óráson

Az ötszörös motoros világbajnok a visszavonulása után szívesen elindulna a legendás autóversenyen – ezt sokkal elképzelhetőbbnek tartja, mint hogy egy szezont lehúzzon a Formula-1-ben.

részletek

Nem kell változtatni Lorenzo stílusán

A spanyol saját bevallása szerint tudta, hogy gyorsan fog alkalmazkodni a bolognaiak versenygépéhez, s a valenciai teszt tapasztalatai alapján úgy érzi, nem kell radikálisan változtatnia a motorozásán.

részletek

Remek a légkör Lorenzo távozása után a Yamahánál

Valentino Rossi legközelebbi barátja, Uccio Salucci szerint enyhült a feszültség a Yamaha bokszán belül, amióta a spanyol rivális átigazolt a Ducatihoz, ugyanakkor tudja, hogy a pályán Maverick Vinales is komoly kihívást jelenthet majd az olasz számára.

részletek

Lorenzo: Nem nekem kell meggyőznöm Stonert

A Yamahától érkező spanyol szerint a Ducati feladata, hogy meggyőzze a tesztpilótaként tevékenykedő ausztrált, hogy vállaljon komolyabb szerepet a bolognai gyártó munkájában, beleértve az ötszörös világbajnok segítését is.

részletek

Ha veszélyesek a szárnyak, már be kellett volna tiltani

Így vélekedik a Ducatihoz átigazoló Jorge Lorenzo, aki Luis Salom halálos balesetével és a barcelonai nyomvonal azonnali megváltoztatásával érvelt. Paolo Ciabatti szerint is csak a bolognai gyártó előnyét akarták elvenni a tiltással.

részletek
Olvastad már?