Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 23. kedd

Jordan

F1-Archív: „Verstappen nélkül végre ismét csapat lehet a Toro Rosso”

Csökken az F1 adósságállománya, Sainz örül, hogy már nem Verstappen a csapattársa, McLaren-teszterek a USF1-nál, Button miatt viszálykodnak a csapatok, moszkvai futam, gyerekes Alesi. Ezek voltak augusztus 10. F1-es hírei.

részletek

F1-Archív: Halálos balesettől tart Schumacher

Újragondolhatják a versenyhétvégék menetrendjét, F1-es futamot rendezne Bulgária, bepereli Mosley a szexbotrányát kirobbantó újságot, mégsem vonul vissza Damon Hill – ezek voltak a nap Formula-1-es hírei július 2-án.

részletek

Kétszázas lesz a Force India

Óriási mérföldkőhöz érkezik ezen a hétvégén a Force India, a kiscsapat ugyanis kétszázadik nagydíjához ért. A kezdetekkor ezt senki nem gondolta volna, de már tíz éve a mezőny tagja.

részletek

F1-Archív: Egymillióra büntették a Ferrarit

Hülkenberg Le Mans-i győzelme az F1-es pilóták minőségére mutatott rá, nem versenyezhet a McLaren új autója, Barrichello szenzációs pole-t szerzett a Stewarttal: ezek voltak június 26. hírei.

részletek

F1-Archív: Vita a dohányreklámok körül

Felváltva rendezheti az Olasz Nagydíjat Monza és Imola, beperli a Vodafone-t Eddie Jordan, illegális lehet a dohányreklámok betiltása, megműtik Ecclestone-t: június 17. hírei az elmúlt két évtizedből.

részletek

Különleges tesztfestések

A Red Bull igen meglepő külsővel rukkolt elő a hivatalos bemutatáson, ám nem ez marad a végleges szín. A korábbi években láttuk már Schumachert feketében, Alonsót sárga-fehérben is.

részletek

Verstappen és az elveszett lehetőségek

Max Verstappen édesapja, Jos is Formula-1-es versenyző volt, ám jóval kevésbé sikeres. Karrierje során rengeteg balszerencse érte, ami miatt rendre megfeneklett rendkívül ígéretesen induló pályája.

részletek

Gyengébb csapatok kiváló autói II.

Egy sereghajtó a középmezőnybe, egy középcsapat az élmezőnybe ugrik előre? Régebben ez jóval nagyobb eséllyel történhetett meg egy-egy mérnöki bravúrral, volt is rájuk példa.

részletek

Schumacher még mindig a legjobb ötben

A Forbes Magazin idén is elkészítette a valaha volt legjobban fizetett sportolók listáját. Michael Schumacher az előkelő ötödik helyen áll, de az első huszonötben csak elvétve találunk autóversenyzőt.

részletek

Force India: Sereghajtóból az élmezőnybe

Teljesítette fennállása 10. évadát is a Formula-1-ben a Force India istálló. Induláskor a leglassabb csapatként kezdték, azóta szívós munkával a középmezőny elé kerültek, immáron évek óta.

részletek

„Az F1-et a nagy gyárak tartják a markukban”

Egy korábbi csapatfőnök kimondta, mi az egyik fő probléma a Formula-1-ben. Szerinte a nagyok nem hajlandók semmilyen engedményre, így gyakorlatilag a szűk körbe bejutni lehetetlen és ez szörnyű.

részletek

Nem sokra ment a győzelmi korszak után a Honda

1987 és 1991 között a Honda öt szezonon át előbb a Williams, majd a McLaren autóiban bizonyult verhetetlennek. Kétszer is visszatértek azóta, de igazából nem váltották meg a világot egyik esetben sem.

részletek
Olvastad már?