Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 18. csütörtök

JapánNagydíj

Nagy szükség lenne a kerék a kerék elleni csatákra

Jolyon Palmer szerint az utóbbi években a Formula-1 hátrányára változott meg a szoros harcok megítélése. Túl sok a büntetés, így senki nem meri feszegetni a határokat. Tíz éve még más volt.

részletek

Virtuálisan újraalkották a Japán Nagydíjat

Itt is Hamilton nyer, Vettetl itt is ütközik Verstappennel, sőt, minden pontosan ugyanolyan, mint ahogy az a valóságban lejátszódott - csak éppen ez az F1 2018-ban történik.

részletek

Villeneuve: Vettel könyvet írhatna, hogyan veszítsünk

Hamilton gondolkodik, mielőtt támad, Vettel nem: Jacques Villeneuve szerint ez a fő különbség a két rivális között. Az exbajnok úgy látta, a német már le is mondott minden vb-reményéről.

részletek

Hartley végképp eljátszhatta a bizalmat

Bár a suzukai időmérőt követően felcsillanhatott a remény Brendon Hartley-nak, hogy megtarthatja ülését, sajtóértesülések szerint az új-zélandi teljesen kiesett a kosárból. Már csak két név maradt.

részletek

Az olasz sajtó sem kíméli Vettelt

Igen élesen kritizálja az olasz média a Japán Nagydíjon újabb hibá(ka)t elkövető Sebastian Vettelt. De a szeretett nemzeti csapatnak is kijut a megjegyzésekből, amiért ennyit hibáznak.

részletek

Verstappen: Vettel hozzászokott, hogy elengedik

A Japán Nagydíj egyik, sok vitát kiváltó ütközése a verseny elején történt Max Verstappen és Sebastian Vettel között. Jos Verstappen úgy véli, a Ferrari pilóta megszokta, hogy mindig elengedik.

részletek

Alonsónak hatalmas öröm volt Schumacher motorhibája

Fernando Alonso példaképként, de egyben legyőzendő félként tekintett Michael Schumacherre. Nem tagadja, felszabadult öröm járta át, amikor 2006-ban motorhibával félreállt a német.

részletek

Verstappen jobb rajttal megelőzhette volna a bajt

A Red Bull főtanácsadója csalódott, hogy Max Verstappen nem jött el sokkal jobban a rajttól, mivel jelentősen jobban alakulhatott volna a Japán Nagydíj, Lewis Hamiltont is megszorongathatta volna.

részletek

Az FIA kaszálta el a Honda-motor finomhangolását

A Honda motorfejlesztéssel készült a Toro Rossónál hazai versenyükre, a Japán Nagydíjra, viszont szükség lett volna még némi utómunkára. Erre elsőre engedélyt kaptak az FIA-tól, másodszorra viszont már nem. A Honda kíváncsi, miért.

részletek

Egy világbajnok védi, kettő támadja Vettelt

Állást foglaltak a korábbi F1-es bajnokok a Sebastian Vettel és Max Verstappen suzukai ütközését kiváltó vitában: így látta a balesetet Hakkinen, Hill és Villeneuve.

részletek

Vettel: El fogok beszélgetni Verstappennel

A német kitart amellett, hogy Red Bull-os riválisa hibázott, mikor harcolni kezdett vele a Spoon kanyarban. Habár előadta álláspontját, nem a nyilvánosságon keresztül, hanem személyesen akarja megvitatni a Suzukában történteket.

részletek

Steiner: Leclerc ment bele Magnussenbe

A Japán Nagydíjon számos koccanás történt, egyik esetben sem ismerte el senki saját felelősségét. A Haas csapatfőnöke szerint Leclerc-nek nincs oka mérgelődni, mivel ő ment bele ellenfelébe.

részletek
Olvastad már?