Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 17. hétfő

JapánNagydíj

Kísérletezik a Honda, új motorok Austinban is

A japán gyártó Suzukához képest is változtat némileg saját erőforrásain, így az USA Nagydíján a Toro Rossók újra rajtbüntetésben részesülnek majd. De nyáron megkapták az engedélyt, hogy kísérletezgessenek.

részletek

Pozitív irányba mozdult a McLaren?

Gyenge időmérő, a futamon pedig messze a pontszerzéstől. Ennek ellenére a McLaren sportigazgatója több pozitívumot is felfedezett a Japán Nagydíj hétvégéjén csapata teljesítményében.

részletek

Nagy szükség lenne a kerék a kerék elleni csatákra

Jolyon Palmer szerint az utóbbi években a Formula-1 hátrányára változott meg a szoros harcok megítélése. Túl sok a büntetés, így senki nem meri feszegetni a határokat. Tíz éve még más volt.

részletek

Virtuálisan újraalkották a Japán Nagydíjat

Itt is Hamilton nyer, Vettetl itt is ütközik Verstappennel, sőt, minden pontosan ugyanolyan, mint ahogy az a valóságban lejátszódott - csak éppen ez az F1 2018-ban történik.

részletek

Villeneuve: Vettel könyvet írhatna, hogyan veszítsünk

Hamilton gondolkodik, mielőtt támad, Vettel nem: Jacques Villeneuve szerint ez a fő különbség a két rivális között. Az exbajnok úgy látta, a német már le is mondott minden vb-reményéről.

részletek

Hartley végképp eljátszhatta a bizalmat

Bár a suzukai időmérőt követően felcsillanhatott a remény Brendon Hartley-nak, hogy megtarthatja ülését, sajtóértesülések szerint az új-zélandi teljesen kiesett a kosárból. Már csak két név maradt.

részletek

Az olasz sajtó sem kíméli Vettelt

Igen élesen kritizálja az olasz média a Japán Nagydíjon újabb hibá(ka)t elkövető Sebastian Vettelt. De a szeretett nemzeti csapatnak is kijut a megjegyzésekből, amiért ennyit hibáznak.

részletek

Verstappen: Vettel hozzászokott, hogy elengedik

A Japán Nagydíj egyik, sok vitát kiváltó ütközése a verseny elején történt Max Verstappen és Sebastian Vettel között. Jos Verstappen úgy véli, a Ferrari pilóta megszokta, hogy mindig elengedik.

részletek

Alonsónak hatalmas öröm volt Schumacher motorhibája

Fernando Alonso példaképként, de egyben legyőzendő félként tekintett Michael Schumacherre. Nem tagadja, felszabadult öröm járta át, amikor 2006-ban motorhibával félreállt a német.

részletek

Verstappen jobb rajttal megelőzhette volna a bajt

A Red Bull főtanácsadója csalódott, hogy Max Verstappen nem jött el sokkal jobban a rajttól, mivel jelentősen jobban alakulhatott volna a Japán Nagydíj, Lewis Hamiltont is megszorongathatta volna.

részletek

Az FIA kaszálta el a Honda-motor finomhangolását

A Honda motorfejlesztéssel készült a Toro Rossónál hazai versenyükre, a Japán Nagydíjra, viszont szükség lett volna még némi utómunkára. Erre elsőre engedélyt kaptak az FIA-tól, másodszorra viszont már nem. A Honda kíváncsi, miért.

részletek

Egy világbajnok védi, kettő támadja Vettelt

Állást foglaltak a korábbi F1-es bajnokok a Sebastian Vettel és Max Verstappen suzukai ütközését kiváltó vitában: így látta a balesetet Hakkinen, Hill és Villeneuve.

részletek
Olvastad már?