Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. február 24. péntek

Jaguar

Amikor az autó fizet a benzinkúton

Az első a világon – így reklámozza új fejlesztését a Jaguar, melynek lényege: a tulajdonosoknak nem kell a pénztárhoz sem kutyagolniuk a tankolásnál, a fedélzeti érintőképernyővel fizethetnek is. Igaz, egyelőre csak Jaguarral vagy Land Roverrel rendelkezők tehetik meg Shell-kutakon.

részletek

Formula-E-teszten járt Massa

A brazil pilóta nem gondolta meg magát, ott lesz az F1-es rajtrácson, mégis tesztelte a Jaguar elektromos autóját, amelyet nem tud összehasonlítani eddigi egyetlen tapasztalatával sem.

részletek

A jövő héten a Formula-E-ben tesztel Massa

A Williamshez visszatérő, vagy a csapatot inkább el sem hagyó Felipe Massa a Formula-1-es szezon előtt még egy teszten részt vesz a Jaguarnál, de utána a száguldó cirkuszra koncentrál.

részletek

2017-ben is összefirkálnak egy húszmilliós autót?

Jön az új Jaguar XE, melyben meg lesz a „wow-faktor”, itthon pedig minden bizonnyal újabb kreatív és karitatív akciókkal próbálják majd népszerűsíteni a vadmacskát - ugyanúgy, mint 2016-ban.

részletek

A Jaguar szimulátora mindent visz

Döbbenetesen élethű, mégis futurisztikus élményben lehetett részük azoknak, akik kipróbálták a Formula-E új csapatának szimulátorát: a gyártó a virtuális valóságot használta fel, hogy valóban a pilótafülkében érezzük magunkat.

részletek

Egy vadállat, amit Brawn tervezett

Bár legnagyobb sikereit az F1-ben érte el, kevesen tudják, hogy az első sikeres versenyautó, amely Ross Brawn kezei alatt készült, a Jaguar 1991-es prototípusa volt, mely megnyerte a Sportautó-világbajnokságot.

részletek

A Mikulásgyárba is beszállít a Jaguar

Pontosan egy hónap múlva, december 2-án nyit az ország legnagyobb adománygyűjtő rendezvénye, a Mikulásgyár. Az egyik autós cég most azt vállalta, hogy a Balatonon és ügyfelei között népszerűsíti a karitatív rendezvényt.

részletek

Jól muzsikál a virtuóz kislány Jaguarja

Érdekes akcióval népszerűsítik a Jaguar legújabb típusát. A televízióból jól ismert, 12 éves kislány kapta meg a huszonötmilliós autó egyik példányát. Természetesen nem ő vezeti, hanem apukája. A Virtuózok című műsorban feltűnt kislányt koncertekre, de még iskolába is ezzel az autóval viszik.

részletek

Retro – Amikor Webber hátsója lángra kapott

Utoljára ünnepeltek kettős győzelmet a Schumacher testvérek, két időmérőt és egy futamot rendeztek egy napon, az ausztrál F1-es pedig kis híján megsült Suzukában, ezért adta fel a versenyt.

részletek

Ki kicsoda? Startol a Formula-E új szezonja

Vasárnap a Hong Kong ePrix-vel megkezdődik a Formula-E harmadik szezonja. A mezőny színvonala és a beszálló autógyártók száma egyre magasabb - lássuk, kikre kell figyelni a 2016/17-es idényben!

részletek

Jaguar: Ha egyből nyerünk, baj van a sorozattal

Különös olyan nyilatkozatot olvasni, amelyben a csapat kijelenti, hogy kifejezetten nem örülne, ha túl sikeresen indítaná a szezont, ám a Jaguar Formula-E-csapatánál valójában nagyon is észszerű dolgokat mondanak.

részletek

Rommá tört hófehér autócsodák

Az összetört sportkocsik válogatásában ezúttal számos pórul járt fehér csodagépjárművet találhatunk: Lamborghinik, BMW-k és Porschék, amelyekre jobban is vigyázhatott volna a gazdájuk…

részletek
Olvastad már?