Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 20. vasárnap

Jaguar

A Teslával mérte össze tudását az új elektromos Jaguar

A Jaguar első sorozatgyártású, tisztán elektromos gépjárműve, az I-PACE élő adás keretében mutatkozott be a nagyvilágnak.

részletek

A Red Bull lassan másfél évtizedes

Mi köze Jackie Stewartnak a Red Bull istállóhoz? Tudjuk-e, mikor léptek a bikák a Formula-1-be, ki volt a legsikeresebb és ki a leghűségesebb versenyzője a gárdának? A Red Bull a tizennegyediket kezdi.

részletek

Jaguar D-Type - újjászületik a legenda

62 évvel azután, hogy 1956-ban elkészült az eredeti D-type utolsó példánya, a Jaguar Classic újra beindítja az ikonikus versenyautó gyártását Coventry-ben. A Jaguar Classic által összeszerelt első Jaguar D-type – egy fejlesztési prototípus – ezen a héten, a párizsi Salon Retromobile kiállításon ünnepli világpremierjét.

részletek

A Honda ugyanott rontotta el, mint a Jaguar, mondja a McLaren

A 2000-es évek elején csúfos kudarcot vallott a Jaguar az F1-ben, hiába állt mögötte óriási anyagi és technológiai bázis. Zak Brown McLaren-főnök szerint épp ez ismétlődik meg a Hondával.

részletek

Jaguar E-PACE: szürreális kölyökjaguar

Az új Jaguar E-PACE sportos szabadidőjármű városi környezetben játszadozik Chris Labrooy digitális képzőművész „torzított valóságot” bemutató képein.

részletek

Menetpróba - Vadmacska eladása és szelídítése

A brit márka jóvoltából bepillanthattunk a prémium autók különleges értékesítési módszereibe, és erős félórára belebújhattunk egy kupé tulajdonos bőrébe, aki a mindennapokban egy 400 lóerős autót hajt. Élveztük a vezetés minden percét!

részletek

A Jaguar jövőképe 2040-re és azon túl

A Jaguar FUTURE-TYPE egy igény szerint használható, kompakt prémium gépjármű-tanulmány, amely az eljövendő generációk közlekedési igényeit hivatott kielégíteni.

részletek

Jaguar I-PACE az év tanulmányautója

A Jaguar I-PACE Concept nyerte el a 16. Észak-Amerikai Tanulmányautó Díj (North American Concept Vehicle Awards) Legnagyobb jelentőségű tanulmányautó díját.

részletek

Pilótakeringő: Ki hova igazol a Formula-E-ben?

Véget ért a harmadik szezon, decemberben pedig már jön a negyedik, így a Formula-E-ben megkötött szerződések több más nagy sorozatra is kihatással lesznek. Akár Massa, Wehrlein vagy Kobayashi is érkezhet?

részletek

Ragadózónak ígérkezik: Jön a Jaguar E-Pace

A Jaguar sportos szabadidőjárműveket tömörítő PACE modellcsaládjának új tagja, az E-PACE a Jaguar eladásait a tavalyi év során 83 százalékkal fellendítő, sikeres F-PACE, valamint a 2018-tól sorozatgyártásba kerülő, tisztán elektromos meghajtású I-PACE Concept után következik a sorban.

részletek

Andy Murray mutatja be az új Jaguart

A Jaguar a vadonatúj XF Sportbrake életmód-kombi leleplezésével ünnepli az XF szedán tizedik születésnapját.

részletek

Schwarzenegger nyomában - Egy Jaguar motorházán főztek csokoládét!

Arnold Schwarzenegger, korábban szendvicset sütött saját tankján. Az ötletet megirigyelték a balatoni turisztikai szakemberek és egy autó motorházán próbáltak csokis tortát készíteni.

részletek
Olvastad már?