Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 16. szerda

Jaguar

Ragadózónak ígérkezik: Jön a Jaguar E-Pace

A Jaguar sportos szabadidőjárműveket tömörítő PACE modellcsaládjának új tagja, az E-PACE a Jaguar eladásait a tavalyi év során 83 százalékkal fellendítő, sikeres F-PACE, valamint a 2018-tól sorozatgyártásba kerülő, tisztán elektromos meghajtású I-PACE Concept után következik a sorban.

részletek

Andy Murray mutatja be az új Jaguart

A Jaguar a vadonatúj XF Sportbrake életmód-kombi leleplezésével ünnepli az XF szedán tizedik születésnapját.

részletek

Schwarzenegger nyomában - Egy Jaguar motorházán főztek csokoládét!

Arnold Schwarzenegger, korábban szendvicset sütött saját tankján. Az ötletet megirigyelték a balatoni turisztikai szakemberek és egy autó motorházán próbáltak csokis tortát készíteni.

részletek

Wimbledonban villantotta meg új sportkombiját a Jaguar

A Jaguar a legendás wimbledoni centerpályát választotta a kívánatos új XF Sportbrake előzetes bemutatásának helyszínéül.

részletek

Gregor Bernadett Jaguart tesztelt!

A Jaguart Magyarországon forgalmazó Auto Palace Hungary Kft. érdekes akcióba kezdett. Színészeknek adja tesztelni autóit. Az autókkal olyan gyerekeket is visznek színházba, akik e segítség nélkül nem tudnának eljutni egyetlen előadásra sem.

részletek

A McLaren is a Formula-E felé kacsintgat

A McLaren is fontolgatja annak lehetőségét, hogy beszáll a Formula-E szériába akár saját csapat indításával, akár erőátviteli technológia beszállításával.

részletek

James Bond magyar hangja egy Jaguart tesztel

A Jaguart Magyarországon forgalmazó AutoPalace Hungary Kft. érdekes akcióba kezdett. Színészeknek adja tesztelni autóit. Az autókkal olyan gyerekeket is visznek színházba, akik e segítség nélkül nem tudnának eljutni egyetlen előadásra sem.

részletek

Retro – Nem lehet újra ilyen hitvány autónk!

„Folytatjuk a folyamatos fejlődést”, „alapvetően elégedettek vagyunk a csomaggal”… De szép is az, amikor egy F1-es csapatvezető az ilyen közhelyek helyett őszintén beszél csapatáról!

részletek

Amikor az autó fizet a benzinkúton

Az első a világon – így reklámozza új fejlesztését a Jaguar, melynek lényege: a tulajdonosoknak nem kell a pénztárhoz sem kutyagolniuk a tankolásnál, a fedélzeti érintőképernyővel fizethetnek is. Igaz, egyelőre csak Jaguarral vagy Land Roverrel rendelkezők tehetik meg Shell-kutakon.

részletek

Formula-E-teszten járt Massa

A brazil pilóta nem gondolta meg magát, ott lesz az F1-es rajtrácson, mégis tesztelte a Jaguar elektromos autóját, amelyet nem tud összehasonlítani eddigi egyetlen tapasztalatával sem.

részletek

A jövő héten a Formula-E-ben tesztel Massa

A Williamshez visszatérő, vagy a csapatot inkább el sem hagyó Felipe Massa a Formula-1-es szezon előtt még egy teszten részt vesz a Jaguarnál, de utána a száguldó cirkuszra koncentrál.

részletek

2017-ben is összefirkálnak egy húszmilliós autót?

Jön az új Jaguar XE, melyben meg lesz a „wow-faktor”, itthon pedig minden bizonnyal újabb kreatív és karitatív akciókkal próbálják majd népszerűsíteni a vadmacskát - ugyanúgy, mint 2016-ban.

részletek
Olvastad már?