Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 17. kedd

Jaguar

Jaguar I-PACE az év tanulmányautója

A Jaguar I-PACE Concept nyerte el a 16. Észak-Amerikai Tanulmányautó Díj (North American Concept Vehicle Awards) Legnagyobb jelentőségű tanulmányautó díját.

részletek

Pilótakeringő: Ki hova igazol a Formula-E-ben?

Véget ért a harmadik szezon, decemberben pedig már jön a negyedik, így a Formula-E-ben megkötött szerződések több más nagy sorozatra is kihatással lesznek. Akár Massa, Wehrlein vagy Kobayashi is érkezhet?

részletek

Ragadózónak ígérkezik: Jön a Jaguar E-Pace

A Jaguar sportos szabadidőjárműveket tömörítő PACE modellcsaládjának új tagja, az E-PACE a Jaguar eladásait a tavalyi év során 83 százalékkal fellendítő, sikeres F-PACE, valamint a 2018-tól sorozatgyártásba kerülő, tisztán elektromos meghajtású I-PACE Concept után következik a sorban.

részletek

Andy Murray mutatja be az új Jaguart

A Jaguar a vadonatúj XF Sportbrake életmód-kombi leleplezésével ünnepli az XF szedán tizedik születésnapját.

részletek

Schwarzenegger nyomában - Egy Jaguar motorházán főztek csokoládét!

Arnold Schwarzenegger, korábban szendvicset sütött saját tankján. Az ötletet megirigyelték a balatoni turisztikai szakemberek és egy autó motorházán próbáltak csokis tortát készíteni.

részletek

Wimbledonban villantotta meg új sportkombiját a Jaguar

A Jaguar a legendás wimbledoni centerpályát választotta a kívánatos új XF Sportbrake előzetes bemutatásának helyszínéül.

részletek

Gregor Bernadett Jaguart tesztelt!

A Jaguart Magyarországon forgalmazó Auto Palace Hungary Kft. érdekes akcióba kezdett. Színészeknek adja tesztelni autóit. Az autókkal olyan gyerekeket is visznek színházba, akik e segítség nélkül nem tudnának eljutni egyetlen előadásra sem.

részletek

A McLaren is a Formula-E felé kacsintgat

A McLaren is fontolgatja annak lehetőségét, hogy beszáll a Formula-E szériába akár saját csapat indításával, akár erőátviteli technológia beszállításával.

részletek

James Bond magyar hangja egy Jaguart tesztel

A Jaguart Magyarországon forgalmazó AutoPalace Hungary Kft. érdekes akcióba kezdett. Színészeknek adja tesztelni autóit. Az autókkal olyan gyerekeket is visznek színházba, akik e segítség nélkül nem tudnának eljutni egyetlen előadásra sem.

részletek

Retro – Nem lehet újra ilyen hitvány autónk!

„Folytatjuk a folyamatos fejlődést”, „alapvetően elégedettek vagyunk a csomaggal”… De szép is az, amikor egy F1-es csapatvezető az ilyen közhelyek helyett őszintén beszél csapatáról!

részletek

Amikor az autó fizet a benzinkúton

Az első a világon – így reklámozza új fejlesztését a Jaguar, melynek lényege: a tulajdonosoknak nem kell a pénztárhoz sem kutyagolniuk a tankolásnál, a fedélzeti érintőképernyővel fizethetnek is. Igaz, egyelőre csak Jaguarral vagy Land Roverrel rendelkezők tehetik meg Shell-kutakon.

részletek

Formula-E-teszten járt Massa

A brazil pilóta nem gondolta meg magát, ott lesz az F1-es rajtrácson, mégis tesztelte a Jaguar elektromos autóját, amelyet nem tud összehasonlítani eddigi egyetlen tapasztalatával sem.

részletek
Olvastad már?