Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 21. csütörtök

IndyCar

Az IndyCar címvédője is nagyra tartja Alonsót

Scott Dixon, az IndyCar új-zélandi címvédője szerint dicséretes az, hogy Fernando Alonso ki akarja és ki meri próbálni magát idegen terepnek számító versenyeken, sorozatokban is. Pedig egyébként ezt még a csapatok sem szeretik.

részletek

Ericsson: Reális cél lehet a futamgyőzelem

Azok után, hogy kiszorult az F1-ből, majd az IndyCarba igazolt, Marcus Ericsson magasra tette a megugrandó lécet magának: futamot akar nyerni 2019-ben a Schmidt Peterson Motorsport színeiben.

részletek

Sajtó: szinte mindenbe belekóstolhat Wehrlein 2019-ben

Amellett, hogy tárgyalásban van a Ferrarival egy fejlesztőpilótai állásról, ráadásul szintén élő megállapodása van a Formula-E-ben is, Pascal Wehrlein máshol is kipróbálná magát.

részletek

Fittipaldi törött lábbal tért vissza

A kétszeres világbajnok Emerson Fittipaldi unokája májusban mindkét lábát eltörte egy balesetben, ám júliusban újra versenyzett. Ő maga is elismeri, hogy akkor még korai volt erőltetni.

részletek

Ericsson nem lehet ott a felemelkedésnél

A menesztett svéd végigharcolta az igazán nehéz időket a Sauber istállónál, most viszont csalódott, hogy nem tarthat a csapattal, amikor végre igazán esélye lenne jó eredmények elérésére.

részletek

Ericsson: A Formula-1 túl mesterséges

Marcus Ericsson távozott a száguldó cirkuszból és a tengerentúlon próbál szerencsét jövőre. Meglepve fogadta, mennyivel másabb a versenyzés világa odakint. Szerinte az F1 nagyon mesterkélt.

részletek

Ericsson le is mondott az F1-es visszatérésről?

Marcus Ericssont tartalékpilótaként nevezték meg a Saubernél, IndyCar-szerződése azonban prioritást élvez. Ráadásul most már úgy nyilatkozik, hosszabb időre tervez Amerikában.

részletek

Alonso: Schumacher sem részesült ilyen búcsúban

Fernando Alonso a 11. helyen fejezte be utolsó Formula-1-es versenyét, és nem győzte megköszönni a sok szeretet, amit kapott a hétvége során. Szerinte még Schumachernek sem volt része ilyen búcsúban.

részletek

Egy csapat vitt majdnem mindent Amerikában

Roger Penske az egyetemes amerikai autósportélet legsikeresebb csapat- és autótulajdonosa. Istállója, a Team Penske 2018-ban is nagyot ment, és sikert sikerre halmozott, méghozzá olyannyira, hogy majdnem mindent be is zsákolt.

részletek

Ericsson: Nem csak Leclerc miatt fejlődtünk

A tavalyi szenvedést követően 2018-ban teljesen újjászületett az Alfa Romeo-Sauber istálló. Marcus Ericsson úgy véli, nem kizárólag Charles Leclerc járult hozzá ehhez, hanem ő maga is.

részletek

Alonso 2020-ban visszatérhet

A spanyol ásznak szüksége van némi feltöltődésre a Formula-1-en kívül, de a legkevésbé sem zárja ki, hogy egy év kihagyás után visszatér a sorozatba. Így búcsúját ne tekintsük véglegesnek.

részletek

Perez: Alonso még ma is világbajnoki címeket nyerhetne

A Force India versenyzője, Sergio Perez szerint Fernando Alonso távozása jól mutatja, mennyire nincs jó helyzetben az F1, szerinte ugyanis a spanyol egy megfelelő autóval még most is világbajnoki címekért harcolhatna.

részletek
Olvastad már?