IndyCar - Formula.hu - 1
Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. augusztus 18. szombat

IndyCar

Alonso még hónapokig nem dönt a jövőjéről

A spanyol pilóta szerint sok jóslat várható, mert még egy jó ideig nem fogja bejelenteni, hogy hol versenyez majd 2019-ben - az biztos, hogy a WEC prioritást élvez.

részletek

Monza után jöhet Alonso IndyCar-tesztje

Az F1-ből év végén távozó spanyol heteken belül kipróbálhatja az Andretti autóját. Jövő évi csapatstruktúrájáról is szaporodnak a hírek: többek között arról, hogy hondás csapattársaival szemben ő Chevrolet-motort használna.

részletek

Ne maradj le semmiről hétvégén!

Fernando Alonso Silverstone-ban fog versenyezni, magyar pilótákkal folytatódik a TCR Europe, de lesz IndyCar és NASCAR is - mutatjuk, hogy mikor mit lehet nézni hétvégén.

részletek

Az IndyCar a McLaren és Alonso érkezésével is számol

Azok után, hogy Fernando Alonso bejelentette, (egyelőre) ez az utolsó szezonja a Formula-1-ben, sokan a legvalószínűbb forgatókönyvnek az amerikai szerepvállalást tartják. Az IndyCar szerint zajlanak az egyeztetések.

részletek

Az IndyCarban már tudják, mit jelent be kedden Alonso?

Augusztus 14-én bejelentést tesz Fernando Alonso, minden jel szerint jövőjéről kapcsolatban. A találgatás beindult, az amerikai együléses széria pedig olajat öntött a tűzre a hivatalos oldalán publikált cikkel…

részletek

Alonsót nagyon érdekli az IndyCar

Könnyen előfordulhat, hogy Fernando Alonso jövőre már a tengerentúlon tekeri a kormányt. Formula-1-ben maradása nagyrészt attól függ, milyen fejlődésre képes a McLaren a közeljövőben.

részletek

Alonsónak most már döntenie kell

A következő egy-két hétben döntenie kell Fernando Alonsónak, amennyiben az IndyCarban szeretné folytatni pályafutását. A Tripla Korona elérésében fontos döntés előtt áll a spanyol.

részletek

A Haasnál tesztelhet a legifjabb Fittipaldi

A legifjabb Fittipaldi, Pietro 2018-as tervei között az IndyCar, a WEC és a Formula-1 szerepeltek, utóbbi teszt formájában. Az F1-es bevetés veszélybe került, miután lábát törte a WEC-ben, de a Haasnál továbbra is terveznek vele.

részletek

Jön F1-stílusú szuperlicensz-pontrendszer az IndyCarban is

A Formula-1-ben néhány éve már bevezették, hogy pontokat kell szerezni a különböző nevelőszériákban ahhoz, hogy valaki a legfelső szinten versenyezhessen. Most az amerikai „unokatestvér” is meglépi ezt, ott is jön a szuperlicensz európai mintára.

részletek

IndyCar: Rossi kitaktikázta Wickenst

Egyedül Alexander Rossi járt kétszer a bokszban a széria Mid-Ohió-i versenyén: ez a stratégia bizonyult nyerőnek. A háromszor kiálló Robert Wickens úgy véli, a problémás lekörözések nélkül megszorongatta volna az amerikait.

részletek

Mikor kerül sor Alonso IndyCar-tesztjére?

Egyes hangok szerint a spanyol a nyári szünetben újra vezette volna az Andrettit, de valószínűbb, hogy a gyakorlásra csak ősszel kerül sor. A pilóta csupán annyit reagált, hogy zsúfolt naptára van.

részletek

Gyász: Elhunyt a híres tervező, Mo Nunn

79 éves korában elhunyt Morris Nunn, az Ensign F1-es istálló alapítója. Igazi mérnöki sikereit az IndyCarban találta meg, nagyrészt neki köszönheti a győzelmeket Zanardi, Montoya és Fittipaldi is.

részletek
Olvastad már?