Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. június 27. kedd

IndyCar

Így élte át Dixon a megabukást

A legélénkebb emléke az orra előtt elrepülő sebességváltó: Scott Dixon felidézte az év egyik legnagyobb, retinákba beleégő balesetét, melynek szenvedő alanya volt Indianapolisban.

részletek

IndyCar: Kiesésdömping és duplázás

A kiesések versenye volt a texasi, ahol 13 áldozatot követelt az oválpálya. Will Power uralma alatt tartotta a körülményeket, a legnagyobb baleset kiváltója pedig a legnagyobb felzárkózó lett.

részletek

Alonso teljes szezonban az IndyCarban?

A kétszeres F1-es világbajnok, Fernando Alonso egyáltalán nem zárja ki annak lehetőségét, ha a Formula-1-ben nem kap versenyképes csapatnál szerződést, akkor teljes szezont versenyezne az IndyCarban.

részletek

IndyCar: Hamarosan egész szezonban láthatjuk a McLarent

Fernando Alonso Indy 500-as szereplésével párhuzamosan felvetődött, hogy a wokingi alakulat egy egész szezonra kiterjessze projektjét, Zak Brown most elmondta, hogy ez mikor valósulhat meg.

részletek

IndyCar: Nem dőlt meg a 106 éves rekord

A detroiti duplaforduló második versenyét, akárcsak az elsőt, szintén Rahal Letterman Lanigan Racing pilótája, Graham Rahal húzta be - nagy a tömörülés a bajnokság élén.

részletek

Még két IndyCar-pilóta oltja Hamiltont

Nevetnek és dühöngnek a tengerentúli mezőny tagjai a háromszoros világbajnok vihart kavaró nyilatkozatán. A detroiti győztes – hét futamon a hetedik – szerint könnyű annak a dolga, akinek csak csapattársát kell legyőznie, és Lewis Hamiltont Scott Dixon megszorongatná a Mercedesben.

részletek

IndyCar: A hetedik győztes a hetedik versenyen

A két kiállás bizonyult nyerőnek a hárommal szemben a detroiti utcai pályán. Rahal megszerezte a győzelmet, változott a bajnoki éllovas személye, Gutierrez pedig körhátrányban debütált a szombati versenyen.

részletek

Újabb ex F1-es követné Alonsót az Indy 500-ra

Esteban Gutierrez a múlt hétvégén balesetet szenvedő Sebastian Bourdais-t helyettesíti az IndyCarban. A mexikói a hirtelen jött lehetőségről, és a további elképzeléseiről beszélt.

részletek

Spottereket javasol az F1-nek az IndyCar-pilóta

Az Indy 500-on legtöbb kört, a táv egynegyedét vezető Max Chilton szerint a száguldó cirkusz is bevezethetné a spotterek intézményét - ők azok, akik tájékoztatják a pilótákat arról, hogy mi történik a pályán.

részletek

Visszaszóltak Hamiltonnak az IndyCarból

Az Indy 500 mezőnyének színvonalára tett megjegyzést a brit Alonso remeklése kapcsán. Tony Kanaan válaszolt neki néhány keresetlen szóval, emlékeztetve tavalyi vereségére is.

részletek

Miért ne lett volna Alonso az év újonca?

Nagy felháborodást váltott ki, hogy nem a dobogón záró Ed Jones, hanem Fernando Alonso lett az Indy 500-on az év újonca – de miért is probléma ez? Volt, hogy egy újoncgyőztes sem kapta meg a díjat!

részletek

Öt dolog, amit Monacóból és Indyből tanultunk

Május utolsó hétvégéje mindig piros betűkkel szerepel a motorsportrajongók naptárában - az F1-es Monacói Nagydíj és az Indy 500 több tanulsággal is szolgált számunkra.

részletek
Olvastad már?