Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 16. vasárnap

IndyCar

Ericsson le is mondott az F1-es visszatérésről?

Marcus Ericssont tartalékpilótaként nevezték meg a Saubernél, IndyCar-szerződése azonban prioritást élvez. Ráadásul most már úgy nyilatkozik, hosszabb időre tervez Amerikában.

részletek

Alonso: Schumacher sem részesült ilyen búcsúban

Fernando Alonso a 11. helyen fejezte be utolsó Formula-1-es versenyét, és nem győzte megköszönni a sok szeretet, amit kapott a hétvége során. Szerinte még Schumachernek sem volt része ilyen búcsúban.

részletek

Egy csapat vitt majdnem mindent Amerikában

Roger Penske az egyetemes amerikai autósportélet legsikeresebb csapat- és autótulajdonosa. Istállója, a Team Penske 2018-ban is nagyot ment, és sikert sikerre halmozott, méghozzá olyannyira, hogy majdnem mindent be is zsákolt.

részletek

Ericsson: Nem csak Leclerc miatt fejlődtünk

A tavalyi szenvedést követően 2018-ban teljesen újjászületett az Alfa Romeo-Sauber istálló. Marcus Ericsson úgy véli, nem kizárólag Charles Leclerc járult hozzá ehhez, hanem ő maga is.

részletek

Alonso 2020-ban visszatérhet

A spanyol ásznak szüksége van némi feltöltődésre a Formula-1-en kívül, de a legkevésbé sem zárja ki, hogy egy év kihagyás után visszatér a sorozatba. Így búcsúját ne tekintsük véglegesnek.

részletek

Perez: Alonso még ma is világbajnoki címeket nyerhetne

A Force India versenyzője, Sergio Perez szerint Fernando Alonso távozása jól mutatja, mennyire nincs jó helyzetben az F1, szerinte ugyanis a spanyol egy megfelelő autóval még most is világbajnoki címekért harcolhatna.

részletek

Ocon nem szerződik az F1-en kívülre

Esteban Ocon nagy valószínűséggel ülés nélkül marad a 2019-es szezonra. Bár vannak ajánlatai más versenysorozatokból, de a fiatal franciát nem érdekli semmi, kizárólag a Formula-1.

részletek

Ericsson: Ex F1-esként még többet várnak majd tőlem

Ahogy arról beszámoltunk, a Sauber svédje, Marcus Ericsson 2019-re az IndyCarba szerződött a patinás Schmidt Peterson Motorsportshoz. A svéd várja már a tengerentúli kalandot, de tudja, olyan pedigrével érkezik, ami miatt sokat is várnak majd tőle. Konzultált Alonsóval és Rossival is.

részletek

Ericsson az IndyCarba igazolt

Azok után, hogy a Saubertől és a Formula-1-ből kiszorult, Marcus Ericsson a tengerentúlon találta meg a helyét: az IndyCarba igazolt, a súlyosan sérült Robert Wickens autóját kapja meg 2019-ben.

részletek

Alonso nem akart teljes szezont az IndyCarban

Sokak szerint Zak Brown bejelentése, miszerint a McLaren nem indul jövőre a tengerentúli szériában, Fernando Alonsónak sem túl kedvező, de a spanyol igyekezett cáfolni a dolgot.

részletek

A McLaren döntött Indyről

2017-ben Fernando Alonso egy, az Andretti Motorsport által felkészített McLaren-Hondával állt rajthoz Indianapolisban. Hónapok óta folyt a találgatás, hogy a wokingiak visszatérnek-e jövőre is.

részletek

Montoya tanácsa Alonsónak: IndyCar

Juan Pablo Montoya hasonló vándormadárként ismert, mint amit az utóbbi időszakban Fernando Alonsótól látunk. A kolumbiai az IndyCar-sorozatba hívja a spanyolt, lehetőleg teljes szezonra.

részletek
Olvastad már?