Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 17. vasárnap

IndyCar

Andretti beszállhat a Formula-1-be

Michael Andretti inkább az IndyCarban ért el komoly sikereket pályafutása során, ám ha valóban jönne a kötelező költségcsökkentés az F1-ben, könnyen elképzelhető, hogy csapatot indítana.

részletek

A Ferrari harminc éve már majdnem kiszállt

A Ferrari elnöke a héten jelentette ki, hogy ha az új motorszabályok nem kedvezőek a márkának, kivonulnak az F1-ből. Az első turbókorszak közepén már közel járt ehhez a Scuderia.

részletek

Így változtak az IndyCar-játékok 1989 óta

Remek összeállítás főleg az Indianapolisi 500-as versennyel a középpontban - de mi köré is épült Észak-Amerikai leghíresebb open wheel-bajnoksága?

részletek

Az F1-be tart az IndyCar új bajnoka

Noha másfél-két évtizeddel nagy volt az átjárás, az utóbbi időben egyre nagyobb lett a szakadék a a két széria között - az IndyCar frissen megkoronázott bajnoka azonban komolyan fontolgatja a váltást.

részletek

A McLaren csak egy feltétellel tér vissza az Indy 500-ra

A wokingi F1-es alakulat nem zárkózik el attól, hogy jövőre is részt vegyen az Indy 500-on, ehhez azonban egyetlen, ám annál nagyobb feltételnek teljesülnie kell.

részletek

Bejelentették az IndyCar 2018-as versenynaptárát

Egy új helyszínnel gazdagodott és egy neves távozóval szegényedett az USA fő formulaautós sorozatának jövő évi menetrendje, de nem kizárt, hogy utólag még egy mexikói versenyt hozzátoldanak a naptárhoz.

részletek

Bajnoki elismerés Alonsónak

Aki azt gondolta, hogy Fernando Alonso már csak a nevéből él, nagyot tévedett. Májusban, az Indy 500-on elképesztő vezetői tudásról tett tanúbizonyságot, bajnokok is elismerik teljesítményét.

részletek

Visszahozhatja az F1-be Satót a Honda

Kissé merész híresztelés látott napvilágot a napokban, miszerint Takuma Satót hozná vissza a Formula-1-be a Honda a jövő évre. A pilóta ráadásul nem cáfolta meg kategorikusan az értesülést.

részletek

A Honda visszahozza Rossit a Formula-1-be?

Nagy a bizonytalanság az utóbbi napokban a Toro Rosso háza táján, hogy kik vezetik az autót az USA Nagydíjon. Egy teljesen új felvetés Alexander Rossi neve, aki már versenyzett a száguldó cirkuszban.

részletek

Button: Az IndyCartól összecsinálom magam

Jenson Button nemrég azt nyilatkozta, hogy 2018-ban nagy valószínűséggel visszatér egy teljes F1-es évadra. Elmondta, mik a tervei az elkövetkező évekre és azt is, mely más sorozatokban tudná még magát elképzelni.

részletek

Az új IndyCar-bajnoknak az F1-ben a helye, mondja versenyzőtársa

A Penske amerikai pilótája az elmúlt hétvégén megszerezte pályafutása első IndyCar-bajnoki címét, kollégája szerint megérdemelné, hogy Forma-1-es csapatok érdeklődni kezdjenek iránta.

részletek

Ismét új IndyCar-bajnokot adott a Penske

A rendkívül nyitott, a bajnokság szempontjából még hétesélyes sonomai fináléval zárult az IndyCar 2017-es szezonja, ahol a címvédő merész taktikával elért győzelme sem volt elég csapattársa pontelőnyének lefaragásához.

részletek
Olvastad már?