Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 18. csütörtök

IndyCar

Alonso még mindig nem döntött, Webber aggódik érte

Az már jó ideje biztos, hogy Fernando Alonso év végén kiszáll a száguldó cirkuszból, de még mindig nem tudjuk, mihez is kezd majd 2019-ben. Webber reméli, tudja a spanyol, hogy hol a határ.

részletek

Alonso: Mostantól az új kihívások fognak éltetni

Fernando Alonso számára sem a Formula-E, sem a ralizás nem opció a Formula –1-es visszavonulását követően. A spanyol kétszeres világbajnok szerint ugyanis vannak olyan kategóriák, amelyekhez még ő sem ért.

részletek

Ocon számára csak a Williams maradt

Óriási tülekedés zajlik az F1-ben fennmaradt szabad ülésekért, néhány versenyző év végére biztosan hoppon marad. A csapatától kiszoruló Oconnak jövőre vagy a Williams, vagy a kispad jut.

részletek

A McLaren szívesen használna Honda-motort

Az elmúlt év ismeretében érdekes fordulat előtt áll Woking. Azok után, hogy mindent elkövettek, hogy az F1-ben kiebrudalják a japán gyártót, az IndyCarban ismét szövetségre léphet a két fél.

részletek

Dixon: Abszolút nem bánom, hogy nem lettem F1-es

Bő egy hete ötödször is bajnokká koronázták a népszerű, veterán Scott Dixont az IndyCarban. Bár még fiatalon tesztelt a Formula-1-ben, egyáltalán nem bánta meg, hogy maradt Amerikában.

részletek

Vandoorne az IndyCarban köthet ki

Zak Brown szeretné folytatni a munkát Stoffel Vandoorne-nal, akit nagyra becsül. Bár még továbbra sem biztos a McLaren IndyCar-projektje, a belga versenyzőt szívesen látnák az egyik autóban.

részletek

Fittipaldi gyógyulgat, egyértelmű célja Indy

Bár továbbra is, tavasszal elszenvedett lábtöréséből lábadozik, Pietro Fittipaldi elszánt, hogy jövő évi céljait megvalósítsa. Az Indy 500 mellett mindenképpen egy nyitott karosszériás sorozatban indulna.

részletek

Az IndyCar lecsapna a munkanélküli F1-esekre

Nem Fernando Alonso az egyetlen, akit a tengerentúlra csábítanak, több, az F1-ből kiszorulni látszó tehetségre is kivetették hálójukat különböző csapatok. Jövőre több ismerős név is feltűnhet.

részletek

Wickens először üzent a balesete óta

A kanadai Robert Wickens először üzent a világnak azóta, hogy súlyos balesetet szenvedett Poconóban. Nem tudja, mit tartogat számára a jövő, de minél előbb versenyezni szeretne.

részletek

IndyCar: Ötödször is bajnok Scott Dixon

Alexander Rossi korai hibája gyakorlatilag eldöntötte a bajnokság legfontosabb kérdését, Dixonnak a futamot sem kellett megnyernie ahhoz, hogy ötszörös IndyCar-bajnokká váljon.

részletek

FIA: Nincs a halónál hatékonyabb védelem

Bármilyen egyéb fejvédő csak töredék annyira lett volna hatékony Leclerc múltkori balesetében, mint a halo – vallja Charlie Whiting. A megoldás jövője így biztosított, most az esztétikáján dolgoznak.

részletek

Közölték Wickens sérüléseinek hosszú listáját

Először sorolták fel tételesen, milyen sérüléseket szenvedett el horrorbalesete során Robert Wickens. Számtalan törés és gerincvelő-károsodás szerepel a diagnózisban, utóbbi következményei még nem ismertek.

részletek
Olvastad már?