Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. április 30. vasárnap

Indy500

Alonsót sokkolta, hogyan fogadták az USA-ban

A kétszeres F1-es világbajnok spanyol versenyző néhány napja még a Barber Motorsports Parkban ismerkedett az IndyCar világával, jövő héten pedig már tesztelni fog - állítása szerint elképesztő, mennyire lázba jöttek tőle az emberek az Indy 500-on való indulás bejelentés óta.

részletek

Alonso és a McLaren folytatná jövőre is

Fernando Alonso és a McLaren jövőjéről jó ideje keringenek szóbeszédek a paddockban, de most először tett rá komolyabb utalást a spanyol versenyző, hogy jövőre is folytatná és ezzel Zak Brown is egyetértett.

részletek

A McLaren nem akarta „megölni" Alonso motivációját

A spanyol F1-es pilóta kihagyja a Monacói Nagydíjat az Indy 500 kedvéért, a McLaren pedig úgy véli, motivációja megtartása szempontjából sokkal jobb Alonsónak, ha a Brickyardon indul május végén.

részletek

Montoya azt várja, hogy Alonso példája ragadós lesz

A korábbi Formula-1-es versenyző, Juan Pablo Montoya azt szeretné, ha Fernando Alonso kirándulása az Indy 500-ba nem egyszeri eset lenne, hanem más szériák top pilótái is összemérnék erejüket az 500-mérföldes versenyen.

részletek

Korábbi bajnok lesz Alonso mentora az Indyn

Minden támogatást megkap Fernando Alonso, hogy győzelmi esélyekkel harcolhasson az Indy 500-on: az akkor még CART néven futó széria kétszeres bajnoka, Gil de Ferran segíti az újonc felkészülését.

részletek

Alonso Montoyától tanulja az Indy-trükköket

Fernando Alonso vasárnap sajtótájékoztatót tartott az Egyesült Államokban, miközben az IndyCar mezőnye Birminghamben a versenyhétvégéjét töltötte. A spanyol nem titkolta sem pozitív, sem negatív véleményét.

részletek

Alonso nyitott az Indy-re, jöhet a váltás?

Fernando Alonso nem tartja elképzelhetetlennek, hogy az Indycarban folytassa karrierjét, ha jól szerepel, és megtetszik neki az amerikai versenysorozat atmoszférája.

részletek

Alonso bevasalja Brown ígéretét Amerikában

Fernando Alonso még a Bahreini Nagydíj előtt jelentette be, hogy kihagyja az idei Monacói Nagydíjat, mivel az Indy 500-on áll rajthoz. Zak Brown csapatfőnök könnyelmű ígéretet tett akkor a spanyolnak.

részletek

Régi ellenfél várja Alonsót Indyben

Tizenegy éve versenyeztek utoljára egymás ellen az F1-ben: Juan Pablo Montoya szerint két dolog fogja leginkább megnehezíteni az újonc életét, akitől ennek ellenére is nagy dobást vár.

részletek

Berger: Vettel is kipróbálhatná a DTM-et

Sokakat foglalkoztat Fernando Alonso indycaros vendégszereplése a McLaren bejelentése óta. Az ügyben ezúttal a DTM nemrég megválasztott elnöke is elmondta véleményét.

részletek

„Alonso igazi gladiátor lesz az Indy 500-on”

Miután jól kiosztotta a spanyolt kritizálókat, Jacques Villeneuve most a kétszeres F1-es bajnokot méltatta, igazi versenyzőhöz méltó mentalitása miatt.

részletek

Ricciardo félne az Indy 500-tól

Sok társa után az ausztrál F1-es pilóta is kifejtette véleményét Fernando Alonso amerikai terveiről - állítása szerint nem hagyná ki Monacót, és mást választana Indianapolis helyett.

részletek
Olvastad már?