Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. június 24. szombat

Indy500

IndyCar: Hamarosan egész szezonban láthatjuk a McLarent

Fernando Alonso Indy 500-as szereplésével párhuzamosan felvetődött, hogy a wokingi alakulat egy egész szezonra kiterjessze projektjét, Zak Brown most elmondta, hogy ez mikor valósulhat meg.

részletek

A Honda sosem adja fel, legyen bármilyen kemény is a kihívás

A McLaren-Honda istálló leggyengébb pontja idén (is) a Honda-erőforrás, ami megbízhatatlan és gyenge is. A japánok azonban újult erővel vetik magukat a munkába, pénzt és erőforrást nem kímélve.

részletek

Alonso: Minden csapatváltásom helyes volt

Akár egy szupermarketben is dolgozhatna, ezért a kétszeres világbajnok nem véli úgy, hogy többet kellett volna elérnie. A harmadikról azonban továbbra sem mond le.

részletek

Újabb ex F1-es követné Alonsót az Indy 500-ra

Esteban Gutierrez a múlt hétvégén balesetet szenvedő Sebastian Bourdais-t helyettesíti az IndyCarban. A mexikói a hirtelen jött lehetőségről, és a további elképzeléseiről beszélt.

részletek

„Alonso fenomenálisan teljesített Indyben”

Az Indy 500 1969-es győztesét, és 1978 F1-es világbajnokát, Mario Andrettit lenyűgözte, ahogyan a spanyol pilóta megbirkózott a Brickyard kihívásaival, és harcban állt a győzelemért vasárnap.

részletek

Jövőre Alonso nem mehet az Indy 500-ra?

Ha marad a McLarennél, akkor sem biztos, hogy a csapat vállalkozik egy újabb indianapolisi kalandra. A kétszeres világbajnok másodszor is próbára akarja tenni magát, de mikor lesz erre lehetősége?

részletek

Miért ne lett volna Alonso az év újonca?

Nagy felháborodást váltott ki, hogy nem a dobogón záró Ed Jones, hanem Fernando Alonso lett az Indy 500-on az év újonca – de miért is probléma ez? Volt, hogy egy újoncgyőztes sem kapta meg a díjat!

részletek

Nem mindenki örül, hogy Alonso lett az év újonca Indianapolisban

A spanyol F1-es pilótát kiesése ellenére választották meg az Indy 500 legjobb debütánsának a dobogón záró Ed Jonesszal szemben, ami nem mindenkinek nyerte el a tetszését az óceán másik oldalán.

részletek

Az Indy 500 ellopta a show-t Monacótól

Bár megint nulláztak, nem teljesen reménytelen a McLaren helyzete, ráadásul a Monaco GP rajtja előtti attrakciójuk egészen szenzációs volt - akárcsak az, amit Alonso produkált a Brickyardon!

részletek

Öt dolog, amit Monacóból és Indyből tanultunk

Május utolsó hétvégéje mindig piros betűkkel szerepel a motorsportrajongók naptárában - az F1-es Monacói Nagydíj és az Indy 500 több tanulsággal is szolgált számunkra.

részletek

Button felfedte, hova szerződne szívesen

Jenson Button 2016 végén kvázi visszavonult a Formula-1-től, ám az elmúlt hétvégén beugróként helyettesítette Alonsót, nem is rosszul, bár célba érnie nem sikerült. Most ismét beszélt terveiről, amiben sok érdekességet is találhatunk.

részletek

Tűrhetetlen írás Satóról, kirúgták érte

Takuma Sato kiváló versenyzést bemutatva megnyerte vasárnap az indianapolisi 500 mérföldes versenyt. Egy újságíró megengedhetetlen írást posztolt ki a pilóta származására utalva, meg is köszönték a munkáját.

részletek
Olvastad már?