Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 16. szerda

Indy500

Alonso valószínűleg marad a McLarennél

Fernando Alonso jövő évi szerződése az elmúlt hetekben folyamatosan téma, most a Brit Nagydíj hétvégéjén a megbeszélések után nagy a valószínűsége, hogy a spanyol ász marad a McLarennél.

részletek

Alonsót a tapasztalat teszi még jobbá

Fernando Alonsót lehet szeretni és lehet nem szeretni, de nehéz nem elismerni kivételes vezetési tudását és alázatát a versenyzés iránt. 35 évesen is úgy érzi, ereje teljében van.

részletek

Így élte át Dixon a megabukást

A legélénkebb emléke az orra előtt elrepülő sebességváltó: Scott Dixon felidézte az év egyik legnagyobb, retinákba beleégő balesetét, melynek szenvedő alanya volt Indianapolisban.

részletek

IndyCar: Hamarosan egész szezonban láthatjuk a McLarent

Fernando Alonso Indy 500-as szereplésével párhuzamosan felvetődött, hogy a wokingi alakulat egy egész szezonra kiterjessze projektjét, Zak Brown most elmondta, hogy ez mikor valósulhat meg.

részletek

A Honda sosem adja fel, legyen bármilyen kemény is a kihívás

A McLaren-Honda istálló leggyengébb pontja idén (is) a Honda-erőforrás, ami megbízhatatlan és gyenge is. A japánok azonban újult erővel vetik magukat a munkába, pénzt és erőforrást nem kímélve.

részletek

Alonso: Minden csapatváltásom helyes volt

Akár egy szupermarketben is dolgozhatna, ezért a kétszeres világbajnok nem véli úgy, hogy többet kellett volna elérnie. A harmadikról azonban továbbra sem mond le.

részletek

Újabb ex F1-es követné Alonsót az Indy 500-ra

Esteban Gutierrez a múlt hétvégén balesetet szenvedő Sebastian Bourdais-t helyettesíti az IndyCarban. A mexikói a hirtelen jött lehetőségről, és a további elképzeléseiről beszélt.

részletek

„Alonso fenomenálisan teljesített Indyben”

Az Indy 500 1969-es győztesét, és 1978 F1-es világbajnokát, Mario Andrettit lenyűgözte, ahogyan a spanyol pilóta megbirkózott a Brickyard kihívásaival, és harcban állt a győzelemért vasárnap.

részletek

Jövőre Alonso nem mehet az Indy 500-ra?

Ha marad a McLarennél, akkor sem biztos, hogy a csapat vállalkozik egy újabb indianapolisi kalandra. A kétszeres világbajnok másodszor is próbára akarja tenni magát, de mikor lesz erre lehetősége?

részletek

Miért ne lett volna Alonso az év újonca?

Nagy felháborodást váltott ki, hogy nem a dobogón záró Ed Jones, hanem Fernando Alonso lett az Indy 500-on az év újonca – de miért is probléma ez? Volt, hogy egy újoncgyőztes sem kapta meg a díjat!

részletek

Nem mindenki örül, hogy Alonso lett az év újonca Indianapolisban

A spanyol F1-es pilótát kiesése ellenére választották meg az Indy 500 legjobb debütánsának a dobogón záró Ed Jonesszal szemben, ami nem mindenkinek nyerte el a tetszését az óceán másik oldalán.

részletek

Az Indy 500 ellopta a show-t Monacótól

Bár megint nulláztak, nem teljesen reménytelen a McLaren helyzete, ráadásul a Monaco GP rajtja előtti attrakciójuk egészen szenzációs volt - akárcsak az, amit Alonso produkált a Brickyardon!

részletek
Olvastad már?