Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 19. szerda

Indy500

Alonsót jövőre is az élre várják Indyben

Ha valakit egy négyszeres Indy 500-győztes vár egyértelműen a legjobbak közé, az nem éppen kis dicséret. Az IndyCar legendája, Rick Mears szerint biztosan a győzelemért harcol majd Alonso.

részletek

Alonso: Schumacher sem részesült ilyen búcsúban

Fernando Alonso a 11. helyen fejezte be utolsó Formula-1-es versenyét, és nem győzte megköszönni a sok szeretet, amit kapott a hétvége során. Szerinte még Schumachernek sem volt része ilyen búcsúban.

részletek

Brown: Tesztelhet még Alonso a McLarennek

Fernando Alonso év végén elhagyja a száguldó cirkuszt, de Zak Brown biztos benne, hogy a spanyol továbbra is a wokinigak kötelékében marad, sőt még a jövő évi autó tesztelését sem zárná ki teljesen.

részletek

Fittipaldi: Senna is indulni akart az Indy 500-on

A sokak számára talán meglepő információt a brazil honfitársa és a vele jó kapcsolatot ápoló kétszeres világbajnok, Emerson Fittipaldi osztotta meg egy F1-es podcastben.

részletek

Egy csapat vitt majdnem mindent Amerikában

Roger Penske az egyetemes amerikai autósportélet legsikeresebb csapat- és autótulajdonosa. Istállója, a Team Penske 2018-ban is nagyot ment, és sikert sikerre halmozott, méghozzá olyannyira, hogy majdnem mindent be is zsákolt.

részletek

Az Indy 500 csak Alonso első 2019-es bejelentése

Úgy tűnik, Fernando Alonso jövőre egy bajnokságban sem teljesít egész szezont, de ne lepődjünk meg, ha a WEC-szerepléseken és Indianapolison kívül máshol is fel fog tűnni.

részletek

Hivatalos: Alonso indul a 2019-es Indy 500-on

Bár a Formula-1-ben távozik a McLarentől, egy másik fronton továbbra is együtt fog működni jelenlegi csapatával Fernando Alonso: a spanyol egy év kihagyás után ismét ott lesz az indianapolisi 500 mérföldesen.

részletek

A McLaren döntött Indyről

2017-ben Fernando Alonso egy, az Andretti Motorsport által felkészített McLaren-Hondával állt rajthoz Indianapolisban. Hónapok óta folyt a találgatás, hogy a wokingiak visszatérnek-e jövőre is.

részletek

Montoya tanácsa Alonsónak: IndyCar

Juan Pablo Montoya hasonló vándormadárként ismert, mint amit az utóbbi időszakban Fernando Alonsótól látunk. A kolumbiai az IndyCar-sorozatba hívja a spanyolt, lehetőleg teljes szezonra.

részletek

Fittipaldi gyógyulgat, egyértelmű célja Indy

Bár továbbra is, tavasszal elszenvedett lábtöréséből lábadozik, Pietro Fittipaldi elszánt, hogy jövő évi céljait megvalósítsa. Az Indy 500 mellett mindenképpen egy nyitott karosszériás sorozatban indulna.

részletek

Hivatalos: Alonso Andrettinél tesztel az IndyCarban

Egyre valószínűbb, hogy Fernando Alonso jövőre teljes idényt fut az IndyCar-sorozatban. Michael Andretti csapatánál tesztel, a sors iróniája viszont, hogy akár Honda-motorja is lehet a spanyolnak.

részletek

Alonsónak most már döntenie kell

A következő egy-két hétben döntenie kell Fernando Alonsónak, amennyiben az IndyCarban szeretné folytatni pályafutását. A Tripla Korona elérésében fontos döntés előtt áll a spanyol.

részletek
Olvastad már?