Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 21. csütörtök

Indy500

Alonso nyáron távozhat a WEC-ből is

Mivel legfontosabb célját, a Le Mans-i 24 óráson aratott sikert már elérte a spanyol ász, egyáltalán nem biztos, hogy a mostani szuperszezon után is marad a sorozatban. De még egyszer győzne ugyanott.

részletek

Brown: Alonso megnyerheti az Indy 500-at

Az elmúlt években közös sikereknek nemigen örülhettek, de remek baráti kapcsolat alakult ki Zak Brown és Fernando Alonso között. A McLaren főnöke magabiztos abban, hogy győzhetnek Indyben.

részletek

Brown: Az Indy 500 kiváló lehetőség a McLaren számára

A McLaren-vezérigazgató Zak Brown rendkívül fontosnak tartja az USA-t csapata számára, hiszen a tengerentúlon sokkal több embert érhetnek el a szponzorok által, ami az F1-es projektjüket is segíti.

részletek

Most áll össze Alonso Indy 500-as csapata

A kétszeres világbajnok újra a McLarennel áll rajthoz Indianapolisban: jelenleg folyik a szakemberek toborzása, az autók még nem érkeztek meg, az első teszt pedig a verseny előtti hónapban várható.

részletek

Alonsót még jobbá tette 2018

Fernando Alonso ugyan az összetett 11. helyén végzett, ennek ellenére mégis úgy érzi, hogy a maximumot hozta ki az évből. A spanyol versenyző elmondta, hogyan profitálhat egy pilóta más sorozatokból.

részletek

Alonsót jövőre is az élre várják Indyben

Ha valakit egy négyszeres Indy 500-győztes vár egyértelműen a legjobbak közé, az nem éppen kis dicséret. Az IndyCar legendája, Rick Mears szerint biztosan a győzelemért harcol majd Alonso.

részletek

Alonso: Schumacher sem részesült ilyen búcsúban

Fernando Alonso a 11. helyen fejezte be utolsó Formula-1-es versenyét, és nem győzte megköszönni a sok szeretet, amit kapott a hétvége során. Szerinte még Schumachernek sem volt része ilyen búcsúban.

részletek

Brown: Tesztelhet még Alonso a McLarennek

Fernando Alonso év végén elhagyja a száguldó cirkuszt, de Zak Brown biztos benne, hogy a spanyol továbbra is a wokinigak kötelékében marad, sőt még a jövő évi autó tesztelését sem zárná ki teljesen.

részletek

Fittipaldi: Senna is indulni akart az Indy 500-on

A sokak számára talán meglepő információt a brazil honfitársa és a vele jó kapcsolatot ápoló kétszeres világbajnok, Emerson Fittipaldi osztotta meg egy F1-es podcastben.

részletek

Egy csapat vitt majdnem mindent Amerikában

Roger Penske az egyetemes amerikai autósportélet legsikeresebb csapat- és autótulajdonosa. Istállója, a Team Penske 2018-ban is nagyot ment, és sikert sikerre halmozott, méghozzá olyannyira, hogy majdnem mindent be is zsákolt.

részletek

Az Indy 500 csak Alonso első 2019-es bejelentése

Úgy tűnik, Fernando Alonso jövőre egy bajnokságban sem teljesít egész szezont, de ne lepődjünk meg, ha a WEC-szerepléseken és Indianapolison kívül máshol is fel fog tűnni.

részletek

Hivatalos: Alonso indul a 2019-es Indy 500-on

Bár a Formula-1-ben távozik a McLarentől, egy másik fronton továbbra is együtt fog működni jelenlegi csapatával Fernando Alonso: a spanyol egy év kihagyás után ismét ott lesz az indianapolisi 500 mérföldesen.

részletek
Olvastad már?