Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 18. hétfő

Indy500

Alonso a Red Bull példáját követné

Az energiaitalos alakulat nem a leggyorsabb autóval rendelkezett a 2017-es szezonban sem, mégis győzelmekért és dobogókért harcoltak. A spanyol szerint ez a McLarennek is lehetséges lesz 2018-tól.

részletek

Alonso nem helyezi magát nyomás alá

2018-ban ismét megnőnek az elvárások a McLaren és Fernando Alonso irányába is. A spanyol azonban semmiképpen nem nehezíti meg saját dolgát sem a Formula-1-ben, sem a tripla koronával kapcsolatban.

részletek

Danica Patrick sírva jelentette be visszavonulását – és hogy búcsúként ott lesz a 2018-as Indy 500-on

A világ egyik, ha nem a legnépszerűbb autóversenyző-hölgye rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be, hogy utolsó szezonját teljesíti a NASCAR Cup-szériájában, egyúttal azt is, hogy 2011 után még egyszer elindul az Indy 500-on.

részletek

Retro – A félig vak Indy-győztes

Ő volt az első, aki kétszer megnyerte az 500 mérföldest, amerikai bajnoki címet szerzett és sebességrekordot döntött: mindezt egy óriási testi hátránnyal, úgy, hogy fél szemével nem látott.

részletek

Alonso: Bármilyen autóval, bárhol versenyeznék!

Könnyen lehet, hogy az Indy 500-at követően Le Mans felé terelődik a spanyol F1-es pilóta figyelme, ugyanis szinte teljesen biztos, hogy ott lesz a Daytonai 24 óráson - ha rajta múlna, minden hétvégén autóba ülne.

részletek

Még narancssárgább lehet jövőre a McLaren

A McLaren istálló többször is élen járt a szurkolók szívét megdobogtató versenyautó-festéseivel az elmúlt évtizedekben. Jövőre a jelek szerint egy igazi klasszikus színvilágot kaphatnak a wokingiak.

részletek

Hamilton oválpályán tesztelt titokban

A Mercedes háromszoros világbajnoka ezen a héten tesztelt életében először oválpályán. Annyira megtetszett neki Sato gyűrűje, hogy fejébe vette az Indy 500 megnyerését a brit ász?

részletek

A McLaren csak egy feltétellel tér vissza az Indy 500-ra

A wokingi F1-es alakulat nem zárkózik el attól, hogy jövőre is részt vegyen az Indy 500-on, ehhez azonban egyetlen, ám annál nagyobb feltételnek teljesülnie kell.

részletek

Alonso az F1-en kívül is versenyezne

Fernando Alonso még nem tudja, hol fog versenyezni a 2018-as szezonban, de egyre több jel utal arra, hogy a száguldó cirkuszban marad. A spanyol azonban nem zárja ki az F1-en kívüli lehetőségeket sem.

részletek

Bajnoki elismerés Alonsónak

Aki azt gondolta, hogy Fernando Alonso már csak a nevéből él, nagyot tévedett. Májusban, az Indy 500-on elképesztő vezetői tudásról tett tanúbizonyságot, bajnokok is elismerik teljesítményét.

részletek

Visszahozhatja az F1-be Satót a Honda

Kissé merész híresztelés látott napvilágot a napokban, miszerint Takuma Satót hozná vissza a Formula-1-be a Honda a jövő évre. A pilóta ráadásul nem cáfolta meg kategorikusan az értesülést.

részletek

Ismét az Indy 500-ra mehet a McLaren

Az idei év egyik nagy eseménye volt, amikor Fernando Alonso egy McLaren-Hondával rajthoz állt az Indy 500-on és kiválóan versenyzett. 2018-ban, úgy tűnik, ismét ott lehet a wokingi csapat.

részletek
Olvastad már?