Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 17. kedd

Indy500

Alonso az F1-en kívül is versenyezne

Fernando Alonso még nem tudja, hol fog versenyezni a 2018-as szezonban, de egyre több jel utal arra, hogy a száguldó cirkuszban marad. A spanyol azonban nem zárja ki az F1-en kívüli lehetőségeket sem.

részletek

Bajnoki elismerés Alonsónak

Aki azt gondolta, hogy Fernando Alonso már csak a nevéből él, nagyot tévedett. Májusban, az Indy 500-on elképesztő vezetői tudásról tett tanúbizonyságot, bajnokok is elismerik teljesítményét.

részletek

Visszahozhatja az F1-be Satót a Honda

Kissé merész híresztelés látott napvilágot a napokban, miszerint Takuma Satót hozná vissza a Formula-1-be a Honda a jövő évre. A pilóta ráadásul nem cáfolta meg kategorikusan az értesülést.

részletek

Ismét az Indy 500-ra mehet a McLaren

Az idei év egyik nagy eseménye volt, amikor Fernando Alonso egy McLaren-Hondával rajthoz állt az Indy 500-on és kiválóan versenyzett. 2018-ban, úgy tűnik, ismét ott lehet a wokingi csapat.

részletek

Alonsónak számtalan opciója van 2018-ra

A spanyol F1-es pilóta továbbra is azt a lehetőséget keresi, ahol képes lesz a győzelemre, ezért még most se zárja ki, hogy máshol fog versenyezni a következő évben.

részletek

Jön a teljes IndyCar szezon a McLarennek?

Az idei évben Fernando Alonso részt tudott venni az amerikai széria legrangosabb versenyén. A wokingiak nem titkolják, hogy előbb-utóbb teljes szezont futhatnak az IndyCarban.

részletek

Alonso valószínűleg marad a McLarennél

Fernando Alonso jövő évi szerződése az elmúlt hetekben folyamatosan téma, most a Brit Nagydíj hétvégéjén a megbeszélések után nagy a valószínűsége, hogy a spanyol ász marad a McLarennél.

részletek

Alonsót a tapasztalat teszi még jobbá

Fernando Alonsót lehet szeretni és lehet nem szeretni, de nehéz nem elismerni kivételes vezetési tudását és alázatát a versenyzés iránt. 35 évesen is úgy érzi, ereje teljében van.

részletek

Így élte át Dixon a megabukást

A legélénkebb emléke az orra előtt elrepülő sebességváltó: Scott Dixon felidézte az év egyik legnagyobb, retinákba beleégő balesetét, melynek szenvedő alanya volt Indianapolisban.

részletek

IndyCar: Hamarosan egész szezonban láthatjuk a McLarent

Fernando Alonso Indy 500-as szereplésével párhuzamosan felvetődött, hogy a wokingi alakulat egy egész szezonra kiterjessze projektjét, Zak Brown most elmondta, hogy ez mikor valósulhat meg.

részletek

A Honda sosem adja fel, legyen bármilyen kemény is a kihívás

A McLaren-Honda istálló leggyengébb pontja idén (is) a Honda-erőforrás, ami megbízhatatlan és gyenge is. A japánok azonban újult erővel vetik magukat a munkába, pénzt és erőforrást nem kímélve.

részletek

Alonso: Minden csapatváltásom helyes volt

Akár egy szupermarketben is dolgozhatna, ezért a kétszeres világbajnok nem véli úgy, hogy többet kellett volna elérnie. A harmadikról azonban továbbra sem mond le.

részletek
Olvastad már?