Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 23. péntek

Indy500

Brown is a „tripla koronára” hajtana

Fernando Alonso 2017-ben világossá tette, hogy szeretne az autósport három legrangosabb versenyén nyerni. Zak Brown a McLaren vezérigazgatójaként érné el ugyanezt a sikert.

részletek

Norris megpróbálkozna a hármas koronával

A Formula-1-es McLaren teszt- és tartalékpilótája, Lando Norris Alonsóhoz hasonlóan szívesen megmérettetné magát különböző szériákban, így akár az Indy 500-on és Le Mans-ban is versenyezne.

részletek

Alonso papajasárga színű McLarent szeretne

A spanyol elmondása szerint egyelőre nincsenek információi az autó új kinézetéről, de örülne neki, ha egy olyan festéssel versenyezhetne a Formula-1-ben, mint tette azt Indianapolisban.

részletek

Változik az Indy 500 időmérőjének pontozása

Ezentúl kevesebb pontot osztanak majd a kvalifikáción, a versenyen maradnak a dupla egységek, és az utolsó futamot sem úgy pontozzák majd, ahogy a szurkolók többsége remélte.

részletek

Rahal szerint túlbecsülik Alonso tehetségét

Az IndyCarban versenyző amerikai nem tartja különlegesnek Alonso Indy 500-on való szereplését. Szerinte az F1-esek közül vannak még páran, akik a spanyol után tudják csinálni ezt.

részletek

Danica Patrick szponzora már megvan az Indy 500-ra, egy csapattal is tárgyal

A Dreyer & Reinbold Racing várhatóan két autót indít a 2018-as Indy 500-on, az egyiket pedig a tavaly a stock car-versenyzéstől visszavonuló Danica Patrick kaphatná meg.

részletek

Indy egyik királya sosem tudott nyerni

Általában méltatlanul alábecsülik a legtöbben Michael Andrettit, aki a Formula-1-ben semmit nem tudott felmutatni, de Amerikában sikeres volt. Az Indy500-on azonban a legpechesebbnek bizonyult.

részletek

Brownt lenyűgözi Alonso mentalitása

A kétszeres világbajnok szinte csak a motorsportnak él, és ha tehetné, állandóan versenyezne. Zak Brown szerint ilyen hozzáállás kell egy igazi vérbeli versenyzőnek.

részletek

A McLaren teljesítheti a rajongók akaratát

Számtalan ikonikus festése volt már az elmúlt évtizedekben a wokingi istállónak, idén is merőben más színt választott. Az Indy 500-as részvétel óta azonban mindenki kedvence lett a különleges sárga.

részletek

A McLaren 2018-ban nem indul az Indy 500-on

Az idei évben Fernando Alonso a wokingiaknak és a Hondának köszönhetően részt vehetett a rangos tengerentúli eseményen, és nem is szerepelt rosszul. A következő szezonban erre biztos nem lesz példa.

részletek

Alonso szívességet tett az IndyCarnak, de örülnek, hogy nem nyert

A korábban F1-ben, jelenleg tengerentúlon versenyző Max Chilton szerint a kétszeres világbajnok próbálkozásának egyetlen hátulütője az volt, hogy egyesek a mezőny erősségét kérdőjelezték meg.

részletek

Hamilton csak legyint a tripla koronára

Lewis Hamilton nem osztozik Fernando Alonso lelkesedésében az autósport csúcsát jelentő hármas korona iránt, és a Formula-1 utáni életében sem tervezi, hogy erre a címre törjön.

részletek
Olvastad már?