Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 19. csütörtök

Időmérő

Ericsson veszélyben érzi ülését

Az F1 rajongói általában nem tartják sokra Marcus Ericssont, egyszerű fizetős pilótának tartják. Bár az idei évre feljavult, teljesítménye messze elmarad Charles Leclerc-től, érzi, hogy javulnia kell.

részletek

Mi történt Vandoorne-nal?

Hat verseny óta képtelen pontot szerezni a McLaren belga pilótája és mind az időmérőkön, mind a versenytempó tekintetében látványosan elmarad Fernando Alonsótól. Mi lehet az oka ennek?

részletek

Ocon örül, hogy visszatért az első tízbe

Az utóbbi két alkalommal nem sikerült ez a francia pilótának az időmérő edzéseken. A Brit Nagydíjon a 10. helyről rajtolhat, míg Sergio Perez mögüle, a 12. pozícióból indulhat a futamon.

részletek

Vettel odaszúrt a versenybíróságnak

Sebastian Vettelt a szombati napon nyakfájás hátráltatta a szabadedzésen és az időmérőn is. Ennek okát frappáns válaszban nevezte meg a négyszeres bajnok, ezzel viccesen odaszúrva az FIA-nak.

részletek

Alonso-Vandoorne: 10-0

Az időmérő edzések alapvetően meghatározzák a verseny kimenetelét a pilóták számára. Legfontosabb, elsősorban a csapattárs legyőzése. Hogy állnak istállón belül az idény feléhez érkezve?

részletek

Leclerc megint lenyűgözően ment

Már szinte menetrendszerűen kitűnő teljesítményt nyújt Charles Leclerc, nem is lehet nem odafigyelni rá. A Sauber pilótája Silverstone-ban is a legjobb tízben végzett, a Ferrari is segítette.

részletek

Magnussen: Ez egy pole-t jelent a ’B’ ligában

A Haas szerepelt a legjobban a Brit Nagydíj időmérő edzésén a három élcsapat mögött. Magnussen futott gyorsabb időt az amerikai alakulaton belül, aki pole-pozíciónak fogja fel jelenlegi rajthelyét.

részletek

Vandoorne: Vezethetetlen volt a McLaren

Stoffel Vandoorne gyakorlatilag az utolsó előtti helyen végzett azok között, akik mért idővel rendelkeztek. A belga pilóta kissé kifakadt, és semmi pozitívumot nem tudott mondani az időmérő után.

részletek

Apró dolgon múlt Raikkönen pole-ja

A Ferrari finnje kevéssel maradt le az F1-es Brit Nagydíj első rajthelyéről, és a harmadik helyen zárt - futam után adott nyilatkozatában megnevezte, hogy min múlt a siker.

részletek

Ezért remegett Hamilton az időmérő után

Szuperlatívuszokban mesélt utolsó Q3-as köréről a brit F1-es pilóta - ám hozzátette, óriási volt rajta a nyomás, hogy zsinórban negyedik alkalommal is megszerezze a pole-t hazai pályán.

részletek

Hamilton indul elsőnek, de Vettel érzi az esélyt

Késhegyre menő csata zajlott a világbajnoki cím két legnagyobb esélyese között. Hamilton orrhosszal Vettel előtt végzett, de a Ferrari remek versenytempója miatt a német győzelmi esélyekkel indul.

részletek

Ricciardo katasztrofális időmérőt zárt

Sokat elmond az ausztrál F1-es pilóta teljesítményéről, hogy öt tizedet kapott csapattársától, ő viszont csak másféllel volt gyorsabb Kevin Magnussentől - ám oka volt a lemaradásnak.

részletek
Olvastad már?