Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. szeptember 24. vasárnap

Időjárás

Van, aki imádja, van, aki utálja Szingapúrt

A Szingapúri Nagydíj legtöbb elemében eltér a normális Formula-1-es hétvégéktől. Többségüket inkább nehézségnek élhetik meg a pilóták, mégis van, akinek egyik kedvenc helyszíne. De nem mindenkinek…

részletek

Rengeteg esőt várnak a Belga Nagydíjra

Úgy tűnik, a tradíció nem szakad meg Spa-Francorchampsban: a változékony ardenneki időjárásnak megfelelően ezen a hétvégén is viharok színesíthetik az F1-es pályán zajló eseményeket.

részletek

Viharos idő lehet az Osztrák Nagydíjon

A meteorológusok változékony időjárást jósolnak az Osztrák Nagydíj hétvégéjére, így akárcsak tavaly, idén is felkerülhetnek az esőgumik az autókra.

részletek

Jön az újabb klasszikus? Esős lehet a Kanadai Nagydíj

A legfrissebb előrejelzések szerint igen jó esély kínálkozik arra, hogy vizes pályán rendezzék a montreali F1-es futamot, amely alaposan megkavarhatja a kártyákat a szezon hetedik állomásán.

részletek

Készüljünk egy vizes Kínai Nagydíjra

Az eső többször is szerepet fog játszani a sanghaji F1-es hétvégén, az előrejelzés egyedül szombaton számít száraz pályára. Hét éve izgalmas műsort szolgáltatott az időjárás.

részletek

Hosszú hétvége a Dakaron: Törölték a szombati szakaszt

A kedvezőtlen időjárási körülményekre hivatkozva a szervezők úgy döntöttek, teljes egészében törlik a Dakar Rali hatodik szakaszát, így a mezőnyre most a tervezett egy helyett két nap pihenő vár.

részletek

A hétvégén a téli gumi is kevés lesz

A hétvégén akár mínusz húsz fokig is süllyedhet a hőmérséklet országszerte, ráadásul nap közben sem emelkedik majd fagypont fölé. A Groupama Biztosító felhívja a figyelmet: a szokottnál is óvatosabban kell közlekedni az utakon, és aki teheti, inkább halassza el az utazását. Ha mégis kénytelen útra kelni, íme pár hasznos tanács a balesetek elkerüléséhez.

részletek

Rendkívüli jelentés: Biztosan esni fog vasárnap

Az F1 hivatalos időjárás-előrejelző partnere olyan komoly változásokat észlelt a várható hétvégi körülményekben, hogy egy újabb közleményt küldött ki, felhívva a figyelmet az esőkabátok szükségére.

részletek

Mekkora az esély egy újabb esős Brazil Nagydíjra?

Nagy a valószínűség a záporok, akár zivatar kialakulására a hétvégén Interlagosban. Emellett a hőmérséklet folyamatosan csökkenni fog a nagydíj során.

részletek

Mexikói időjárás: Tizenhetedszer is ugyanaz!

Az F1 hivatalos időjárás-előrejelző partnere, az Ubimet egykedvűen közli, hogy kezdődik a száraz évszak Mexikóban, de azért ad egy kis reménysugarat azoknak, akik a csapadékban reménykednek.

részletek

Ilyen idő lesz az F1-es USA Nagydíjon

Tavaly az időjárásról szólt az F1-es USA Nagydíj, melynek következtében a szezon egyik legizgalmasabb futamát hozta össze a mezőnyt - most megérkezett az idei verseny időjárás-jelentése.

részletek

Egyre nagyobb az esély az esőre

Különösen a kvalifikáció esetén magas az eső kockázata, de vasárnap is felkerülhetnek a nedves Pirellik az F1-es gépekre Suzukában – ismét nem ússzuk meg szárazon a Japán Nagydíjat.

részletek
Olvastad már?