Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. január 23. kedd

Időjárás

Eshet az eső a hétvégi USA Nagydíjon

Noha nem várható olyan felhőszakadás, mint két évvel ezelőtt, a Circuit of the Americast bizony megszórhatja az égi áldás az F1-es szezon tizenhetedik versenyhétvégéjén.

részletek

Újabb esős hétvége jön Suzukában

Akárcsak Monzában, Szingapúrban és Sepangban, az F1-es mezőny a Japán Nagydíj helyszínén sem ússza meg az égi áldást - bár az esőre a hétvége elején nagyobb az esély.

részletek

Verstappen ugyanarra számít Malajziában is

Max Verstappen részese volt a szingapúri rajtbalesetnek, ami miatt a teljes hétvégi munkája kárba veszett. A hőség és a páratartalom mindkét helyszínen pokoli, így nem számít jobbra a holland Malajziában sem.

részletek

Van, aki imádja, van, aki utálja Szingapúrt

A Szingapúri Nagydíj legtöbb elemében eltér a normális Formula-1-es hétvégéktől. Többségüket inkább nehézségnek élhetik meg a pilóták, mégis van, akinek egyik kedvenc helyszíne. De nem mindenkinek…

részletek

Rengeteg esőt várnak a Belga Nagydíjra

Úgy tűnik, a tradíció nem szakad meg Spa-Francorchampsban: a változékony ardenneki időjárásnak megfelelően ezen a hétvégén is viharok színesíthetik az F1-es pályán zajló eseményeket.

részletek

Viharos idő lehet az Osztrák Nagydíjon

A meteorológusok változékony időjárást jósolnak az Osztrák Nagydíj hétvégéjére, így akárcsak tavaly, idén is felkerülhetnek az esőgumik az autókra.

részletek

Jön az újabb klasszikus? Esős lehet a Kanadai Nagydíj

A legfrissebb előrejelzések szerint igen jó esély kínálkozik arra, hogy vizes pályán rendezzék a montreali F1-es futamot, amely alaposan megkavarhatja a kártyákat a szezon hetedik állomásán.

részletek

Készüljünk egy vizes Kínai Nagydíjra

Az eső többször is szerepet fog játszani a sanghaji F1-es hétvégén, az előrejelzés egyedül szombaton számít száraz pályára. Hét éve izgalmas műsort szolgáltatott az időjárás.

részletek

Hosszú hétvége a Dakaron: Törölték a szombati szakaszt

A kedvezőtlen időjárási körülményekre hivatkozva a szervezők úgy döntöttek, teljes egészében törlik a Dakar Rali hatodik szakaszát, így a mezőnyre most a tervezett egy helyett két nap pihenő vár.

részletek

A hétvégén a téli gumi is kevés lesz

A hétvégén akár mínusz húsz fokig is süllyedhet a hőmérséklet országszerte, ráadásul nap közben sem emelkedik majd fagypont fölé. A Groupama Biztosító felhívja a figyelmet: a szokottnál is óvatosabban kell közlekedni az utakon, és aki teheti, inkább halassza el az utazását. Ha mégis kénytelen útra kelni, íme pár hasznos tanács a balesetek elkerüléséhez.

részletek

Rendkívüli jelentés: Biztosan esni fog vasárnap

Az F1 hivatalos időjárás-előrejelző partnere olyan komoly változásokat észlelt a várható hétvégi körülményekben, hogy egy újabb közleményt küldött ki, felhívva a figyelmet az esőkabátok szükségére.

részletek

Mekkora az esély egy újabb esős Brazil Nagydíjra?

Nagy a valószínűség a záporok, akár zivatar kialakulására a hétvégén Interlagosban. Emellett a hőmérséklet folyamatosan csökkenni fog a nagydíj során.

részletek
Olvastad már?