Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 20. vasárnap

Időjárás

Viharos idő őrjítheti meg a bakui futamot

Heves légmozgásra készülhet az F1 mezőnye Bakuban – vasárnapra 50 km/h-nál is erősebb széllökéseket jósolnak a meteorológusok, amelyek a város közepén kiszámíthatatlan áramlatokat jelenthetnek.

részletek

Bahreinben nem sokat ér a szabadedzés

Jövő héten egészen más környezetbe érkeznek a száguldó cirkusz résztvevői. Ausztráliához képest Bahreinben azonban nem sok információt tudnak hasznosítani a szabadedzésekből.

részletek

Egész hétvégén eshet az eső Melbourne-ben

A 2018-as F1-es szezon első hétvégéjére borús időt jósolnak a meteorológusok: az idénynyitó mindhárom napján megnyílhatnak az ég csatornái az Albert Park-i, utcai aszfaltcsík felett.

részletek

A McLaren dühös a tesztelést blokkolókra

A borzalmas időjárás igencsak gátolja a Formula-1-es csapatokat új versenyautójuk megismerésében, ám mégsem lesz extra tesztnap, mert két istálló "önző érdekből" nem szavazta meg a tervezetet.

részletek

Meghosszabbítják a téli teszteket?

Ritka, hogy ilyen jéghideg időjárásban kénytelenek a Formula-1-esek tesztelni, mint ami most uralkodik Barcelonában. Még havazás is fenyeget, így felmerült a lehetősége, hogy meghosszabbítják a teszteket.

részletek

Idén is esni fog az eső Brazíliában

A tavalyi interlagosi hétvége az F1-es szezon egyik legemlékezetesebbje volt, az előrejelzések alapján pedig úgy tűnik, az égi áldás ebben az évben is jelentősen megszórja majd a pályát.

részletek

Eshet az eső a hétvégi USA Nagydíjon

Noha nem várható olyan felhőszakadás, mint két évvel ezelőtt, a Circuit of the Americast bizony megszórhatja az égi áldás az F1-es szezon tizenhetedik versenyhétvégéjén.

részletek

Újabb esős hétvége jön Suzukában

Akárcsak Monzában, Szingapúrban és Sepangban, az F1-es mezőny a Japán Nagydíj helyszínén sem ússza meg az égi áldást - bár az esőre a hétvége elején nagyobb az esély.

részletek

Verstappen ugyanarra számít Malajziában is

Max Verstappen részese volt a szingapúri rajtbalesetnek, ami miatt a teljes hétvégi munkája kárba veszett. A hőség és a páratartalom mindkét helyszínen pokoli, így nem számít jobbra a holland Malajziában sem.

részletek

Van, aki imádja, van, aki utálja Szingapúrt

A Szingapúri Nagydíj legtöbb elemében eltér a normális Formula-1-es hétvégéktől. Többségüket inkább nehézségnek élhetik meg a pilóták, mégis van, akinek egyik kedvenc helyszíne. De nem mindenkinek…

részletek

Rengeteg esőt várnak a Belga Nagydíjra

Úgy tűnik, a tradíció nem szakad meg Spa-Francorchampsban: a változékony ardenneki időjárásnak megfelelően ezen a hétvégén is viharok színesíthetik az F1-es pályán zajló eseményeket.

részletek

Viharos idő lehet az Osztrák Nagydíjon

A meteorológusok változékony időjárást jósolnak az Osztrák Nagydíj hétvégéjére, így akárcsak tavaly, idén is felkerülhetnek az esőgumik az autókra.

részletek
Olvastad már?