Steward
Héjas Szilárd
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 16. szombat

Horner

A rossz költségsapka a nagyoknak kedvezhet

Az FIA elképzelése szerint a költségek kötelező maximalizálása egyenlőbb feltételeket teremt a kisebb csapatok számára. A Red Bull csapatfőnöke viszont rámutatott, hogy nagyon óvatosan kell a szabályt lefektetni.

részletek

Horner: A Liberty alábecsülte az F1-et

A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner szerint a Liberty Media vezetősége nagyon is alábecsülte azon feladatokat, amelyek az F1 vezetésével járnak. Nem tetszik neki, hogy amerikai mintát másolnak.

részletek

Red Bull: Hogy miért lesz más a Hondával?

Christian Horner szerint ők inkább a folyamatos fejlődésre szavaznának a Honda-motorokkal kapcsolatban akkor is, ha ebből adódóan büntetéseket kapnak majd.

részletek

Horner: Verstappentől fél Hamilton és Vettel

A Red Bull csapatfőnöke úgy érzi, holland pilótája nagy karakterfejlődésen ment át, ezért tőle tart leginkább a két többszörös bajnok. A Mercedes sztárjának 34 éves kora, a Ferrari vezérpilótájának új csapattársa jelent plusz akadályt.

részletek

Kriptovaluta a Red Bull, csoki a McLaren új szponzora

Két felettébb szokatlan szponzorbejelentést időzítettek a Formula-1-es csapatok keddre. A Red Bull egy digitális pénznemmel, a McLaren egy csokis italokat gyártó céggel szerződött.

részletek

Horner: Időt kell adnunk Gaslynak

Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke elismerte, az ideálisnál korábban viszik fel Pierre Gaslyt a nagycsapathoz, és időre lehet szüksége a franciának, hogy felvegye a tempót, főleg egy olyan csapattárs mellett, mint Max Verstappen.

részletek

F1-Archív: Christian Horner áll a Red Bull élére

Átalakítanák a szingapúri pályát, Schumacher a jövőjéről nyilatkozik, kinevezik a Red Bull élére Christian Hornert, Montoya pedig a leggyorsabb: ezek voltak január 7-e fontosabb hírei.

részletek

Horner: Ez állt a Multi 21 hátterében

Elkalauzolunk benneteket a 2013-as Malajziai Nagydíjra, ahol a domináns Red Bull istállója egyik legnehezebb futamát teljesítette. Na, nem azért, mert annyira nehéz lett volna megnyerniük a versenyt.

részletek

Horner: Miénk volt a legjobb autó 2018-ban

Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke úgy véli, azzal, hogy még a nem túl megbízható és hasonlóan nem túl gyors Renault erőforrással is futamokat tudtak nyerni 2018-ban, bebizonyosodott, hogy autóépítésben ők voltak a legjobbak.

részletek

Horner: Ragaszkodtunk Ricciardóhoz

A Red Bull idén semmiképp sem akarta elengedni az új kihívásokra vágyó Daniel Ricciardót, ám meglehetősen könnyen megtalálta az utódot, miután hivatalossá vált az ausztrál döntése.

részletek

Horner: Keserédes volt ez a szezon

A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner úgy véli, keserédes szezonon van túl az energiaitalos istálló, miután a győzelmek mellett rengeteg olyan eset is volt, mikor célba sem tudtak érni.

részletek

A Ferrari és a Mercedes siettette a változást

Christian Horner szerint nem volt jó ötlet a 2019-es aerodinamikai változtatás, mert így még jobban szétnyílik az olló és még nagyobb előnyben lesznek majd az élcsapatok.

részletek
Olvastad már?