Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. november 19. vasárnap

Horner

Ricciardo a legjobb autót szeretné

Az ausztrál jövőre biztosan a Red Bull pilótája lesz, de 2019-es helye még kérdéses. Ricciardo úgy gondolja, inkább kivár a döntéssel, és meglátja melyik lesz a leggyorsabb autó a következő idényben.

részletek

Az alkatrészhiány Ricciardóékat is utolérheti

Olyan ütemben fogytak a Renault által készített erőforrás-egységek, hogy a szezon végére egyszerűen kiürültek az F1-es raktáraik. A Red Bull bele sem akar gondolni, mi lesz velük műszaki hiba esetén.

részletek

Horner: Lauda téved, jó irányba tart az F1

A sajtó előtt fakadt ki Niki Lauda a Liberty Mediára, szerinte teljesen rossz irányba kormányozzák az F1-et. Christian Horner erre reagálva kijelentette, a Red Bull teljes vállszélességgel velük van.

részletek

A Red Bull elmondta, miért nem tudott győzelemért harcolni Brazíliában

Az interlagosi F1-es futamon egyértelmű volt, hogy a Mexikóban még futamot nyerő Red Bull nem állt a Mercedes és a Ferrari szintjén - a csapatfőnök nem titkolta ennek az okát.

részletek

A Red Bull feláldozta a tempót a megbízhatóságért

Komoly kihatása volt a Mexikói Nagydíjon tapasztalt Renault-meghibásodásoknak, ugyanis a Red Bull inkább letekert motorral versenyzett, csak bírja végig az erőforrás. Ez sikerült, de ára volt.

részletek

Red Bull: Valódi tűzijáték várható vasárnap

Nem úgy tűnik, hogy bármely csapat számára ujjgyakorlat lesz az F1-es Brazil Nagydíj, a Red Bull csapatfőnöke pedig pontosan abban reménykedik, hogy hatalmas csata várható a győzelemért.

részletek

Átverés lehet a gyártók kritikája az új motorszabály felé

A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner nem érti, hogy a három legnagyobb F1-es motorgyártó miért kérdőjelezte meg a 2021-től bevezetni kívánt formula egyes elemeit.

részletek

Az új motorszabály a Red Bull kedvére tesz?

Évek óta több szakértő is szidja a jelenlegi motorszabályokat, mivel az erőforrás túlságosan bonyolult, halk és drága is. A Red Bull élen járt ebben, most azonban lelkesen várja a változást.

részletek

A Red Bull a kétnapos hétvégék ellen

Egy jövőbeni tervezet szerint a Formula-1-es hétvégék kétnaposra csökkennének a pénteki szabadedzések teljes elhagyásával. Az ötlet nem aratott osztatlan sikert a paddockban.

részletek

A Red Bull idén további győzelmeket arathat

A Red Bull az utóbbi időben szárnyal a Formula-1-ben. A rendkívül gyenge szezonkezdést követően szép fokozatosan zárkóztak fel a bikák, most pedig talán a legerősebb aerodinamikával rendelkeznek.

részletek

A Red Bull-osok rárepülnek Hamiltonra

Christian Horner csapatfőnök szerint pilótáik jövőre közösen vonulhatnának harcba Hamilton ellen a 2018-as bajnoki címért. Ehhez Horneréknek egy dolguk van: ütőképes autót biztosítani.

részletek

A Red Bull elmondta, mi segítette győzelemhez őket Mexikóban

Hiába a Renault sorozatos meghibásodásai, Max Verstappen győzelemig masírozott a Red Bull-lal az F1-es Mexikói Nagydíjon - az istálló csapatfőnöke felfedte, mi bizonyult legnagyobb segítségüknek a futam során.

részletek
Olvastad már?