Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. november 19. hétfő

Horner

Ricciardo hihetetlen okból kap rajtbüntetést

Daniel Ricciardo egészen abszurd okból kapott egy öthelyes rajtbüntetést a vasárnapi nagydíjra, ugyanis turbófeltöltőjének meghibásodását egy tűzoltó készülék okozta.

részletek

A Red Bull nem akar nyomást helyezni Gaslyra

2019-ben új csapattársat kap Max Verstappen Pierre Gasly személyében. A francia egy élcsapathoz érkezik, és a Red Bullnál is tudják, idő kell majd, míg beilleszkedik az új közegbe.

részletek

A Red Bull-Honda jövőre a vb-címért megy

A Honda érkezésével azonnal a világbajnoki címet tűzte ki a Red Bull – legalábbis Helmut Marko szerint. A csapat vezetője, Christian Horner ettől óvatosabb elvárásokat fogalmazott meg 2019-re.

részletek

Horner: A tapasztalat és versenyzői agy Verstappen erősségei

A Red Bull-pilóta Montreal óta megtáltosodott, miután okult az év elején elkövetett hibákból – mondja a versenyző csapatfőnöke. Elmondása szerint Mexikó bizonyította, hogy a holland képes lenne vb-címért harcolni.

részletek

Bármi megtörténhet: Horner megdicsérte a Renault-t

Így a szezon vége felé tényleg minden előfordulhat, akár az is, hogy Christian Horner megdicséri azt a motorgyártót, amelyet évek óta ott üt, ahol csak ér.

részletek

A csapatfőnök sem érti, honnan húzta ezt elő Ricciardo

Mindenki arra számított a Mexikói Nagydíj időmérő edzésén, hogy Max Verstappen szerzi meg azon a pole-pozíciót. Mindenki, beleértve a Red Bull csapatfőnökért, Christian Hornert is, aki nem érti, honnan jött Ricciardo köre.

részletek

Horner: Nem mondtam, hogy Verstappen tehetségesebb Vettelnél

Úgy tűnik, az utóbbi napok a sajtó helyretételéről szólnak. Ezúttal a Red Bull csapatfőnöke javította ki a médiát, olyan mondatot adtak a szájába, ami valójában nem hangzott el, félreértették.

részletek

Horner: Ezért kapcsolják be az emberek a tv-t

Christian Horner teljesen hasra volt esve Max Verstappen vasárnap mutatott teljesítményétől. Az előzetes számítások alapján senki sem hitte, hogy végig tudja csinálni a versenyt a szuperlágyakon.

részletek

Red Bull: Megismétlődött Bahrein Ricciardónak

Ugyanúgy esett ki Daniel Ricciardo Austinban, mint év elején Bahreinben. Az ausztrál pilótát mindig hátráltatja valami, és csapatfőnöke reméli, hogy Mexikóban már minden rendben lesz.

részletek

Horner elmondta, mennyire volt ideges Ricciardo a kiesés után

Nem tartott sokáig Daniel Ricciardo versenye Austinban, a Red Bulltól szezon végén távozó ausztrálnak már a verseny korai szakaszában félre kellett állnia műszaki hiba miatt. Csapatfőnöke szerint rosszul viselte a kiesést.

részletek

Horner: A piros zászlós büntetés hülyeség

A Red Bull csapatfőnöke odaszólt a szabályalkotóknak. Szerinte óriási butaság Sebastian Vettel háromhelyes rajtbüntetése és sürgette a vezetőket, hogy az elhibázott szabályt változtassák meg.

részletek

Horner: Verstappen tehetségesebb Vettelnél

Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke érdekes nyilatkozatot adott a minap: szerinte jelenlegi holland versenyzője, Max Verstappen tehetségesebb versenyző, mint korábbi négyszeres világbajnokuk, Sebastian Vettel.

részletek
Olvastad már?