Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 22. vasárnap

Horner

Horner: Nem áldozzuk fel a Toro Rossót

A Red Bull főtanácsadója a hét elején olyan nyilatkozatot tett, amiből a szakemberek azonnal azt vették ki, hogy a bikák feláldozzák a fiókcsapatot idén, annak érdekében, hogy a Honda javuljon.

részletek

Horner: A Renault inkább magára figyelt

A Red Bull nem érzelmi és nem pénzügyi okokból cseréli a Renault-motort Hondára a jövő évben, hanem mert pontosan tudják, ez a nagy esélyük újra az élmezőnybe kerülni gyári csapatként.

részletek

Horner: A Ferrari a legjobb motor, a Red Bull a legjobb autó

A bikák csapatfőnöke szerint már nem a Mercedesé a legütősebb F1-es erőforrás. Silverstone-ból hozott fel példákat a Ferrari őrületes sebességére. Kanyarokban azonban az ő autójuk volt gyorsabb.

részletek

Horner: A Ferrarit kell legyőzni

A Red Bull csapatfőnöke a Brit Nagydíj után vonta le azt a következtetést, hogy hosszú idő után először nem a Mercedest kell majd legyőzni a világbajnoki címért.

részletek

A Ferrarinál kiverte a biztosítékot a Mercedes

Az olaszok csapafőnöke keményen visszaszólt James Allison feltételezéseire az első körös balesetről. Szerinte ő egy senki ahhoz, hogy Kimi Raikkönen tetteit megítélje és szégyellje magát.

részletek

Horner: Csak a harmadik sor lesz a miénk

Christian Horner nem volt elégedett a pénteki edzésnappal, beszélt Verstappen újabb hibájáról is, és csak a harmadik sorba várja a Red Bullokat a szombati időmérő edzésen.

részletek

Rögtön új fejlesztéssel válaszol a Ferrari

Ha már az elmúlt hétvégéken ennyire bejöttek a Mercedes frissítései, a Scuderia sem akar lemaradni és elhozza a maga újításait a Brit Nagydíjra.

részletek

Red Bull: Nem áll bosszút a Renault

A bikák csapatfőnöke biztos benne, hogy a Renault-val való szakítás nem érinti őket hátrányosan az évad maradék részében. A francia gyártónak egyébként is jó oka van minél jobb színben feltűnni.

részletek

Horner sosem pellengérezné ki egy emberét, ahogy a Mercedes tette

Hiába dicsérték égre-földre a Mercedesnél bátorságáért a stratégát, aki Hamilton rádióján jelentkezett be Spielbergben, a Red Bull csapatfőnöke bizarrnak tartja, hogy egy csapattagnak nyilvánosan magára kellett vállalnia a felelősséget, ezzel csillapítva a versenyzőt.

részletek

Horner: A Red Bull vezethetné a világbajnokságot

A hazai győzelem után a csapatfőnök úgy véli, a Red Bull idén még mindkét bajnoki címre esélyes lehet. Milton Keynesben különösen bíznak esélyeikben a Magyar Nagydíjon.

részletek

Verstappennél is féltek a motorhibától

A Renault a jelek szerint továbbra sem kerekedett felül a megbízhatósági problémákon. Miután Nico Hülkenberg és Daniel Ricciardo is kiesett technikai hiba miatt, a Red Bull óvatosabbá vált.

részletek

Ricciardót nem dühíti annyira a kiesés

Az ausztrál F1-es pilóta futamát előbb az abroncsok hólyagosodása hátráltatta, majd a kockás zászlót sem látta meg - a korábban a második helyre is esélyes Ricciardo azonban nem szomorkodik.

részletek
Olvastad már?