Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. január 20. szombat

Horner

A költségvetési sapka önmagában nem megoldás

Jean Todt, az FIA elnöke úgy véli, a kiadások mesterséges korlátozása önmagában még nem oldja meg a Formula-1 túl magas költségeinek problémáját, más lépésekre is szükség van.

részletek

A Red Bull nem aggódik 2019 miatt

Könnyen lehet, hogy az energiaitalosok szerepelnek majd legtöbbet a hírek fő sodrában idén, mivel Hornerék nem rendelkeznek beszállítóval 2019-re, így kérdéses, milyen motorral indulnak majd.

részletek

Izgalmasabbá tehetik az új gumik a futamokat

A Pirelli idén jelentősen felkavarja az F1 taktikai állóvizét. Az új, hiperlágynak nevezett legpuhább keverék máris sokak kedvence, a Red Bull főnöke szerint pedig a futamokat is izgalmasabbá teheti.

részletek

Horner: Az F1 nem elég jó a szponzoroknak

Más sportok felemelkedése miatt a Red Bull csapatfőnöke úgy véli, a Formula-1-nek vonzóbbá kell válnia. Szükség lenne a szponzorokra, de nem vonzó a sportág, ezen változtatni kell minél előbb.

részletek

Tisztelik egymást a Red Bull versenyzői

Max Verstappen idén magasabb fokozatra kapcsolt és kihívás elé állította Daniel Ricciardót, állítja Christian Horner, a Red Bull F1-es istállójának csapatfőnöke.

részletek

2006 szelleme kísértett a Red Bullnál

Christian Horner szerint tizenegy évvel ezelőtt tapasztaltak ennyi megbízhatósági problémát, mint amennyit idén, viszont sikerült megoldást találniuk rá.

részletek

A Red Bullnál rengeteg opció van Ricciardo pótlására

A négyszeres F1-es bajnok istálló nagyon szeretné megtartani az ausztrált 2018 után is, ám akkor sem bánkódnak nagyon, ha a cipőzés királya búcsút int nevelőalakulatának.

részletek

Emiatt volt Verstappen lenyűgöző idén

Rengeteg balszerencse, némi sikerrel fűszerezve - címszavakban ez Max Verstappen 2017-es F1-es szezonja, főnöke azonban kiemelte, hogy mi nyűgözte le benne leginkább.

részletek

Mérlegeli az F1, legyenek-e rajtrácslányok

Láttunk már Formula-1-es versenyen rajtrácsfiúkat, a problémakört pedig újra előhúzták: Ross Brawn felvetette, hogy a nagydíjak díszletének számító nők szerepe talán már idejétmúlt.

részletek

A Red Bull nem vár sokáig Ricciardo döntésére

Max Verstappen három évig még biztosan az energiaitalos alakulatot fogja erősíteni, de Daniel Ricciardo még nem döntött az új szerződéséről. Horner leszögezte: nem fognak rá várni a végtelenségig.

részletek

Red Bull: Jól működik a juniorprogramunk

Az energiaitalos alakulat csapatfőnöke beszélt a tehetségkutató programjuk működéséről. Elnézve azt, milyen pilóták kerültek ki a Red Bull keze alól, igazat adhatunk Horner fenti kijelentésének.

részletek

Dehogy vonul vissza a Ferrari, reagált Horner

Elvégre a testvérmárkája épp, hogy csatlakozott az F1-hez. Az új jövevény egyébként a Red Bull csapatfőnöke szerint azt példázza, hogy a Formula-1 jó úton jár, és értéket képvisel.

részletek
Olvastad már?