Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. április 23. kedd

Horner

A Red Bull egyelőre inkább a lemaradását csökkentené

Bár Helmut Marko a szezon elején arról beszélt, hogy a Red Bull akár öt futamot is nyerhet, a tanácsadóval szemben a csapatfőnök Christian Horner arról beszélt, hogy egyelőre a lemaradásukat kell csökkenteni.

részletek

A Red Bullnál is fejlesztik az üzemanyagot

Christian Horner szerint ez egy olyan terület, ahol még sok teljesítményt lehet találni és úgy érzi, hogy ez a Ferrari egyik titka - most már náluk is javában zajlik a munka az ExxonMobil-Honda párossal.

részletek

Horner: Gaslynak változtatnia kell

A csapatfőnök Christian Horner szerint újdonsült versenyzőjüknek, Pierre Gaslynak mindenképp változtatnia kell vezetési stílusán, ha hozzá akar idomulni a 2019-es autó, az RB15 adott tulajdonságaihoz.

részletek

A Red Bull megoldotta egyik nagy problémáját

Az évad kezdetekor az energiaitalos istálló maga is elismerte, hogy leginkább aerodinamikailag sikerült félre az RB15. A csapatfőnök szerint ezen nagyjából túlléptek, de még van egy kis gond.

részletek

A Red Bullnál már nem cél a győzelem

Öt futamot akarnak megnyerni idén, jelentették ki a Honda-partnercsapat részéről év elején. Christian Horner a Kínai Nagydíj után új, szerényebb elképzelést fogalmazott meg.

részletek

A Red Bull örül az egyik Ferrari legyőzésének

A negyedik hely volt a maximum az energiaitalos alakulat számára, és ezt Max Verstappennel sikerült véghezvinniük. Pierre Gasly pedig első pontjait szerezte meg a Red Bull-lal, így Horner elégedett.

részletek

Puskagolyóhoz hasonlítják a Red Bullnál a Ferrarit

Egyenesekben nincs párja a Ferrarinak a 2019-es szezon elején: most már nem csupán a Mercedesnél, hanem a Red Bullnál is így vélekednek. Az RB15 a két másik élcsapat szintjén állt pénteken, legalábbis Verstappen alatt.

részletek

Wolff: Nehogy valaki a falban végezze

Bár év elején sokan kételkedtek benne, a Mercedes csapatfőnöke szerint jó ötlet az F1-ben a leggyorsabb körért járó plusz pont, csak nehogy egyszer valamelyik pilótája pont ezt hajszolva essen ki.

részletek

Horner: A Ferrari üzemanyaga grépfrút illatú

A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner egészen különös módon írta le a Shell által a Ferrarinak szállított üzemanyag illatát. A Scuderia motorelőnye akár negyven lóerő is lehet.

részletek

A csapatok félnek a Q4-es ötlettől

Egy új kezdeményezés szerint a jövőben nem három, hanem négy részre osztanák az időmérő edzést, ám az istállók szerint ehhez túl kevés abroncsot kapnak, így vonakodnak támogatni.

részletek

Red Bull: A Honda se jó, de nem az a gond

Christian Horner szerint a Ferrari egyértelmű erőfölényben volt Bahreinben, de nekik most nem erre kell koncentrálni, hanem a karosszériára és a gumikra, a megfelelő működési tartományra.

részletek

Verstappen a túlélésért küzdött Bahreinben

Továbbra is messze van az ideálistól a Red Bull autója, Max Verstappen az F1-es Bahreini Nagydíjon is csak szenvedett vele. Ennek ellenére meglepően sok pontot gyűjtött az első két versenyen.

részletek
Olvastad már?