Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. szeptember 21. péntek

Horner

Horner: Vettel 2012-ben is fordított

A Red Bull csapatfőnöke szerint Sebastian Vettelnek megvannak a képességei ahhoz, hogy a maga javára fordítsa a világbajnoki csatát, mivel ez 2012-ben még nagyobb hátrányból is sikerült neki.

részletek

Verstappen valószínűleg nem ússza meg

A Red Bull csapatfőnöke elismerte, hogy holland pilótája jó eséllyel rajtbüntetésben részesül majd Oroszországban. A bikák vállalták a kockázatot a megbízhatatlanabb Renault-motorral.

részletek

A riválisok szerint Wolff halott ötlettel állt elő

Van, aki egyetért az alap koncepcióval, de nem hiszi, hogy meg is lehet valósítani azt, amit a Mercedes vezére említett - valószínűleg nem ez lesz a megoldás a tehetséges fiatalok helyzetét illetően.

részletek

A Mercedes miatt a Red Bullnak sem kell Ocon

Egy hatalmas tehetséggel megáldott, ráadásul már bizonyított F1-es pilóta maradhat ülés nélkül a hatalmi harcok miatt - Christian Horner nem is titkolja, hogy miért nem igazolják le a franciát.

részletek

Rögtön leállt az új Renault-motor, de csak vaklárma volt

Szívéhez kapott a Red Bull az első monzai szabadedzés első körén, mikor Daniel Ricciardo autója motorerőt veszített. Hamar kiderült, hogy a probléma egy gyors programozással orvosolható.

részletek

Horner: Kvjat tényleg rajta van a listánkon

Christian Horner elismerte, hogy valóban fennáll a lehetősége annak, hogy Danyiil Kvjat visszatér korábbi csapatához, a Toro Rossóhoz. Az orosz jelenleg a Ferrari fejlesztési pilótája.

részletek

Red Bull: A Liberty kért meg minket, hogy megszerezzük Alonsót

Christian Horner ragaszkodik ahhoz a kijelentéséhez, hogy nem tettek ajánlatot Alonsónak, sőt most azt állítja, hogy a Liberty Media kérte meg őket arra, hogy próbálják megszerezni a spanyolt.

részletek

Alonso bocsánatkérést vár Hornertől

Fernando Alonso állítja, hatszor is ajánlatot tett neki a Red Bull, pontosan el is mondta, hogy mikor. A Red Bull csapatfőnöke ennek ellenkezőjét állította, ám azóta elnézést kért egy üzenetben.

részletek

Sántít Alonso Red Bull-os kijelentése

A spanyol pilóta azt állította, hogy a Red Bull vele akarta pótolni a távozó Daniel Ricciardót, ám kijelentése több szempontból sem állja meg a helyét. Megártott volna ez a nagy meleg az F1-eseknek?

részletek

Alonso: Dobtam a Red Bullt 2019-re

Fernando Alonso elismerte, hogy többször is megkereste őt a Red Bull, hogy 2019-től vegye át Daniel Ricciardo helyét, azonban a spanyol nemet mondott nekik. Jövőre már nem lesz a mezőnyben.

részletek

Horner: Vettel kiteljesedett versenyző lett

Bár a Red Bull színeiben négy világbajnoki címet is nyert zsinórban, a csapatfőnök szerint amióta 2015-ben eligazolt a Ferrarihoz, Sebastian Vettel sokkal alaposabb, teljesebb versenyzővé vált.

részletek

Horner: Az F1-nek érdeke egy jobb McLaren

Christian Horner szerint a Formula-1-nek szüksége van rá, hogy a McLaren megint az élmezőnyben harcolhasson, hiszen egy ilyen patinás csapatnak semmi keresnivalója a mezőny végén.

részletek
Olvastad már?