Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. szeptember 25. hétfő

Horner

Meglepő húzás a Red Bull pilótaprogramjában

Az energiaitalos istálló fiatalokat nevelő programja négy új névvel gazdagodott, ám nem olyan módon, ahogyan arra számítani lehetett - egyelőre nincs új Max Verstappen a láthatáron.

részletek

Ezért csak kölcsönbe mehet Sainz a Renault-hoz

Régi vágya teljesült a spanyol F1-es pilótának, hiszen jövőre már gyári alakulat autójában tekerheti a kormányt, ez azonban nem jelenti azt, hogy kikerült volna a Red Bull szárnyai alól.

részletek

A Red Bull főnöke tovább kritizálja az F1-es motorokat

Christian Horner korábban is nagy ellenlábasa volt a hibrid érában használt erőforrásoknak, most újabb kritikát fogalmazott meg feléjük, és elmondta, milyennek képzeli a száguldó cirkusz következő korszakát.

részletek

Lauda szerint is inkább Vettel a hibás

Megoszlanak a vélemények a Formula-1 berkein belül a Szingapúri rajtbalesetről. A Ferrari inkább Verstappen hibájának érzi, más csapatok szerint a holland ezúttal nem hibázott. Lauda számára egyértelműbb a dolog.

részletek

Red Bull: Ricciardo közelebb lett volna, de…

Kiváló edzéstempója után sokak számára csalódást okozott, hogy Daniel Ricciardo nem volt képes győzelemért küzdeni Lewis Hamiltonnal. Csapatfőnöke elárulta, a verseny háromnegyedében műszaki hibával küzdött.

részletek

Horner határozottan kiállt Verstappen mellett

A Red Bull csapatfőnöke szerint aki a rajtot követő balesetben Max Verstappent hibáztatja, annak meg kellene vizsgáltatnia a szemét.

részletek

A Red Bullok tét nélkül mennek a trófeáért

Christian Horner szerint a bajnokság jelenlegi pontján Sebastian Vettellel ellentétben nekik már semmi veszítenivalójuk nincs, a futamgyőzelemért pedig ezt kíméletlenül ki is fogják használni.

részletek

Éveket kell várnia a Red Bullnak az Aston Martin-motorra

Sajtóértesülés szerint az Aston Martin jövőre a Red Bull főszponzora lesz: erőforrást azonban 2021-ig nem fejlesztenek ki, így a Red Bull két év múlva rájuk nem számíthat.

részletek

A Red Bull elmondta, ki jöhet Sainz helyére

Az biztossá vált, hogy a spanyol pilóta 2018-ban a Renault-nál folytatja pályafutását, őt pedig valakivel pótolni kell. Horner a szokásoknak megfelelően fiatal versenyzőt szerződtetne a Toro Rossóhoz.

részletek

A Red Bull főnöke is agyondicsérte Vettelt

„Ilyen pole-pozíciós kört csak a legnagyobb bajnokok tudnak produkálni” – mondta korábbi versenyzője kapcsán Christian Horner, aki persze azért a saját, kifejezetten jó esélyükről is beszélt.

részletek

Renault: A Red Bull döntse el, mit akar

Mind a Red Bull, mind a Renault részéről egyszerű spekulációnak tartják a hírt, miszerint 2019-től szakít egymással a két fél. A franciák szerint a bikák döntsék végre el, mit szeretnének.

részletek

Mégis motorszállítót válthat a Red Bull

Több híresztelés is napvilágot látott az elmúlt napokban. A Red Bullt 2019-től a Hondával, majd a Porschéval is összehozták, a csapatfőnök azonban előbb cáfolta, majd egy egészen új céget dobott be.

részletek
Olvastad már?