Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. április 24. kedd

Horner

A fiatal Vettel sem volt különb Verstappennél

Napjainkban Max Verstappent szokás a Formula-1 ügyeletes rosszfiújaként emlegetni, aki túl gyakran keveredik bele vitás esetekbe, de emlékszünk-e még, hogy annak idején Sebastian Vettel gúnyneve is „crash kid” volt?

részletek

A Red Bullt lenyűgözték Ricciardo előzései

Mondhatni, hogy meglepetés győzelem született a hétvégén Kínában: a Red Bull remekül használta ki a biztonsági autós fázist, de Ricciardóéknak is hozzá kellett tenniük a magukét a sikerhez.

részletek

Fizetésemelés járna a Red Bull szerelőinek

Heroikus küzdelem után, mindössze pár perccel a biztos kiesés előtt készült el Daniel Ricciardo autója a Kínai Nagydíj időmérőjén. Christian Horner nem győzi dicsérni a szerelőcsapatot.

részletek

Újabb motorhiba a Red Bullnál

Daniel Ricciardo versenyautója a harmadik szabadedzésen látványos füstöléssel megadta magát. Az újabb Renault-motorhiba jó eséllyel teljesen tönkreteszi az ausztrál hétvégéjét, szenvednek a bikák.

részletek

Red Bull: Gyors és megbízható motor kell

Christian Horner szerint megmutatták, hogy megvan bennük a potenciál, de már nem először fordult elő az autóval az, ami véget vetett Daniel Ricciardo versenyének Bahreinben.

részletek

Horner: A versenyzők képességei mit sem érnek

Hatalmas költségek, csapatok közötti nagy különbségek, a pilóták háttérbe szorulása a technika előtérbe kerülése miatt. Christan Horner ezeken változtatna, hogy az F1 ismét a „régi” lehessen.

részletek

Több csapat a motorbefagyasztás mellett érvel

Kampányba kezdtek a renault-s csapatok – a Red Bull és a gyári istálló is a motorfejlesztések befagyasztásával tartaná kordában az F1 költségeit, amíg el nem készülnek a 2021-es erőforrások.

részletek

Horner javaslata a Mercedes megfékezésére

A melbourne-i futamon sikerült megverni a bajnokcsapatot, de az időmérőn elképesztő volt fölénye. A Red Bull csapatfőnöke megakadályozná, hogy a Q3-ban fel lehessen tekerni a motort.

részletek

Egyetlen körben mutatta meg erejét a Red Bull

Christian Horner szerint rengeteg tartalékuk volt az Ausztrál Nagydíjon, de a forgalom miatt nem tudták megmutatni - egyetlen tiszta körük volt, az alapján kéretik megítélni őket.

részletek

A Red Bull Ricciardo büntetésén hőzöng

A csapat és a pilóta, sőt, Christian Horner szerint még maguk a versenybírók is egyetértettek abban, hogy Daniel Ricciardo nem érdemelt hátrasorolást pénteki vétségéért, a szabály szerint azonban muszáj volt ezzel szankcionálni.

részletek

Gasly Ricciardo helyére pályázik

Még mindig csak 2018-ra van szerződése Daniel Ricciardónak. Van rá esély, hogy az ausztrál nem folytatja csapatában, így nem csoda, hogy Pierre Gasly fejében is megfordult az előrelépés a Red Bullhoz.

részletek

A Red Bullé lehet a legjobb karosszéria

Telibe találhatott Adrian Newey F1-es sztártervező idei munkája, már ami a Red Bull aerodinamikáját illeti. Ez azonban még mindig kevés lesz ahhoz, hogy a csapat legyőzze az élmenőket.

részletek
Olvastad már?