Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. január 19. szombat

Honda

A Honda érzi az erőt, már az élmezőny a célja

Az F1-es motorgyártóra nem jellemző a felelőtlen ígérgetés, most viszont bátor célokat fogalmazott meg a japánok F1-es főnöke: idén utol akarják érni a Mercedest és a Ferrarit.

részletek

Lesüllyedő csapatok újjászületése II.

Ebben a cikkben is sikeres csapatok mélyrepülését, majd az onnan való kilábalást kísérhetjük figyelemmel. A Ferrari és a Williams is tört már meg rossz sorozatot, a Brawn GP pedig a semmiből jött és győzött.

részletek

A Honda odaszúrt a McLarennek

Éveken keresztül a wokingi istálló kritizálta folyamatosan a japán gyártót, általában nem alaptalanul. Most a Twitteren a Honda tett nehezen félreérthető, negatív megjegyzést egykori partnerére.

részletek

A Honda már kevésbé kapkod

Nagy meglepetést okozott a Red Bull, amikor nyáron bejelentették, 2019-től a Toro Rosso mellett az anyacsapat is a Hondával szerződik. A japánok a koncepciójukban látják a siker kulcsát.

részletek

Odaérhet a többiek sarkába a Red Bull-Honda

Dr. Helmut Marko szerint olyan közelségbe kerülhetnek 2019-ben a Mercedeshez és a Ferrarihoz a motorerőt tekintve, hogy azt már a karosszériájukkal ellensúlyozni tudják.

részletek

A Renault semmit nem tenne másképp a Red Bull-lal

Bár az utóbbi években nagyon sok volt a negatív felhang, a Renault-főnök semmin nem változtatna utólag sem a bikákkal való kapcsolatán. Bőven megvoltak az előnyei és hátrányai is.

részletek

A Honda a 2019. évi Bécsi Autókiállításon

2019. január 10-13. között kerül megrendezésre a 2019. évi Bécsi Autókiállítás, a Messecentrum területén, ahol a nagyközönség találkozhat a vadonatúj Honda CR-V Hybriddel, valamint a sportos Honda HR-V-vel.

részletek

F1-Archív: Christian Horner áll a Red Bull élére

Átalakítanák a szingapúri pályát, Schumacher a jövőjéről nyilatkozik, kinevezik a Red Bull élére Christian Hornert, Montoya pedig a leggyorsabb: ezek voltak január 7-e fontosabb hírei.

részletek

Ricciardo nem akar rosszat a Red Bullnak

Daniel Ricciardo idén már a Renault sikerét kívánja, de nincs benne rosszindulat, egyáltalán nem szeretné, ha korábbi istállójánál rosszul mennének a dolgok jövőre. A motorváltás miatt lutri az év.

részletek

Már most nézeteltérés van a Red Bull és a Honda között

Még javában tart az új F1-es autók és erőforrások fejlesztése, amikor a holtszezonban házasságra lépett Red Bull és Honda kapcsolatán már meg is jelentek az első repedések.

részletek

Honda: Egy előnye máris van a Red Bull-Toro Rosso kapcsolatnak

A 2019-es szezonban a Red Bull mindkét istállója Honda-motorokat használ majd, amely igencsak megkönnyíti a japánok dolgát az erőforrások kétféle autóba történő integrálása során.

részletek

Ez lehet a kulcs a Honda sikeréhez

Mióta a japán gyártó 2015-ben visszatért az F1-be, nem sok jó eredményben volt része. Még a dobogót sem érték el a japánok, de Ross Brawn szerint a Red Bull-lal ismét sikeresek lehetnek.

részletek
Olvastad már?