Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 18. hétfő

Honda

McLaren: Dennis is szakított volna a Hondával

Zak Brown úgy gondolja, hogyha még mindig Ron Dennis irányítaná a wokingiakat, akkor is megtörtént volna a két fél szakítása. A McLaren főnöke elmondta, milyen maradt a kapcsolatuk a japánokkal.

részletek

Már majdnem behozta a késését a McLaren

Szeptember közepén vált biztossá, hogy a McLaren 2018-ban a Renault erőforrásait használja majd, és ez kissé kései döntésnek bizonyult az ütemtervhez képest. Boullier megerősítette: már nincs gond.

részletek

Máris gondok a Honda körül

Valószínűleg nem érte hatalmas meglepetésként a Toro Rosso istállót, hogy a Hondára való átállás nem lesz zökkenőmentes. A japán erőforrás kialakítása ugyanis problémás a faenzaiaknak.

részletek

Csoportos felmondástól félt a McLaren

Már a 2017-es téli F1-es teszten gyanús volt, hogy a McLaren-Honda újabb nehéz évre számíthat. Eric Boullier ekkor kezdett attól tartani, hogy az egyébként ütőképes személyzete feladja a küzdelmet.

részletek

A Honda megkönnyebbült a váltás miatt

Három év sikertelenség után a McLaren szakított a japán gyártóval. Talán ez a Honda háza táján is változást hoz, ott ugyanis már teljes mértékben az olasz csapattal való együttműködésre koncentrálnak.

részletek

A McLaren a Honda miatt szponzorokat vesztett

Ugyan a McLarent igen komoly összeggel segítette a Honda, közös három évük alatt, ám elképesztő mennyiségű pénztől estek el a japán gyártó gyengesége miatt, nem találtak támogatót.

részletek

McLaren-Honda: A borzalmak éve

Elképesztő mélységekbe süllyedt az utóbbi években a patinás McLaren istálló, az erőforrás rémálomszerűen teljesített. 2018-ra ismét optimistán tekint a csapat, de vajon megváltás lesz a Renault?

részletek

Honda levezette, miért érti meg Alonsót

A japán vállalat alapítójának fia megvédi Fernando Alonsót, szerinte jogosak voltak a kétszeres világbajnok éles kritikái a gyenge és megbízhatatlan erőforrás miatt, de sajnálja a szakítást.

részletek

Alonso a Red Bull példáját követné

Az energiaitalos alakulat nem a leggyorsabb autóval rendelkezett a 2017-es szezonban sem, mégis győzelmekért és dobogókért harcoltak. A spanyol szerint ez a McLarennek is lehetséges lesz 2018-tól.

részletek

Gasly majdnem meghalt egy balesetben

Pierre Gasly jövőre első teljes szezonját kezdi meg a Formula-1-ben. Nem sok hiányzott ahhoz 2016 nyarán, hogy egy silverstone-i GP2-es futam előtt otthagyja a fogát egy balesetben.

részletek

Kirúgták a Honda F1-es főnökét

Nagyot bukott idén a Honda a Formula-1-ben, a várakozásokkal ellentétben az erőforrás megbízhatatlan és lassú is lett, Yusuke Hasegawa számára pedig év végén nem volt bocsánat.

részletek

Miért esett szét a végére a Toro Rosso?

A Red Bull fiókcsapata, bár sokáig úgy tűnt, akár az ötödik helyre is van esély, a legvégén még a hatodikat is elvesztette. Csak a Renault volt a hibás? Nem egészen így történt.

részletek
Olvastad már?