Steward
Gellérfi-Csizmadia Gergő
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. április 27. csütörtök

Honda

A világ legfejlettebb üzemanyagcellás járműve

A Clarity Fuel Cell merőben különbözik riválisaitól, hiszen az ultramodern műszaki alapoknak köszönhetően semmilyen téren nem kényszerültek kompromisszumra a tervezők. Ez azt jelenti, hogy megvalósult a Honda mérnökeinek célkitűzése, és olyan üzemanyagcellás jármű született, ami hétköznapi használatra éppúgy tökéletesen alkalmas, mint hosszabb utazásokra.

részletek

A Mercedes meg is állapodott a Hondával? A Red Bull elítéli!

Különös időket élünk a Formula-1-ben. A Honda külső segítséget vesz igénybe erőforrásának fejlesztéséhez, ráadásul az egyik rivális segíthet. Úgy tűnik, megállapodtak, de vajon mennyire megalázó ez? A Red Bull reakciója pedig egy balhé körvonalait vetíti előre.

részletek

Egyre közelebb a Sauber-Honda megegyezés

Az F1-es motorgyártóknak kevesebb mint két hetük van arra, hogy nyilvánosságra hozzák, kiket látnak el termékeikkel 2018-ban, sajtóhírek szerint a Honda hamarosan bejelenti, hogy megállapodtak a hinwiliekkel.

részletek

Jó hír a McLarennek: Honda motorfrissítés a hétvégén

Fernando Alonso és Stoffel Vandoorne a bahreini tesztek tapasztalatait felhasználó motorfrissítést kap Szocsira, a Honda kiemelten a legnagyobb gondot okozó részt újítja meg.

részletek

Alonso várja a 90 fokos kanyarokat és a 180 fokos fordulatot

A McLaren spanyol pilótája annak ellenére, hogy nem vár teljes megváltást Szocsitól, a bahreini sikeres tesztnap miatt fejlődésre számít a versenyautója terén most már versenykörülmények között is.

részletek

A Honda a zsetonrendszer megszüntetése miatt bukott ekkorát

Mindenki azt gondolta, hogy a Honda lesz az egyik győztese a zsetonrendszer elejtésének, utólag azonban kiderült, hogy pont a fordítottja történt. A McLaren csapatfőnöke magyarázatot is adott erre a furcsaságra.

részletek

Körrekordot döntött a Type R a Nürburgringen

Egy hónappal genfi világpremierjét követően ismét a nemzetközi érdeklődés középpontjába került a vadonatúj Civic Type R. A Honda nagy teljesítményű hot hatch-e minden idők leggyorsabb elsőkerék-hajtású autójának bizonyult a Nürburgring Nordschleifén - 2017. április 3-án a fejlesztéshez használt próbamodell 7 perc 43,8 másodperc alatt ért körbe a legendás német aszfaltcsíkon.

részletek

Kívülről érkezhet segítség a Hondához

A japán motorgyártó harmadik éve nem tudja stabilan megvetni a lábát a Ferrari-Mercedes-Renault hármas között, ezért az F1-es Stratégiai Csoporton a sor, hogy megoldást találjanak a problémáikra.

részletek

Alonso nyitott az Indy-re, jöhet a váltás?

Fernando Alonso nem tartja elképzelhetetlennek, hogy az Indycarban folytassa karrierjét, ha jól szerepel, és megtetszik neki az amerikai versenysorozat atmoszférája.

részletek

Alonso nehezebben viseli a McLaren problémáit

A wokingiak F1-es alakulatának versenyigazgatója, Eric Boullier úgy véli, az első teljes szezonját futó Stoffel Vandoorne számára nem jelentenek akkora gondot a sorozatos műszaki meghibásodások.

részletek

A Honda szerint is rátaláltak a javulás útjára

A Honda a korábbi rengeteg csalódás és szenvedés után Bahreinben váratlanul egy kiváló tesztnapot teljesített a McLarennel. A japán motorgyártó biztos abban, hogy a korábbi erőfeszítések kezdenek beérni és nem egyszeri kiugró eredmény.

részletek

A McLaren türelmes, ennyi nehézség után édesebb lesz a győzelem

Sok szidalmazás érte már a Hondát a gyenge és megbízhatatlan erőforrás miatt, most meglepő módon a Honda mellett kardoskodott a McLaren a legutóbbi nyilatkozatban. Magabiztosak a későbbi sikerek elérésében.

részletek
Olvastad már?