Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 18. péntek

Honda

Még két új motorral készül a Honda 2017-re

Yusuke Hasegawa, a Honda F1-es projektjének vezetője elmondta: nem a Hungaroringen bevezetett erőforrás volt az utolsó, amit még az idei évre tervez a japán gyártó.

részletek

Bemutatkozik az új Honda Jazz

Új, frissített formavilággal és kibővült motorválasztékkal folytatja pályafutását a Honda Jazz - sportosabb megjelenés jellemzi a modellt, de elérhető egy új felszereltségi szint és egy történelmien új motor is.

részletek

Az F1 legszebben szóló motorjai

2014-től az új motorszabályok miatt a Formula-1-es versenyautók hangereje jelentősen megváltozott, nem előnyére. Ha szereted a szépen szóló, hangos motorokat, itt a helyed, hangerőt fel!

részletek

Alonso hamarosan döntést hoz

Fernando Alonso kilátásai a következő szezonra nem túl rózsásak. Lehetőségei korlátozottak, zárt ajtók, felégetett hidak, de ezek egy része nem mostani hiba eredménye. Mit választ a kétszeres világbajnok?

részletek

Vandoorne hamarosan Alonso szintjén?

A gyenge idénykezdet után Stoffel Vandoorne úgy véli, lassacskán felvette a ritmust és most már sokkal könnyebben tartja Alonso tempóját. Hamarosan el is éri a kétszeres világbajnok szintjét?

részletek

Mire lesz képes a Honda Spec 4?

Idei motorjának negyedik generációját viszi a Honda Spába vagy egyik rákövetkező versenyre. A Spec 3 már pontszerzéseket hozott, a mérnökök pedig számos komponensét tökéletesítik.

részletek

A McLaren bejuttatja Norrist az F1-be?

A Magyar Nagydíj után rendezett kétnapos Formula-1-es teszten több fiatal titánt is megismerhettünk, az egyik legjobb benyomást Lando Norris tette.

részletek

Öt hónap hátrányban a Honda, de félig örül neki

A japán főnök szerint elismerésre méltó bravúrt hajtott végre a motorrészleg: sikerült elérni a szintet, amelyet az első idei tesztre terveztek.

részletek

A Honda még idén a Renault elé kerülne

A Honda az év eleji bukta óta láthatóan sokat fejlődött, de az élmezőny még így is messze. A japánok azonban a legutóbbi adatok alapján biztosra veszik, hogy még 2017-ben a Renault elé kerülnek.

részletek

Retro - Kubica első futama, Button első győzelme

A Magyar Nagydíj fennállásának egyik legkiválóbb versenyét hozta a 2006-os viadal, főszerepben Alonso, Button, Kubica, Schumacher, de la Rosa és Raikkönen. Egy teljes szezonnyi történés egy hétvége alatt.

részletek

Toro Rosso-Honda Ron Dennisszel?

Már hetek óta téma, hogy a Toro Rosso esetleg Honda motorokra váltana 2018-tól, ezt már a Red Bull felső vezetése sem tagadja. De hogy ez Ron Dennis vezetésével történne, az bizony új.

részletek

Nagyon értékes adatokat szerzett a Honda a teszten

Rengeteget jelent a McLaren-Honda számára, hogy nem robban le állandóan az erőforrás, ugyanis emiatt a tesztnapokat végre ki tudják használni. A Hungaroringen is ráleltek valami igazán fontosra.

részletek
Olvastad már?