Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. január 21. szombat

Honda

Citroenre vált Michelisz eddigi csapattársa

Elhagyja a Honda gyári csapatát 2012 WTCC-világbajnoka, Rob Huff - a brit pilóta az elmúlt éveket uraló Citroen egyik autójába ülhet be a Münnich Motorsport jóvoltából.

részletek

Ezért fontos az F1-nek a jó Honda-motor

A Renault megdicsérte a japán F1-es motorgyártó 2016-os munkáját és hangsúlyozta, milyen fontos, hogy hasonló szinten legyenek az erőforrások - mármint a sportág szempontjából.

részletek

Nem kér a Ferrariból a Sauber, jöhet a Honda?

Most már nem puszta találgatás, egyre több jel mutat afelé, hogy a Honda hamarosan a McLaren mellett egy másik csapatnak is beszállítójává válhat, a Sauber pedig egy régi szövetséget dobhat a kukába ezért.

részletek

Vandoorne győzni szeretne a McLarennel

Bár ez a kijelentés még elég merész egy ilyen tapasztalatlan pilótától, a közeljövőben egyértelműen ez lehet a célja Stoffel Vandoorne-nak, a McLaren F1-es pilótájának.

részletek

A Szilveszter Ralit nem hagyhatták ki

Négy Rali 2-es és több MARB-futam, plusz a Szilveszter Rali - ebből állt a László-Szabó páros 2016-os éve. A North Racing versenyzői 2017-ben szeretnének az ORB-ben, vagy külföldön is indulni.

részletek

A Mercedest utánozza az új Honda-motor

További részletek láttak napvilágot a McLaren újratervezett erőforrásáról: a Honda F1-es részlege úgy döntött, a saját koncepció helyett a Mercedestől és Ferraritól kölcsönöz bevált ötleteket.

részletek

Különleges fejlesztéseket mutat be a Honda

Rendkívül különleges koncepcióval rukkolt elő a Honda a Las Vegasban megrendezett, 2017-es nemzetközi elektronikai szakkiállításon, a CES-en.

részletek

Ilyen lesz a Honda vadonatúj F1-es motorja

Régóta beszéltek már arról, hogy a japán gyártó erre a szezonra teljesen átalakítja erőforrását, a McLaren technikai igazgatója pedig egy-két kulisszatitkot is megosztott a Honda új F1-es motorjáról.

részletek

A Honda többet várt 2016-tól

Lassan beindulnak a 2017-es esélylatolgatások, a múltat elemezni azonban sosem árt: így tettek a Hondánál is, akik a szemmel látható előrelépés ellenére sem túlzottan elégedettek a tavalyi F1-es szezonnal.

részletek

Vandoorne válaszolt a GP2-főnök kritikájára

Az F1 betétszériáját irányító Bruno Michel nemrég megkérdőjelezte Stoffel Vandoorne Japánban tett kirándulásának hasznosságát, a belga azonban megvédte a mundér becsületét.

részletek

Mennyire lehet elégedett 2016-tal a McLaren-Honda?

Bár három helyet léptek előre az egy évvel korábbi eredményükhöz képest, a McLaren-Honda vezetői, Eric Boullier és Yusuke Hasegawa szerint több is volt a 2016-os F1-es szezonban.

részletek

Vandoorne nem csak az időt töltötte Japánban

A McLarennél idén debütáló, jövőre pedig teljes állásban versenyző F1-es pilóta szerint nem csak eltöltötte az időt Japánban, hanem csapata motorpartnerével is jobban együtt tudott működni.

részletek
Olvastad már?