Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. szeptember 21. péntek

Honda

Fejlesztésekért esedeznek a Toro Rossónál

Komolyabb frissítési csomagban reménykednek a faenzai istálló pilótái, ám ezúttal nem a motort érzik gyengének, hanem inkább a karosszériát. A Honda is új fejlesztéssel készül a következő hetekben.

részletek

A Honda Hybrid Performance rendszer új szintre emeli a CR-V-t

Ez a Honda első hibrid hajtáslánccal is megvásárolható szabadidő-autója Európában - a gyártó 2018 októberétől vesz fel rendelést erre a modellre.

részletek

A Honda már Szocsiban bevetheti új motorját

Eredetileg úgy volt, hogy az Egyesült Államokba érkezik új specifikációjú motorral a Honda, de sajtóértesülések szerint már Oroszországba is friss erőforrással érkeznek meg a japánok.

részletek

Newey: Miénk a legjobb autó, még sincs esélyünk

A Red Bull főtervezője komoly frusztrációt érez amiatt, hogy aerodinamikailag a legjobb autóval rendelkeznek a bikák, ám mégsem harcolhatnak a világbajnoki címért. Mit várnak jövőre a Hondától?

részletek

A Toro Rosso remek sorozata Szingapúrban

Zsinórban jöttek a pontszerzések a nehéz, éjszakai versenyeken, az istálló eddigi legjobb eredményét is itt érte el tavaly. Vajon idén a Honda-motorral sem szakad meg a kitűnő széria?

részletek

A Ferrari tíz lóerővel lehet a Mercedes előtt

Egy számítás szerint a Honda motorja már meg is előzi a gyári Renault és a McLaren által használt erőforrást, a Ferrari és a Mercedes mögött viszont továbbra is elég nagy a szakadék.

részletek

Alonso hosszú idő után a tabella élén

Hiába a mezőny egyik legjobb pilótája, sem versenyen, sem edzésen, sem a végsebességi adatok közt nem volt esélye az élre kerülni jó ideje a spanyolnak. A monzai időmérőn azonban megtört az átok.

részletek

Sokba került a McLarennek a szakítás

Minden követ megmozgatott a wokingi istálló, hogy megszabadulhasson a Honda-erőforrástól, de egy hosszútávú szerződést megszüntetni komoly anyagi következményekkel jár.

részletek

Verstappen: A Honda adatai nagyon biztatóak

A Red Bull holland versenyzője bizakodó a motorszállító-váltást illetően, 2019-től ugyanis Renault helyett Honda-erőforrást használ a csapat. A fejlődési adatok kifejezetten biztatóak.

részletek

Andretti: Alonso Mansellhez hasonló lehet

Az 1991-es IndyCar-bajnok úgy véli, ha Fernando Alonso valóban a tengerentúlra igazol, hasonló, robbanásszerű hatást válthat ki, mint amikor Nigel Mansell érkezett a sorozatba 1993-ban.

részletek

Ha a Honda nem válik be, a Red Bull kiszáll

Az optimista Helmut Marko állítja, hogy a Red Bull-Honda jövőre a Renault előtt lesz. Hangsúlyozta, a kapcsolatot hosszú távra tervezik, ha pedig nem válik be, a csapat – alternatíva híján – 2021-ben lehúzhatja a rolót.

részletek

Nem a Honda miatt nullázott a Toro Rosso

Az időmérő edzésen remekül muzsikált a japán erőforrás, a versenyen azonban már nemigen mutathatta meg, mit tud. Mindkét versenyautó megsérült a verseny legelején, az egyik ki is esett.

részletek
Olvastad már?