Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 24. csütörtök

Honda

Rossi: 2018-ban Marquez a leggyorsabb

A veterán, kilencszeres világbajnok, Valentino Rossi elismerte, hogy idén Marc Marquez jó eséllyel verhetetlen, az idei mezőnyben ő a leggyorsabb és szinte borítékolható újabb bajnoki címe.

részletek

Háromszázzal, tíz centire a falaktól

Hatodik állomásához érkezik az idei Formula-1-es világbajnokság, Monacóban gurulnak pályára a pilóták. Pierre Gasly megszakítaná itteni pechsorozatát, nagyon várja a falak közti száguldást.

részletek

Japán pilótát szerződtetne a Toro Rosso

A faenzai Formula-1-es kiscsapat a Hondával kötött egyezség megerősítése céljából mindenképpen szeretne előbb-utóbb váltani a versenyzői között.

részletek

Ennyi lóerőt nyernek a gyártók a fejlesztéssel

Kanadára tervezi több gyártó is az első komolyabb erőforrás-fejlesztési csomagját. A hírek szerint, a Ferrari, a Honda és a Renault is jócskán nyer plusz lóerőt, a japánok a legtöbbet.

részletek

Wurz: Ne váltson motort a Red Bull

Az utóbbi időben folyamatosan megy a harc a Renault és a Red Bull között, utóbbi csapat ugyanis még nem döntött róla, melyik motorral áll rajthoz jövőre. Wurz a helyükben maradna a franciáknál.

részletek

Nagyon erős IndyCar-motorok jönnek

2021-től nem csak a Formula-1-ben, hanem a tengerentúli bajnokságban is új motorszabályokat vezetnek be. A 900 lóerőt is átlépő, az F1-nél jóval olcsóbb egységektől új gyártók érkezését is várják.

részletek

Alonso elfecsérelhette legjobb éveit

Három többszörös világbajnok van a mezőnyben, ám közülük Fernando Alonso az, akit évek óta nem láthatunk az élmezőnyben. Bár ő maga nem bánja egyik döntését sem, többet is nyerhetett volna.

részletek

A Honda idei legnagyobb hibáin dolgozik

Tüzetes vizsgálatok után a japán gyártó felfedezte a problémát, ami hetek óta hátráltatta az erőforrás potenciáljának kiaknázását. A fejlesztések egész évben, a tervezett ütemben érkeznek.

részletek

Ismét meghibásodások az új Renault-motoroknál

Rossz hír a McLaren, a Red Bull és a Renault rajongóinak. A francia gyártó elismerte, hogy a fejlesztett erőforrás bevetését el kell halasztani, ugyanis képtelenek úrrá lenni a meghibásodásokon.

részletek

Vége a mézesheteknek a Hondával

A Toro Rosso év elején számos alkalommal dicsérte a japán gyártót. Immáron elszállt a rózsaszín köd, de az istálló még mindig örül annak, hogy a jól fejlődő Hondát választotta.

részletek

A Honda készül a Red Bull-szerződésre

Az elmúlt héten megkezdte a tárgyalásokat az osztrák topcsapat és a japán gyártó, hogy 2019-től a Red Bull a Honda gyári csapatává válhasson. Mindkét fél számára kölcsönös előnyökkel járhat.

részletek

Hartley csak Spában kaphat új motort a Hondától

A japán motorgyártó kiértékelte a Toro Rosso pilótájának barcelonai balesetét, és a csapattal együtt döntenek majd a fejlesztések üteméről, de előfordulhat, hogy Belgiumig marad a mostani motor.

részletek
Olvastad már?