Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 18. szerda

Honda

McLaren-Honda: Akár egy rossz házasság

A wokingi F1-es alakulat egyik résztulajdonosa festette le így a két fél elmúlt három évben látott kapcsolatát, szerinte a különválással csak jól járhatnak a partnerek.

részletek

Michelisz: Az eddigi legjobb autóm!

Hazánk egyik legnépszerűbb sportolója, Michelisz Norbert a Honda Racing Team (WTCC) hivatásos versenyzője és a M1RA magyar csapat vezetője, tulajdonosa átvehette az új, 320 lóerős továbbfejlesztett Honda Civic Type R-jét.

részletek

Alonso megmutatná, mennyit fejlődtek

Fernando Alonso az elmúlt hetekben nem volt a szerencse fia, de a McLaren-Hondán érezhető a tempóbeli javulás és ezt Austinban végre kiaknázná a kétszeres világbajnok spanyol.

részletek

A Porsche a Hondánál is nagyobbat bukott

A ’80-as évek derekán verhetetlennek bizonyult a Porsche-erőforrás a Formula-1-ben. Amikor azonban néhány év kihagyás után visszatértek, nagyon csúnyán és látványosan elbuktak.

részletek

A Honda szégyelli, hogy nem adott Alonsónak normális motort

Három, problémákkal teli éves időszak végére ér lassan a McLaren-Honda szövetség, amely év végén felbomlik. A japánok első embere mindenben igazat ad Alonsónak és szégyelli magát a motor miatt.

részletek

A Honda már bárhol verheti a középmezőnyt

2017 végén felbomlik a McLaren-Honda együttműködés. A japán erőforrás az év elején irtózatos hátrányban volt és ugyan még most is a leglassabbnak tűnik, az autó immáron remekül tartja a lépést a középmezőnnyel.

részletek

Alonso nem bánta meg döntéseit

Fernando Alonsót mostanában többen is megtalálták, hogy saját magának köszönheti azt, hogy így alakult sorsa a Formula-1-ben. A kétszeres bajnok úgy véli, most is ilyen döntéseket hozna.

részletek

Tarquini segíti Norbit a futamokon, ha kell

Gabriele Tarquini a kínai hétvégére visszatért a Hondához Tiago Monteiro helyetteseként, és célja, hogy segítse a bajnoki harcban a japán márkát és Michelisz Norbertet.

részletek

McLaren: Idő kell a sikeres együttműködéshez

A McLaren megszakította a kapcsolatot a Hondával, és 2018-ban már biztosan a Renault-val folytatják a munkát. Boullier szerint az új motorszállítóra való átállás is időt vesz igénybe.

részletek

A McLaren szerint a rajtbüntetéseken változtatni kell

A wokingi istálló szerint az FIA motorcserék miatti büntetési rendszere átdolgozásra szorul, mert igazságtalan. Ellenben nem reménykedik abban, hogy 2018-ra drámaian megváltozna a rendszer.

részletek

Könnyebb helyzetben 2018 előtt a Honda

A japán F1-es motorgyártó a McLaren eredménykényszerben lévő légköréből a némileg nyugodtabb Toro Rossóhoz költözik át a tél folyamán - a Honda első embere már most érzi a változást.

részletek

A McLarennek már két kiváló pilótája van

Stoffel Vandoorne fejlődése látványos az évad elején látott szenvedéshez képest, a McLaren is elismeri, hogy szinte két egyenrangú pilótával rendelkeznek az évad második felében.

részletek
Olvastad már?