Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 25. vasárnap

Honda

A McLaren nem a legjobban készült fel

Nagy optimizmussal vágott neki a téli teszteknek a wokingi istálló, miután megszabadultak a Hondától három év után. Most azonban elismerték, a felkészülés elég hiányosra sikeredett.

részletek

Ilyen durván feljött a Honda a Renault-ra?

Régóta beszédtéma, hogy a Red Bull és a francia motorszállító közti szövetségnek az idei év végén vége szakad. Források azt is tudni vélik, jelenleg pontosan mennyi a Honda lemaradása. Nem sok.

részletek

2019-re még jobb lehet a Toro Rosso-Honda

Sikeresnek nevezhető az együttműködés a Red Bull fiókcsapata és a japán gyártó között, már a tesztelésen is villantani tudtak. Pedig az igazi kiugrást a jövő évtől várják, addigra érnek igazán össze.

részletek

A Red Bull megfontolja a motorváltást

A Honda szinte újjászületett, mióta a Toro Rossóval működnek együtt. Az előszezoni teszteken megbízhatónak és gyorsnak tűnt a japán erőforrás, ami a Red Bullt is elgondolkodtathatja a váltásról.

részletek

Mire építhet leginkább a McLaren?

Már egy hét sincs hátra a Formula-1-es világbajnokság rajtjáig, a csapatok gőzerővel készülnek. Hosszú évek sikertelensége után mitől lehet mégis reményteljes a McLaren-Renault istálló?

részletek

30 éves Senna és Prost világverő McLarenje

A Formula-1 történetének egyik legjobb autója idén harminc éves. A riválisokat a földbe döngölő McLaren-Honda kevés híján el sem készült, de végül a karosszéria és a motor terén is óriásit alkottak.

részletek

A McLaren hibája volt a Honda betlizése?

Tavaly mindenki számára egyértelmű volt, hogy a McLaren-Honda házasság technikai gondjaiért a japán gyártó a felelős. Egyre több szakértő vonja kétségbe ezt a tézist, különösen a téli tesztek óta.

részletek

A McLaren fejfájást okozna riválisainak

Annak ellenére, hogy a wokingi alakulat az előszezoni teszteken műszaki hibák miatt többször is a bokszban rostokolt, Eric Boullier nem aggódik, és szerinte egy remek alap az MCL33-as.

részletek

A legjobb kezekbe került a Honda

Csak a legnagyobb elismeréssel tud beszélni a Honda új F1-es technikai igazgatójáról a McLaren-Honda utolsó futamgyőztese. Gerhard Berger testközelből ismeri Toyoharu Tanabét, jó választásnak tartja.

részletek

A Honda átszervezése hozhatja meg a sikert

A japán gyártó belső átszervezésének is köszönhetően sokkal szorosabb kapcsolatban állnak a Toro Rossóval, mint korábban a McLarennel. Talán éppen emiatt indultak el végre felfelé.

részletek

Alonso nem hisz a Honda további remeklésében

Pazar előszezonon van túl a Honda a Toro Rosso együttműködésében, hiszen szinte minden simán ment az erőforrásukkal a tesztnapok alatt. Fernando Alonso kételkedik a japánok további jó szereplésében.

részletek

Újabb feszültség a Renault és a Red Bull között

Jó ideje nem igazán szívleli egymást a Red Bull és francia motorszállítója, most újabb csörte zajlik éppen a két fél között. Májusi döntés a jövő évi motorokról? A csapatfőnök határozottan elutasítja.

részletek
Olvastad már?