Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. június 28. szerda

Honda

Most akkor Stroll a legrosszabb újonc?

A Kanadai Nagydíjon megszerzett 9. helye után Jacques Villeneuve a legrosszabb újoncnak nevezte Lance Strollt. Az ifjú kanadai azonban alaposan visszavágott honfitársának Bakuban.

részletek

A McLaren „szabadságra küldheti” a Hondát

Hosszú várakozás után a két fél végre megszerezte első F1-es pontjait 2017-ben a bakui futam végén, azonban továbbra is téma a szakítás - ám könnyen lehet, nem minden úgy fog történni, ha egyáltalán megtörténik, ahogyan azt korábban elképzeltük.

részletek

McLaren: Végre pontszerzés, de nincs nagy öröm

A McLaren-Honda komoly szenvedések után Bakuban végre problémamentes versenyt teljesített és Fernando Alonso révén meg is szerezte első pontjait. Nincs azonban hurráhangulat a wokingiaknál.

részletek

Három tizedet hozhat az új Honda-motor

Felcsillant egy enyhe remény McLaren háza táján, hiszen az új japán erőforrás valamivel erősebb lett a réginél, amit a Honda főnöke, Yusuke Hasegawa is megerősített.

részletek

McLaren: Most nem gondolunk a szakításra

Alonso és Vandoorne is biztosan a mezőny végéről vághat neki a vasárnapi futamnak, hiszen mindkettőjüket rajthelybüntetésekkel sújtották a megbízhatósági gondok miatt. Boullier sajnálja versenyzőit.

részletek

Alonso humorral üti el a motor gyengeségét

Fernando Alonso a harmatgyenge Honda motor miatt esélytelenül szállt harcba Bakuban az időmérőn, egy feltartási ügynél pedig keserű humorral magyarázta a helyzetet.

részletek

Csak a média fújja fel a McLaren-Honda feszültséget?

Fernando Alonso újabb technikai hibája után mi mástól is kérdezhették volna a McLaren versenyigazgatóját, mint a Hondával való kapcsolatról - Eric Boullier szerint nem olyan vészes a helyzet, mint azt a sajtó láttatja.

részletek

A Honda végre elindult felfelé?

Fernando Alonso új erőforrást próbált ki Bakuban a pénteki edzéseken, a Honda 3-as specifikációjú, frissített motorját. A japán mérnökök úgy fest, most határozottan jó irányba indultak el.

részletek

Alonsónak nem motorhibája volt a második edzésen

Bár minden jel arra mutatott, Fernando Alonsónak kivételesen nem az erőforrása szállt el Bakuban pénteken. Új fejlesztésű motort próbált a spanyol és hozott is a konyhára sebességben.

részletek

Nem volt még ilyen rémes a McLaren!

A harmadik éve borzalmasan szenvedő McLaren-istálló egyik vezetője elmondta: úgy érzi, soha nem volt még ennyire mélyen a csapat, és ennek nagyon rossz következményei lehetnek a jövőre nézve.

részletek

Alonso szerint simán lehet 3 másodperc a hátrányuk Bakuban

Fernando Alonso semmi jóra nem számít Azerbajdzsánban a McLaren-Hondától. A spanyol világbajnok szerint, súlyos hátrányt szednek össze a bakui hosszú egyenesekben.

részletek

Alonso: Sok pilótacsere lesz jövőre

Fernando Alonsót Bakuban is elsősorban a jövőjéről faggatták, ő azonban teljesebb körű választ adott. A spanyol pilóta szerint jövőre nagyon felbolydul a pilótapiac, aminek megvannak a jelei.

részletek
Olvastad már?