Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 26. vasárnap

Honda

Alonso már csak egy dologban bízik

A spanyol pilóta 13. rajthelye akár előrelépésként is elkönyvelhető a korábbi szenvedések után, ám egyáltalán nem elégedett - sőt, minden egyes, top 5-ön kívüli töltött kört időpazarlásnak tart.

részletek

Alonso mindent kihozott az autóból, de nem elégedett

Fernando Alonso mindent megtett, saját elmondása szerint sem volt több a körében. A 13. rajthelyet szerezte meg, de természetesen egyáltalán nincs megelégedve a pozíciójával.

részletek

Vandoorne úgy érzi, fejlődik a McLaren

A McLaren újdonsült teljes idényes pilótája, Stoffel Vandoorne hisz csapata fejlődésében, amit már ezen a napon is tapasztalt. Azt nem tudja viszont, meddig juthat ezen a hétvégén.

részletek

Alonso: Nem érdekel, hol állunk!

A barcelonai tesztekhez képest biztató teljesítményt nyújtott a McLaren-Honda az F1-es Ausztrál GP első napján – igaz, a spanyol eleve kifakadt azon, hogy hogyan kezelte a sajtó a problémáikat.

részletek

Új motort fejleszt a Honda, a mostani reménytelen

A japán F1-es motorgyártó úgy döntött, hogy inkább fejleszt egy új erőforrást, mert a mostanival alapvető problémák vannak - a tervek szerint Monacóra készülnek el vele.

részletek

Michelisz: Szándékosan nem fedtük fel a lapjainkat

A magyar pilóta ezen a héten két napon keresztül nyüstölte a Honda WTCC-autóját a Hungaroringen, többek között a Formula.hu vigyázó szemei előtt - elmondása szerint gigászi csata várható a túraautó-világbajnoki címért.

részletek

További Honda-aggodalmak

A Honda továbbra is tart attól, hogy az erőforrás megbízhatósági gondjait nem sikerült teljes egészében megoldani az Ausztrál Nagydíj hétvégéjéig, de néhány téren bizakodóbb.

részletek

Vandoorne egyetlen célt tűzött ki Ausztráliára

Stoffel Vandoorne semmi konkrét jóslásba nem szeretne bocsátkozni a szezonnyitó futammal kapcsolatban, ami a helyezést illeti. Legfontosabb célja, hogy minél több kilométert pakoljon a McLarenbe.

részletek

Alonso a McLarenhez: Váltsunk sebességet!

Noha tavaly még várta az új szabályokat és reményei szerint erősebb McLaren-Hondát hozó 2017-es szezont Fernando Alonso, a kétszeres bajnoknak a teszteken látott problémák után nem sok oka volt mosolyogni Melbourne-be érkezve.

részletek

A Honda még mindig nem érti az F1-et

Legalábbis a McLaren versenyigazgatója, Eric Boullier szerint, aki korábban több alkalommal is kritikus hangnemet ütött meg a japán gyártó munkamódszereit illetően.

részletek

A Honda mindent feláldoz a siker érdekében

Az előszezoni F1-es tesztek alatt számtalan gonddal szembesülő japán gyártót nem érdekli, hogy mibe kerül a hibák kijavítása, és minden áron szeretnék életképes erőforrásokkal ellátni a McLarent.

részletek

Jósda: Nem ússzuk meg botrány nélkül

Nyolcrészes minisorozatunk ötödik epizódjában a szezon várható botrányait vesszük sorra, megnézzük, hol robban majd a puskaporos hordó – Titeket is ugyanerre biztatunk, várjuk a véleményeket!

részletek
Olvastad már?