Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. április 26. csütörtök

Hinchcliffe

Még két IndyCar-pilóta oltja Hamiltont

Nevetnek és dühöngnek a tengerentúli mezőny tagjai a háromszoros világbajnok vihart kavaró nyilatkozatán. A detroiti győztes – hét futamon a hetedik – szerint könnyű annak a dolga, akinek csak csapattársát kell legyőznie, és Lewis Hamiltont Scott Dixon megszorongatná a Mercedesben.

részletek

Alonsót egekig magasztalta egyik riválisa

Alig több, mint egy hét van hátra Fernando Alonso első Indy 500-áig - a tavalyi versenyt pole-ból kezdő pilótatársa szerint napjaink egyik legnagyobb versenyzőjével fog megküzdeni majd.

részletek

IndyCar: Drámák után remek Hinchcliffe-győzelem Long Beachen

A szezon második versenye intenzív stratégiai csatát hozott, a kanadai pedig az Andretti élautóinak kiesése után egy remekül időzített utolsó bokszkiállást követően csaknem két év után nyert ismét az IndyCarban.

részletek

Erről beszélt az IndyCar világa 2016-ban

Az Egyesült Államok első számú open wheel-sorozata emlékezetes szezont hagyott maga mögött idén új bajnokkal, meglepő Indy 500-győztessel, egy hatalmas balesettel, és számtalan érdekes sztorival.

részletek

Kissé túlzásba esett az IndyCar a promóval

Lassan a hétvégi szezonzárónál is fontosabbnak tűnik az IndyCar számára, hogy a Szombat esti lázban táncoló versenyzőjét promózza - ráadásul még csalásra is biztatták a rajongókat.

részletek

IndyCar-pilóta táncol a „Szombat esti lázban”

A kanadai James Hinchcliffe-et már eddig is az IndyCar mezőnyének legőrültebb, legszórakoztatóbb figurájának tartották, erre pedig rátett még egy lapáttal, amikor elfogadta egy népszerű tévéműsor meghívását.

részletek

IndyCar: Kettős Penske-diadal és balesetek Torontóban

Hiába vezetett a verseny nagy részében Scott Dixon, Will Power megállíthatatlan: a szezont balszerencsésen kezdő ausztrál az utóbbi négy versenyből hármat nyert és második a bajnokságban.

részletek

100. Indy 500: A modern hőseposz

A Formula.hu és az USAracing blog közti partneri viszonynak köszönhetően mostantól nálunk is megtalálhatod az IndyCarral kapcsolatos legfontosabb sztorikat és érdekességeket.

részletek

Indy500: Szenzációs pole a tavalyi horror után

Egy évvel ezelőtt a kvalifikáción sem tudott részt venni óriási balesete miatt James Hinchcliffe, amely kis híján életébe került. A 100. indianapolisi versenyt ő kezdheti az első helyről.

részletek

Indy500: Tavaly horrorbukás, idén pole?

James Hinchcliffe áll az élen a 100. indianapolisi 500 mérföldes verseny kétnapos időmérő edzésének első felvonása után. A bajnoki éllovas épp csak bejutott a legjobb kilenc pilóta közé.

részletek

Indianapolis: Visszatérés a majdnem végzetes bukás helyszínére

Mindig érdekes belegondolni, hogy mi zajlik le egy autóversenyző fejében, amikor először látogat el újra arra a pályára, ahol legutóbbi ottjártakor súlyos sérüléseket szerzett. James Hinchcliffe pályára gördült Indianapolisban.

részletek

Fél centin múlott Hinchcliffe élete

Az Indianapolisban életveszélyesen megsérülő James Hinchcliffe elmondta, hogy újabb műtét vár rá, mielőtt elkezdhetne a visszatérésre készülni, s magáról a balesetről is elárult pár részletet...

részletek
Olvastad már?