Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 18. hétfő

Hinchcliffe

Hivatalosan bejelentem, az autómba vizeltem

Összesen több mint két órán át várakozott az IndyCar mezőnye a vasárnapi alabamai futam során, hogy kiderüljön, mi lesz az eső miatt megszakított verseny sorsa. Eközben James Hinchcliffe nagy tette okozta a fő beszédtémát.

részletek

Még két IndyCar-pilóta oltja Hamiltont

Nevetnek és dühöngnek a tengerentúli mezőny tagjai a háromszoros világbajnok vihart kavaró nyilatkozatán. A detroiti győztes – hét futamon a hetedik – szerint könnyű annak a dolga, akinek csak csapattársát kell legyőznie, és Lewis Hamiltont Scott Dixon megszorongatná a Mercedesben.

részletek

Alonsót egekig magasztalta egyik riválisa

Alig több, mint egy hét van hátra Fernando Alonso első Indy 500-áig - a tavalyi versenyt pole-ból kezdő pilótatársa szerint napjaink egyik legnagyobb versenyzőjével fog megküzdeni majd.

részletek

IndyCar: Drámák után remek Hinchcliffe-győzelem Long Beachen

A szezon második versenye intenzív stratégiai csatát hozott, a kanadai pedig az Andretti élautóinak kiesése után egy remekül időzített utolsó bokszkiállást követően csaknem két év után nyert ismét az IndyCarban.

részletek

Erről beszélt az IndyCar világa 2016-ban

Az Egyesült Államok első számú open wheel-sorozata emlékezetes szezont hagyott maga mögött idén új bajnokkal, meglepő Indy 500-győztessel, egy hatalmas balesettel, és számtalan érdekes sztorival.

részletek

Kissé túlzásba esett az IndyCar a promóval

Lassan a hétvégi szezonzárónál is fontosabbnak tűnik az IndyCar számára, hogy a Szombat esti lázban táncoló versenyzőjét promózza - ráadásul még csalásra is biztatták a rajongókat.

részletek

IndyCar-pilóta táncol a „Szombat esti lázban”

A kanadai James Hinchcliffe-et már eddig is az IndyCar mezőnyének legőrültebb, legszórakoztatóbb figurájának tartották, erre pedig rátett még egy lapáttal, amikor elfogadta egy népszerű tévéműsor meghívását.

részletek

IndyCar: Kettős Penske-diadal és balesetek Torontóban

Hiába vezetett a verseny nagy részében Scott Dixon, Will Power megállíthatatlan: a szezont balszerencsésen kezdő ausztrál az utóbbi négy versenyből hármat nyert és második a bajnokságban.

részletek

100. Indy 500: A modern hőseposz

A Formula.hu és az USAracing blog közti partneri viszonynak köszönhetően mostantól nálunk is megtalálhatod az IndyCarral kapcsolatos legfontosabb sztorikat és érdekességeket.

részletek

Indy500: Szenzációs pole a tavalyi horror után

Egy évvel ezelőtt a kvalifikáción sem tudott részt venni óriási balesete miatt James Hinchcliffe, amely kis híján életébe került. A 100. indianapolisi versenyt ő kezdheti az első helyről.

részletek

Indy500: Tavaly horrorbukás, idén pole?

James Hinchcliffe áll az élen a 100. indianapolisi 500 mérföldes verseny kétnapos időmérő edzésének első felvonása után. A bajnoki éllovas épp csak bejutott a legjobb kilenc pilóta közé.

részletek

Indianapolis: Visszatérés a majdnem végzetes bukás helyszínére

Mindig érdekes belegondolni, hogy mi zajlik le egy autóversenyző fejében, amikor először látogat el újra arra a pályára, ahol legutóbbi ottjártakor súlyos sérüléseket szerzett. James Hinchcliffe pályára gördült Indianapolisban.

részletek
Olvastad már?