Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 25. péntek

Herbert

F1-es szakértők fiatalon és most

Egykori Formula-1-es pilóták szerves részeivé váltak a száguldó cirkusz közvetítéseinek, televíziós szakértőként hétről hétre viszontlátjuk őket. Közülük sokakat nem ismernénk fel korábbi kinézetükről.

részletek

F1-esek kirándulásai más sorozatokban

Nem egyedi eset, hogy a Formula-1-ben jó ideje szereplő versenyzők kipróbálják az autósport egyéb ágait is, sőt, bizonyos esetekben kifejezetten sikerrel. Ezekből csemegézünk. Hogy csinálta Mansell, Senna, Raikkönen?

részletek

Alonso napokon belül dönthet jövőjéről

A spanyol F1-es pilóta hetek-hónapok óta halasztja a mindenki által várt bejelentést, az USA Nagydíjra készülve azonban talán valóban eldöntheti, hogy hol folytatja tovább 2018-ban.

részletek

Retro - A Schumacher-Hill csata harmadik fejezete

Michael Schumacher és Damon Hill vb-csatája 1995-ben, Silverstone-ban ütközésben csúcsosodott ki, de a páros Monzában is közelről megismerhette a másik autóját.

részletek

Retro – Profi az amatőrök közt

Nagy ígéretnek indult, de egy óriási baleset derékba törte karrierjét – az F1 aztán már nem ment neki (előtte se nagyon), GT-ben viszont a csúcsra ért, jelenleg pedig ő a legprofibb amatőr Le Mans-ban.

részletek

„Hamilton helyesen cselekedett Abu Dhabiban”

A brit F1-es pilóta a csapat akaratának ellentmondva feltartotta csapattársát a szezonzáró utolsó köreiben, egy exversenyző azonban úgy véli, hogy semmi oka nem volt arra, hogy másképp tegyen.

részletek

„Ugyanazt tettem volna, mint Rosberg”

Sokakat megdöbbentett az uralkodó F1-es világbajnok tavaly decemberi döntése a visszavonulásról, a szakértőként dolgozó korábbi versenyző azonban nem lepődött meg a német lépésén.

részletek

„A kiscsapatok jelentik az F1 lelkét”

Ha valaki éveket tölt el a mezőny végén, jól tudja, milyen erőfeszítéseket tesznek a kiscsapatok a versenyzésért, rosszabb esetben az életben maradásért. Johnny Herbert is közöttük van.

részletek

Még mindig izgalmas az F1 a korábbi pilóta szerint

Johnny Herbert szerint is nagyon jót tett az F1-nek Max Verstappen érkezése és nem ért egyet minden kritikával - szerinte a sportág még mindig izgalmas és megvan a varázsa.

részletek

Búcsúversenyek, melyeket Button és Massa nem szeretne átélni

Az elmúlt húsz év alatt több nagynevű pilóta utolsó F1-es futama sem úgy sikerült, ahogyan elképzelték - 5+1 verseny, melyet Button és Massa álmaiban sem kívánna.

részletek

„Vettelt meg kellett volna büntetni ezért”

A korábbi F1-es pilóta szerint a német túl messzire ment, amikor alpári stílusban küldte el melegebb éghajlatra a versenyigazgatót. A Ricciardo elleni védekezéséről azonban már más a véleménye.

részletek

Hamilton, Schumacher és az autóba vizelés

Magánélete mellett más kérdések is szóba kerültek Lewis Hamilton Ellen DeGeneresnél tett látogatásán, így a háromszoros F1-es bajnok brit arról is beszélt, mi történik, ha egy pilótának pisilnie kell.

részletek
Olvastad már?