Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 21. hétfő

Herbert

„Hamilton helyesen cselekedett Abu Dhabiban”

A brit F1-es pilóta a csapat akaratának ellentmondva feltartotta csapattársát a szezonzáró utolsó köreiben, egy exversenyző azonban úgy véli, hogy semmi oka nem volt arra, hogy másképp tegyen.

részletek

„Ugyanazt tettem volna, mint Rosberg”

Sokakat megdöbbentett az uralkodó F1-es világbajnok tavaly decemberi döntése a visszavonulásról, a szakértőként dolgozó korábbi versenyző azonban nem lepődött meg a német lépésén.

részletek

„A kiscsapatok jelentik az F1 lelkét”

Ha valaki éveket tölt el a mezőny végén, jól tudja, milyen erőfeszítéseket tesznek a kiscsapatok a versenyzésért, rosszabb esetben az életben maradásért. Johnny Herbert is közöttük van.

részletek

Még mindig izgalmas az F1 a korábbi pilóta szerint

Johnny Herbert szerint is nagyon jót tett az F1-nek Max Verstappen érkezése és nem ért egyet minden kritikával - szerinte a sportág még mindig izgalmas és megvan a varázsa.

részletek

Búcsúversenyek, melyeket Button és Massa nem szeretne átélni

Az elmúlt húsz év alatt több nagynevű pilóta utolsó F1-es futama sem úgy sikerült, ahogyan elképzelték - 5+1 verseny, melyet Button és Massa álmaiban sem kívánna.

részletek

„Vettelt meg kellett volna büntetni ezért”

A korábbi F1-es pilóta szerint a német túl messzire ment, amikor alpári stílusban küldte el melegebb éghajlatra a versenyigazgatót. A Ricciardo elleni védekezéséről azonban már más a véleménye.

részletek

Hamilton, Schumacher és az autóba vizelés

Magánélete mellett más kérdések is szóba kerültek Lewis Hamilton Ellen DeGeneresnél tett látogatásán, így a háromszoros F1-es bajnok brit arról is beszélt, mi történik, ha egy pilótának pisilnie kell.

részletek

Retro – Pályafutás, amely a kezdete előtt majdnem véget ért

Az F3000 történetének legnagyobb balesete után a pálya úgy nézett ki, mintha bombázás történt volna. Számos pilóta érintett volt, a legsúlyosabban azonban Johnny Herbert sérült – felmerült, hogy amputálni kell lábfejét.

részletek

Ez volt Hamilton egyik legnagyobb győzelme?

Egy másik F1-es világbajnok szerint igen: Damon Hillt a monacói győzelem Ayrton Senna legendás doningtoni sikerére emlékezteti. Elsősorban a Mercedes-pilóta bátor gumitaktikáját dicséri.

részletek

Az új megmondóember Verstappent is kipécézte

A korábbi F1-es, Johnny Herbert Alonso, Button és Raikkönen lefitymálása után kijelentette, a Red Bull helyében Carlos Sainzt választaná Max Verstappen helyett.

részletek

Herbert: Jensonnek és Kiminek sincs már F1-es jövője

Johnny Herbert az Alonsóval történt incidense után is úgy gondolja, hogy a spanyolnak vissza kellene vonulnia az F1-ből, ráadásul Kimi Raikkönenről és Jenson Buttonról is ugyanez a véleménye.

részletek

Stewart: Alonso még mindig egyike a legjobbaknak

Jackie Stewart, az F1 háromszoros bajnoka nem ért egyet Johnny Herberttel, miszerint Fernando Alonsónak vissza kellene vonulnia a versenyzéstől. Szerinte a spanyol még mindig kiváló pilóta.

részletek
Olvastad már?