Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 18. hétfő

Hasegawa

Kirúgták a Honda F1-es főnökét

Nagyot bukott idén a Honda a Formula-1-ben, a várakozásokkal ellentétben az erőforrás megbízhatatlan és lassú is lett, Yusuke Hasegawa számára pedig év végén nem volt bocsánat.

részletek

Egyenlőbb lesz a Honda kapcsolata a Toro Rossóval

Yusuke Hasegawa úgy véli, míg a McLarennel való együttműködésük során egyértelműen a wokingiak irányították, új partnerükkel más lesz a felállás. Elmondása szerint jót tesz nekik a váltás.

részletek

Honda: Nem kérdés, cél a világbajnoki cím

Bár a Honda szégyenletesen leszerepelt az elmúlt három évben a McLaren oldalán, változatlanul világbajnok akar lenni a márka. Azt is elárulták, mit tennének már teljesen másképp.

részletek

A Honda nem fedte fel minden lapját

Három évnyi szövetség után különválik a McLaren és a Honda. A japánok egyik fő célja, hogy a Renault-t már maguk mögött tudják jövőre és szerintük ez így is lesz. Valóban ekkorát javulnának?

részletek

A McLaren-főnök szinte búcsúbeszédet mondott

Eric Boullier a 2017-es szezonzáró felvezetéseként öntötte szavakba, milyen céllal állnak a McLaren-Honda búcsúja előtt. Egy legendás együttműködés eredménytelen újrajátszása zárul hétvégén.

részletek

A Honda túl sokat akart egyszerre

A japánok főnöke maga vallott színt, miért lett csúfos kudarc a 2017-es F1-es szezonjuk. Yusuke Hasegawa szerint túlvállalták magukat a tervezés során, egyszerűen túl sokat akartak rövid idő alatt.

részletek

Honda: A motor kezd jó lenni

A Honda egyre biztosabb abban, hogy erőforrásai lassacskán megütik az elfogadható szintet, ami az év eleji szenvedéshez képest óriási javulás. A japánok szerint az adatok már biztatóak.

részletek

Miért lesz jobb jövőre a Honda?

A jelek szerint a Honda hosszabb időre rendezkedett be a Formula-1-ben. A McLarennel csúfos kudarcot vallottak a japánok, a jövő évtől mégis sokkal jobbak lesznek. De mire alapozzák ezt?

részletek

A Honda nem kritizálja az új szabályokat

2020 után jelentős változásokon esnek át a jelenleg érvényes motorszabályok, amit a Mercedes, a Ferrari és a Renault is kritizál. A Honda azonban látja a lehetőséget a javulásra.

részletek

A Honda csalódott, hogy Alonso nem előzött

A Brazil Nagydíjon nagyon erősen látszott a Honda-motor végsebességbeli lemaradása, Fernando Alonso emiatt képtelen volt Massát megelőzni, ez a japánokat is csalódással tölti el.

részletek

Saját magát is meglepte a Honda Mexikóban

A japánok szerint komoly előrelépést értek el az F1-es motorjukkal és bár továbbra is van valamennyi lemaradásuk, a vártnál sokkal jobban dolgoztak az erőforrások a magaslati pályán Mexikóban.

részletek

Miért nem esett vissza a Honda végsebessége?

A pénteki motorcsere után szombaton problémamentes, kiváló napot tudhat maga mögött a McLaren-Honda. Alonso óriásit villantott az időmérőn, ráadásul a végsebesség is komoly fejlődést mutat.

részletek
Olvastad már?