Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 20. péntek

Hasegawa

A Honda elborzad a hárommotoros szabálytól

Finoman szólva sem a Hondának kedvez az új előírás, amely szerint szabadon csak három használható az erőforrás-komponensekből. A gyártó szerint a korlátozás is csak a Mercedest és Ferrarit segíti.

részletek

A Honda azért bekészít egy B tervet

Akármennyire is optimisták a Toro Rossóra való váltás miatt, az utóbbi időszakból tanulva semmit nem bíznak a véletlenre Japánban. Akkor is tudnak majd hova nyúlni, ha az új motorjuk nem válik be.

részletek

Honda: Büszkék vagyunk az idei fejlődésre

Zsinórban harmadik évadjában sem volt versenyképes a McLaren-Honda formáció a gyenge és folyton lerobbanó erőforrás miatt. A japánok azonban az évközi felzárkózásra igen büszkék.

részletek

A Honda megkönnyebbült a váltás miatt

Három év sikertelenség után a McLaren szakított a japán gyártóval. Talán ez a Honda háza táján is változást hoz, ott ugyanis már teljes mértékben az olasz csapattal való együttműködésre koncentrálnak.

részletek

Kirúgták a Honda F1-es főnökét

Nagyot bukott idén a Honda a Formula-1-ben, a várakozásokkal ellentétben az erőforrás megbízhatatlan és lassú is lett, Yusuke Hasegawa számára pedig év végén nem volt bocsánat.

részletek

Egyenlőbb lesz a Honda kapcsolata a Toro Rossóval

Yusuke Hasegawa úgy véli, míg a McLarennel való együttműködésük során egyértelműen a wokingiak irányították, új partnerükkel más lesz a felállás. Elmondása szerint jót tesz nekik a váltás.

részletek

Honda: Nem kérdés, cél a világbajnoki cím

Bár a Honda szégyenletesen leszerepelt az elmúlt három évben a McLaren oldalán, változatlanul világbajnok akar lenni a márka. Azt is elárulták, mit tennének már teljesen másképp.

részletek

A Honda nem fedte fel minden lapját

Három évnyi szövetség után különválik a McLaren és a Honda. A japánok egyik fő célja, hogy a Renault-t már maguk mögött tudják jövőre és szerintük ez így is lesz. Valóban ekkorát javulnának?

részletek

A McLaren-főnök szinte búcsúbeszédet mondott

Eric Boullier a 2017-es szezonzáró felvezetéseként öntötte szavakba, milyen céllal állnak a McLaren-Honda búcsúja előtt. Egy legendás együttműködés eredménytelen újrajátszása zárul hétvégén.

részletek

A Honda túl sokat akart egyszerre

A japánok főnöke maga vallott színt, miért lett csúfos kudarc a 2017-es F1-es szezonjuk. Yusuke Hasegawa szerint túlvállalták magukat a tervezés során, egyszerűen túl sokat akartak rövid idő alatt.

részletek

Honda: A motor kezd jó lenni

A Honda egyre biztosabb abban, hogy erőforrásai lassacskán megütik az elfogadható szintet, ami az év eleji szenvedéshez képest óriási javulás. A japánok szerint az adatok már biztatóak.

részletek

Miért lesz jobb jövőre a Honda?

A jelek szerint a Honda hosszabb időre rendezkedett be a Formula-1-ben. A McLarennel csúfos kudarcot vallottak a japánok, a jövő évtől mégis sokkal jobbak lesznek. De mire alapozzák ezt?

részletek
Olvastad már?