Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 18. szerda

Hasegawa

A Honda már bárhol verheti a középmezőnyt

2017 végén felbomlik a McLaren-Honda együttműködés. A japán erőforrás az év elején irtózatos hátrányban volt és ugyan még most is a leglassabbnak tűnik, az autó immáron remekül tartja a lépést a középmezőnnyel.

részletek

Könnyebb helyzetben 2018 előtt a Honda

A japán F1-es motorgyártó a McLaren eredménykényszerben lévő légköréből a némileg nyugodtabb Toro Rossóhoz költözik át a tél folyamán - a Honda első embere már most érzi a változást.

részletek

A Honda szerint elszabadulnak a költségek

Az FIA tervezett újabb szigorítása, miszerint 2018-tól már minden erőforrás-elemből csak három használható büntetés nélkül évente, inkább megemeli majd a csapatok költségeit, mint csökkentené.

részletek

A McLaren folyamatosan jó tempót megy

Az év eleji borzalmas kezdést követően rengeteget javult a McLaren és a Honda erőforrás is. A csapat szerint az autó önerőből képes bármilyen pályán pontot szerezni, ez Suzukában is igaz volt. A fejlődés jól látható.

részletek

Későn vette észre Alonso szivárgását a Honda

Fernando Alonso hozzászokhatott az utóbbi években, hogy motort cserélnek autójában. A japánok különösen azért sajnálják a mostani hibát, mert ha időben észreveszik, nem kellett volna az új erőforrás.

részletek

A Honda meglepetésre készül Japánban

Utolsó közös fellépésére készül hazai közönség előtt a McLaren-Honda formáció. Az utóbbi hetek formája és a javuló adatok miatt magabiztosak, hogy Japánban ismét erős teljesítményre lesznek képesek.

részletek

A Honda nem véletlenül elégedett

Az évad első felében jogosan szidott Honda-erőforrások kezdik felvenni a versenyt, ez a malajziai remek eredményből is kiderül. A japánok elégedettek a vasárnapi teljesítménnyel és tovább javulhatnak.

részletek

Kevesebb fejlesztést ad a Honda a McLarennek

Önellentmondásba került a Honda: a búcsúversenyeken a lehető legtöbb pontot akarják szerezni a McLarennel, ezt azonban azzal kívánják elérni, hogy minimalizálják a rajtbüntetést jelentő motorcserék számát.

részletek

A McLaren Malajziában sem esélytelen

A McLaren-Honda a szingapúri jó teljesítmény után Malajziában sem feltartott kézzel gurul pályára, köszönhetően az erőforrás folyamatos fejlesztésének és a várható időjárási nehézségeknek.

részletek

A McLaren tovább javíthat

Az idei évhez képest nagyszerű pénteket zárt a McLaren-Honda, hatodik és hetedik helyen végeztek pilótái, ráadásul további javulással kecsegtethet a hétvége további része.

részletek

Gondtalan ázsiai éjszakára vágyik a Honda

Miközben végjátékához érkezik az F1 színfalai mögött játszott óriási sakkparti, a mezőnynek már a Szingapúri Nagydíjra kell hangolódnia. A japánok egy hungaroringihez hasonló eredményben bíznak.

részletek

„A Honda fejlődési üteme nagyon biztató”

Hetek óta tart a huzavona, hogy a McLaren-Honda együttműködés szétbomlik-e, jó eséllyel igen. A japán erőforrás még mindig megbízhatatlan és lassú, de a hátrányán láthatóan faragott az adatok szerint.

részletek
Olvastad már?