Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 17. csütörtök

Hamilton

Gépszörnyekkel és hat nővel üti el idejét Hamilton

A háromszoros világbajnok kiélvezi a nyári szünet minden hátralevő pillanatát: motorokat és quadokat próbál ki, egyik napot pedig hat bikinis nő társaságában töltötte.

részletek

Ezen mehet el Hamilton világbajnoki címe

Egyre inkább élesedik a csata Hamilton, Vettel és Bottas között a világbajnoki címért. Vettelnek a turbócserék miatt kell aggódnia, Hamilton viszont egy egészen más dolog miatt izgul.

részletek

Gyors első és második pole pozíciósok

Nagy mérföldkő minden versenyző számára pályafutása első pole pozíciója. De vajon milyen gyorsan szerezte meg a másodikat is? Alighanem Lewis Hamilton rekordja sokáig verhetetlen lesz.

részletek

Az idei F1-es szezon összes ütközése

Túl vagyunk már a 2017-es szezon első félévén, a Formula-1 pedig erre a szezonra rátett egy lapáttal. Az első 11 nagydíjhétvége összes pilótahibáját, ütközését, problémáit egyben láthatod, pörgős lesz!

részletek

Hamilton: Ha elhagyom a Mercedest, az F1-ből is lépek

Lewis Hamilton igencsak megnyugtatta a Mercedes vezetőit, kis túlzással hűségesküt tett a német márkának. Igaz, egy-két rivális azért mégiscsak érdekli a háromszoros világbajnokot.

részletek

Legtovább a csúcson - Raikkönen rekordközelben

Tudjátok kik azok a pilóták, akik első és utolsó győzelme között a leghosszabb idő telt el? Kimi Raikkönen jelenleg a dobogón sincs, de ha idén győzne, átvenné a vezetést!

részletek

Bottas a Williamsnél elérte a csúcsát

De mi a helyzet a Mercedesszel? A finn arról beszélt, hogyan érzi magát egy versenyző, ha sok időt tölt el egy csapatnál, és ez is Lewis Hamilton malmára hajthatja a vizet a végelszámolásnál.

részletek

Vettel nyomás alatt csak még erősebb

Jó hír a Ferrari pilótájáért rajongóknak, az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy minél kiélezettebb a helyzet, annál jobban teljesít a négyszeres világbajnok. Erre szüksége is lesz a második félévben.

részletek

Hamiltonnak Rossi motorjára fáj a foga

Lewis Hamilton többször is nyilatkozott már arról, hogy szeretne kipróbálni egy MotoGP gépet. Kifejezetten Valentino Rossi motorját nézte ki most magának, az olasz szívesen fogadja az F1 ászát.

részletek

Mi volt a 2017-es év eddigi legnagyobb meglepetése?

Alaposan felkavarodott a korábbi állóvíz a Formula-1-ben az idei szezonra. De vajon mi volt az évad legmeghökkentőbb eseménye? Szerencsére bőven van miből válogatni.

részletek

Raikkönen, Hamilton és Vettel első győzelme

Emlékszünk még Kimi Raikkönen, Lewis Hamilton és Sebastian Vettel első futamgyőzelmére? Egyik sem éppen szokványos úton született, de fontos mérföldkő volt ahhoz, hogy később világbajnokok legyenek.

részletek

„Ha a legjobb akarsz lenni, ki kell nyírnod a csapattársadat”

Az egyik legjobb értékmérő a Formula-1-ben az, hogy mennyire teljesítesz jól a csapattársadhoz képest. Néhol csapatjátékot látni és jó viszonyt, néhány csapatnál azonban csak kőkemény rivalizálást.

részletek
Olvastad már?