Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 20. szerda

Hamilton

Unalmas Francia Nagydíjtól tart Hamilton

Az F1 ismeretlen területre lép hétvégén, hiszen a Paul Ricard pályán évtizedek óta nem tartottak nagydíjat: a jelenlegi versenygépek és a vonalvezetés kombinációja Kanadához hasonló eseménytelen futamot is hozhat.

részletek

Nem egyértelmű Hamilton vezérszerepe

Vannak istállók, ahol egyértelmű első számú pilótát hirdethetünk idén is, ám a Mercedesnél Valtteri Bottas felnőni látszik Lewis Hamiltonhoz. Raikkönen és Vandoorne azonban durván lemaradt.

részletek

Kanadában is a motorhűtéssel volt problémája Hamiltonnak

Időről időre felbukkan ez a probléma a Mercedesnél, Kanadában pedig megint a hűtéssel volt gondja Lewis Hamiltonnak, a csapat elmondása szerint az angol ezért nem tudta támadni sem a Red Bull versenyzőit.

részletek

Hamilton az F1-be várja Marquezt

A MotoGP négyszeres világbajnok ásza, Marc Marquez nemrég F1-es autót tesztelhetett. Lewis Hamilton szívesen venné, ha a kitűnő spanyol motoros csatlakozna a száguldó cirkuszhoz.

részletek

A Francia Nagydíjon bejelenthetik Hamiltont

Hosszú hónapok várakozása és találgatása után Le Castellet-ben pont kerülhet a Hamilton-ügy végére. A brit ász a hírek szerint újabb két évre aláír a Mercedeshez, sőt, csapattársát is tudni vélik.

részletek

A Mercedes nem vett vissza Kanadában

A Kanadai Nagydíjon arra számíthattunk, hogy az elhalasztott motorcsere miatt a német gyártó motorjainak teljesítményét majd visszafogják. Egyáltalán nem így történt, bár Hamiltonnak volt gondja.

részletek

Hamilton: Nem vagyok gyenge fejben

A világbajnok kiűz agyából minden azzal kapcsolatos gondolatot, mely szerint a címvédés – például a Mercedes teljesítménye miatt – meghiúsulhat. Teniszes hasonlattal szemléltette nyerni akarását.

részletek

F1-Archív: Hamilton a Red Bullnál versenyezne

Wurz magassága miatt bukhatja a tesztpilótaságot, Schumacher rekordokat döntött, Raikkönen nem mond le a vb-címről, a Ferrari pedig – ismerős? – kilépést emleget. Ezek voltak az F1 hírei június 13-án.

részletek

Rosberg: Így álljon fel jövőre a Mercedes

2014 óta dominálja a Formula-1-et a gyári Mercedes istálló, zsinórban négy világbajnoki cím már zsebben. A jövő évre még egyik pilótának sincs szerződése, de Nico Rosberg tudja a megoldást.

részletek

Hamilton: Egyértelmű a Mercedes visszaesése

A négyszeres világbajnok számára Kanadában egyértelművé vált, hogy már nem a Mercedesé a legjobb autó a mezőnyben, szerinte már egy ideje a Ferrarié a kiegyensúlyozottabb technika.

részletek

Ricciardo: Hamilton legyőzése kis győzelem

Két futamgyőzelmet már aratott a Red Bull ausztrál pilótája 2018-ban, montreali negyedik helyezésében is megtalálta az igazi pozitívumot, bár Monaco után nyilván visszaesést jelent.

részletek

Rosberg: Verstappen Hamiltonra emlékeztet

A fiatal hollandot sok kritika érte az utóbbi időben hibái miatt, Kanadában viszont remek teljesítményt nyújtott. Nico Rosberg beszélt arról, miért emlékezteti Verstappen egykori riválisára.

részletek
Olvastad már?