Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 18. csütörtök

Hamilton

Hamilton: Birodalmat akarok építeni

A Mercedes F1-es pilótája nem tagadja, hogy sok más dologgal is foglalkozik a versenyzésen kívül, egyáltalán nem csak ez érdekli és egyáltalán nem csak erre akar támaszkodni.

részletek

Hamilton: A Ferrari az utolsó kanyarig nyomni fogja

A Mercedes négyszeres világbajnoka hétvégén elnyerheti ötödik címét is, de szerinte minden erőfeszítésükre szükség lesz a szezon hátralévő részében a Ferrari ellen, akik nem fognak megállni.

részletek

Hamilton: Sosem volt célom Schumacher legyőzése

Lewis Hamilton a hétvégén közelebb kerülhet Michael Schumacher rekordjához, amennyiben sikerül megnyernie ötödik világbajnoki címét is. Egyetlen célja azonban az volt, hogy Senna eredményeit elérje.

részletek

Rosberg: A Mercedes egy háborús gépezet

Nico Rosberg jól tudja, hogy a Mercedes legyőzéséhez tökéletes teljesítményre van szükség, ám ez idén a Ferraritól közel sem volt meg. A német gyártónak van egy Lewis Hamiltonja is.

részletek

Bottas: Folyamatosan csak a gumikra vigyázunk

A Mercedes finn F1-es pilótája szerint sokszor csak köröznek a pályán, mert egy bizonyos hőfok felett mindenképpen elkezdenek hólyagosodni a Pirellik - emiatt sokkal kevésbé izgalmas a verseny.

részletek

Vettel: Nem érintkezem Hamiltonnal

Újdonságot árult el a fő riválissal való kapcsolatáról a Ferrari pilótája: szinte semmiféle érintkezés nem maradt meg közöttük. A német tudja, hogy bármit mondana, rögtön felnagyítanák.

részletek

Wolff: Hamilton lenyűgöző teljesítményt nyújt

Lewis Hamilton a hétvégi USA Nagydíjon megszerezheti ötödik Formula–1-es világbajnoki címét. Csapatfőnöke, Toto Wolff szerint ez nem véletlen, hiszen a brit idén egyértelműen csúcsformában van és ezzel az egész csapatot a legjobb teljesítményre ösztönzi.

részletek

A Mercedes előtt 2007 rémképe lebeg

11 évvel ezelőtt Hamilton stabil előnyből veszítette el a vb-küzdelmet, Toto Wolff pedig attól tart, ez a visszaesés idén is megtörténhet. Pedig a 67 pontos előny két nullázást is megengedne.

részletek

F1-Archív: Coulthard csodálja Schumachert

Bianchi állapota kritikus, a Ferrari továbbra is támogatja Massát, Montoyát beidézi az FIA, Brundle élesen kritizálja Schumachert – az elmúlt két évtized október 14-i F1-es híreiből szemezgettünk.

részletek

Hamilton szuperhétvégéket akar

Radikálisan megváltoztatná a Formula-1-es hétvégéket Lewis Hamilton, ezzel elűzve a száguldó cirkusz versenyein jelentkező gyakori unalmat. Úgy véli, ezt a vezetőségnek meg kellene fontolnia.

részletek

Hamilton Schumachernél is nagyobb lehet

Ross Brawn szerint Lewis Hamiltonban minden megvan ahhoz, hogy egy napon letaszítsa Schumachert a Formula-1 trónjáról. A Ferrari pedig egy fontos embert veszített Marchionne személyében.

részletek

Abiteboul támogatja Wolff csapatutasításait

A Renault F1-es főnöke teljes mértékben egyetért azzal, hogy a Mercedes nyílt csapatutasítást alkalmaz, amikor szükséges, így legalább minden tiszta és átlátható, ráadásul profi hozzáállást takar.

részletek
Olvastad már?