Hamilton - Formula.hu - 1
Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. augusztus 17. péntek

Hamilton

Hamilton: Több kell a Ferrari megveréséhez

Lewis Hamilton vezeti a világbajnoki pontversenyt, de az olasz gárda teljesítménye láttán nem lehet nyugodt. A brit is érzi, hogy még a tavalyinál is nehezebb dolga lesz, ha meg akarja védeni címét.

részletek

Négy éve nem lehet legyőzni Hamiltont az esőben

Elképesztő rekordot találtunk Lewis Hamilton eredménylajstromában a változó pályaviszonyok között futott versenyeket illetően, amely fölényét a pilóták képességei közötti különbséggel magyarázza.

részletek

Hamilton: Tíz éve járt volna a győzelem

A közösségi médiában aktív Lewis Hamilton a Twitteren követelte vissza a szerinte jogtalanul elvett, 2008-as belgiumi győzelmét. Gyorsan törölte is posztját, de addigra már sokan látták.

részletek

A mezőny pilótáinak különlegességei

2018-ban is produkál a mezőny érdekes pozitív és negatív rekordokat. Miben különleges Kimi Raikkönen, Lewis Hamilton, Fernando Alonso, vagy éppen Szergej Szirotkin teljesítménye?

részletek

Már édesség is lehet a pilóták étrendjében

Hamarosan nagy terhet vesznek le az F1-es pilóták válláról: jövőre az autóktól független minimumsúlyt szabnak meg a versenyzőknek, így a 66 kg-os Hamilton is felszedhet egy kis pluszt.

részletek

A Mercedest többé nem hátráltatja a forróság

A Mercedesnél úgy gondolják, végre sikerült megoldaniuk azt a régóta fennálló problémát, hogy a forróbb versenyeken nem tudták kihozni a maximumot az autóból, és büszkék magyarországi győzelmükre.

részletek

Hamiltont kiakasztotta a szeméttelep

Lewis Hamilton nyaralása közben órákon át takarította a szemetet egy görögországi barlangból. Nem fél összepiszkolni a kezét, ha a környezetvédelemről van szó és dühíti a sok műanyaghulladék.

részletek

Hamilton: El kell kapnunk a Ferrarit

A négyszeres világbajnok brit szerint az olasz istálló autója idén jobb, mint a Mercedes, de dolgozni fognak azon, hogy nyers erőben is újra az élre kerüljenek. A második félévben bízik.

részletek

Bottas nagy árat fizetett a védelmezésért

Ross Brawn szerint a csapatmunka remek példáját láthattuk a Mercedesnél a Magyar Nagydíjon is, ám a Lewis Hamiltont segítő Valtteri Bottas igencsak ráfizetett arra, hogy társát segítette.

részletek

Meglepő F1-es átigazolások az elmúlt évekből

Általában a legnagyobb pilóták a leghűségesebbek csapataikhoz, de ők azok is, akik néha sokkolják a nyilvánosságot egy-egy lépésükkel. Az elmúlt 15 legmeglepőbb átigazolásaiból szemezgettünk.

részletek

Vettel: Még tele van az autó potenciállal

A világbajnoki tabella második helyén álló Sebastian Vettel szerint az idei Ferrari gyors, hatékony és komoly tartalékok is rejlenek benne, így magabiztosan várja a szezon második felét.

részletek

Vettel: Balszerencse, vagy túl sok hiba?

Idén már több olyan hibát is elkövetett a Ferrari német F1-es pilótája, amelyekkel nagyon értékes pontokat veszített - Lewis Hamilton ebben a tekintetben egyelőre jobb, bár van, aki szerint csupán szerencsésebb.

részletek
Olvastad már?