Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. június 29. csütörtök

Hamilton

Már lehet fogadni a Hamilton-Vettel bokszmeccsre?

Azerbajdzsánban alaposan összekülönbözött Sebastian Vettel és Lewis Hamilton. A brit kérte, hogy szemtől szemben rendezzék le a dolgot. Egy bukméker komolyan vette.

részletek

Tovább vizsgálja az FIA a Hamilton-Vettel ügyet

A Nemzetközi Automobil Szövetség szerda késő délután hivatalosan is megerősítette, hogy további vizsgálatokat végeznek az F1-es Azerbajdzsáni Nagydíjon látott botrányos incidens kapcsán.

részletek

A Red Bull is Vettel mellé állt

Egyre többen vannak azok, akik nem Sebastian Vettelt, hanem elsősorban Lewis Hamiltont hibáztatják az F1-es Azerbajdzsáni Nagydíjon történtek miatt.

részletek

Amikor a csapattárssal való ütközés sokba kerül

A Formula-1-ben sosem szerencsés összeütközni a saját csapattársaddal, de amikor ez jó helyezések elvesztésével is jár, pláne nem ajánlott. Összegyűjtöttünk néhány esetet.

részletek

A Ferrari csapatfőnöke visszaszólt Laudának

A háromszoros F1-es bajnok őrültnek nevezte Sebastian Vettelt a Bakuban történtek miatt, a kritikára pedig a német pilóta helyett a Ferrari vezére, Maurizio Arrivabene válaszolt.

részletek

Hamilton: Én becsületesen akarok vb-t nyerni

Túl nagy nyomást helyeztek a Ferrarira, ez alatt roskadt meg Sebastian Vettel: a Mercedes pilótája már egy ideje sejtette, hogy a német nehezen bírja a mentális terhelést.

részletek

Wolff: A versenyben háborúznak a felek!

Szinte biztos, hogy a hétvégi Hamilton-Vettel párharc sokáig fog még témát szolgáltatni a sajtónak - a Mercedes motorsport-igazgatója, Toto Wolff reméli, hogy a pilóták kapcsolata nem fog eldurvulni a közeljövőben.

részletek

Villeneuve is megmondta a véleményét

Ahogy várható volt, Jacques Villeneuve is véleményt formált a Vettel-Hamilton-esetről: a kanadai úgy gondolja, a német nem szándékosan ütközött Hamiltonnal, és örül, hogy ilyesmiket is lehet látni.

részletek

„Vettel büntetése bőven elég volt”

Sokan sokféleképpen ítélik meg a bakui esetet, amikor is Sebastian Vettel ráhúzta a kormányt méltatlankodás közben Hamiltonra. Most egy angol szakértő is úgy vélekedett, a német pilóta megkapta méltó büntetését, több nem járt.

részletek

A Mercedes nem keresi a felelőst

Lewis Hamilton a kaotikus Azerbajdzsáni Nagydíjat könnyedén megnyerhette volna, ám őt is utolérte a végzete, egy szinte soha nem látható technikai hiba miatt vesztett jelentős időt. Az istálló azonban nem mutogat ujjal a felelősre.

részletek

Hamilton szándékosan fékezett Vettel előtt

A verseny utáni nyilatkozatokból egyértelművé vált, hogy az olasz sajtón kívül szinte mindenki a német F1-es pilótát tartja felelősnek az incidensért, most azonban úgy tűnik, egyre többen pártolnak a Ferrari versenyzője mellé.

részletek

A Safety Car utáni fékezgetés kifejezetten veszélyes

A biztonsági autós fázis végén az élen versenyző pilóták teljesen más helyzetben vannak, mint a kevéssel mögöttük jövők. Újabb kritikus hang jelent meg a hirtelen lefékezések miatti káosz és veszélyes szituációk elkerüléséért.

részletek
Olvastad már?