Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. január 20. szombat

Hamilton

Rosbergnek Hamilton legyőzése a legjobb befejezés

A 2016-os világbajnok úgy érzi, nem is álmodhatott volna jobbról, minthogy úgy fejezze be versenyzői karrierjét, hogy csapattársát, Lewis Hamiltont legyőzve megnyeri a világbajnoki címet.

részletek

Hamilton kihagyta első idei kötelezettségét

Az F1-esek munkájához hozzátartozik, hogy számos szponzori eseményen kell részt venniük. Egy ilyen teendővel indult a Mercedes-pilóták 2018-as programja is, Svájcban azonban csak Valtteri Bottas tűnt fel.

részletek

Mansell: 2018-ban is Hamilton a favorit

Lewis Hamilton a 2017-es szezon második felében ellentmondást nem tűrően szerezte meg újabb bajnoki címét. Nigel Mansell szerint idén is a címvédő lesz a legesélyesebb a végső győzelemre.

részletek

Monger: A média rosszul állítja be Hamiltont

Billy Monger úgy véli, a sajtótermékek nem adják vissza a teljes valóságot Lewis Hamilton személyiségéről, szerinte ugyanis a pilóta nagyon jó ember és igazi példakép a fiatalok előtt.

részletek

Hamilton megtiltotta, hogy más használja a vécéjét

Érdekes dologra világított rá a négyszeres F1-es bajnok korábbi barátnője, Veronica Valle: a hölgy visszaemlékezése szerint a brit teljesen kikelt magából, ha más akarta használni saját vécéjét.

részletek

Egy vb-címet veszített Hamilton a közösségi média miatt?

Továbbra is téma a négyszeres bajnok felszívódása az internetről. Egy szakíró felvetette, hogy a 2016-ban, Japánban történt események révén közösségimédia-függése egy vb-címtől fosztotta meg Hamiltont.

részletek

Komoly célokat tűzött ki maga elé Bottas

A finn pilótai első számú céljai között szerepel, hogy jobb ember és jobb versenyző legyen a következő szezonban annak reményében, hogy méltó ellenfélként várja a világbajnoki címért folyó versenyt.

részletek

Hogyan változtak a fizetések az F1-ben?

A Formula-1-ben minden a pénzről szól, ezt régóta tudjuk. De mennyi pénzről? Mennyit változott az elmúlt tizenhárom évben a versenyzők fizetése? Ki volt akkor a csúcs és ki most?

részletek

Hakkinen: Ne hasonlítsanak össze Hamiltonnal

Az elmúlt évtizedek biztonsági fejlesztései már igen magas szintet ütöttek meg. A korábbi időszakokban sokkal inkább vásárra vitte a bőrét, aki a Formula-1-ben versenyzett.

részletek

Hamilton szerint az F1-nek több Donington-féle kanyarra van szüksége

A brit négyszeres bajnok pilóta sokkal nagyobb kihívásnak tartotta a vezetést a Donington Park-i pályán, ahol fiatalon versenyzett, mint a mai F1-es helyszínek bármelyikén.

részletek

Kevésbé ismert tények a McLarenről

A McLaren színeiben Formula-1-es világbajnokságot nyert pilóták nevét többen is kívülről fújják, ám vannak jóval kevésbé ismert, ám érdekes adatok és tények a nagymúltú vállalatról.

részletek

Mansell: Négy év kell, hogy Hamilton beérje Schumachert

A britek korábbi világbajnoka honfitársa mellett bontott zászlót: úgy véli, 2018-ban Lewis Hamilton még jobb lesz, jóslata szerint pedig Michael Schumacher mindkét fő rekordját utoléri majd.

részletek
Olvastad már?