Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 19. hétfő

Halo

Alonsónak van egy ötlete a halóval

Talán a legkönnyebb sisak alapján felismerni, hogy azonos csapat két autójában melyik pilóta ül: a halo azonban idén ki fogja takarni a sisakok jelentős részét.

részletek

Ilyen lesz a halóval a szingapúri éjszakai verseny

Az idén bevezetendő fejvédőt eddig még csak nappali körülmények között tesztelték az F1-esek, az Assetto Corsában azonban egy játékos kipróbálta, milyen halóval versenyezni a szingapúri éjszakában.

részletek

Todt lehordta a halót kritizáló pilótákat és a fűrészelni akaró Wolffot

Az FIA elnöke értetlenül áll az előtt, hogy mekkora ellenállást váltott ki az F1-es mezőny tagjai között is a halo kötelezővé tétele, tudva, hogy mindenekelőtt a versenyzők kérték valamilyen fejvédelem bevezetését.

részletek

A halo gondot okozhat az Eau Rouge-ban

A 2018-tól kötelező fejvédelem egy szükséges rossz a biztonságért. Legtöbben már megszokták, de számos negatívum is előjött az eszközzel. Van, aki szerint lesznek kanyarok, amikben baj lehet.

részletek

Előjött a halo egyik hibája

Már zajlanak az előszezoni tesztek Barcelonában, és a legnagyobb beszédtéma a paddockban az FIA fejvédő újítása. Carlos Sainz esős körülmények között tapasztalt furcsa dolgot a halóval kapcsolatban.

részletek

Nagyon sokba került a halo a Force Indiának

Az utóbbi évek egyik feltörekvő csapata lehetséges, hogy éppen a glória miatt kerül bajba. A Force India technikai igazgatója a halo beépítése miatt felmerülő problémákat ecsetelte Barcelonában.

részletek

Raikkönen is elmondta a véleményét a halóról

Az F1-es pilóták, a csapatvezetők, a szakértők és főként a szurkolók is eléggé megosztottak a fejvédő eszköz bevezetését illetően – a 2007-es világbajnok röviden és tömören ismertette álláspontját.

részletek

Ilyen halós Ferrarival száguldani Spában

Az F1 egyik legkedveltebb pályáján, a száguldó cirkusz legnépszerűbb csapatával próbálta ki az alábbi videós, milyen a látkép egy halóval felszerelt autóból – a következtetést mindenki vonja le maga.

részletek

Alonso: Nem kellene vitázni a halóról

Miután Toto Wolff azt mondta, hogy legszívesebben láncfűrésszel szedné le a halót az F1-es autók tetejéről, Alonso a fejvédelmi eszközt helyeslők pártjára állt.

részletek

Wolff még mindig le akarja fűrészelni a halót

Nincs kibékülve a Mercedes F1-es csapatvezetője az új fejvédő eszközzel. Wolff szerint a glória esztétikailag borzalmas, és a Liberty Media mással kapcsolatos döntéseit is kifogásolta.

részletek

Ricciardo: Gyorsan megszokják majd a halót

Az eddiginél talán nagyobb várakozás fogadta a 2018-as autókat, mégpedig az FIA jelentős újítása, a halo miatt. Daniel Ricciardo pozitívan áll az új fejvédő eszközhöz.

részletek

Öt ellenféllel is számol a Mercedes

A Ferrarit és Red Bullt változatlanul fő fenyegetésnek tartja a címvédő istálló, de Toto Wolff három másik csapatot is nevesített. A halóról is elmondta nem épp hízelgő véleményét.

részletek
Olvastad már?