Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 23. péntek

Hakkinen

A leghűségesebb pilótapárosok

A Formula-1-ben időnként jönnek-mennek a versenyzők. Előfordul azonban olyan helyzet is, amikor hosszú esztendőkön keresztül nem változik egy csapat pilótapárosa. Kik a rekorderek?

részletek

Így vonzana több nézőt az F1-be Mika Hakkinen

A Formula-1 új vezetése azon fáradozik, hogy ismét visszacsábítsa a rajongókat a versenypályára és a képernyők elé. Ehhez Mika Hakkinennek is akadna egy-két használható ötlete.

részletek

„Mondtam Ayrtonnak, hogy nagyobbak a golyóim”

Mika Hakkinen a háromszoros vb-győztes Ayrton Senna mellé került a McLarennél 1993 végén – a finn most visszatekintett első közös versenyükre, ahol az időmérőn rögtön legyőzte a brazil legendát.

részletek

Lehet visszaút egy súlyos sérülés után is

Az utóbbi évtizedekben több versenyző is súlyosan megsérült a Formula-1-ben. Egy részüknek sikerült még a csúcsra is felkapaszkodnia utána, mások azonban elhalványodtak.

részletek

Hakkinen: Ne hasonlítsanak össze Hamiltonnal

Az elmúlt évtizedek biztonsági fejlesztései már igen magas szintet ütöttek meg. A korábbi időszakokban sokkal inkább vásárra vitte a bőrét, aki a Formula-1-ben versenyzett.

részletek

Kevésbé ismert tények a McLarenről

A McLaren színeiben Formula-1-es világbajnokságot nyert pilóták nevét többen is kívülről fújják, ám vannak jóval kevésbé ismert, ám érdekes adatok és tények a nagymúltú vállalatról.

részletek

Hakkinen: Schumacher elképesztő versenyző

Hosszú évekig egymás riválisaként voltak jelen a Formula-1-ben, most azonban Mika Hakkinen éppen azért szurkol, hogy Michael Schumacher megnyerje élete eddigi legfontosabb csatáját.

részletek

Ki a legsikeresebb F1-es finn?

Ki és milyen szempontból a legjobb közülük? Erre próbáltunk választ találni a statisztika alapján, de annyit elárulhatunk, hogy Kimi Raikkönen és Mika Hakkinen emelkednek ki a többiek közül.

részletek

Hakkinen: Két probléma megoldatlan az F1-ben

Idén többször bonyodalmat és feszültséget okoztak a pályaelhagyások és a műszaki hibák miatt kiszabott büntetések. Hakkinen szerint ez a két probléma a 2018-as szezonban is gondot okozhat.

részletek

Hakkinen: Talán most a legjobb a felhozatal

Az egykori kétszeres világbajnok finn pilóta szerint egészen fantasztikus tehetségek vannak jelenleg a Formula-1-ben, akik remek izgalmakat hozhatnak. De kikre gondolt Mika Hakkinen?

részletek

Hakkinen: A Red Bull szintjén lesz a McLaren

A 2017-es év után egyre több új kérdést és izgalmat tartogat a következő esztendő. Mika Hakkinen beszélt az okokról, amiért mindenképp érdemes lesz majd követni a 2018-as F1-es szezont is.

részletek

Hakkinen: Az év versenyzője Max Verstappen

Egyre több elismerést kap Max Verstappen teljesítménye a Formula-1-ben. A korábbi kétszeres világbajnok egyenesen azt állítja, számára nem Hamilton vagy Vettel 2017 legjobb pilótája.

részletek
Olvastad már?