Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 22. kedd

Hakkinen

Amikor a csapattársi elengedés nem szokványos

Jó ideje beszélnek már a Hamilton-Bottas elengedésről a Magyar Nagydíjon. Most nézzünk olyan példákat, amikor a csapaton belüli elengedés egészen szokatlan módon történt, Senna, Hakkinen, Mansell főszerepben.

részletek

Hakkinen: Bottas intelligens, valódi csapattárs

Lenyűgözte a kétszeres világbajnokot, Mika Hakkinent a Mercedes-pilóták összjátéka a Magyar Nagydíjon. A finn szerint Bottas erénye fegyelmezettsége és az önzés hiánya, ha a helyzet azt kívánja.

részletek

Ezért lesz újra az élen a Mercedes?

A Hungaroringen Ferrari fölényt láthattunk, de sokak szerint Belgiumban a Mercedes újra visszaveszi az uralmat. A világbajnok az okát is tudja, miért tér vissza az élre a címvédő istálló.

részletek

Hakkinen nem tisztelte Sennát

Meghökkentő történet került napvilágra Ayrton Senna és Mika Hakkinen kapcsolatáról, ami kicsit sem volt ideális. A fiatal Hakkinen bizony beszólt már első közös mclarenes futamuk előtt a brazil legendának.

részletek

Schumacherhez hasonlították Bottast

A finn F1-es pilóta lemaradása mindössze 19 pont nagynevű csapattársa mögött, mentora és honfitársa pedig úgy véli, pontosan ugyanolyan hozzáállással rendelkezik, mint Michael Schumacher.

részletek

Látványos kiugrások a rajtnál

Még a legnagyobb pilótákat is utolérheti a végzete, hogy még a szabad jelzés előtt kiugrik a rajtnál. Bottas esete végül átment a rostán, ám voltak ennél sokkal látványosabb esetek is. Lorenzo, Alesi, Hakkinen, Frentzen, Maldonado többek között.

részletek

Amikor a McLaren hasonlóan sokat szenvedett a motorjával

2017 a szenvedés éve a McLarennél, de volt már ilyenben részük korábban is. Rendkívül látványos motorhibák videóinak gyűjteménye a wokingiaktól egyetlen évadban.

részletek

Amikor a célba érésről beszélnek legtöbbet

Időnként előfordul, hogy egy futamon a célvonal átszelése olyan körülmények között történik, ami miatt többet beszélnek róla, mint magáról a versenyről. Schumacher, Mansell, Fittipaldi, Piquet és mások.

részletek

Mick Schumacher győztes típus, de korai még az F1-ről beszélni

Michael Schumacher fia az F3-ban pallérozódik, de óriási a nyomás rajta a neve miatt. A hétszeres világbajnok apuka egyik legfőbb riválisa elismerően beszélt most Mickről.

részletek

Amikor a csapattárssal való ütközés sokba kerül

A Formula-1-ben sosem szerencsés összeütközni a saját csapattársaddal, de amikor ez jó helyezések elvesztésével is jár, pláne nem ajánlott. Összegyűjtöttünk néhány esetet.

részletek

TOP 10 - Kik vártak a legtöbbet első győzelmükre?

Valtteri Bottas sokat várakozott élete első győzelmére? 82 nagydíjával alig fér be a top 10-be, vannak, akik a Formula-1-ben sokkal többet vártak, később többen világbajnokok is lettek.

részletek

Négy indok, amiért Bottas megverheti Hamiltont

Ez Valtteri Bottas élete esélye, korábban is úgy aposztrofálták a finn tehetséget, mint leendő világbajnokot. De vajon mi szól mellette, amivel háromszoros világbajnok csapattársát megverheti?

részletek
Olvastad már?