Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 18. hétfő

Hakkinen

Hakkinen nagy kihívója egy lány volt

A motorsportokról ritkábban jut a rajongók eszébe a női nem. Mika Hakkinen azonban gyerekkorában azzal szembesült, hogy rendszeresen legyőzi egy lány, aki sok borsot tört az orra alá.

részletek

Hakkinen, mint F1-es csapatfőnök?

A sportág kétszeres világbajnoka sokat mozog a száguldó cirkusz körül, ezért az újságírók számára adja magát a kérdés, hogy vajon elvállalná-e egy csapat vezetői szerepét.

részletek

Hakkinen szerint Raikkönen még nem túl öreg

Egyre gyakrabban szegezik neki a kérdést Raikkönennek, meddig folytatja még a Formula-1-ben. Bár 38 évével már korelnök, világbajnok kollégája szerint ez nem jelenti, hogy mennie kellene.

részletek

Meghökkentő dolgok az F1-ben

Néha érdemes a tényeket mélyebben is megvizsgálnunk, ilyenkor a rajongók egészen hihetetlen eseményekre is rátalálnak. Mit találtunk Alonsóról, Hamiltonról, Vettelről és másokról?

részletek

Még narancssárgább lehet jövőre a McLaren

A McLaren istálló többször is élen járt a szurkolók szívét megdobogtató versenyautó-festéseivel az elmúlt évtizedekben. Jövőre a jelek szerint egy igazi klasszikus színvilágot kaphatnak a wokingiak.

részletek

Retro – Hakkinen kulcsfontosságú sikere Schumacher felett

Ezen a napon rendezték a második F1-es Luxemburgi Nagydíjat, amelyen óriási csatát vívott egymással Mika Hakkinen és Michael Schumacher - ebből végül a finn került ki győztesen.

részletek

Hakkinen vicces példával illusztrálta a rajtbüntetéseket

1998 és 1999 F1-es világbajnoka teljesen elítéli a jelenlegi büntetésrendszert a Formula-1-ben, és ő is azok táborába tartozik, akik szerint nem a pilótáknak kellene bűnhődniük a csapat hibáiért.

részletek

Hakkinennek egyszer hajszálon múlt az élete

Mika Hakkinen közkedvelt figurája volt mindig is a Formula-1-nek. 1995-ben kis híján halálos balesetet szenvedett Ausztráliában, de később mégis a csúcsra jutott. Az elszántsága csak nőtt, pedig óriási bajban volt.

részletek

Retro - A Schumacher-Hill csata harmadik fejezete

Michael Schumacher és Damon Hill vb-csatája 1995-ben, Silverstone-ban ütközésben csúcsosodott ki, de a páros Monzában is közelről megismerhette a másik autóját.

részletek

Hakkinen 2007-ben kis híján kitúrta Hamiltont

Lewis Hamilton 2007-ben kezdte pályafutását, azóta már háromszoros világbajnokká vált. Alonso csapattársaként a McLarennél indult, de nem sokon múlott, hogy ez ne történjen meg…

részletek

„A fiatal pilótáknak túl könnyű a dolguk manapság”

Az Olasz Nagydíjon különösen elemében voltak az ifjú F1-es versenyzők, ám Mika Hakkinen úgy véli, túl sok minden könnyíti meg a helyzetüket a korábbi évekhez képest.

részletek

Hakkinen dicséri Mick Schumachert, de...

1998 és 1999 világbajnoka nagyon jó véleménnyel van egykori ellenfele csemetéjéről - a finn kitért a 18 éves versenyző F1-es esélyeire is.

részletek
Olvastad már?