Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. április 30. vasárnap

Haas

Visszatért a Haas a korábbi fékbeszállítójához

Ezen a hétvégén versenykörülmények között tesztelte a Haas-Ferrari új fékbeszállítója, a Carbon Industrie fékrendszerét. De egyelőre úgy fest, Grosjean gondjai most sem oldódtak meg, vissza is tért a csapat a Brembóhoz.

részletek

Rosszak a Haas fékjei, vagy sem?

A 2016-os szezon második felében és az idei barcelonai tesztek során sokat panaszkodott Romain Grosjean a Haas-Ferrari fékjeire, de most, hogy tesztelték a rivális fékbeszállító termékeit, mégsem egyértelmű, hogy váltani fognak. Miért?

részletek

Nem a középmezőnyről fog szólni ez az év

Az F1-es mezőnyből három istálló magasodik ki, a Haas pedig már most arra számít, hogy ez változatlan marad az idény végéig. Kevesebb figyelem övezi, de négy középcsapat között rendkívül kiélezett csata zajlik.

részletek

Betiltják a T-szárnyakat, vagy sem?

Nincs egységes álláspont a csapatok között, hogy veszélyesek-e a T-szárnyak és be kell-e őket tiltani, vagy a világon semmi veszélyes nincs bennük és nincs ok a betiltásukra.

részletek

Meglepő: Grosjean elégedett a fékekkel

A Haas örök kritikus francia F1-es pilótája szerint komoly előrelépést jelent a Brembo Bahreinbe hozott új fékje, de azért a teszten kipróbálnak mást is, hátha az még jobb lesz.

részletek

Piros zászlós balesetből a legjobbak közé - videóval

Van, aki a szabadedzéseken villant, de az időmérőn elhasal és van, aki odavágja az autót, majd az időmérőn a legjobbak közé kerül saját maga meglepetésére is. Bahreinben is megtörtént a kisebb csoda.

részletek

Grosjean szereti a kemény féktávokat Bahreinben

Romain Grosjean több ízben is jól szerepelt a Bahreini Nagydíjon, a sanghaji verseny csalódása ellenére pedig nagyon harciasan várja a hétvégét, ahol kimondottan kedveli a kőkemény féktávokat.

részletek

Grosjeant bosszantották a Sauberek

Az évadnyitó Ausztrál Nagydíjon tükörsimán ment minden Grosjean számára a kieséséig, Kinában azonban folyamatosan frusztrált volt – ez a versenyen sem változott meg.

részletek

Magnussen: Rossz rajt után kiváló verseny

Kevin Magnussen az időmérő edzésen is jól szerepelt, vasárnap pedig a futamon is remekül futott Sanghajban és nagyszerű eredményt ért el, négy pontot zsebelt be a Haas számára.

részletek

Mindkét Haas-versenyző peches volt

A Kínai Nagydíj időmérő edzése felemásan alakult a két Haas-pilóta számára. Magnussen részben boldog lehet a 12. rajthellyel, ám Grosjeannak semmi sem jött össze az időmérőn és az utolsó sorból indul vasárnap.

részletek

Grosjean: Szabaduljunk már meg a fizetős pilótáktól!

Romain Grosjean teljesen egyetért azzal, hogy a Formula-1-nek az lenne a legjobb, ha a fizetős pilóták eltűnnének a rajtrácsról. Szerinte meg kell nézni a korábbi fizetősök eredményeit.

részletek

Haas: Kicsit jobb azért, mint a semmi

A Haas a többi istállóhoz hasonlóan nem sokat profitált a pénteki két szabadedzésből a nagyon kevés lehetőség miatt, de egy-két ötletet azért kaptak abban a néhány megtett körben.

részletek
Olvastad már?