Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 18. hétfő

Haas

Giovinazzi azonnal lecsapna a lehetőségre

Annak ellenére, hogy Antonio Giovinazzit rövid idő leforgása alatt kétszer is visszautasították, egyáltalán nem adja fel a reményt. A tavalyi évből indul ki és ha esély kínálkozna, máris rácsapna.

részletek

Grosjeant aggasztja a Haas visszatérő gondja

Még csak második évét zárta a Formula-1 legújabb csapata, ezalatt a két szezon alatt Romain Grosjean szinte ugyanazt élte át: erős kezdés után visszaestek.

részletek

Magnussen szezonja a legjobb és pocsék is volt egyben

Versenyen nyújtott teljesítményével kifejezetten elégedett a Haas dán pilótája, de az időmérőkön küszködött az autóval – részletesen kifejtette, milyen vezetéstechnikai gond hátráltatta.

részletek

Kevin Magnussen jól érzi magát a Haasnál

A dán pilóta elismerősen nyilatkozott a csapaton belül uralkodó légkörről, amelyet párhuzamba állított a korábbi munkaadóinál tapasztaltakkal. Bízik abban, hogy építkezhet az idei eredményeire.

részletek

Grosjean rádiózása nem tetszik főnökének

A Haas pilótája idén többször is autója miatti frusztrált rádiózásával került az F1-es tv-adásokba. Csapatfőnöke bízik a változásban, de azt is elfogadta, versenyzője ettől már nem lesz higgadtabb.

részletek

Az Alfa Romeo után jön a Maserati is?

Az elmúlt hétvégén hivatalosan is visszatért a Formula-1-be az Alfa Romeo. A hírek szerint a Fiat másik patinás márkája, a Maserati érkezése sem sokáig várat már magára. De milyen formában?

részletek

Giovinazzit kitessékelték a Haastól

Nem élete legjobb napjai ezek Antonio Giovinazzi számára, a fiatal olasz pilóta előbb lemaradt a Sauber üléséről, most pedig a Haas tette világossá, hogy nem várják őt.

részletek

Ilyen egy F1-es rosszfiú csapattársának lenni

Ha megkérdeznénk a mezőny összes tagját, nem sokan alkotnának hízelgő véleményt Kevin Magnussenről. Csapattársként azonban nincs vele probléma, legalábbis Romain Grosjean jobban kijön a dánnal, mint előtte bárkivel.

részletek

A Renault gyengesége segítheti a Haast

Mindössze hat pont választja el egymástól a Haast, a Renault-t és a Toro Rossót az utolsó forduló előtt. A Haasnál abban bíznak, hogy a szezonzáró Abu Dhabi Nagydíjon ismét hátrányba kerülnek a Renault-motorral versenyző csapatok. A kulcs a sokszor emlegetett megbízhatóság.

részletek

Magnussen: Vicc, hogy én vagyok a rosszfiú

Bár alig keveredett több incidensbe, mint társai, mégis Kevin Magnussen lett a 2017-es F1-es szezon főgonosza. A dán nem érti, hogy miért alakult ki ilyen negatív visszhang megmozdulásai miatt.

részletek

A szezonzárón nincs mit veszteni?

A világbajnoki cím már eldőlt, a motorokkal pedig végre nem kell igazán spórolni. Végre feltekerik az erőforrásokat és kerék a kerék elleni harcba bocsátkozik a mezőny nagy része?

részletek

Renault: Ádáz csatát vívunk a hatodik helyért

Szoros a harc a konstruktőri bajnokságban a középmezőnyben: mindössze pár pont van három istálló között, így a franciák gőzerővel készül a szezonzáróra, hiszen nekik még van tétje az utolsó futamnak.

részletek
Olvastad már?