Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 18. péntek

Haas

Nem a Ferrari és Mercedes között dúl a legszorosabb csata

A középmezőnyben négy istálló – lehet, hogy rövidesen öt – teljesít hasonló szinten, közöttük a Haas. Az idei év furcsa viszonyai között pedig lehetetlen megtippelni, melyik versenyen épp ki lesz a legjobb közülük.

részletek

Magnussen otthonra talált a Haasnál

Günther Steiner szerint a dán F1-es pilóta kissé befelé forduló, nem túl közösségi ember, de ezzel nincs semmi gond, amíg ilyen jól végzi el a feladatát - Magnussen otthon érzi magát náluk.

részletek

„Az élcsapatokon kívül senki sem nyerhet”

Gene Haas beszélt az F1 idei legnagyobb problémájáról: a három topcsapaton kívül 2017-ben sincs senkinek esélye a győzelemre. A kérdés pedig az, hogy ezt a hatalmas különbséget mivel lehet eltüntetni.

részletek

Erősödik a Sauber-Ferrari kapcsolat, de mi lesz a Haasszal?

Eddig úgy tűnt, hogy a Haas a Ferrari B-istállója, de minden abba az irányba mutat, hogy a maranellóiak régi partnercsapata, a Sauber veszi át ezt a szerepet 2018-tól.

részletek

Grosjean: "Kész vagyok egy világbajnok autóra"

A Haas francia F1-es pilótája szerint csak azért panaszkodik ennyit, mert nyerni akar, ilyen a mentalitása és nem elégszik meg kevesebbel - persze tudja, hogy vissza kellene fognia magát.

részletek

Ijesztő F1-es élményekről számolt be a Haas fiatalja

Santino Ferrucci a Hungaroringen második alkalommal tesztelhette a Haas F1-es autóját - egyetlen F2-es hétvégéjét követően, így igencsak meglepte, mekkora erővel rendelkeznek az idei gépek.

részletek

Csapaton belüli erőviszonyok II.

Az évad félidejében a csapatokon belüli teljesítményeket összevetettük látványos statisztikákkal a pilótákra nézve. Sorozatunk második részében a Force India, a Williams, a Toro Rosso és a Haas került górcső alá.

részletek

„Ha a legjobb akarsz lenni, ki kell nyírnod a csapattársadat”

Az egyik legjobb értékmérő a Formula-1-ben az, hogy mennyire teljesítesz jól a csapattársadhoz képest. Néhol csapatjátékot látni és jó viszonyt, néhány csapatnál azonban csak kőkemény rivalizálást.

részletek

Grosjean máris dobbantana a Haastól?

A francia F1-es pilótának bár a bajnoki cím a célja, jelenleg kénytelen megelégedni a mezőny közepén való körözgetéssel - ám amint elmondta, nem szeretné sokáig ezt csinálni.

részletek

Ezért nem esett vissza idén sem a Haas

Az újoncév után a második szezonjában is jól teljesít az amerikai F1-es istálló - Günther Steiner csapatfőnök elárulta, hogy minek köszönhetik ezt.

részletek

A Formula-E veszélyt jelent az F1-re?

A Mercedes és a Porsche belépésével borzasztóan megerősödik az elektromos sorozat, amely egyrészt a jövőt jelentheti, másrészt már most is óriási a népszerűsége.

részletek

Már 2018-ban érkezik az Alfa Romeo?

Korábban is szó volt róla, hogy visszatérhet a Formula-1-be az Alfa Romeo, most egyre valószínűbb, hogy már jövőre viszontláthatjuk a legendás márkát.

részletek
Olvastad már?