Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 22. péntek

Haas

Hatalmasat lépett előre a Haas Kanadában

Igaz, az eredményen nem látszott, de a csapat vezetője és Romain Grosjean is azt állítja, hogy rendkívül versenyképesre sikerült a Haas új fejlesztési csomagja, amivel Montrealba érkeztek.

részletek

Gasly: Az új Honda-motor három helyet ért

Pierre Gasly úgy érzi, az új Honda-motor plusz három helyet jelentett számára a versenyen. Ha csapata az időmérőre nem szereli vissza a régi erőforrást, a francia akár pontot is szerezhetett volna.

részletek

Magnussen meglepődött Vettel érkezésén

Nem találta magát egyszerű helyzetben Vettel az időmérő második szakaszában: az egyik mért körén négy autót is meg kellett előznie. Kevin Magnussen saját szemszögéből magyarázta meg az esetet.

részletek

Grosjean már csak nevet a pechszériáján

A pénteki mormotagázolás után a szombati időmérőn motorgondjai támadtak a Haas francia pilótájának, aki azonban még így is talált pozitívumot az F1-es Kanadai Nagydíj eddigi szakaszában.

részletek

Grosjean: Miért nem vitték el onnan a mormotát?

A Haas pilótája elütött egyet a kanadai élővilág nemes tagjai közül a második szabadedzésen – a francia nem érti, miért nem léptek közbe, amikor a közvetítésben is látszott, hogy ott van az állat.

részletek

A Haas megtiltotta pilótáinak a balesetezést

Komoly fejfájást úszna meg az F1-es csapat, ha hétvégén épségben hazaérnének az autók, ugyanis Magnussen és Grosjean is mindössze egy új karosszériacsomaggal gazdálkodik Kanadában.

részletek

Grosjean: Csak cirkálunk, nem vezetünk

A Haas szeretne visszatalálni arra az útra, amikor az autó versenyképes volt, és ehhez minél jobban szeretnék kihasználni Montrealban a Pirelli új hiperlágy abroncsait.

részletek

Miért nem panaszkodik újabban a fékekre Grosjean?

A figyelmes rajongók észrevehették, hogy Romain Grosjean az utóbbi időszakban nem emlegeti a rádióban a Haas fékeit. Úgy tűnik, sikerült túllendülni a francia vesszőparipáján.

részletek

A Haas újabb nagy előreugrása várható

A tavalyi évhez képest látványosat fejlődött az amerikai istálló, a középmezőny élére ugrott. Az utóbbi hetekben a riválisok kicsit beelőztek, de a Haasnál még csak most jön a java.

részletek

Változik a Haas jövő évi felállása?

Az amerikai istálló volt azon kevesek egyike, amely tavaly már az idény közepén bejelentette, nem változtat pilótapárosán. Idén viszont mindkét versenyző gyakran keveredett balhékba.

részletek

Magnussen Kanadában visszavágna

Idén először mondhatjuk a Monacói Nagydíj után, hogy nem nyújtott jó teljesítményt a Haas. A pontszerző helyek közelében sem voltak, de Magnussen reméli, hogy Montrealban ismét feltámadnak.

részletek

Változtatások a széthulló Haasnál

A szezon kezdete óta megfigyelhettük, hogy a Haas versenyautói szeretik elhagyni különböző alkatrészeiket. Monte-Carlóban ez még inkább előtérbe került, így kénytelen volt változtatni a csapat.

részletek
Olvastad már?