Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 17. kedd

Haas

A Honda már bárhol verheti a középmezőnyt

2017 végén felbomlik a McLaren-Honda együttműködés. A japán erőforrás az év elején irtózatos hátrányban volt és ugyan még most is a leglassabbnak tűnik, az autó immáron remekül tartja a lépést a középmezőnnyel.

részletek

A Haas elutasította a Ferrari kérését

Az amerikai csapatot már belépésük óta szoros kapcsolat fűzi a maranellói alakulathoz, és ezt most utóbbi igyekezett kihasználni. A Haas azonban köszönte szépen, és 'nem'-et mondott az olaszoknak.

részletek

Öldöklő küzdelem 13 millió dollárért

A világbajnoki cím lassan eldőlni látszik Lewis Hamilton és a Mercedes javára, kicsit hátrébb vérre menő csatákra számíthatunk, aminek tétje nem kevesebb, mint 13 millió dollár.

részletek

Nem csak a Renault, a Haas is jól járt Sainz miatt

A Toro Rossótól távozó F1-es pilóta volt csapatával szemben két riválist is előnyhöz juttathat - ő lehet a mérleg nyelve a rendkívül szoros középmezőnyben a szezon hajrájában?

részletek

Haas: Nem késünk az autókkal a halo miatt

A halo bevezetésekor sokan kifejezték aggodalmukat, hogy ez késleltetheti az új gépek fejlesztéseit. Günther Steiner szerint nem kell aggódni, mindenki időre el fog készülni a 2018-as autójával.

részletek

Grosjean: Túl gyorsan mentem, de attól még nem kellett volna kicsúszni

A Haasnál az egymást követő második hétvégén kell a szerelőknek újjáépíteniük az egyik autót, ezúttal is Romain Grosjeanét, aki a Japán Nagydíj időmérőjének első szakaszában csapódott a falnak.

részletek

A középmezőny agresszívabb az élpilótáknál

Az utóbbi időben Kevin Magnussennek számtalan kritikát kellett kiállnia F1-es versenytársai felől, de úgy véli, hogy pályán mutatott magatartása egyszerűen a mezőnyben elfoglalt helyéből fakad.

részletek

A Haas valóban ki akarja fizettetni a kárt Sepanggal

Eddig csak pletykaszinten merült fel egy valódinak tűnő dokumentum miatt, de az F1-es istálló csapatfőnöke tényleg benyújtotta a számlát a Malajziai Nagydíj helyszíne felé, Romain Grosjean balesetét követően.

részletek

A Haas főnöke visszaszólt Alonsónak

A spanyol F1-es pilóta kissé kiakadt Kevin Magnussenre, miután nagy nehézségek árán tudta csak megelőzni a dánt, a Haas csapatfőnöke azonban idén sokadik alkalommal vette védelmébe pilótáját.

részletek

Tényleg számlát nyújtott be a Haas a sepangi pályának?

Romain Grosjean önhibáján kívül, egy csatornafedelet eltalálva törte össze autóját a Malajziai Nagydíj szabadedzésén: ezután napvilágot látott egy valódinak tűnő irat, melyben a kárt kiszámlázták a szervezőknek.

részletek

A Haas megszegheti a szabályt

Meghűlt a vér a Formula-1-es csapatvezetők és rajongók ereiben a Malajziai Nagydíj második szabadedzésén Romain Grosjean balesetét látva. A körülmények miatt a Haas szabadon szabályt szeghet.

részletek

Megoldást találhatott a fékgondokra a Haas

A Malajziai Nagydíj pénteki szabadedzésein kiderül, hogy működik-e az F1-es istálló módosított rendszere - Romain Grosjean már nagyon várja, hogy kipróbálhassa a szabadedzéseken...

részletek
Olvastad már?