Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 23. kedd

Haas

A Renault eldönthette a 4. hely sorsát

A tavaszi menetelés után nyártól jelentősen visszaesett a francia gyári istálló, ám idei legjobb eredményüket elérve alighanem eldőlt, hogy a Renault végez a középmezőny elején 2018-ban.

részletek

Kizárások: Változott az austini végeredmény

Két, eredetileg az első tíz között végző pilótát is diszkvalifikáltak az USA Nagydíjáról, így alaposan megváltozott a pontszerzők névsora. Esteban Ocon és Kevin Magnussen is szabályt szegett.

részletek

Gene Haas úgy érzi, mintha csak a „Formula 1,5”-ben versenyezne a csapata

Gene Haas, a Haas csapatfőnöke úgy érzi, annál feljebb jelenleg nem nagyon vezet nekik út, hogy idén legyőzik a Renault-t és megszerzik a konstruktőri negyedik helyet. Szerinte ez jelenleg a maximum, amit elérhetnek, a nagy hármas más kategória.

részletek

Hülkenberg: Lassúk voltunk a fejlesztésben

A Renault jelenleg még a negyedik pozíciót foglalja el a konstruktőri tabellán, de Nico Hülkenberg szerint nehéz dolguk lesz, ha év végén is ezen a helyen szeretnének maradni.

részletek

Ez a Haas idei jó szereplésének titka

Kevin Magnussen, az amerkai csapat pilótája látja, miben és hol fejlődik csapata. A Haas kétségkívül a középmezőny elején harcol 2018-ban, és a dán versenyző ennek okait tárta fel a nagyközönségnek.

részletek

Grosjean egy percig sem aggódott a helye miatt

Akkor sem érezte veszélyben a helyét a francia, amikor a szezon első futamain pontot sem tudott szerezni, miközben csapattársa rendre megmutatta, hogy a Haas az F1-es középmezőny elején jár.

részletek

Kettőnél több USA Nagydíj az ideális?

Régóta rebesgetik, hogy az Egyesült Államok akár egynél több nagydíjat is rendezhetne évente. A mezőny egyetlen amerikai istállójának vezetője és pilótája kettőt, de akár többet is el tudna képzelni.

részletek

Újabb erős beszólás a Haas-Renault harcban

A Renault tempója nem jó, de a Haas csapatfőnöke szerint mégis minden mással foglalkoznak, csak azzal nem, hogy javulni tudjanak - úgy látja, hogy kétségbeestek a franciák.

részletek

Sainz: A motor a Renault visszaesésének oka

Míg korábban a francia gárda tűnt a legerősebbnek a három nagycsapat után, mostanra változott a helyzet. A Force India és a Haas is fenyegetést jelenthet nekik a negyedik helyért folytatott harcban.

részletek

Steiner: Leclerc ment bele Magnussenbe

A Japán Nagydíjon számos koccanás történt, egyik esetben sem ismerte el senki saját felelősségét. A Haas csapatfőnöke szerint Leclerc-nek nincs oka mérgelődni, mivel ő ment bele ellenfelébe.

részletek

Telemetria nélkül teljesítette a Japán Nagydíjat Grosjean

A 21. század Formula-1-ében az adatok jelentik az egyik központi fogalmat versenyző, csapat és gyakorlatilag mindenki számára. Romain Grosjeannak viszont telemetria nélkül kellett teljesítenie egy komplett Japán Nagydíjat.

részletek

Leclerc: Magnussen hülye és az is marad

Charles Leclerc versenyét nagyban befolyásolta Kevin Magnussen újabb hajmeresztő manővere óriási sebességnél. A fiatal monacói szerint érthetetlen, hogy ezért nem büntették dán riválisát.

részletek
Olvastad már?