Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 21. csütörtök

Haas

Meglazult fejvédő hátráltatta Magnussen napját

A Haas dán versenyzője ugyan csak 59 kört teljesített kedden, mégis odaért az eredménylista harmadik helyére - mint kiderült, nem önszántából kellett átadnia a VF-19-est a gárda tesztpilótájának, Pietro Fittipaldinak.

részletek

Egy barcelonai kör a 2019-es Haasszal

Van, aki már megkezdte a barcelonai téli teszteket, legalábbis virtuálisan: ilyen egy kör a katalán versenypályán az idei Haasszal az Assetto Corsában.

részletek

Grosjean túltolta a súlygyarapodást

2019-től már egy pilótának sem kell alkalmazkodnia az autók súlyához, a francia F1-es pilóta azonban úgy véli, hogy a téli szünet során kicsit többet "bűnözött" a kelleténél.

részletek

Grosjean: 2021-ig esélyünk sem lesz a győzelemre

A Haas francia pilótája, Romain Grosjean úgy gondolja, hogy 2021-ig nem lesz esélye futamot nyerni a kisebb csapatoknak, ami kiszámíthatóvá teszi a Formula-1-et, így a vezetőségnek lépnie kell.

részletek

Rich Energy: Óriásölők vagyunk, ahogy a Haas is

A kétes hátterű Rich Energy annak a Dávidnak titulálta magát, aki legyőzi Góliátot, pont úgy, ahogy a Haas teszi a legnagyobb F1-es csapatokkal. A márkatulajdonos szerint tőlük nincs jobb partner.

részletek

Így néz ki az új Haas a versenypályán

Csütörtökön mutatták be a Haas 2019-es, fekete-arany autófestését, amelyet valaki szinte azonnal formába is öntött a Forza Motorsport 7-ben - így mutat a dizájn a versenypályán.

részletek

Ezt gondolja a Haas az Alfa-Ferrari kapcsolatról

Annak idején Ferrari B-nek titulálták a Formula-1-be megérkező Haast: a Sauber – már Alfa Romeo néven – azonban fokozatosan átvette az amerikai istálló kivételezett helyét. Günther Steinernek egy rosszalló szava sincsen.

részletek

Magnussen reméli, nem lesz több spórolás, mert egy vicc

A Haas autóbemutatóján az idei újdonságokról faggatták a pilótákat, az üzemanyaglimitről és aerodinamikáról: Kevin Magnussen bizakodó, Romain Grosjean kételkedő.

részletek

Haas-szponzor: Mintha azt mondanánk, Elvis még él

Sokan kételkednek abban, hogy a Haas új színeit adó főszponzor, az alig ismert Rich Energy képes finanszírozni az F1-es projektet. A cég főnöke a Red Bullhoz hasonlítja energiaitalát, és úgy véli, kétségbe vonni hitelességük olyan, mintha valaki a holdraszállásban kételkedne.

részletek

Bemutatta megújult autóját a Haas

Csütörtök délben, a mezőnyben elsőként leplezte le 2019-es autóját és festését a Haas istálló - a dizájn jelentősen megújult, köszönhetően az új szponzornak, a Rich Energynek.

részletek

Haas: 2021-ig semmi sem fog változni

Az amerikai csapat főnöke az F1 erőviszonyait tekintve elhanyagolható változásra számít az elkövetkezendő két szezonban, a 2021-es szabálymódosításokat azonban vízválasztónak tartja.

részletek

A kultúra a Haas egyik legfőbb erőssége

Kevin Magnussen szerint más csapatokkal ellentétben náluk nincs széthúzás, nem hibáztatják egymást, nyugodt környezetben dolgoznak, ez pedig rengeteget számít, legalábbis neki.

részletek
Olvastad már?