Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. június 24. szombat

Haas

Nagyon nehéz időszakot él át Vandoorne

Kevin Magnussen nem érti, hogy mi történik a McLaren fiatal F1-es pilótájával, mert sokkal többre képes annál, mint amit eddig megmutatott.

részletek

„Minden versenyen más győztes lenne, ha…”

Idén egyelőre csak a Mercedes és a Ferrari pilótái tudtak futamot nyerni az F1-ben, s bár a kétpólusú vb-küzdelem is felüdülés az előző évekhez képest, van, ahol még változatosabb a helyzet.

részletek

Ez kell az évi huszonöt F1-es futamhoz

Nagyon zsúfolt lesz a naptár, de megoldható a helyzet - kérdés, hogy ki szeretne elindulni ebbe az irányba.

részletek

Magnussen olyan, mint Raikkönen?

Ha egy mérnök együtt dolgozott Michael Schumacherrel, Massával, Alonsóval és Raikkönennel is, az már tud valamit. Kevin Magnussen valóban teljesen olyan, mint Kimi Raikkönen?

részletek

Szerződése babrált ki Magnussennel

Reagált a Haas csapata arra a tényre, hogy miközben Romain Grosjean csak egy pénteki szabadedzésen adja majd át autóját Antonio Giovinazzinak, addig Kevin Magnussen hatszor is erre kényszerül.

részletek

Dávid és Góliát csatája zajlik a mezőny közepén

A Haas alig több, mint egy éves F1-es karrierjének első kettős pontszerzését ünnepelte Monacóban - a csapatfőnök szerint egyáltalán nem lehetetlen hasonló eredmények elérése.

részletek

Magnussen máris háttérbe lett szorítva?

A napokban jelent meg a hivatalos megerősítés, miszerint az első két versenyen beugróként lehetőséget kapott Antonio Giovinazzi az idei szezonban a Haasnál kap lehetőséget szabadedzéseken. Az elosztás azonban Magnussen számára nagyon hátrányos.

részletek

Most a Haast próbálja ki a Ferrari védence

Vannak előnyei, ha az ember a Ferrari kötelékébe tartozik: az istálló tartalékversenyzője, a korábban Wehrleint Saubernél helyettesítő Antonio Giovinazzi a Brit Nagydíjon a Haas autóját vezeti.

részletek

„Ne süllyedjen az F1 szocializmusba”

A sportág napirendre tűzte a bevételek igazságosabb szétosztását a csapatok között. A kisebb istállók mind többet akarnak, Gene Haas azonban elismeri: a nagyoknak jogosan jár magasabb összeg.

részletek

Miért változott meg a Haas festése?

Az amerikai F1-es istálló megváltoztatta VF-17-eseinek festését, amely bár egyhangúbb, mint a korábbi, Günther Steiner csapatfőnök elárulta, miért volt szükség a módosításra.

részletek

Vita Magnussen és Kvjat ütközése miatt

A Spanyol Nagydíj utolsó előtti körében ütközött össze egymással Kevin Magnussen és Danyiil Kvjat, miközben pontszerző helyekért harcoltak. Teljesen másképp ítélik meg a felelősséget a balesetért. Nem először ütköztek össze már, videón az eset.

részletek

Pénzfeldobással döntött pilótái között a Haas

Általában csak április 1-jei tréfákban szokott megjelenni, hogy az F1-es csapatok egy pénzfeldobás kimenetelére bízzák a vitás helyzetek lerendezését, a Haasnál azonban most nem vicceltek, így a sors komoly hátrányba hozta Romain Grosjeant a hétvégére.

részletek
Olvastad már?