Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. április 18. csütörtök

Haas

Kudarctól tart a Haas Bakuban

Hiába épített gyors autót, idén folyamatosan a gumikkal szenved a Haas F1-es istállója. A Kínai Nagydíj alig ért véget, a csapatvezető már most a következő futam csalódásaitól tart.

részletek

A Mercedes nem másolja a Ferrari-modellt

Egyértelműen szorosabbra fűzi a viszonyt a Mercedes és a Racing Point istálló, ám Toto Wolff szerint teljesen különbözik attól, ahogy a Ferrari láthatóan B-csapatként kezeli a Haast.

részletek

Haas: Nem értik, hogy miért vagyunk ilyen jók

Günther Steiner, a Haas F1-es csapatfőnöke kőkeményen odaszólt az őket kritizáló riválisoknak, szerinte senkit sem zavarnának akkor, ha utolsók lennének, így viszont szem előtt vannak.

részletek

Brawn: A B csapatok az F1 jövőjét szolgálják

Ross Brawn védelmébe vette az olyan Haashoz hasonló csapatokat, akik külső forrásokból szerzik be versenyautójuk különböző részeit. A Formula–1 sportigazgatója szerint az amerikai istálló is azt bizonyítja, ez egy sikeres modell lehet a sport kisebb csapatai számára.

részletek

Magnussen: Reménytelen volt a tempónk

Bár az időmérőn még kis híján a Red Bullt is elkapta a dán, a vasárnapi versenyen még a pontszerzés sem jött össze a Haas pilótájának – ráadásul az okát sem tudja, hova tűnt a sebességük.

részletek

Április bolondjai: A legjobb F1-témájú április 1-jei hírek

Április elseje világszerte a bolondok ünnepe, s 2019-et sem úsztuk meg néhány kamuhír nélkül, melyek közül – reméljük – egyikre sem sikerült ráharapnunk a nap folyamán. Íme, néhány a legjobbak közül!

részletek

Magnussennek a Red Bullra fáj a foga

Ismét a középmezőny legjobbja lett a Haas, ezúttal azonban kevés hiányzott Max Verstappen legyőzéséhez is. Kevin Magnussen álma, hogy Bahreinben végre elkapja a Red Bull-Hondát.

részletek

Sainz: A Haas fél másodperces előnyben

A spanyol szerint a középmezőnyben a Haas-Ferrari uralkodik, jelentős előnnyel a riválisok előtt. A dolog szépséghibája, hogy még így sincs semmi esélye elkapni a három topcsapatot, akkora a szakadék.

részletek

Agresszívabban fejlesztene idén a Haas

A kimondott-kimondatlan B-liga küzdelmeiben Ausztráliában a Haas bizonyult a legjobbnak a három nagy, vagyis a Mercedes, a Ferrari és a Red Bull mögött, az amerikaiak pedig szeretnék is megtartani ezt a pozíciót hosszabb távon.

részletek

A „B-csapatok” támadás alatt

A Haas csapatfőnökének kicsit sem tetszik, hogy riválisaik azért lobbiznak, hogy a több istálló által alkalmazott gyakorlatot ellehetetlenítsék. Úgy akarnak javulni, hogy a B-csapatoktól elvesznek.

részletek

Magnussen: Félek, a Red Bull is elérhetetlen

Hiába kezdett nagyon biztatóan a Haas-Ferrari dán versenyzője, úgy érzi, ismét foghatatlan lesz a három topcsapat, köztük a Hondára váltó Red Bull is. A bikák inkább csak távolodni fognak tőlük.

részletek

A Haas közelebb lépett a Ferrarihoz

A szezonnyitó Ausztrál Nagydíjon ez látszott. Kevin Magnussen a hatodik pozícióban ért be a két Ferrari mögött, és valószínűleg Romain Grosjeannak sem lett volna rossz versenye a hiba nélkül.

részletek
Olvastad már?