Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 25. vasárnap

Haas

Sosem indult még ilyen elölről a Haas

A szombati kvalifikáción kiderült, hogy az amerikai gárda valóban ütőképes autót rakott össze. A csapat történetének legjobb rajthelyét megszerző Kevin Magnussen négy éve startolt utoljára ilyen jó pozícióból.

részletek

Nem lepte meg Alonsót a Haas tempója

Fernando Alonso számára nem jelentett újdonságot az F1-es amerikai csapat erős ausztráliai kezdése, és mint kijelentette, a Haas a 2017-es Ferrari utánzata, semmi több.

részletek

Sainz: A Haas a középmezőny élén

Az első napi szabadedzések igazolták a Haas-Ferrari, teszteken látott teljesítményét. Úgy fest, az amerikai istálló valóban jelenleg a negyedik erő a mezőnyben, a riválisok kicsit lemaradtak.

részletek

Nem akarnak nyomást a teszt miatt a Haasnál

Az amerikai F1-es istállótól sokan azt várják a remek teszteredmények alapján, hogy meglepetést okoz majd a szezonban, ám a csapatnál igyekeznek hárítani - óvatosak, bár optimisták Günther Steinerék.

részletek

Óvatos, de nagyot léphet előre a Haas

Bár Lewis Hamiltont is lenyűgözte a Haas kitűnő teszteredménye, az istálló mégis visszafogottan várja a 2018-as szezont. A rendszeres Q3-as szereplést viszont feltétlenül elérhetőnek tartják.

részletek

Továbbra is szidják a versenyzők a halót

Ezúttal a Haasnál, Romain Grosjean és Kevin Magnussen emelt szót az idén bevezetett fejvédő eszköz ellen. Az amerikai csapat pilótái mindketten élesen bírálták a halót.

részletek

Hamilton is ledöbbent a Haastól

A négyszeres világbajnok nem szokta ok nélkül szórni a dicsérő szavakat a riválisok tekintetében. A Haas-Ferrari viszont sokkolóan meglepte, szerinte az amerikaiak nagyon nagyon gyorsak lesznek.

részletek

Nincs többé gyenge csapat

A középmezőny jelentősen tömörödhet az idei Formula-1-es szezonban, ami a rajongók számára meglehetősen jó hír. Klasszikus sereghajtót nem is találunk már, legalábbis a Haas csapatfőnöke szerint.

részletek

Melyik csapat lesz a negyedik erő?

Évek óta igaz, hogy ha egy istállót nem hívnak Mercedesnek, Ferrarinak vagy Red Bullnak, a konstruktőri negyedik hely a legértékesebb elérhető eredmény. A tesztek alapján három csapat tűnik esélyesnek a pozícióra.

részletek

Volt F1-es pilóták is a Haast dicsérik

Meggyőző tempóval és megbízhatósággal kezdte az idei F1-es szezont a Haas. Az amerikai istálló egy egykori benettonos pilótára is jó benyomással volt, aki a tavalyi Ferrarihoz hasonlította autójukat.

részletek

Ennyit fejlődtek a csapatok egy év alatt

Az istállókat saját, egy évvel ezelőtti teljesítményükkel érdemes a leginkább összehasonítani, mennyit fejlődtek. A McLaren ezen a téren kenterbe veri a mezőnyt, de a Honda-erőforrás is jól szerepel.

részletek

Ettől volt olyan jó a Haas a teszten

Az első heti mérsékelt teljesítmény után igencsak odapörkölt a Haas-Ferrari Barcelonában, a második héten. A csapatfőnök elárulta, mitől javult ekkorát a teljesítményük az utolsó napokra.

részletek
Olvastad már?