Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 11. kedd

Haas

Grosjean: Azt gondoltam, a p*csába ezzel

A francia F1-es pilóta a 2012-eshez hasonlóan ismét egy nehéz szezonon van túl. Komoly mentális fejlődésen kellett átmennie, de abban bízik, hogy jövőre nem ismétlődnek meg a hibái.

részletek

Magnussen már elfelejtette, mi is az a siker

A Haas dán F1-es pilótája szerint olyan nagy a szakadék az élcsapatok mögött, hogy nekik esélyük sincs olyan dolgokra, amik a legjobbak a versenyzésben és amik neki is nagyon hiányoznak.

részletek

Hülkenberg olcsón megúszta fejreállását

Egy ideig benne maradt az ütés, de sérülés nélkül megúszta elsőre horrorisztikusnak tűnő balesetét Nico Hülkenberg. Romain Grosjean reptette meg az első körben, de a francia sem volt hibás.

részletek

Grosjean élete körét futotta Abu Dhabiban

A nagycsapatok mögött ő bizonyult a legjobbnak, így a hetedik helyről vághat neki a futamnak a francia versenyző, aki azt is elárulta, nem várták magukat ennyire előre.

részletek

A Haas az egyenlőség jegyében óv a Force India ellen

Günther Steiner, az amerikai istálló F1-es csapatvezetője szeretné, ha mindenkire egyformán vonatkoznának a szabályok, és nem tekint keresztes hadjáratként a rivális gárda ellen benyújtott óvásra.

részletek

Grosjean szerint nem F1-minőségű az új kerékvető Abu Dhabiban

Romain Grosjean mindig az elsők között volt, ha valamivel kapcsolatban elégedetlenkedni kell, Abu Dhabiban a túl magas és még tönkre is menő rázókövekkel szemben emelte fel a szavát.

részletek

A Haas elvenné a Force India pénzét

Ha azt gondoltuk, hogy a bajnoki tét nélküli F1-es szezonzáró balhé nélkül, csendben fog lecsengeni, tévedtünk. Ráadásul a Haas egy olyan csapatot mártott be, amellyel nem is áll harcban a pontversenyben.

részletek

Grosjean: Ennél még több jöhet a Haastól

Az amerikai istállóról elmondható, hogy dinamikusan fejlődnek és lépdelnek előre. 2017-hez képest mindenesetre nagyot ugrottak előre, és Romain Grosjean szerint ez csak egy új kezdetet jelent.

részletek

A jó gumikezelés hosszú évek munkája

Világbajnoki címeket dönthet el, ha egy csapat a riválisoknál jobban kezeli az abroncsokat. A Haas már harmadik éve versenyez a száguldó cirkuszban, de még mindig csak tanulja ezt a szegmenst.

részletek

A Renault rászolgált a negyedik helyre

Nico Hülkenberg az utolsó versenyig koncentrált marad, bár istállóját már csak egy elképesztő balszerencse foszthatja meg az összetett negyedik helytől. A német szerint helyezésük megérdemelt.

részletek

Ezen a téren segíthet legtöbbet Fittipaldi

Nemrég jelentette be a Haas, hogy tesztpilótának szerződtették a kétszeres F1-es bajnok unokáját, Roma Grosjean pedig már látja is, hol vehetik a legnagyobb hasznát.

részletek

Magnussen: Még mindig tisztelem Alonsót

A Silverstone-ban és Monzában történt esetekből arra következtethetnénk, hogy a dán lesújtó véleménnyel van világbajnok ellenfeléről. Magnussen elmondta, versenyzőként ugyanúgy tiszteli őt.

részletek
Olvastad már?