Haas - Formula.hu - 1
Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. augusztus 17. péntek

Haas

Kapós lett a Haas, jönnek az érdeklődők

Romain Grosjean ülése veszélyben lehet, a nyári szünet után fog döntést hozni az amerikai F1-es istálló - Günther Steiner szerint nem ők keresik a pilótákat, hanem a pilóták keresik őket.

részletek

Grosjean szerint ő most olyan, mint Djokovic

A Haas F1-es pilótája a szerb teniszcsillaghoz hasonlította saját magát és a formáját - szerinte jó látni, hogy Novak Djokovic nyert Wimbledonban, ez mutatja, hogy ő is képes lehet még kimagasló teljesítményre.

részletek

Magnussen először élvezi az F1-et

A Haas az első csapat, amelynél nem érzi helyzetét instabilnak a dán pilóta. Kifejtette, miért nem találta meg számításait korábbi istállóinál, a McLarennel és Renault-nál, ahol csak egy-egy évig versenyzett.

részletek

Haas: Miért kritizálnak, ha gyorsak vagyunk?

Az amerikai istálló régóta partneri viszonyban van a Ferrarival, és az olaszok fejlődése miatt ők is jól szerepelnek az utóbbi időben. Sok kritika érte emiatt a Haast, amire a csapatfőnök reagált.

részletek

Grosjean hosszú távra tervez az F1-ben

A csapnivaló idénykezdet ellenére Romain Grosjean úgy érzi, kezd visszatérni régi önmagához és nem küldik el. Sokat pletykálnak menesztéséről, a francia azonban még sokáig szeretne maradni.

részletek

Haas: Először megmenteni kéne a csapatokat

A Formula-1 legfiatalabb istállója, a Haas-Ferrari csapatfőnöke úgy véli, nem a bővítéssel, hanem a meglevő csapatok boldogulásával kellene foglalkoznia az F1 vezetésének. A túlélésért küzdenek.

részletek

Magnussen szerint megvalósítható lenne egy Dán Nagydíj

Kevin Magnussen továbbra is szeretné, ha a jövőben Dánia Formula-1-es versenyt rendezne, melyre véleménye szerint minden esély meg is van, legalábbis 50% biztosan.

részletek

A Haasnál tesztelhet a legifjabb Fittipaldi

A legifjabb Fittipaldi, Pietro 2018-as tervei között az IndyCar, a WEC és a Formula-1 szerepeltek, utóbbi teszt formájában. Az F1-es bevetés veszélybe került, miután lábát törte a WEC-ben, de a Haasnál továbbra is terveznek vele.

részletek

A haasosok szerint a versenyzők nevén múlik, büntetik-e őket

A Haas csapatfőnöke, Günther Steiner szerint a mezőny nagy neveit nem merik úgy büntetni a döntéshozók, szerinte valaki minél előrébb áll a tabellán, annál nagyobb védettséget élvez.

részletek

Sikeres a Haas, kopogtatnak is az ajtaján

Idei eredményeinek köszönhetően az amerikai F1-es istálló több szerződéssel nem rendelkező pilóta számára is vonzó alternatívává vált, derült ki a csapatfőnök legutóbbi nyilatkozatából.

részletek

Magnussen versenye egy körig volt érdekes, Grosjean 50 körre beragadt

Mindkét Haas pontot szerzett, de míg a dán eseménytelen futama ellenére is örül, addig francia csapattársa bosszankodik, mert tempója sokkal erősebb volt a tizedik helynél.

részletek

A Haas és Sauber 40 lóerő pluszt kap

Az ügyfélcsapatok a Ferrari előtt, a Magyar Nagydíjon használhatják a harmadik generációs motorspecifikációt. Az új erőforrás a hírek szerint egészen megizmosodott, így átrendezheti a középmezőnyt.

részletek
Olvastad már?