Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. szeptember 25. hétfő

HAV

Amikor csúnya balesettel végződik egy előzés

Elindul a Toyota, de az előtte haladó váratlan mozdulata miatt megbillen - korrigálni már nem lehet, így méretes baleset a vége. Bár a kamerás autóból érkező hangok is érdekesek...

részletek

Frontálisan nekiment a Ladában ülő rendőrnek

Nem is az a legérdekesebb, hogy Ukrajnában még mindig Ladával közlekednek a rendőrök, hanem hogy a dupla záróvonalon keresztül csattant nekik a szemből érkező autós.

részletek

Így fejlődtek a rendőrautók 1950 óta

Természetesen az Egyesült Államokról van szó - közel hetven év változásai egyetlen látványos percbe sűrítve. Ráadásul előkerül a 2018-as verzió is!

részletek

A leállósávban büntetett a toyotás

A helyzet ismerős: van, aki úgy gondolja, hogy csak az ő dolga fontos, így a leállósávban halad az autópályán kialakult dugóban. Na ezt a típust próbálta rendre utasítani egy toyotás.

részletek

Átrohant egy épületen a fék nélküli kamion

Ez történik, ha elmegy a fék egy szerelvényen - nincs megállás még akkor sem, ha egy ház kerül az útba. Erre szokták azt mondani, hogy mint kés a vajon...

részletek

Egy szellem vezette ezt a motort?

Teljes nyugalomban állnak egymás mellett a járművek, majd hirtelen magától elindul az egyik - de mégis mitől?

részletek

Mégis mit látott ez az autós?

Teljesen nyugodtan halad a külső sávban, ahol egyszer csak feltűnnek az álló autók - hogy hogyan tervezte megoldani a szituációt, az rejtély...

részletek

Simán felborította a másik autót egy Mercedes

Úgy érezte, hogy kifordulhat, pedig esélye sem volt - a szabályosan közlekedő autós bánta az esetet, igaz, a Mercedes sem úszta meg ép bőrrel.

részletek

Amikor egy kamion nem fér be az alagútba

Elindul az alagút felé, de a vége az, hogy felmászik a hegyoldalra - valószínűleg elaludt a sofőr a volánnál. Szerencsére nem esett nagyobb baja sem neki, sem másnak.

részletek

Egy autó, amivel őrült nehéz lehet parkolni

Legalábbis a videóból ez derül ki - a sofőr nem igazán áll a helyzet magaslatán, többször is megnézi, hogy hol áll, de csak nem akar ideálisan sikerülni az a fránya parkolás.

részletek

Elképesztő mázli: mit úszott meg ez a motoros?

Kiválóan lehet motorozni és autózni is ezeken az utakon, de érhetnek meglepetések - hogy itt hogyan fért be a motoros a kamion és a korlát közé, azt talán még maga sem tudja.

részletek

Néptelen utakon: így autóznak Észak-Koreában

Az alábbi videó azt mutatja be, hogy milyen a forgalom és a közlekedés Észak-Korea fővárosában - mondjuk úgy, hogy mi nem ezt szoktuk meg még a fővárosnál jóval kisebb településeken sem.

részletek
Olvastad már?