Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 22. vasárnap

HAV

Hogy lehetett nem észrevenni ezt a kamiont?

Forgalmas kereszteződésekben balra fordulni sokszor lehet rémálom, de ez még nem magyarázat arra, hogy miért érezte helyénvalónak a videóban szereplő sofőr ezt a manővert.

részletek

Rosszul sikerült a türelmetlen előzés

Nem bírta tovább a lassú tempót, úgy érezte, hogy majd a porban, az út mellett előzni fog - finoman szólva sem úgy jött össze, ahogy azt eltervezte.

részletek

Amikor a vétlen kerékpáros jár nagyon pórul

Ő teljesen szabályosan közlekedett, más viszont nagyon nem - komoly baleset lett a vége, melyben ő is nagyon rosszul járt.

részletek

Valami nagyon nem stimmel ezzel a sofőrrel

Hol az útpadkának ment neki, hol a záróvonalra hajtott rá, egyszerűen nem bírt egyenesen haladni, ráadásul mindezt igen alacsony tempónál – vajon „csak” részeg volt vagy más volt a probléma?

részletek

Valami nincs rendben ezzel a sofőrrel

Itt vajon mi történik? Nem nagyon fér el a sávban, elsőbbséget ad valakinek, akit csak ő lát, majd nem talál be a kanyarba - vagy a magyarázat nagyon egyszerű?...

részletek

Rossz ötlet volt a motor mellett futni

Rejtély, hogy miért gondolta a motoros, hogy jó ötlet leugrani a járműről és futni mellette - mondjuk hamar rájött, hogy mellényúlt ezzel a megmozdulással...

részletek

Óriási baleset lett a türelmetlenségből

Úgy gondolta, hogy a jobbra kanyarodó sávban szépen megelőzi a sort, majd bevág balra és átmegy a zöldön - na, hát ebből csak bizonyos részletek valósultak meg.

részletek

Kész csoda, hogy ezt megúszta ez a motoros

Talán ő maga sem tudja, hogy hogyan élte túl és hogyan nem szedett össze súlyos sérülést ennél az esetnél - iszonyatosan nagy szerencséje volt, az biztos.

részletek

Még egy folyón is átmegy ez az Ural

Valahogy így teljesít egy terepjáró, bár ez alapvetően teherautónak készült - mit neki egy erős sodrású folyó, vagy a mély sár...

részletek

Hihetetlen tolatás egy dugó miatt az autópályán

Ezt a videót csak nézzük, nézzük, de tulajdonképpen nem értjük - hogy gondolta ezt a jóember?

részletek

Ne siessünk annyira a körforgalomban

Remekül segíti a közlekedést, de csak akkor, ha nem vagyunk türelmetlenek - ez a videó is kiváló példát szolgáltat erre.

részletek

A VW pick-upja elhúzta a debreceni villamost

Nem jelentett komolyabb problémát egy villamos a Volkswagen alaposan "kigyúrt", 258 lóerős pick-upjának, az Amaroknak - mutatjuk a videót.

részletek
Olvastad már?