Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 19. péntek

HAV

Ráhajtott a hídra, majd az beszakadt alatta

Kint volt a súlykorlátozást jelző tábla, a kamionsofőr azonban vagy figyelmen kívül hagyta, vagy valami egyéb okból mégis ráhajtott a hídra - rossz ötlet volt, beszakadt alatta.

részletek

Szörnyű: az életéért küzdött a tolató kamion mögött

A kamion sofőrje nem vette észre, hogy nekitolatott egy autónak, azt pedig főleg nem, hogy az autó mögött ott pakolt egy ember, aki hajmeresztő pillanatokat élt át.

részletek

Az öröm, amikor rájössz, hogy hogyan kell beszállni az autóba

Ő már nekiállt lebontani a szerinte nem működő kilincset, amikor közölték vele, hogy rossz helyen keresi a bejutási lehetőséget.

részletek

Levillogta az előtte lévőt, nem kellett volna

Klasszikus esete annak, amikor nem tudhatjuk, hogy ki ül abban az autóban, amit éppen levillogunk és megelőzzük - hát a videóban szereplő autós megtanulta, hogy ez nem mindig jó megoldás.

részletek

Mondhatni, hogy nem ilyen a tökéletes autómentés

A jó szándékot persze mindig értékelni kell, de maradjunk annyiban, hogy mérsékelt sikert aratott az elképzelés, pontosabban a megvalósítás.

részletek

Kint felejtettek négy mobil WC-t a frissen átadott úton

Az eset Kijevben történt: elkészült az új, többsávos út, de "térelválasztóként" otthagyták a munkálatoknál használt négy mobil WC-t.

részletek

Megállt az autópályán, hogy kivegyen egy csomagot

Tényleg vannak olyan helyzetek, amikor nem igazán értjük, hogy mire gondolt a költő, vagy hogy miért érezte helyesnek azt, amit tett - ez tipikusan egy ilyen eset.

részletek

Csak a motoros éberségén múlt a komoly baleset

A magyar motoros kamerája rögzítette, ahogy kijött elé egy furgon és kis híján elütötte - mondjuk a sebességmérő ki van takarva, könnyen lehet, hogy nem véletlenül.

részletek

Így gyorsul egy 1200 lóerős Golf

Valósággal széttépi az aszfaltot és nem "ellenfél" neki a 300 km/h-s sebesség sem - egy RS6 V10-es, 1267 lóerős tuningmotor mutatványa...

részletek

Nem figyelt, megijedt, óriási balesetet szenvedett

Nem vette észre, hogy más is jön a belső sávban, csak akkor, amikor már mellette volt - ettől aztán annyira megijedt, hogy nekirántotta az autót a korlátnak és komoly balesetet szenvedett.

részletek

Ennél gyorsabban nem lehet beszállni egy autóba

Ha valakit esetleg sürgetne az őt fuvarozó illető, hogy menni kellene, nem árt a lehető legjobban meggyorsítani a folyamatot. Ehhez nem árt egy hatékony beszállási technika, amit ez a srác járatott csúcsra.

részletek

Itt mit csinált ez a BMW-s?

Látszólag nem történik semmi, megérkezik emberünk, fékez egy nagyot, majd nekicsattan az előtte haladónak - volt ugyan egy kis bukkanó, amivel nem biztos, hogy számolt, de ez még önmagában kevés...

részletek
Olvastad már?