Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 13. csütörtök

HAV

Úgy szólnak ezek a Golfok, mint a géppuska

Vajon van annál csodálatosabb zene, mint amikor brutálisan durrog-csattog egy autó kipufogója, miközben lángcsóvák szöknek ki belőle? Lehet, de mi most akkor is egy ilyen videót mutatunk.

részletek

Nem is igazán értjük, hogy itt mi történik

Talán az lehet a cél, hogy az ember fia/lánya meg tudjon szökni egy ilyen helyről, ha éppen talál ott egy autót, vagy motort. Mindenesetre látványos, az egészen biztos.

részletek

Így kell pillanatok alatt szétkapni egy katonai terepjáról

Nem egészen négy perc alatt teljesen szétszedték, majd össze is rakták ezt a katonai terepjárót - nem semmi mutatvány.

részletek

Nem így kell karácsonyfát szállítani

Rádőlt és csak úgy viszi magával, rögzítették valamivel, hogy bírja a futómű? Ilyen és még jó pár ehhez hasonló kérdés jut eszünkbe ezzel kapcsolatban...

részletek

100 kilométer alig 26 perc alatt - szinte végig 250-nel

Ilyen csodákra képes a német autópálya, ahol nincs sebességkorlátozás - ha a forgalom is úgy akarja és nyugodtan lehet haladni, akkor 250 km/h-s átlagot lehet szaladni...

részletek

Piros lámpa, kanyar, zebra, miegymás? Előzzünk! - gondolhatta a győri autós

Győrben videózták le az alábbi esetet, amikor (mondjuk úgy, hogy) figyelmen kívül hagyott az érintett autós néhány közlekedési szabályt.

részletek

Alaposan meghajtotta anyja autóját a 11 éves gyorshajtó

Na nem nálunk, hanem néhány nappal ezelőtt, az Egyesült Államokban. A srác majdnem 150-nel hajtott, mindezt a hírek szerint bosszúból azért, mert az anyja elvette PlayStationjét.

részletek

Bunkón előzték a sort, aztán jött a meglepetés

Úgy gondolták, nekik szabad megelőzni a sort, mert az ő dolguk fontosabb - aztán egy csomó motoros rendőr miatt mégis vissza kellett tolatniuk. Talán erre mondják, hogy a karma...

részletek

Kerékcsere menet közben Délkelet-Ázsiából

Pontosan ugyan nem derül ki a videóból, hogy melyik országban járunk, de az biztos, hogy az F1-et hamarosan fogadó Vietnámot is magában foglaló régióban, ahol a jelek szerint ilyen ötletesek az emberek (és ilyen furcsák a járművek).

részletek

Mindkét karja protézis, de kamiont vezet

A legjobb, ha ehhez a videóhoz nem írunk kommentárt, mindenki alkossa meg a saját véleményét - érdemes megnézni, ahogy ez a férfi vezeti a kamiont.

részletek

Kijátszotta a parkolási időkorlátot

Manapság egyre elterjedtebb, hogy "távirányítással" arrébb tologathatók az autók - ez a férfi az irodájából parkoltatta arrébb a sajátját azért, hogy kijátssza a két órában maximalizált parkolási időt.

részletek

Igencsak felspéciztek egy játékautót

Adott egy cuki, gyerekeknek szánt, kisméretű, rózsaszín Ford Mustang-utánzat. Ami viszont rögtön egy vérengző fenevaddá változik, ha beleszerelnek egy dirt bike-motorblokkot... Majdnem 100-zal lehet vele menni!

részletek
Olvastad már?