Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 21. csütörtök

HAV

Ti láttatok már ilyet a Ferihegyi úton?

Sok furcsaságot látni arrafelé, de a Shell kút sávjában, jobbról előzni mindenképpen "érdekes" és semmiképp sem szabályos manőver. A Bp-i Autósok Közösségének videója.

részletek

Ilyen lesz az új M25-ös út

Az M25-ös autóút új nyomvonalon váltja ki a régi 25-ös utat az M3-as autópálya és Eger között. A négysávos útnak elsőként az északi része készült el - íme a Magyar Építők videója.

részletek

Így parkolja le az autókat a reptéri robot

A francia reptereken tesztelik Stant, a robotot - a sofőröknek elég beállni a nyolc kijelölt hely valamelyikére, a robot pedig elviszi, majd a kijelölt időpontra elő is készíti az autót.

részletek

Égő autó állt be a parkolóba, a többiek menekültek

Az idős házaspár egy füstölő, lángoló Mercedesszel állt meg, a többiek pedig ezt látva menekülőre fogták - szerencsére jött valaki egy poroltóval, mert a Mercedes utasai nem izgulták túl a dolgot.

részletek

Így azért könnyebb letakarítani a havat

Az autókereskedőknek muszáj felkészülni: New Yorkban, a komoly havazások idején ilyen eszközökre is szükség van, ha gyorsan akarják letakarítani az autópalettát.

részletek

Ezt a feladatot talán indulás előtt kellett volna elvégezni

A hölgy úgy gondolta, megoldja a feladatot menet közben is. Több kérdésünk is lenne: vajon az ablakot sem takarította le, vagy csak lecsúszott a tetőről a hó? Ha az ablakot letakarította, a tetőt miért nem? Miért gondolta, hogy ez megoldható feladat menet közben is?

részletek

Ahol az oroszlán az utak királya is

A Dél-afrikai Köztársaságban az állatok királyának van egy másik titulusa is: ha ugyanis az oroszlánok csapatostul megjelennek a közúton, akkor minden autós tiszteleg, és csöndben figyeli, hogy befejezzék a masírozást.

részletek

Hogy viccelj meg autósokat minimális befektetéssel?

Elég hozzá egy pár cipő (még csak fel sem kell venni) és egy dobozos almalé. A hó úgyis adott. A reakciókra kíváncsiak lettünk volna.

részletek

Elfüstölt egy Mazda a Soroksári úton

A Bp-i Autósok Közössége tette ki az alábbi videót, amelyben a leírás szerint egy Mazda 6-os motorja adta meg magát és füstölte tele a forgalmas utat.

részletek

„Tegnap se jött senki” – gondolhatta a győri autós

Minden gond nélkül áthajtott a piroson azt alábbi, Győrben rögzített videó főszereplője - nagyon biztos lehetett abban, hogy senki sem fogja keresztezni az útját...

részletek

Csattanás lett a Ferrarik közúti versenyéből

Mégsem volt annyira ügyes az egyik versenyző, mint gondolta magáról - kicsit megijedt a "kollégától", majd falba tette a méregdrága Ferrarit.

részletek

Valentino Rossi és Marc Marquez elbújhat emellett a sofőr mellett

A videón látható sofőr úgy látszik, nagyon megörült a hónak, és gondolta, kimegy kicsit driftelgetni. Be is dőlt a kanyarban, mint ahogy az igazán profi motorosok szokták. Igen ám, na de emberünk autót vezet...

részletek
Olvastad már?