Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. április 24. kedd

HAV

Előzés közben esett a híd mellé ez az autó

Hogy pontosan mi történt, azt nem látni, de elég érdekes körülmények között esett át a korláton az előzni próbáló autó.

részletek

Balesethez igyekvő mentő előtt fékezett le az Audi

Az Országos Mentőszolgálat tette közzé a felvételt azzal, hogy íme egy jó példa a rossz példára - hiába használta a megkülönböztető jelzést a mentő, az audis nagyon rossz megoldást választott.

részletek

Itt valaki nagyon elrontott valamit

Egy kis figyelmetlenség is szülhet óriási bajt, itt valószínűleg nem szabadott volna balra fordulni, mindenesetre bődületesen nagy csattanás lett a hibából.

részletek

Az eset, ami sokkal rosszabbul is végződhetett volna

Egy pontot borzasztó végkifejletet jósolhattunk az alábbi videóban szereplő esetnél, de aztán az utolsó pillanatban szerencsére más irányba indultak az események.

részletek

Hatalmas Mercedes-bukás a Nordschleifén

Már tetőn érkezett meg a kanyarba, az sosem sejtet sok jót - hatalmas csattanás lett belőle. Nem való mindenkinek a Nordschleife...

részletek

Borzasztóan elmérte az előzést ez a sofőr

Igyekezett beférni két autó közé, de vagy nem érezte a sajátja széleit, vagy egyéb probléma borította a képletet, mert nagyon csúnya csattanás lett a vége.

részletek

Igen, az ott egy elszabadult kerék

Furcsa dolgokkal találkozik az ember, amikor közlekedik, itt éppen egy kiszakadt kerék kereste a gazdáját.

részletek

Mitől borult fel ez a teherautó?

Nem túl bizalomgerjesztő látvány, de egyszer csak megbillent, majd fel is borult, még csak kanyar sem kellett hozzá. Jó napot kívánok, hát itt mi történt?

részletek

Átvette új Ferrariját Josh Cartu

Birtokba vette legújabb sportautóját a Budapesten élő kanadai milliárdos - érdekes módon szlovák rendszám van a Ferrarin...

részletek

Te milyen kereszteződést választanál?

A videóban jelzett "traffic flow" azt jelenti, hogy egy perc alatt hány autó képes áthaladni az adott kereszteződésen - harminc verzió kerül bemutatásra.

részletek

Ezért nem jó ötlet a fékteszt

Nem nagyon tudni, hogy mi volt itt az elképzelés, de csak akkor vált be a terv, ha ez az autós indokot keresett a hátsó lökhárító cseréjére.

részletek

Hihetetlen, hogy hol préselték át ezt a kisbuszt

Kérdés nélkül, elsöprő magabiztossággal zavarta át ezen a szűk részen ezt a kisbuszt a sofőr - biztosan nem először tette meg mindezt, de ettől még jár az elismerés!

részletek
Olvastad már?