Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. január 20. szombat

HAV

Autópályán videózták le az új M3-as BMW-t

Sőt, nem is a 2018-as, hanem a 2019-es, G20-as kódjelű változatot kapták le a német autópályán.

részletek

Hogy kerül az autópályára egy távirányítós autó?

Igen, itt tartunk: egy ideig együtt haladt a forgalommal, majd az egyik lehajtónál elhagyta az autópályán egy távirányítással működő autó. De vajon ki irányította és honnan?

részletek

Ki mondta, hogy lovaskocsival nem lehet driftelni?

Télen minden és mindenki kapható egy kis csúszkálásra, de az azért talán mégis szokatlan, ha egy ló pörgeti meg a kocsit, amit húz - persze egy jó "sofőr" erre is képes...

részletek

Egyenesen nekirohant az előtte lévőnek

Még gyorsított is a videóban látható kisteherautó, de valamiért nem vette észre, hogy előtte inkább lassítottak a többiek - túl későn kapcsolt és komoly csattanás lett az eset vége.

részletek

360-nal repeszt ez a 600 lóerős Skoda

Némi tuning és egy megfelelő helyszín, nagyjából ennyi kellett ennek az Octaviának, hogy átlépje a 300 km/h-s sebességet - mutatjuk, hogy mi történt.

részletek

Sokba került a sietség

Talán rosszul mérte fel a szemből érkező távolságát, vagy a sebességét, mindenesetre a megelőzött autó elé nem sikerült máshogy visszatérni, csak egy megcsúszást eredményező kormánymozdulattal.

részletek

Dupla záróvonalon előzött, frontális baleset lett belőle

Nem véletlenül nem lehetett előzni azon a ponton, amikor meglátta a szemből érkezőt, már senki nem tudott kellően korrigálni - szerencse, hogy különösebb sérülés nélkül megúszták.

részletek

Összetolta a sort ez a kamion

Hiába a messziről is jól látható fények, a havas körülmények között lehetetlen volt megállni - ezt többen is bánták, mondhatnánk, hogy ilyen egy átlagos téli baleset.

részletek

Sportautókkal dicsekednek a budapesti fiatalok

Külön Instagram-oldaluk van azoknak a gazdag budapesti kölyköknek, akiknek telik olyan dolgokra, amire a legtöbb embernek nem - szívesen villognak az Audikkal, BMW-kkel, vagy ennél komolyabb gépekkel is...

részletek

Amikor egy teljes tengely szakad ki a teherautó alól

Nem sűrűn látni ilyet, a kamerás autó sofőrje viszont még idejében reagált, ráadásul volt némi szerencséje is: az előtte haladó teherautó alól a komplett hátsó híd esett ki.

részletek

Amikor teljesen tehetetlen a sofőr

Vannak olyan közúti szituációk, amikor lehetetlen kivédeni az ütközést: mutatunk egy olyat, ami sajnos bármikor, bárhol, bárkivel megeshet.

részletek

Amikor a Tesla menti ki a kamiont

Van, amikor egy megsüllyedt kamion kihúzására éppen egy Tesla a legjobb megoldás - ilyenre is lehet használni!

részletek
Olvastad már?