Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. november 19. vasárnap

HAV

Hatalmas csattanás lett a fékezésből

Méghozzá rögtön kettő - pedig a hátulról jövő láthatta, hogy baj lesz. A megcsúszó autó először a szemből érkezőt találta telibe, majd a mögötte jövő sem tudott megállni.

részletek

Kiszállt balhézni, de nagyon pórul járt

Fontos tanács: mielőtt kiszállunk, hogy belekössünk a másikba, mindig húzzuk be a kéziféket! Különben nagy pofára esés lesz a vége szó szerint és átvitt értelemben is...

részletek

Még hogy a mobilozás a legveszélyesebb vezetés közben!

Egyéb dolgokkal is képesek vagyunk elvonni a figyelmünket - ez a nő például vígan kötögetett, miközben a belső sávban autózott. A mellette elhaladó mindenesetre megörökítette...

részletek

Amikor egy kamion zúg el melletted 170-nel

Egymásnak feszült a BMW és a Tesla, majd a nagy harc közepette egyszer csak megjelent egy pótkocsis kamion és állva hagyta mindkettőt - ez lehetséges?

részletek

Semmiből feltűnő szellemautó okozott balesetet

Lehetetlen: úgy érkezett meg az autó, hogy egy pillanattal korábban még sehol sem volt. A helyszín Szingapúr, az eset pedig minimum rejtélyes - mi történhetett, amit nem látunk?

részletek

Így előz egy tahó autós Keszthelyen

Hogy miért gondolta úgy, hogy ő szabadon elmehet a sor mellett és behajthat a körforgalomba, azt nem tudjuk, de biztos rendkívül fontos dolga volt, míg a többieknek biztos nem.

részletek

Így szól egy Hayabusa-motorral szerelt Swift

330 lóerős, 12 ezres fordulatig pörgő Hayabusa-motor és egy hátsókerék-hajtású, sárga Suzuki Swift - őrült, de nagyon jól működő párosítás.

részletek

Mi történt ezzel a Porsche-sofőrrel?

Az első csattanás még rendben van, ott valaki hibázott - de hogy utána mi történt, arra nem nagyon lehet érdemi magyarázatot találni. Mire gondolt a Porsche sofőrje?

részletek

200-zal nézett el egy kereszteződést - óriásit bukott

Egy belga utcai versenypályán felejtette el a sofőr, hogy elágazó következik és iszonyatos tempóban repült le az útról - szerencsére nagyobb baj nélkül megúszta az esetet.

részletek

Hihetetlen: ez az elpusztíthatatlan autó

Ez azért nem semmi: egy fa gyakorlatilag kettétörte ezt az autót, de ilyen állapotban is használhatónak bizonyult. Ha ez sem pusztította el, akkor vajon mi képes rá?

részletek

Tanulhatnánk tőlük: Van, ahol egy ilyen javítás is csak 48 óra

Magyarországon nem éppen megszokott az, hogy egy ekkora kereszteződést ilyen gyorsan cserélnek le - az alábbi felvétel gyorsítva mutat be mindössze 48 órányi munkát Amerikában...

részletek

Mi történt ezzel a Lada Nivával?

Úgy tűnik, hogy még ez a csodálatos jármű sem teljesen elpusztíthatatlan - itt éppen a bal hátsó kerék bánta leginkább az esetet, nem tudott továbbmenni.

részletek
Olvastad már?