Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. április 22. hétfő

HAV

Kézzel akarta megállítani a kamiont

Rejtély, hogy mit gondolt az illető, aki puszta kézzel próbálta megfogni a sofőr nélkül érkező kamiont. Szerencsére súlyosabb sérülés nélkül megúszta a rémisztő jelenetet.

részletek

Így lehet még több autót bezsúfolni egy parkolóházba

A kínaiak mindenre rájönnek, mindent kitalálnak, mindent megoldanak: ezúttal egy ilyen megoldást dolgoztak ki arra, hogy a jelenleginél több autót helyezhessenek el egy parkolóházban.

részletek

A Télapó is megirigyelné ezt a borsodi repülő szarvast

Hajmeresztő jelenetet élt át egy magyar autós és ez a szarvas is, de szerencsére mindketten megtették a tőlük telhetőt (az állat talán még annál is többet), hogy elkerüljék az ütközést ebben a vezess.hu által talált videóban.

részletek

Füstfelhőt termelt magából ez a Volvo

Az eset Magyarországon történt, a Győrben közlekedünk Youtube-csatorna tette közzé - maximális fordulatszámon pörgött a Volvo motorja, nem nagyon tudtak vele mit kezdeni.

részletek

A rendőr, aki Lorenzót játszva esett el a forgalomban

Attól, hogy 99-es van a motoron, még nem lesz mindenki Jorge Lorenzo. A rendőrök annyira ráértek, hogy egyikük egykerekezni próbált a kereszteződésben. Szerencséje, hogy rendőr, különben nem nézte volna tétlenül a 10 másik...

részletek

Elszakadt a cérna a Csepeli úton

A Bp-i Autósok Közössége által közzétett videó leírása szerint nagyjából 50 km/h-s sebességgel haladt ez a sofőr, méghozzá nem az úton, hogy kikerülje a dugót.

részletek

A belvárosban próbálta ki új Ferrariját a budapesti milliárdos

Josh Cartu, a kanadai születésű, de Budapesten élő milliárdos nemrég tett szert egy bő 700 lóerős Ferrari 488 Pista Pilotira, amit a belvárosban próbált - erről pedig természetesen videó is készült.

részletek

Ha esetleg kizárnád magad az autódból, elég egy kis leleményesség

Meg egy madzag, és egy kis kézügyesség.

részletek

A Mercedes G-osztály legyőzi a gravitációt

Legalábbis ezt hirdeti a gyártó nemrég megosztott videója - higgyük el nekik, értenek hozzá!

részletek

Ilyen volt egy vezetéstechnikai óra 1960-ban

Ma már sok hasonló lehetőségük van az érdeklődőknek, de mutatunk egy videót 1960-ból, amikor Angliában egy holland autóversenyző oktatta a tutit.

részletek

A budapesti dugóban még a ferraris Josh Cartu se kemény legény

Biztos különlegességnek szánta az ismert Ferrari-gyűjtő, hogy Budapest utcáin levideózza első lépéseit 488 Pista Pilotival, de kicsit elvesz az autó mindenhatóságából, ha közben a 16-os buszt kell kerülgetni.

részletek

Elfogatóparancs az őrült kamionos ellen

A Blich szerint nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki a videóban előző kamionossal szemben, a vád akár emberölési kísérlet is lehet...

részletek
Olvastad már?