Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. január 21. szombat

H-MotoTeam

Jelentősen megerősödött a H-Moto Team 2017-re

Egy sikerekkel teli évet követően már az idei esztendő feladataira koncentrál Magyarország legnagyobb gyorsaságimotoros csapata. A 220 Volt H-Moto Team azonban nemcsak a versenyzői névsorban erősít 2017-ben, hanem a vezetőségben is: mostantól Rizmayer Gábor tölti be a sportigazgatói tisztséget a csapatnál.

részletek

Történelmi pillanat a H-Moto Team életében

Egy sikerekkel teli évet zárt Magyarország legnagyobb gyorsaságimotoros csapata. A 220 Volt H-Moto Team azonban nem ül a babérjain, hanem már most a jövő évi feladatokra koncentrál. Régi és új versenyzőivel Spanyolországban edzőtáborozik a csapat, ahol a motorozás mellett a fizikai felkészítésre helyezik a fő hangsúlyt.

részletek

Hét sorozatban bizonyított a H-Moto Team

Egy sikerekkel teli évet zárt Magyarország legnagyobb gyorsaságimotoros csapata. A 220 Volt H-Moto Team valamennyi korosztályban pályára gurult az idén, és nagyon komoly nemzetközi megmérettetéseken is bizonyította, ott a helye a legjobbak között.

részletek

Kis Viktória meghódítaná Jerezt

A 220 Volt H-Moto Team versenyzője a hétvégén mutatkozik be a spanyol Women's Open Cup Yamaha R3 sorozatban.

részletek

Kettős győzelemmel lett bajnok Vincze Hanna

A múlt hétvégén ünnepelhette idei első bajnoki címét Magyarország legnagyobb gyorsaságimotoros csapata. A 220 Volt H-Moto Team legifjabb tehetségei a csehországi Vysoke Mitoban ültek motorra a MAMS Kispályás és Utánpótlás Bajnokság utolsó fordulójában.

részletek

Első bajnoki címére hajt Vincze Hanna

Akár már ezen a hétvégén megünnepelheti idei első bajnoki címét Magyarország legnagyobb gyorsaságimotoros csapata.

részletek

Pontokért megy Hollandiába is a H-Moto Team

A hétvégén újabb forduló elé néz a H-MOTO Team apraja-nagyja, az EJC második fordulójában érdekelt Kis Viktória és Bódis Richárd, valamint az ADAC KTM versenysorozatban idén rajthoz álló Kovács Bálint személyében.

részletek

Kettős pontszerzéssel indított a H-MOTO Team Aragonban

Lezajlott az EJC bajnokságának első fordulója, a Motorland Aragon technikás versenypályán. A Superbike világbajnokság nívós betétfutamaként ismert sorozat spanyolországi nyitóhétvégéjén a H-MOTO Team remekül szerepelt, Kis Viktória és Bódis Richárd lévén kategória 4. és abszolút 7. helyet szerzett.

részletek

EJC teszt a H-MOTO Teammel

A héten ténylegesen megkezdődött az érdemi munka a H-MOTO Team felnőtt versenyzői számára is, Kis Viktória és Bódis Richárd a spanyolországi Circuito de Calafat aszfaltcsíkján rótta a köröket. A European Junior Cup kollektív tesztjén tapasztaltakról kérdeztük őket.

részletek

H-Moto: Túl az évnyitón az ifjú motoroslány

Amíg más a húsvét megülésére készülődött, addig a H-MOTO Team versenyzői a szélrózsa több irányába szétszóródva tettek eleget a versenyzéssel kapcsolatos „kötelességeiknek”.

részletek

H-MOTO Team: Hasznos élmények

Ez a hét sem telt eseménytelenül a H-MOTO Team és versenyzője, Kovács Bálint számára. Az idén magát a KTM ADAC Junior kupában megmérető ifjú pilóta az olaszországi Magionéban, a széria hivatalos, szezon előtti felkészítő táborában vett részt kategóriában szereplő társaival.

részletek

Eredményes spanyolországi teszten túl Győrfi Alen

A mögöttünk álló héten Györfi Alen, a H-MOTO Team pilótája a spanyolországi Circuito de Albecete versenypályán rótta a köröket, a Dunlop versenyabroncs gyártó vállalat teszt-meghívásának eleget téve. A versenyző felettébb hasznosnak ítélte meg a teszteken tanultakat, és bízik a vállalat további bizalmában, a sikeres együttműködésben.

részletek
Olvastad már?