Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. szeptember 19. szerda

Hülkenberg

Komoly mérföldkő előtt áll Nico Hülkenberg

Nem tartozik már a fiatal titánok közé Nico Hülkenberg, bár még nem is aggastyán. Jövő hétvégén nagy jubileumhoz érkezik, Szingapúrban pályafutása 150. versenyén fog indulni a német pilóta.

részletek

Sainz: Ez több mint elég szülinapi ajándéknak

Felemás időmérőn van túl a Renault Olaszországban: Carlos Sainz az első tízben végzett, míg csapattársa, Nico Hülkenberg a mezőny végéről vághat neki a vasárnapi futamnak.

részletek

Alonso használt karosszériával megy Monzában

Fernando Alonso hatalmas balesetet szenvedett Belgiumban, így a csapatnak sok dolga volt a héten az autó újjáépítésével. A spanyol elárulta, mivel töltötte a McLaren gárdája az utóbbi napokat.

részletek

Verstappen, Hülkenberg és Magnussen még mindig kételkedik a halóban

Bár valószínű, hogy a fejvédőelem fontos, akár életmentő szerepet is betöltött a Belga Nagydíj rajtbalesetekor, Max Verstappent, Nico Hülkenberget és Kevin Magnussent még ez sem győzte meg a halo szükségességéről.

részletek

Perez szerint Ricciardo félhet Hülkenbergtől

A Force India mexikóija úgy véli, Daniel Ricciardo élvezni fogja a középmezőny csatározásait, csapattársával azonban nehéz időket él majd meg. Saját leendő kollégájáról, Lance Strollról is beszélt: felnőtt.

részletek

A Renault sem gondolkodott Alonsóban

Pályafutása legnagyobb sikereit a Renault istálló színeiben érte el Fernando Alonso a Formula-1-ben, a franciák mégsem fontolgatták, hogy újra leszerződtetik a spanyolt. Miért nem?

részletek

Renault: Hülkenberg nem erről híres

Nico Hülkenberg nem éppen egy botrányhős a Formula-1-ben, mégis nem először esett ki a futamok első körében. Ezúttal ő volt a hibás a rajtbalesetben, de főnöke reméli, gyorsan túllép az eseten.

részletek

Rajtbüntetéssel sújtották Hülkenberget

Ahogyan várható volt, a belgiumi rajtbaleset okozója nem kerülhette el a büntetést. Alonso eltiltást emlegetett, de a stewardok számára a szigorú ítélet nem volt opció.

részletek

Hülkenberg elismeri, hogy hibázott

Nem keres mentségeket Nico Hülkenberg, elismeri, hogy a Renault-nál semmilyen technikai hiba nem lépett fel, egyszerűen elszúrta az első kanyar féktávját, tömegbalesetet okozva ezzel a rajtnál.

részletek

Alonso: Legutóbb ilyenért eltiltás járt

Fernando Alonso egyértelműen a féktávot látványosan elszúró Nico Hülkenberg nyakába varrja a rajtbaleset felelősségét. Egyúttal rámutatott, hogy Charles Leclerc testi épségét a halo óvta meg.

részletek

Büntetés közelében a Renault és a Mercedes

Nico Hülkenberg autójába már a Hungaroringen régebbi, használt motorkomponenst volt kénytelen visszaszerelni a Renault, de a McLarennél és a Mercedesnél is közel a rajtbüntetés.

részletek

Hülkenberg: Pénz nélkül jutottam idáig

A Renault német pilótája büszke rá, hogy nagy szponzori támogatás híján, teljesítményével meg tudta vetni a lábát az F1-ben a számos fizetős pilóta között. A 2014-es, meg nem valósult ferraris lehetőségről is beszélt.

részletek
Olvastad már?