Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 16. hétfő

Hülkenberg

Teljesen új első szárnyat hoz a Renault

Mindenre szükségük van a Haas elleni versenyben, most egy teljesen új karakterisztikájú első szárnyat vetnek be Németországban - Nico Hülkenberg nem aggódik, szerinte ők a jobbak.

részletek

Már nem a McLarent figyelik Hülkenbergék

A szezon elején még a McLaren tűnt a konstruktőri negyedik hely esélyesének. Ehhez képest jelenleg a Renault áll a pozícióban, a fő fenyegetést pedig a csapat német pilótája szerint a Haas jelenti rá.

részletek

Renault: Alonso jöhet, de nem egy évre

Cyril Abiteboul, a Renault csapatfőnöke elmondta, elégedett jelenlegi pilótáival és szerinte értelmetlen volna egy évre leszerződni Alonsóval, ugyanakkor nem tagadta a spanyol érkezésének lehetőségét.

részletek

Hülkenberg bevállalta a kemény abroncsokat

Mindenki menekült a legkeményebb keveréktől Silverstone-ban, kivéve a gyári Renault-t. Nico Hülkenberg kitartott az egycserés stratégia mellett és egy remek hatodik helyezés lett a jutalma.

részletek

Vettel: Még jobban kettészakítják a mezőnyt

Sebastian Vettel aggályait fejezte ki a Silverstone-ban bevetendő harmadik DRS zóna miatt. Szerinte ezzel is a topcsapatoknak kedveznek és még inkább nehezítik a középmezőny dolgát.

részletek

A Renault továbbfejlesztette turbóját

A francia gyártó erőforrásai változatlanul megbízhatósági problémákkal küzdenek idén, ennek kiküszöbölésére tett lépéseket. Az Ausztriában látványosan felrobbanó turbó hibáját kijavították.

részletek

Egy pilóta sem elégedett a Renault parti módjával

Megváltásként harangozták be az Osztrák Nagydíj előtt, hogy utolsóként a motorgyártók közül a Renault is képes lesz plusz lóerőket felszabadítani az időmérőn. A várt hatás azonban elmaradt, Verstappen, Hülkenberg és Alonso sem esett hanyatt a kvalifikációs fokozattól.

részletek

Renault: Silverstone kemény kihívás lesz

A Renault csapatának nem volt túl jó hétvégéje Ausztriában, miután Nico Hülkenberg autójában felrobbant a továbbfejlesztett motor a verseny alatt, Carlos Sainz pedig csak a 12. helyen végzett.

részletek

Továbbra sincs megbízható Renault-motor

A fejlesztett Renault-erőforrásnál a megbízhatóságot helyezték előtérbe, de a jelek szerint változatlanul problémái vannak a francia gyártónak. A gyári istálló különösen szenvedett a hétvégén.

részletek

Hülkenberg: Nem nagy cucc a parti módunk

Az Osztrák Nagydíj előtt jelentette be Cyril Abiteboul, hogy most már a Renault-nak is van kvalifikációs üzemmódja, de mikor megnyomták a gombot a pilóták, nem történt semmi.

részletek

A riválisok sem értik a McLarent

Bár semmiképpen sem írják le a nagynevű ellenfelet, a Formula-1 elképedve ámul a wokingi istálló látványos gyengélkedése miatt. Az idei évre mindenki az élmezőnybe várta Alonsóékat.

részletek

F1-Archív: Egymillióra büntették a Ferrarit

Hülkenberg Le Mans-i győzelme az F1-es pilóták minőségére mutatott rá, nem versenyezhet a McLaren új autója, Barrichello szenzációs pole-t szerzett a Stewarttal: ezek voltak június 26. hírei.

részletek
Olvastad már?