Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 18. hétfő

Hülkenberg

Hülkenberg: Sainz fontos a Renault-nak

Nico Hülkenberg nagyon elismerően nyilatkozott új csapattársáról, Carlos Sainzról. A német azt is elmondta, miért érezte magát sokkal jobban 2017-ben, mint az előző években.

részletek

Hülkenberg: Fél év múlva sikeresek lehetünk

Ennyi idő biztosan kell a Renault-nak Nico Hülkenberg szerint ahhoz, hogy a francia gárda a dobogókért vagy a győzelemért harcolhasson. A német pilóta optimistán tekint a 2018-as szezonra.

részletek

Hülkenberg: Thriller folyt a hatodik helyért

Nem sok kérdés maradt nyitott a szezonzáróra, de az egyik az volt, hogy a Renault meg tudja-e verni a Toro Rossót a hatodik pozícióért. Hülkenberg révén elérte a francia gárda a célját Abu Dhabiban.

részletek

A sport kicsúfolása volt Hülkenberg büntetése a Force India szerint

A kárvallott csapat vezetése és Perez is hőbörög, amiért a jogtalan előnyt szerző németnek nem kellett visszaadnia helyét – Abu Dhabiban kritikus a pályán elfoglalt pozíció. Hülkenberg szerint a körülmények tekintetében igazságos ítélet született.

részletek

A Renault jó pozícióba hozta magát

Remek rajtpozíció megszerzésével hozta közelebb a gyári Renault számára Nico Hülkenberg az áhított konstruktőri hatodik helyezést, ám két dolog miatt is idegeskedhetnek a franciák.

részletek

Hátrány lesz a halo a nehezebb pilótáknak

Ezen a véleményen vannak az F1-es mezőny magasabb versenyzői, Nico Hülkenberg azonban nem hajlandó emiatt diétázni. Mindeközben a mérnököknek is komoly fejtörést okoz a súlyhatáron maradni.

részletek

F1-esek kirándulásai más sorozatokban

Nem egyedi eset, hogy a Formula-1-ben jó ideje szereplő versenyzők kipróbálják az autósport egyéb ágait is, sőt, bizonyos esetekben kifejezetten sikerrel. Ezekből csemegézünk. Hogy csinálta Mansell, Senna, Raikkönen?

részletek

A Renault sikeres 2018-as tesztje

Brazíliában a pénteki napot teljes egészében a jövő évi autóhoz tervezett motor- és aerodinamikai alkatrészek tesztelésére fordította a Renault és komoly sikernek könyveli el a látottakat.

részletek

Sainz és Hülkenberg megpróbálja a lehetetlent

A negyedik sorba kvalifikálta magát a két Renault, így ismét nekivágnak, hogy sok értékes pontot szerezve utoljára harcba szállhassanak a konstruktőri ötödik helyért. De az autó is úgy akarja majd?

részletek

Hülkenberg nem hibás a Hamilton-incidensben

Nico Hülkenberg és Lewis Hamilton találta meg egymást a Brazil Nagydíj első edzésén az utolsó szektorban: a brit elhagyta a pályát a német előzése után, de utóbbi nem érzi magát vétkesnek emiatt.

részletek

Ez emlékezteti Hülkenberget Brazíliára

A Renault német pilótája egyetlen időmérős pole-pozícióját ugyanis Interlagosban szerezte meg a 2010-es szezonban. Hülkenberg ráadásul évek óta remekül szerepel a Brazil Nagydíjakon.

részletek

Hülkenberg veszélyben volt Mexikóban

A Renault rutinos német pilótája is most már felemelte szavát a sorozatos meghibásodások ellen, ráadásul vasárnap komoly áramütés veszélyének is ki volt téve, ami valóban elfogadhatatlan.

részletek
Olvastad már?