Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 25. vasárnap

Hülkenberg

Magnussen szabályosan maradna „rosszfiú”

Kevin Magnussen 2017-ben többször is összetűzésbe keveredett a pályán riválisaival, így magára aggatta a „rosszfiú” jelzőt. A dán ezúttal arról beszélt, mit tenne másképp a soron következő szezonban.

részletek

Csupa pozitívum a Renault-nál

A tavalyi évben komoly lépést tett meg előre a Renault gyári istállója, ezt a trendet, úgy tűnik, idén is folytatják. A pilóták és a vezetőség is tele van jó tapasztalatokkal az első teszthét után.

részletek

Renault: Szép nagy előrelépés

2017-ben a Renault gyári csapata tökéletesen megfelelt saját elvárásainak, fokozatosan lépdelt előre a rangsorban. Úgy tűnik, 2018-ban is fejlődési pályán marad, eddig nagyon elégedettek a franciák.

részletek

A gyenge csapattárs elkényelmesíthet?

Csapatokon belüli párharcok során időnként szikrázóan kemény, éles küzdelem zajlik, néha azonban hatalmas a különbség, ami az erősebb pilótát is visszavetheti. De nem Nico Hülkenberget.

részletek

Hülkenberg: Alonso új kihívásokat keres

Fernando Alonsónak 2018-ban két világbajnokságban is meg kell állnia a helyét: az F1-ben és a WEC-ben egyaránt. Olyan pilóta szólalt meg az ügyben, aki szintén szerepelt mindkét kategóriában.

részletek

Hülkenberg: Ültessetek már be az autóba!

Bár ügyelnek arra a Renault-nál a bemutató napján, hogy óvatosan fogalmazzák meg a 2018-as célokat, Nico Hülkenbergből árad az optimizmus, miközben arról beszél, hogy nagy dolgokat vár magától és autójától az idei évben.

részletek

A Renault még éveket éhezhet a sikerre

Visszatérésétől számított harmadik F1-es évét kezdi a francia gyártó, ám pilótájuk szerint a Lotus romjaira felhúzott csapat még évekre van attól, hogy visszakerüljön az élmezőnybe.

részletek

Éles küzdelem várható a Renault-nál

Az elmúlt évekkel szemben, 2018-ban komoly csata várható házon belül a Renault gyári istállójánál. Vajon a vetélkedés elrontja a kapcsolatot a két pilóta között, vagy megmarad a jó viszony?

részletek

Hülkenberg beszólt a halo és a rajtrácslányok miatt

Nincs túl jó véleménnyel az F1 idei két újításáról a Renault versenyzője: szerinte a fejvédő aligha lesz hasznos, a gridgirlök pedig a show részei. A német saját nem túl hízelgő csúcsáról is beszélt.

részletek

Egymást motiválják a Renault pilótái

A 2017-es szezon második felétől kezdve dolgozhatott egymással Nico Hülkenberg és Carlos Sainz a francia istállónál. A versenyzők elmondása szerint nagyon jó hatással vannak egymásra.

részletek

Amikor megérte megelőzni a safety cart

Tavaly, az évadzáró, Abu Dhabi Nagydíj egyik vitatémája volt Nico Hülkenberg szabálytalan előnyszerzése, amely miatt még a büntetés is megérte számára. Néhány éve Hamilton ugyanígy járt.

részletek

Ezért fontosak a Renault-nak a pilótái

A francia gárda nem régóta dolgozik együtt két jelenlegi versenyzőjével: Nico Hülkenberg a tavalyi év elején csatlakozott a csapathoz, Carlos Sainz pedig év vége felé. A Renault elégedett párosával.

részletek
Olvastad már?