Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 18. szerda

Hülkenberg

Hülkenberget hidegen hagyja az új csapattárs

Az USA Nagydíjon új kollégát kap a Renault F1-es pilótája, Nico Hülkenberg azonban nem hagyja zavarba hozni magát a Jolyon Palmernél feltehetően nagyobb kihívást jelentő Carlos Sainz miatt.

részletek

Sainz: Nincs miért bocsánatot kérnem

Bár a spanyol nagyon sajnálja azt a Jolyon Palmert, akinek a helyére érkezik a Renault-nál, nem érzi, hogy akár csekély mértékben is felelős lenne azért, mert az enstone-i F1-es alakulat megvált a brit pilótától.

részletek

Újabb ijesztő hiba a Renault-nál

A világbajnokság hajrájában a Ferrarin és a Hondán kívül a Renault-nál is problémák vannak a megbízhatósággal. Nico Hülkenberg szerint vasárnapi meghibásodása kifejezetten ijesztő volt.

részletek

Amikor a DRS jelentett problémát

Amikor Nico Hülkenberg kiállni kényszerült a Japán Nagydíjról meghibásodott előzést segítő rendszere miatt, nem először fordult elő, hogy az eszköz fejfájást okozott a csapatok számára egy F1-es verseny során.

részletek

Retro – Tűzoltókocsi hajt be a verseny közben

Egy feledhető helyszín utoljára szerepelt a naptárban 2013-ban: a Koreai Nagydíj búcsúját Hülkenberg, egy tűzeset, valamint egy szervezési malőr tette emlékezetessé.

részletek

Valóban túlszabályozott a Formula-1?

Kevin Magnussent mostanában kevésbé kedveli több társa, de szerinte a közönség kemény harcot akar látni, így nem változtat hozzáállásán. A dán úgy véli, gond, hogy túlszabályozott a Formula-1.

részletek

Hülkenberg: Nem kellene kiherélni az F1-et

A Renault németje nagyon határozott véleménnyel rendelkezik a jövőre kötelezővé tett halóról, szerinte a veszély a fejvédő eszköz használatával sem fog eltűnni a sportágból.

részletek

Utoljára akar ilyet átélni a Renault

A Renault egyik szeme sír, a másik nevet. Baku után másodszor nyert futamot a francia erőforrás, ugyanakkor a gyári istálló olyat élt át, amit nem szeretne még egyszer ebben az évben.

részletek

Hülkenberg a McLarenek előtt végezne

A Renault német pilótája mostanában rendre az első tízben végez az időmérőn, és ez most sincs másképp. Csapattársa, Palmer csalódott lehet, mert csak a tizenkettedik pozícióból rajtolhat vasárnap.

részletek

Új Renault-fejlesztések Malajziára

Komolyan gondolja a folyamatos előrelépést a Renault, két újítást is bevet a francia istálló Malajziában, hogy az áhított konstruktőri ötödik helyet megszerezze. Eddig minden fejlesztés bejött idén.

részletek

Hülkenberg hét elszalasztott lehetősége

Ahhoz, hogy negatív csúcstartó lehessen a dobogóiszonyt tekintve, hét alkalommal is balszerencsésnek kellett lennie. Néhány esetben egészen hihetetlen dolgok miatt esett el a pódiumtól a német pilóta.

részletek

Rekordok, melyekre senki sem áhítozik az F1-ben

Nico Hülkenberg Szingapúrban negatív csúcsot döntött, hiszen övé a legtöbb dobogó nélküli indulás a sportágban - ennek apropóján összeszedtük, melyek a legkevésbé kívánt rekordok a száguldó cirkuszban.

részletek
Olvastad már?