Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 18. hétfő

Győzelem

Nemzetek és pilóták futamgyőzelmei

Számos alkalommal felvetődik a kérdés, melyik pilóta és melyik ország hányszor nyert a Formula-1-ben. A húsz évig sikert sikerre halmozó Brazília, Senna vezetésével is csak harmadik már.

részletek

A Ferrari szemléletváltásra készül

A munkához és a sikerekhez való hozzáállásán igyekszik nagymértékben változtatni a Ferrari a következő szezonra. Ez az első lépcsője lehet annak, hogy az istálló ismét dominánssá válhasson.

részletek

Győzhet-e a McLaren és a Red Bull?

Bőven van hova javulnia az évezred két, nemrég még meghatározó istállójának, mind a McLaren, mind a Red Bull ugyanis alulteljesít ahhoz képest, amik az elvárások lennének.

részletek

Így szoríthatja meg Bottas Hamiltont

Valtteri Bottas kitűzte maga elé jövő évi céljait, ami nem más, mint a világbajnoki címért való harc. Ehhez el is mondta, miken kell változtatnia. Van, ami egészen magától értetődő tény.

részletek

Egyre többen hisznek Verstappen győzelmében

Most, hogy ilyen gyorsasággal közeledik az évadzáró, fél szemmel a szakértők már 2018-ra figyelnek. A jelek szerint Max Verstappennek és a McLarennek a végső győzelemre is esélye lesz.

részletek

Vettel duplázással zárná az évet

Ugyan a világbajnoki címet elbukta Sebastian Vettel, de sokkal jobb hangulatban vonulhatna pihenőre, ha Brazília után Abu Dhabiban is elsőként szelné át a célvonalat.

részletek

Abu Dhabi volt már királycsináló

A Yas Marina pálya a jelenlegi mezőnyben három pilótának is kellemes emlékeket idéz. Ezért annyira fontos Abu Dhabi Vettelnek, Hamiltonnak és Raikkönennek, három világbajnoknak.

részletek

Feltekerik a motort a Renault-nál

Jó hír a Verstappen-rajongóknak, ahogy a gyári Renault csapat versenyzőinek is, a francia gyártó kockáztat és ismét a teljesítményt helyezi előtérbe, hogy Abu Dhabiból elhozzák a győzelmet.

részletek

Verstappen még nyújtaná a szezont

A Formula-1-es pilóták nagy része év végére már elfárad és várja a pihenést. Nem így Max Verstappen, aki csak most lendül bele. A záró futam előtt egyre éhesebb a holland, nem véletlenül.

részletek

Raikkönen komoly negatív rekordot tart

Kimi Raikkönen kiegyensúlyozott, jó versenyzéssel dobogóra állhatott Brazíliában, mégis egy furcsa, negatív rekordot nyújt egyre hosszabbra a 2007-es világbajnok. Vajon mikor töri meg végre?

részletek

Ferrari: A győzelem bizonyítja, erősek vagyunk

Maurizio Arrivabene, a Ferrari csapatfőnöke szerint a brazíliai futamgyőzelem is egyértelmű bizonyítéka annak, mennyire erős az autó idén. Úgy tűnik, végleg kimásztak a mély gödörből az olaszok.

részletek

Hakkinen szerint Raikkönen még nem túl öreg

Egyre gyakrabban szegezik neki a kérdést Raikkönennek, meddig folytatja még a Formula-1-ben. Bár 38 évével már korelnök, világbajnok kollégája szerint ez nem jelenti, hogy mennie kellene.

részletek
Olvastad már?