Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 22. kedd

Győzelem

Leghosszabb szünet az 1. és 2. győzelem között

Az első győzelem fontos mérföldkő egy F1-es pilóta életében, de néha a második nagyon nehezen jön össze. Ki gondolná, hogy a legtovább éppen egy világbajnok várt a második sikerre?

részletek

Legtovább a csúcson - Raikkönen rekordközelben

Tudjátok kik azok a pilóták, akik első és utolsó győzelme között a leghosszabb idő telt el? Kimi Raikkönen jelenleg a dobogón sincs, de ha idén győzne, átvenné a vezetést!

részletek

Mick Schumacher édesapja versenyautóját vezetheti

Michael Schumacher fia jelenleg a Formula-3-as Európa Bajnokságban tekeri a kormányt, most nagy megtiszteltetés érte, édesapja egyik világbajnoki címet szerzett versenyautóját vezetheti.

részletek

Tudnád, kik az egyszeri győztesek?

Általában a többség fejből vágja az első 3-4-et a legtöbb futamgyőzelmet szerzők listáján. De tudjuk-e kívülről azon pilótákat, akik az elmúlt 30 évben csak egyszer értek a dobogó tetejére? Nincsenek sokan, de többen közülük kirobbanó tehetségként kezdték.

részletek

Raikkönen, Hamilton és Vettel első győzelme

Emlékszünk még Kimi Raikkönen, Lewis Hamilton és Sebastian Vettel első futamgyőzelmére? Egyik sem éppen szokványos úton született, de fontos mérföldkő volt ahhoz, hogy később világbajnokok legyenek.

részletek

A statisztika szerint Vettel lesz az idei világbajnok

Sebastian Vettel vezeti félidőben a 2017-es világbajnokságot a Formula-1-ben. A Ferrariért és Vettelért szorítók számára egy jó hír: a statisztika nagy eséllyel a német győzelmét ígéri. Hogy miért?

részletek

Hamilton rájött: A győzelem nem minden

Lewis Hamilton beszélt hosszabban arról, mit jelent számára egy-egy első hely. Arról is szót ejtett, milyenek az elvárásai magával szemben, és mit szeretett volna elérni az édesapja vele kapcsolatban.

részletek

Ricciardo ismét nyerne a Hungaroringen

Daniel Ricciardo, az ausztrál F1-es pilóta mindig jó érzésekkel tér vissza Magyarországra. 2014-ben nyert a Hungaroringen, és most megismételné a három évvel ezelőtti teljesítményét.

részletek

Nem mostanában várja a győzelmeket a Renault

A francia gárda idén már egyértelműen a középmezőny tagja, de a dobogós helyezésektől még messze vannak. Cyril Abiteboul, a Renault motorsport-igazgatója elárulta, mikorra várja az istálló sikereit.

részletek

Alonso: A győzelem hiánya megtöri a pályafutásod

Fernando Alonso úgy véli, ha az ember tartósan nem győzhet, az rombolja a karriert, a motivációt és a boldogság érzését is. A spanyolnak jó ideje kijut a szenvedésből.

részletek

A Renault 2019-ben már győzelmeket akar

A gyári Renault istálló minden évre határozott célkitűzéssel érkezik, eddig minden a tervek szerint halad. Jövőre még nem, de egy évvel később már győzelmekben gondolkodnak.

részletek

A Red Bull hamarosan önerőből is nyer majd?

Daniel Ricciardo révén első idei F1-es diadalát aratta Bakuban a Milton Keynes-i istálló, melynek tanácsadója biztosra veszi, hogy nemsokára az ellenfelek balszerencséje nélkül is odaérhetnek a dobogó tetejére.

részletek
Olvastad már?