Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 23. péntek

Győzelem

Vettel: A Ferrarival akarok nyerni

2008 óta semmilyen világbajnoki címet nem nyert a Scuderia. Sebastian Vettel arra készül, hogy vezetésével megtöri ezt a győzelemínséget és hazahozza Maranellóba a trófeákat.

részletek

Verstappen nem akárhogy lenne világbajnok

Még a Red Bull istállón belül is eltérnek a vélemények, hogy bajnoki esélyes-e a csapat idén, vagy sem. Max Verstappen már azt is elképzelte, hogyan kerülne szívesebben a csúcsra év végén.

részletek

Hamilton saját hőseiről és kritikusairól

Óriási tehetségként robbant be a Formula-1-be tizenegy évvel ezelőtt. Már első szezonjában bajnoki esélyes volt, vezetési tudása vitathatatlan. De hogyan birkózott meg a kezdeti nehézségekkel?

részletek

Amikor a brazil himnusz volt a sláger

Felipe Massa visszavonulásával nem maradt brazil pilóta a Formula-1-ben. Nagyon rég játszották a brazil himnuszt a dobogón, pedig Ayrton Senna idején egyszer elképesztő sorozatot láthattunk.

részletek

Melyek a legsikeresebb rajtszámok?

Minden pilóta saját magának választ egyedi rajtszámot évek óta a Formula-1-ben. De azt vajon tudjuk-e, hogy milyen rajtszámmal nyerték eddig a legtöbb futamot és mennyire sikeres a többi?

részletek

A statisztika nem ígéri Alonso Le Mans-i győzelmét

Versenyképes autóval vehet részt a híres 24 órás versenyen idén Fernando Alonso. De hogy meg is nyerheti? Erre nincs sok esélye, legalábbis a számok ezt mondják, újoncként kevés pilótának sikerült.

részletek

Schumacher büszke fia sikeres bemutatkozására

Ralf Schumacher fia, David is elkezdte autóversenyzői pályafutását az F4-ben másfél hete. Ígéretesen és eredményesen indította karrierjét, emiatt édesapja boldog, de egyben óvatos is.

részletek

Verstappen: Marko a második apám

Sosem szenvedett hiányt önbizalomban Max Verstappen, ezúttal is hozta a formáját. Idei célja is az maradt, hogy bebizonyítsa, ő a legjobb. Azt szeretné, pályán mutatott teljesítménye beszéljen helyette.

részletek

Sikeressé válhat fiatal istálló is

Az utóbbi évtizedben egy kivétellel mind elbuktak az új istállók a Formula-1-ben. Korábban nem jártak ennyire az egekben a költségek, akár az újoncok is lehettek sikeresek.

részletek

Mikor nyertek utoljára a Formula-1-esek?

2017-ben öt futamgyőztest is köszönthettünk, mivel a két Mercedes, a két Red Bull mellett az egyik Ferrari is sikert könyvelhetett el. De mikor nyertek utoljára karrierjük során a mezőny tagjai?

részletek

A tehetség, aki képtelen győzni

A mondás úgy tartja, az első győzelmet a legnehezebb megszerezni. Vannak, olyan kiváló pilóták, akiknek soha nem is sikerül megugraniuk ezt a lécet, pedig a vezetési tudásuk meglenne hozzá.

részletek

Minden téren Schumacher a Ferrari királya

A patinás olasz istállónál a hétszeres világbajnok az összes házon belüli rekord esetében tarol. Sebastian Vettel most azért harcol, hogy Schumacher mögé zárkózhasson, például a győzelmek számában.

részletek
Olvastad már?