Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. július 26. szerda

Győr

Győri cég dolgozik a Teslának

Egy 25 éves magyar vállalkozás a Teslának beszállító amerikai cégnek gyárt tesztgépet, de érintettek a repülőgépiparban is. Az igazi növekedést csak most kezdik el.

részletek

Elmebeteg ámokfutó Győrben!

A közúti veszélyeztetőknek sok fajtája van, de mind közül az a legundorítóbb, aki úgy hiszi, hogy pusztán azért, mert drága autója van, jogában áll másokat veszélybe sodorni. A Kisalföld videója.

részletek

Hatodik! - Újabb Audi modell készül Győrben

Az Audi Hungaria hamarosan egy újabb modell gyártását kezdi meg. 2019-től az Audi Q4 is a győri gyártósorokról gördül le, amely jelentősen hozzájárul a vállalat hosszú távú sikerességéhez.

részletek

Nem orosz videó: Lámpánál verekedtek Győrben

Csoportos garázdaság a piros lámpánál Győrben – szól a videó szakszerű címe, amely leginkább az Oroszországban készült felvételekre emlékeztet. A buszsofőr az autóhoz sétált, mert az a záróvonalon vágott elé: a szóváltás után kezdődött lökdösődés és tettlegesség. Mindenki nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

részletek

Fenevad lesz a Győrben készülő új Audi

A mai napon elrajtolt Győrből az Audi RS 3 Limousine, amely az Audi első RS változatú kompakt limuzinja. Az új győri modellt, amelyből az első arakék színben gördült le a gyártósorról egy új-zélandi vásárló számára, a sportos 294 kW-os (400 lóerős) öthengeres TFSI erőforrás hajtja, amely szintén az Audi Hungariánál készül.

részletek

A sebesség diadala: startol a Formula Student Hungary

A mai napon hetedik alkalommal bőgnek fel a motorok a Formula Student Hungary-nek otthont adó gönyűi versenypályán. Az egyetemisták rangos motorsport-versenyének főszponzora ez évben is az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft.

részletek

Rajtol az új Audi TT RS Győrből

A mai napon kezdetét vette az Audi TT RS Coupé és Roadster második generációjának sorozatgyártása az Audi Hungariánál: Az első Audi TT RS Coupé arakék színben gördült le a gyártósorról. A sportos TT család csúcsmodellje is teljes egészében Győrben készül.

részletek

A legdurvább Audi TT RS Győrből

Az Audi TT harmadik generációját leginkább az érzelmeket ébresztő formavilág és a dinamikus menettulajdonság jellemzi. A dinamikát és a sportosságot az új Audi TT RS tökéletesen megtestesíti az utakon, amely egy új fejlesztésű motorral mutatkozott be a pekingi autószalonon. Mind az új fejlesztésű öthengeres motort, mind az Audi TT RS-t az Audi Hungaria munkatársai gyártják Győrben. A modell sorozatgyártása még ebben az évben elindul az Audi győri telephelyén.

részletek

Bővítés az Audinál - 104 millió eurós beruházás Győrben

A győri Audi gyár nem csupán az anyacég, de Magyarország szempontjából is jelentős. Nem csupán, mint állami bevételi forrás, hanem az ott dolgozók foglakoztatása és a beszállító háttéripar szempontjából.

részletek

Több mint kétmillió manipulált motor Győrből

A Volkswagen légszennyezési értéket módosító szoftverbotránya továbbgördült, és szóba került Magyarország is.

részletek

Parkolási kultúra: Két BMW négy helyen

Hétköznapi csúcsidőben az egyik legforgalmasabb bevásárlóközpont tetején két autóval négy helyet elfoglalni? Ez igen, ehhez csakis gratulálni lehet az illetőknek...

részletek

Győri motor az „Év Nemzetközi Motorja“

Az Audi Hungariánál gyártott 2,5 literes TFSI erőforrás a „2015-ös év Nemzetközi Motorja“ a 2,0 és 2,5 liter közötti hengerűrtartalom-kategóriában. Az öthengeres erőforrás immár sorozatban hatodik alkalommal nyerte el a kitüntetést.

részletek
Olvastad már?