Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. április 26. csütörtök

Győr

Dühében felégette saját autóját a győri férfi

Nagyon furcsa eseménysor történt hétfő éjszaka Győrben. Egy férfi koccant egy parkoló járművel, mikor azonban el akarta hagyni a helyszínt, nem indult Suzukija. A rendőrség által is keresett férfi ezért benzint locsolt szét saját autójában, és felgyújtotta azt. Az esettel az RTL Klub híradója foglalkozott, innen való az alábbi felvétel.

részletek

Cukorkaszínű Audi TT RS-ek Győrből

Az Audi Hungariánál elkészültek az első egyedi lakkozású Audi TT RS modellek. A sportos Audi TT RS modellek sorozatgyártása tavaly indult el Győrben, eddig kizárólag szériaszínben készültek a sportos dizájnikonok.

részletek

Győri cég dolgozik a Teslának

Egy 25 éves magyar vállalkozás a Teslának beszállító amerikai cégnek gyárt tesztgépet, de érintettek a repülőgépiparban is. Az igazi növekedést csak most kezdik el.

részletek

Elmebeteg ámokfutó Győrben!

A közúti veszélyeztetőknek sok fajtája van, de mind közül az a legundorítóbb, aki úgy hiszi, hogy pusztán azért, mert drága autója van, jogában áll másokat veszélybe sodorni. A Kisalföld videója.

részletek

Hatodik! - Újabb Audi modell készül Győrben

Az Audi Hungaria hamarosan egy újabb modell gyártását kezdi meg. 2019-től az Audi Q4 is a győri gyártósorokról gördül le, amely jelentősen hozzájárul a vállalat hosszú távú sikerességéhez.

részletek

Nem orosz videó: Lámpánál verekedtek Győrben

Csoportos garázdaság a piros lámpánál Győrben – szól a videó szakszerű címe, amely leginkább az Oroszországban készült felvételekre emlékeztet. A buszsofőr az autóhoz sétált, mert az a záróvonalon vágott elé: a szóváltás után kezdődött lökdösődés és tettlegesség. Mindenki nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

részletek

Fenevad lesz a Győrben készülő új Audi

A mai napon elrajtolt Győrből az Audi RS 3 Limousine, amely az Audi első RS változatú kompakt limuzinja. Az új győri modellt, amelyből az első arakék színben gördült le a gyártósorról egy új-zélandi vásárló számára, a sportos 294 kW-os (400 lóerős) öthengeres TFSI erőforrás hajtja, amely szintén az Audi Hungariánál készül.

részletek

A sebesség diadala: startol a Formula Student Hungary

A mai napon hetedik alkalommal bőgnek fel a motorok a Formula Student Hungary-nek otthont adó gönyűi versenypályán. Az egyetemisták rangos motorsport-versenyének főszponzora ez évben is az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft.

részletek

Rajtol az új Audi TT RS Győrből

A mai napon kezdetét vette az Audi TT RS Coupé és Roadster második generációjának sorozatgyártása az Audi Hungariánál: Az első Audi TT RS Coupé arakék színben gördült le a gyártósorról. A sportos TT család csúcsmodellje is teljes egészében Győrben készül.

részletek

A legdurvább Audi TT RS Győrből

Az Audi TT harmadik generációját leginkább az érzelmeket ébresztő formavilág és a dinamikus menettulajdonság jellemzi. A dinamikát és a sportosságot az új Audi TT RS tökéletesen megtestesíti az utakon, amely egy új fejlesztésű motorral mutatkozott be a pekingi autószalonon. Mind az új fejlesztésű öthengeres motort, mind az Audi TT RS-t az Audi Hungaria munkatársai gyártják Győrben. A modell sorozatgyártása még ebben az évben elindul az Audi győri telephelyén.

részletek

Bővítés az Audinál - 104 millió eurós beruházás Győrben

A győri Audi gyár nem csupán az anyacég, de Magyarország szempontjából is jelentős. Nem csupán, mint állami bevételi forrás, hanem az ott dolgozók foglakoztatása és a beszállító háttéripar szempontjából.

részletek

Több mint kétmillió manipulált motor Győrből

A Volkswagen légszennyezési értéket módosító szoftverbotránya továbbgördült, és szóba került Magyarország is.

részletek
Olvastad már?