Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. november 19. vasárnap

Győr

Cukorkaszínű Audi TT RS-ek Győrből

Az Audi Hungariánál elkészültek az első egyedi lakkozású Audi TT RS modellek. A sportos Audi TT RS modellek sorozatgyártása tavaly indult el Győrben, eddig kizárólag szériaszínben készültek a sportos dizájnikonok.

részletek

Győri cég dolgozik a Teslának

Egy 25 éves magyar vállalkozás a Teslának beszállító amerikai cégnek gyárt tesztgépet, de érintettek a repülőgépiparban is. Az igazi növekedést csak most kezdik el.

részletek

Elmebeteg ámokfutó Győrben!

A közúti veszélyeztetőknek sok fajtája van, de mind közül az a legundorítóbb, aki úgy hiszi, hogy pusztán azért, mert drága autója van, jogában áll másokat veszélybe sodorni. A Kisalföld videója.

részletek

Hatodik! - Újabb Audi modell készül Győrben

Az Audi Hungaria hamarosan egy újabb modell gyártását kezdi meg. 2019-től az Audi Q4 is a győri gyártósorokról gördül le, amely jelentősen hozzájárul a vállalat hosszú távú sikerességéhez.

részletek

Nem orosz videó: Lámpánál verekedtek Győrben

Csoportos garázdaság a piros lámpánál Győrben – szól a videó szakszerű címe, amely leginkább az Oroszországban készült felvételekre emlékeztet. A buszsofőr az autóhoz sétált, mert az a záróvonalon vágott elé: a szóváltás után kezdődött lökdösődés és tettlegesség. Mindenki nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

részletek

Fenevad lesz a Győrben készülő új Audi

A mai napon elrajtolt Győrből az Audi RS 3 Limousine, amely az Audi első RS változatú kompakt limuzinja. Az új győri modellt, amelyből az első arakék színben gördült le a gyártósorról egy új-zélandi vásárló számára, a sportos 294 kW-os (400 lóerős) öthengeres TFSI erőforrás hajtja, amely szintén az Audi Hungariánál készül.

részletek

A sebesség diadala: startol a Formula Student Hungary

A mai napon hetedik alkalommal bőgnek fel a motorok a Formula Student Hungary-nek otthont adó gönyűi versenypályán. Az egyetemisták rangos motorsport-versenyének főszponzora ez évben is az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft.

részletek

Rajtol az új Audi TT RS Győrből

A mai napon kezdetét vette az Audi TT RS Coupé és Roadster második generációjának sorozatgyártása az Audi Hungariánál: Az első Audi TT RS Coupé arakék színben gördült le a gyártósorról. A sportos TT család csúcsmodellje is teljes egészében Győrben készül.

részletek

A legdurvább Audi TT RS Győrből

Az Audi TT harmadik generációját leginkább az érzelmeket ébresztő formavilág és a dinamikus menettulajdonság jellemzi. A dinamikát és a sportosságot az új Audi TT RS tökéletesen megtestesíti az utakon, amely egy új fejlesztésű motorral mutatkozott be a pekingi autószalonon. Mind az új fejlesztésű öthengeres motort, mind az Audi TT RS-t az Audi Hungaria munkatársai gyártják Győrben. A modell sorozatgyártása még ebben az évben elindul az Audi győri telephelyén.

részletek

Bővítés az Audinál - 104 millió eurós beruházás Győrben

A győri Audi gyár nem csupán az anyacég, de Magyarország szempontjából is jelentős. Nem csupán, mint állami bevételi forrás, hanem az ott dolgozók foglakoztatása és a beszállító háttéripar szempontjából.

részletek

Több mint kétmillió manipulált motor Győrből

A Volkswagen légszennyezési értéket módosító szoftverbotránya továbbgördült, és szóba került Magyarország is.

részletek

Parkolási kultúra: Két BMW négy helyen

Hétköznapi csúcsidőben az egyik legforgalmasabb bevásárlóközpont tetején két autóval négy helyet elfoglalni? Ez igen, ehhez csakis gratulálni lehet az illetőknek...

részletek
Olvastad már?