Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. január 23. kedd

Gumiteszt

Ferrari-uralommal végződött az Abu Dhabi teszt

Utoljára léptek az F1-es autók pályára 2017-ben: szerdán Sebastian Vettel futotta a leggyorsabb kört, a nap végén Robert Kubica még visszaült a Williamsbe, hogy kipróbálja az új hiperlágy keveréket.

részletek

Raikkönen a teszt leggyorsabbja félidőben, Kubica a Williamsben

Minden csapat részt vesz az Abu Dhabiban tartott gumiteszten: a Ferrari már a jövő évre kifejlesztett hiperlágy abroncson szárnyalt. Alonso összetörte a McLarent.

részletek

Melyik nap ki tesztel Abu Dhabiban?

Egy kollektív edzésre emlékeztet a kedden és szerdán rendezendő Pirelli-gumiteszt: a Yas Marina pályán mindegyik csapat körözni fog. Vezetni fog a világbajnok, a McLaren pedig kivételesen két autót küld pályára.

részletek

Egy helyett két autóval tesztelhet a McLaren

A Brazíliába tervezett, ám biztonsági okokból meghiúsult McLaren-Pirelli gumiteszt helyett a jelek szerint kárpótlást kap a csapat és Lando Norris tesztpilóta is. Abu Dhabiban bepótolják, ami elmaradt.

részletek

A Williams megerősítette: Kubica tesztelni fog Abu Dhabiban

Stroll, Szirotkin és Kubica vezeti a Williamst a jövő heti gumiteszten, erősítette meg a csapat – árulkodó, hogy fiatal pilótákkal osztja meg az autót a lengyel, aki először ül az istálló idei modelljébe.

részletek

A Pirellit is megtámadták, elmarad a gumiteszt

Vasárnap este is történt egy rablási kísérlet F1-es dolgozók ellen Brazíliában. Ennek hatására a Pirelli úgy döntött, lefújja az interlagosi tesztet, melyen a McLarennel vett volna részt.

részletek

Túlesett a francia gumiteszten Hamilton

Kisebb meglepetést okozott, hogy Lewis Hamilton vállalkozott egy Pirellit segítő tesztre a Mercedesszel. A háromszoros bajnok dolgos napot teljesített csütörtökön, és még a jövő évi új pályát is megismerte.

részletek

Hamilton: Megtanultam a leckét Vetteltől

Általában Lewis Hamilton a saját útját szereti járni, legyen szó bármiről is. Sebastian Vetteltől azonban egy nagyon fontos dolgot tanult meg az idei évben.

részletek

Három F1-es csapat is tesztelt a héten

A közösségi médiát böngészők a McLarenről, Haasról és Williamsről is láthattak friss, tesztelés közben készült fotókat: ők kerültek sorra a Pirelli gumifejlesztési programjában.

részletek

Rengeteg gumiteszt lesz idén: itt a program

Míg tavaly három csapat végezte el az összes munkát, ebben az évben már a mezőny minden istállója jelezte, hogy segédkezni szeretne a Pirellinek az abroncsok tökéletesítésében. 25 tesztnapot osztottak le egymás között.

részletek

Még több csapat tesztelhet 2017-ben

A következő szezonban az évközi tesztek számának növelését tervezi az F1 abroncsbeszállítója, és reményeik szerint immár több istálló is segédkezni fog nekik, hiszen mindenki rendelkezni fog olyan autóval, amellyel reprezentatív adatok gyűjthetők.

részletek

Nem tetszik a Pirelli ötlete a csapatoknak

A gumiszállító már dolgozik azon, hogyan ossza be tesztnapjait a következő évben: egyelőre viszont sem a helyszínek, sem a napok kiosztása nem nyerte el a csapatok tetszését.

részletek
Olvastad már?