Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 23. kedd

Guinness-rekord

Új Guinness rekord a SEAT 600-assal

A SEAT 600-as piacra kerülésének 60. évfordulója alkalmából tűzte ki a SEAT azt a célt, hogy nem titkoltan új rekord felállításának céljával 600 kis SEAT-ot hív össze a Barcelona melletti versenypályára.

részletek

Megdőlt a legértelmetlenebb autós Guinness-rekord

Sokan valószínűleg arról sem tudtak, hogy létezik az autós zászlóvontatás rekordja, azonban örömmel tudatjuk mindenkivel: a Ford egy NASCAR-pályán meg is döntötte a csúcsot.

részletek

Világrekord: Átugratott egy egész várost

Bryce Menzies új Guinness-rekordot állított fel azzal, hogy 379 láb (115,6 méter) távolságot ugratott át 900 lóerős autójával – hogy a kísérlet még látványosabb legyen, mindezt egy új-mexikói „szellemváros” felett hajtotta végre. Az akcióra 6 hónapon keresztül készült.

részletek

Új Guinness-rekord, Forddal a Forzában

Öt, álmos pillantású játékos nyomta le azt a gigantikus, kétnapos futamot egy virtuális Ford GT volánja mögött a Forza Motorsport 6 videojátékon, amellyel sikerült felállítaniuk „Leghosszabb video-maraton egy versenyszimulátoron” nevű Guinness világrekordot.

részletek

Rokkantkocsival 170 felett

Egy egészen fantasztikus szerkezetnek köszönhető az egyik legújabb Guinness-rekord: a 170 kilométer per órás sebességet is túllépte Anderson és Hine négyhengeressel szerelt rokkantkocsija!

részletek

Guiness üzemanyag-fogyasztási rekord a Hondától

Új üzemanyag-fogyasztási rekordot állított be a Honda, ugyanis a 13 498 kilométeres, 24 európai uniós tagállamot érintő, folyamatos túrát 2,82 l/100 km-es átlaggal zárta a Honda Civic Tourer 1.6 i-DTEC.

részletek

Guinness-rekord: 14 ország egy tank üzemanyaggal

Magyarországon ért véget az Audi fogyasztási Guinness-rekordot jelentő 1865 km-es túrája, amely során egy A6 2.0 TDI Ultra egy tankolással 14 országot szelt át.

részletek

A Nissan felállította a leghosszabb páros driftelés Guinness-rekordját

A Nissan Middle East új Guinness-rekordot állított fel a világ leghosszabb páros driftelésével. A versenypályán két Nissan Z driftelt egyszerre, megállás nélkül 28,52 kilométeren keresztül.

részletek
Olvastad már?