Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. július 26. szerda

Grosjean

Érvek a halo mellett és ellen

A Formula-1-ben a fej a legvédtelenebb terület, ezért kerül bevezetésre a halo. Hogyan vélekedett róla nemrég Hamilton, Alonso, Rosberg, Raikkönen, Vettel és más szakértők? Van, aki eleinte ellenezte, most már nincs baja az eszközzel.

részletek

Wolff kiosztotta az akadékoskodó Grosjeant

A Haas francia F1-es pilótája büntetést akart kieszközölni Lewis Hamiltonnak feltartásért, de a versenybírák felmentették a pole-t megszerző brit versenyzőt - Grosjean elégedettlen volt, de a Mercedes főnökétől megkapta a magáét.

részletek

Grosjean szerint Hamiltonnal kivételeztek, mert megúszta a büntetést

Romain Grosjean nehezen nyeli le, hogy a Brit Nagydíj időmérő edzésén Hamilton feltartotta őt és még büntetést sem kapott érte. Szerinte kettős mércét alkalmaz az FIA, mást megbüntettek volna.

részletek

Grosjean: Hamilton totálisan feltartott!

Rendkívül dühös volt a britre a Haas F1-es pilótája a silverstone-i időmérőt követően: úgy érzi, legalább egy helyezésébe került a mercedeses figyelmetlensége. Hamilton elnézést kért a franciától.

részletek

Elmondták véleményüket a pilóták a pajzsról

Sebastian Vettel próbálhatta ki a Brit Nagydíj első edzésén az új fejvédő eszközt, de a többi csapat versenyzője is megosztotta gondolatait az FIA új megoldásáról.

részletek

Ennek volt köszönhető a Haas remek tempója Ausztriában

Az amerikai F1-es istálló bizonyult a spielbergi hétvége meglepetéscsapatának: Romain Grosjean a középmezőny legjobbja lett, Kevin Magnussent viszont műszaki hibák fosztották meg egy remek eredménytől.

részletek

„Magnussen Alonso óta a legjobb csapattárs”

Kevin Magnussen berobbant a Formula-1-be 2014-ben a McLaren istállóval, ám azóta jelentősen esett a megítélése. Úgy tűnik, azért így is van, akinek a szemében ő igazi mérce. Jobb lenne a dán, mint Kimi Raikkönen?

részletek

Grosjean úgy érzi, mintha a Haas is nyert volna

A francia pilóta egészen remek teljesítményt nyújtva hatodik helyre hozta be a VF-17-est, eredményét pedig úgy értékelte, mintha megnyerte volna az F1-es Osztrák Nagydíjat.

részletek

Grosjean a Red Bullokat szorongatta volna

A Haas versenyzője az időmérő főszereplőjévé vált, mivel az autója meghibásodás miatt a többiek nem tudtak javítani köridőiken. A francia a Red Bullok idejét szerette volna megfutni a hiba előtt.

részletek

Grosjean a Ferrarihoz igazolhatott volna

A francia pilóta célja a Haashoz igazolással is az volt, hogy közelebb kerüljön a maranellói istállóhoz, de ahogyan elmondta, korábban is volt esélye rá, hogy vörösbe öltözzön.

részletek

Grosjean gyorsabb lenne, mint Button?

Szokatlan összehasonlítás, amikor egy világbajnok és egy rutinos, de futamot egyelőre nem nyerő pilóta között vonnak párhuzamot. Magnussen mindkettejüknek volt csapattársa, így meg tudja ítélni. Valóban így lenne?

részletek

A Haas szerint Grosjeannak változtatnia kell

Günther Steiner csapatfőnök szerint a francia F1-es pilótánál folyamatosan fennálló fékproblémák a vezetési stílusából fakadnak, mert Magnussennek nincsenek ilyen gondjai.

részletek
Olvastad már?