Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. november 19. vasárnap

Grosjean

A stewardok egyre rosszabbul döntenek – kiakadt a Haas

Sorban a második versenyen büntették Romain Grosjeant, a Haas szerint méltánytalanul: a csapatfőnökből kitört, hogy a stewardok döntései nemhogy következetesebbek lennének, csak egyre rosszabbak.

részletek

Ocon Grosjeant hibáztatja, aki nem érti, miért kapott büntetést

A kettes kanyar hármas balesetétől eltérően a két francia F1-es pilóta ütközését nagyobb indulatok követték, hiszen Estaban Ocon és Romain Grosjean eltérő véleményt alkotott koccanásukról.

részletek

„Alonso gyerekes hisztijei hatnak a bírákra”

A jelenlegi Formula 1-es mezőnyből szinte mindenki panaszkodott már a rádión át valamely versenyzőtársára, de a legtöbbször Vettel és Alonso kér számon valamit. Ez hatna a versenybíróságra?

részletek

A versenyzők kérik vissza a kavicságyakat az F1-be

A mexikói versenyzői értekezleten Charlie Whiting kifejtette, miért terjedtek el az aszfaltozott bukóterek a fű és a sóderágy kárára, de a GPDA elnökének nyomására sem ígérte meg, hogy változni fog a tendencia.

részletek

Grosjean: Legyőz a Sauber? Óriási pofon!

Romain Grosjean szerint megengedhetetlen ez a fokú visszaesés, hogy a sereghajtó Sauber is legyőzze mindkét Haast. Márpedig ez történt Mexikóban, az istálló súlyosan lemaradt hetek óta.

részletek

Grosjeant sokkolta, amikor beszóltak neki rádión

A francia F1-es pilóta az USA Nagydíj legvégén ki akart állni a versenyből abroncsai elhasználódása miatt, a Haas azonban egy rövid és velős „Fogd be!”-üzenettel hallgattatta el őt.

részletek

Grosjeant „elkussoltatta” saját csapata

Romain Grosjean kellemetlen jelenet részese volt az USA Nagydíjának záró szakaszában, súlyos gumiproblémáiról panaszkodott ugyanis, ám saját csapata csak annyit reagált, hogy fogja be a száját.

részletek

Az amerikai istálló legfontosabb versenye jön

A konstruktőri ötödik helyezésért harcban levő Haas-Ferrari számára messze a legnagyobb fontossággal bír a következő futam, Austinban. A Formula-1 ugyanis a hitelesség mércéje is.

részletek

Hamilton szokásába kötött bele Grosjean, Vettelt is belekeverték a vitába

Egy ideje bepillantást nyerhetünk a nagydíjakat megelőző versenyzői megbeszélésekre: Suzukában Vettel sepangi levezető körös balesete, valamint Hamilton biztonsági öves ünneplési szokása volt vitatéma.

részletek

Grosjean: Túl gyorsan mentem, de attól még nem kellett volna kicsúszni

A Haasnál az egymást követő második hétvégén kell a szerelőknek újjáépíteniük az egyik autót, ezúttal is Romain Grosjeanét, aki a Japán Nagydíj időmérőjének első szakaszában csapódott a falnak.

részletek

A Haas valóban ki akarja fizettetni a kárt Sepanggal

Eddig csak pletykaszinten merült fel egy valódinak tűnő dokumentum miatt, de az F1-es istálló csapatfőnöke tényleg benyújtotta a számlát a Malajziai Nagydíj helyszíne felé, Romain Grosjean balesetét követően.

részletek

Élő példa áll a kegyvesztett Kvjat és Palmer előtt

Egyik pilóta ülése sem biztos a 2018-as szezonra, sőt, az orosz helyére már Malajziában beültették Pierre Gasly-t - egy versenytársuk azonban úgy véli, akkor sincs veszve minden, ha valaki kikerül az F1-es körforgásból.

részletek
Olvastad már?