Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 17. kedd

Grosjean

Ettől olyan jó a Haas tempója

Óriásit ugrott előre a Haas tavalyhoz képest, de ebben nem kizárólag csak a kitűnő Ferrari-motor a kulcs. A téli szünetben a legjobb embert szerezték meg ahhoz, hogy megértsék a Pirelliket.

részletek

F1-Archív: McRae kihívta Schumachert

Baumgartner Zsolt visszatérhet a Minardihoz, az austini pálya klasszikus helyszínektől fog kanyarokat kölcsönözni, az F1-nek ki kellene használnia az internetet, 17 éves orosz a Saubernél: ezek voltak július 15. hírei.

részletek

Az FIA-t nem érdeklik a DRS-balesetek

Amikor először, hivatalosan bejelentették, hogy az első két kanyarban is nyitva lehet a DRS Silverstone-ban, többen is aggódtak, hogy komoly csattanások lesznek. Így is történt, de az FIA-t nem érdekli.

részletek

Steiner egyre frusztráltabb Grosjean miatt

Günther Steiner, a Haas csapatfőnöke elmondta, egyelőre bízik Romain Grosjeanban, de nem tudja, mikor érkezhet el a kritikus pont, ami megtörheti a pilótájába vetett hitét.

részletek

Grosjean megint háromszor ütközött

A Haas rutinos pilótája ismét támadások kereszttüzébe került, a pénteki autótörését követően a vasárnapi futamon Magnussennek és Sainznak is nekiment, utóbbi a versenyük végét jelentette.

részletek

Sainz: „Én hagytam helyet Grosjeannak”

A Brit Nagydíj során a verseny hevében Romain Grosjean és Carlos Sainz akadt össze egymással, az incidens mindkettejük versenyének végét jelentette. Sainz szerint nem rajta múlt a baleset.

részletek

Ez történt a Brit Nagydíj időmérőjén!

A szabadedzések alapján szoros küzdelemre volt kilátás a brit időmérőn a Mercedesek és a Ferrarik között. Az elsőt a Mercedes vitte, a másodikon a Ferrari volt a leggyorsabb, a harmadikon alig volt különbség.

részletek

Hamilton hangolt legjobban a brit időmérőre, Hartley ijesztő balesetet szenvedett

Kifejezetten kiegyenlítettnek tűnt a mezőnyből kiemelkedő két gárda, a Ferrari és a Mercedes küzdelme a pénteki első két szabadedzés alapján. A harmadikon is együtt maradtak.

részletek

Magnussen is majdnem összetörte a Haast

Romain Grosjean a falnak csapta autóját a Brit Nagydíj első szabadedzésén, és elmondása szerint csapattársa, Kevin Magnussen is majdnem így járt ugyanabban a kanyarban.

részletek

Forró volt a hangulat a Brit Nagydíj pénteki napján

Silverstone hetvenéves fennállását ünnepli, de történt sok más dolog is a Brit Nagydíjon, már pénteken. Forró volt a hangulat, részben szó szerint, az időjárás miatt, részben a kisebb-nagyobb incidensek okán.

részletek

Hamilton első hellyel nyitott otthon, Grosjean a falban kötött ki

A Haas pilótája szolgáltatta a Brit Nagydíj első szabadedzésének balesetét a DRS miatt, Verstappen autója leállt. A Mercedes megszerezte az első két pozíciót, a Ferrari és Red Bull lemaradása fél másodperc felett.

részletek

Legjobb F1-es eredményét érte el a Haas

Még az amerikai csapatnál sem számítottak ilyen remek eredményre. A pilóták a negyedik és az ötödik pozícióban végeztek, amire még nem volt példa a csapat Formula-1-es története során.

részletek
Olvastad már?