Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. április 22. vasárnap

Grosjean

Grosjean jobb volt, mégis Magnussen örülhet

A Haas versenyzői, Romain Grosjean és Kevin Magnussen a 10. és 11. helyre kvalifikálták magukat a szombati időmérőn. Az előny mégis a dán pilótáé lehet, aki szabadon választhat majd gumikeveréket.

részletek

Grosjean örül az erősödő Toro Rossónak

A Haas versenyzője, Romain Grosjean nem bánja, hogy eggyel bővült a középmezőnyt erősítők létszáma. A francia szerint a Honda és Toro Rosso előrelépése csak jót tehet a Formula-1-nek.

részletek

Ezért szenvedett Grosjean az időmérőn

Felemás szombatot zárt a Haas, mivel Kevin Magnussen az első tízben végzett, csapattársa, Romain Grosjean viszont csak a 16. pozícióból vághat neki a futamnak. A francia pilóta értékelte az időmérőt.

részletek

De ki áll a Haas istállója mögött?

Az F1 legfiatalabb csapatának tulajdonosát ritkán látjuk a tv-képernyőkön, ám ez nem azt jelenti, hogy a csapat életében ne játszana fontos szerepet. Grosjean szerint ritka jó főnök Gene Haas.

részletek

Ez áll a Haas javulásának hátterében

Ezúttal nem a Ferrarihoz való hasonlóságokról van szó. Kevin Magnussen és Romain Grosjean beszélt arról, mitől fejlődhetett annyit az amerikai alakulat az elmúlt télen.

részletek

Grosjean Bahreinben is meglepetést okozna

Az elvártakhoz képest erősen szerepelt a Haas a szezonnyitón. A futamon a negyedik és az ötödik pozícióból kényszerültek kiállni a versenyzőik, így Romain Grosjean reménykedik az újabb jó eredményben.

részletek

Magnussen: Mindenki hibázhat

Drámát élt át a Haas-Ferrari Ausztráliában, két, rosszul elvégzett kerékcsere okán huszonkét pontot veszített az istálló. De Romain Grosjean után Kevin Magnussen is túllépett a fájó eseten.

részletek

Grosjean visszaszólt a Haas elleni kritikákra

Nem elég, hogy kiestek az F1 szezonnyitójáról, a riválisaik most még összeesküvéssel is vádolják az amerikaiakat. Ferrari-másolatnak nevezték őket, amit Grosjean elutasít.

részletek

A Haas a ferraris hasonlóságokat magyarázza

Rendkívül jó tempót mutatott az amerikai csapat harmadik F1-es évében. Egészen a kiesésig tartották az élmezőnyt, és joggal pályázhattak az első öt vagy hat pozíció valamelyikére.

részletek

Magnussen: Szívszaggató, nehéz ezt lenyelni

Óriási dráma zajlott le néhány kör alatt a Haas parádésan teljesítő csapatánál az F1-es évadnyitón: előbb Kevin Magnussen, majd Romain Grosjean is kiesett a kerékcserék után.

részletek

A Haas szerint Alonso bosszús, azért fúj rájuk

A legkisebb csapat Ausztráliában messze a McLaren előtt jár: Kevin Magnussen úgy gondolja, ezért nevezte a Ferrari másolatának Alonso a Haas autóját. Csapattársa és főnöke sem hagyta szó nélkül az esetet.

részletek

Sainz: A Haas a középmezőny élén

Az első napi szabadedzések igazolták a Haas-Ferrari, teszteken látott teljesítményét. Úgy fest, az amerikai istálló valóban jelenleg a negyedik erő a mezőnyben, a riválisok kicsit lemaradtak.

részletek
Olvastad már?