Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. november 18. vasárnap

Grosjean

Grosjean, Verstappen és Stroll a büntetőpont-tabella elején

A bajnoki egységekkel ellentétben a büntetőpontokat nem érdemes gyűjteni, mert 12 után egyfutamos eltiltás jár. Nézzük át, melyik pilótának van a legtöbb vaj a fején és kik versenyeznek legtisztábban.

részletek

Grosjean formajavulása óriási talány

Romain Grosjean sorozatos bakijai után a Haas elkezdett körülnézni, kit szerződtessen a helyére. A francia azonban bámulatos formajavulást mutatott be a szezon derekán, amit a főnök most sem ért.

részletek

Mexikó elátkozott pálya a Haasnak

Hiába az idei kitűnően sikerült versenyautó, Mexikóban egyszerűen nem akar összejönni a Haasnak. Zsinórban a harmadik évben is kihullottak már a Q1-ben, értetlenül vakarják a fejüket a csapatnál.

részletek

Grosjean: A helyzetem eléggé kellemetlen

Romain Grosjean szorult helyzetbe kerülhet a Mexikói Nagydíjon, hiszen egy esetleges balesettel azt kockáztatná, hogy összegyűlik a 12 büntetőpontja, és így eltilthatják a brazil versenyről.

részletek

Csak két pontra az eltiltástól Grosjean

A következő két nagydíjon nagyon vigyáznia kell Romain Grosjeannak, mit csinál, Austinban Leclerc kiütése miatt büntették – habár a jelek szerint a stewardok is jobban örülnének, ha a pilóta nem érdemelné ki a legsúlyosabb szankciót.

részletek

Nem kapnak elég esőgumit a csapatok

Kevés pilóta van, aki ne nehezményezte volna a gumiszabályokat az USA Nagydíj pénteki napján. Mindenki későbbre tartogatta az abroncsait, így az esős edzéseken alig láthattunk a pályán autókat.

részletek

Grosjean egy percig sem aggódott a helye miatt

Akkor sem érezte veszélyben a helyét a francia, amikor a szezon első futamain pontot sem tudott szerezni, miközben csapattársa rendre megmutatta, hogy a Haas az F1-es középmezőny elején jár.

részletek

Kettőnél több USA Nagydíj az ideális?

Régóta rebesgetik, hogy az Egyesült Államok akár egynél több nagydíjat is rendezhetne évente. A mezőny egyetlen amerikai istállójának vezetője és pilótája kettőt, de akár többet is el tudna képzelni.

részletek

Telemetria nélkül teljesítette a Japán Nagydíjat Grosjean

A 21. század Formula-1-ében az adatok jelentik az egyik központi fogalmat versenyző, csapat és gyakorlatilag mindenki számára. Romain Grosjeannak viszont telemetria nélkül kellett teljesítenie egy komplett Japán Nagydíjat.

részletek

Türelmes csapata mentette meg Grosjeant

Pár futammal ezelőtt még inogott a helyzete, mostanra viszont jövő évi szerződéssel rendelkezik az F1-es Romain Grosjean. A Haas pilótája hálás a csapatának, amiért kivárták, hogy összeszedje magát.

részletek

F1-Archív: „2011-ben Schumacher újra a régi lesz”

Grosjeant leigazolja a Haas, a Toro Rosso Valentino Rossival tenné ugyanezt, Nelson Piquet sajnálja a szingapúri ütközést, Hamiltont kiengedik a kórházból – a legérdekesebb szeptember 29-i hírek.

részletek

Szándékosan kerülnék a pilóták a Q3-at?

A középmezőny számára értékesebb lehet a Q2-ben kiesni, mint bejutni a Q3-ba - vallja Romain Grosjean, aki Szingapúrban a hetedik helyről indulva a gumik miatt még a tizenharmadiktól is kikapott.

részletek
Olvastad már?