Steward
Héjas Szilárd
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 16. szombat

Grosjean

Grosjean: 2021-ig esélyünk sem lesz a győzelemre

A Haas francia pilótája, Romain Grosjean úgy gondolja, hogy 2021-ig nem lesz esélye futamot nyerni a kisebb csapatoknak, ami kiszámíthatóvá teszi a Formula-1-et, így a vezetőségnek lépnie kell.

részletek

Magnussen reméli, nem lesz több spórolás, mert egy vicc

A Haas autóbemutatóján az idei újdonságokról faggatták a pilótákat, az üzemanyaglimitről és aerodinamikáról: Kevin Magnussen bizakodó, Romain Grosjean kételkedő.

részletek

Új versenymérnökök a Haasnál

Az amerikai csapattól megerősítették, hogy mind Romain Grosjean, mind Kevin Magnussen új versenymérnököt kap az előttünk álló szezonban. Giuliano Salvi így visszatér a Ferrarihoz.

részletek

Steiner: Honnan ered Magnussen rossz hírneve?

Günther Steiner reagált a versenyzőit ért kritikákra, és elmondta, többek közt azt sem érti, honnan származik Kevin Magnussen rossz hírneve, ahogy azt sem, Romain Grosjean hogyan talált vissza régi önmagához a szezon második felében.

részletek

Steiner: A Haas nem másolta a Ferrarit

Az amerikai istálló csapatfőnöke örül, hogy gárdája ilyen jól megvetette lábát a Formula-1-ben és tudta, hogy nincs mitől félnie, amikor azzal vádolták, hogy a Ferrari előző évi autóját másolták le.

részletek

Grosjean: Félhet tőlünk a Renault

A Haas francia pilótája magabiztosan beszélt csapata 2019-es idényéről, amely során várhatóan folytatódik a Renault-val vívott könyörtelen rivalizálás, ami remélhetőleg nem a tárgyalóasztaloknál fog eldőlni.

részletek

Grosjean a Haasszal győzné le a Ferrarit

2021 után is jelenlegi csapatánál maradna Romain Grosjean, feltéve, ha addigra felküzdik magukat az élmezőnybe. Legszívesebben velük nyerne futamokat, mielőtt visszavonul.

részletek

A legnagyobb nyomás alatt levő pilóták 2019-ben

A Formula-1-ben mindig komoly a versengés, sokszor eredménykényszerben kell autózni, mivel sokan várnak arra, hogy átvegyék a pilóta ülését akár év közben is. De kikre nehezedik extra nyomás?

részletek

Magnussen: Grosjean gyorsabb versenyző, mint Jenson Button

Nagyra tartja kollégáját a Haas dán pilótája: bár úgy véli, eddigi legjobb csapattársa a 2009-es világbajnok Jenson Button volt, elmondása szerint Romain Grosjean időmérőn egyértelműen gyorsabb nála.

részletek

Ezek lesznek 2019 fontosabb mérföldkövei

2019-ben több érdekes sarokpontot is elér a Formula-1 mezőnye. Verstappen, Grosjean, Raikkönen, Ricciardo, az ezredik nagydíj és több más érdekes, várható statisztikai különlegesség a gyűjtésben.

részletek

Nagyot fordult a világ Romain Grosjeannal

A Haas francia F1-es pilótája nagyon mélyen volt a szezon első szakaszában, aztán a másodikban összekapta magát és végül jobb formában zárta az évet, mint Kevin Magnussen.

részletek

Miért választotta jövő évi rajtszámát Kubica?

Robert Kubica nyolc év kihagyást követően tér vissza a Formula-1 világába. Neki is egy állandó rajtszám mellett kellett dönteni, ahogy a többi érkezőnek is. A lengyel hamarosan kezdi a felkészülést.

részletek
Olvastad már?