Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. január 20. szombat

Grosjean

Grosjean erős McLarent vár 2018-ra

A wokingi alakulat idén már nem a Hondával áll rajthoz, 2017 szeptemberében ugyanis a Reanult-val kötöttek megállapodást. Grosjean szerint ez sokat fog dobni a McLaren teljesítményén.

részletek

Miért ezt a rajtszámot választották az F1-esek?

A világbajnoknak kijáró 1-es rajtszámot 2018-ban sem fogjuk látni, mert Lewis Hamilton marad a 44-esnél, ahogy megszokottá vált. Miért éppen azt a rajtszámot választották az ászok, amivel mennek?

részletek

Grosjean: A McLaren és a Renault simán lehagy

Nem igazán optimista a jövő évvel kapcsolatban a Haas francia pilótája. Szerinte a jövő évi középmezőny elé ugrik már a gyári Renault és a McLaren is, de igyekeznek saját magukra figyelni.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év bukása

Balesetet látni sosem kellemes, de idén nagy örömünkre mind szerencsés kimenetellel ért véget. Volt azért köztük ijesztő, nagy horderejű és néhány már-már vicces is. Megválasztottuk a leglátványosabbakat!

részletek

Grosjeant aggasztja a Haas visszatérő gondja

Még csak második évét zárta a Formula-1 legújabb csapata, ezalatt a két szezon alatt Romain Grosjean szinte ugyanazt élte át: erős kezdés után visszaestek.

részletek

Grosjean rádiózása nem tetszik főnökének

A Haas pilótája idén többször is autója miatti frusztrált rádiózásával került az F1-es tv-adásokba. Csapatfőnöke bízik a változásban, de azt is elfogadta, versenyzője ettől már nem lesz higgadtabb.

részletek

Ilyen egy F1-es rosszfiú csapattársának lenni

Ha megkérdeznénk a mezőny összes tagját, nem sokan alkotnának hízelgő véleményt Kevin Magnussenről. Csapattársként azonban nincs vele probléma, legalábbis Romain Grosjean jobban kijön a dánnal, mint előtte bárkivel.

részletek

Hátrány lesz a halo a nehezebb pilótáknak

Ezen a véleményen vannak az F1-es mezőny magasabb versenyzői, Nico Hülkenberg azonban nem hajlandó emiatt diétázni. Mindeközben a mérnököknek is komoly fejtörést okoz a súlyhatáron maradni.

részletek

Ocon hihetetlen sorozata szakadt meg

Esteban Ocon kiállni kényszerült a Brazil Nagydíj első körében elszenvedett balesete miatt, ezzel egy elképesztő sorozata szakadt meg. Igaz, a francia pilóta tudta, hogy egyszer eljön ez a nap.

részletek

A stewardok egyre rosszabbul döntenek – kiakadt a Haas

Sorban a második versenyen büntették Romain Grosjeant, a Haas szerint méltánytalanul: a csapatfőnökből kitört, hogy a stewardok döntései nemhogy következetesebbek lennének, csak egyre rosszabbak.

részletek

Ocon Grosjeant hibáztatja, aki nem érti, miért kapott büntetést

A kettes kanyar hármas balesetétől eltérően a két francia F1-es pilóta ütközését nagyobb indulatok követték, hiszen Estaban Ocon és Romain Grosjean eltérő véleményt alkotott koccanásukról.

részletek

„Alonso gyerekes hisztijei hatnak a bírákra”

A jelenlegi Formula 1-es mezőnyből szinte mindenki panaszkodott már a rádión át valamely versenyzőtársára, de a legtöbbször Vettel és Alonso kér számon valamit. Ez hatna a versenybíróságra?

részletek
Olvastad már?