Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. április 25. csütörtök

Grosjean

Kudarctól tart a Haas Bakuban

Hiába épített gyors autót, idén folyamatosan a gumikkal szenved a Haas F1-es istállója. A Kínai Nagydíj alig ért véget, a csapatvezető már most a következő futam csalódásaitól tart.

részletek

Így maradtak le négyen is az utolsó körükről

Komoly pozícióharc alakult ki a Kínai Nagydíj időmérőjének utolsó pillanataiban a gyorskörét megkezdeni próbáló hat pilóta között: végül Sebastian Vettel a saját kezébe vette a sorsát, négyen pedig pórul jártak.

részletek

Melyik évtizedbe mennének vissza versenyezni az F1-esek?

Többen is a veszélyes, de laza 70-es éveket preferálják, de van, aki a Formula-1 első szezonjaiba repülne vissza, más csupán másfél évtizeddel tekerné hátra az idő kerekét.

részletek

Grosjean lazítana a futam alatti büntetéseken

A Haas F1-es pilótája szerint egy-egy koccanást igazán elnézhetnének a versenyek alatt a felügyelők, így a pilóták is bátrabban bevállalnának be előzési kísérleteket.

részletek

Norris és Grosjean is Vettelt okolja az időmérős galibáért

Romain Grosjean a bahreini időmérő első szakaszában tartotta fel Lando Norrist, amiért később a Haas-pilóta három rajthelyes büntetést kapott. Az incidens miatt a francia és a brit is Sebastian Vettelt hibáztatta.

részletek

Grosjean: Követni legalább már könnyebb a riválisokat

Romain Grosjean, a Haas mai futamon kieső francia versenyzője arról beszélt, hogy az új aeroszabályok részben mindenképp meghozták a várt eredményt: legalább követni egyszerűbb az előttük autózó versenyzőt, ha megelőzni nem is.

részletek

„Őrület, hogy vannak a Haasnál gyorsabbak is”

Nagyon erősnek és jónak érzi az amerikai istálló idei F1-es gépét Kevin Magnussen, aki szerint egyértelmű, hogy ők a középmezőny éllovasai, amit az Ausztrál Nagydíj időmérőjén meg is mutattak.

részletek

A Haas direkt ráment a kerékcserékre

A tavalyi szezonnyitón két orbitális bokszutcai bakinak köszönhetően rengeteg pontot bukott a Haas-Ferrari. Nem feledték a csapatnál a tavalyi fiaskót és kétszer annyit gyakorolták a kerékcseréket.

részletek

Grosjean ellenzi a Pirelli korlátozásait

Túlszabályozottnak érzi a Haas pilótája a gumik használatát, azt szeretné, ha a Pirelli kevésbé szólna bele a beállításokba. A szezonnyitón a pilóták szövetségét is megpróbálja maga mellé állítani.

részletek

Egy középcsapat csak óriási szerencsével álmodozhat dobogóról

A jelenlegi Formula-1-ben valós esélye csak három istállónak lehet arra, hogy önerőből az első három közé kerüljön. Ilyen eredményről álmodik a Haas is, de tudják, ez szerencse nélkül kizárt.

részletek

Megizmosodott az F1-es mezőny

Ricciardo Schwarzeneggert, Hamilton Hulkot emlegeti: a minimumsúly bevezetésének hála a versenyzők ráfeküdhettek az erőnléti edzésekre, és a bőrükben is jobban érzik magukat, mióta szabadabb az étrendjük.

részletek

Az új szabály miatt zsörtölődik Grosjean

Számos megpördülést láttunk a barcelonai teszten, melyek kivezető körön történtek. Romain Grosjean a gumimelegítésre vonatkozó előírással magyarázta az eseteket.

részletek
Olvastad már?