Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. május 28. vasárnap

Grosjean

„Button tudja, hogy mit csinál”

Bár az F1-es közeg örül, hogy viszontláthatja egyik bajnokát Monacóban, a brit elég sok kritikát kapott amiatt, hogy nem akart tesztelni - régi-új társa azonban a védelmébe vette őt.

részletek

Meglepő, kik nem tagjai az F1-es pilóták szövetségének

Romain Grosjean, a GPDA nemrég megválasztott igazgatója furcsának tartja, hogy csaknem a mezőny felét nem érdekli a szervezet, amely egyébként az ő érdekeiket is hivatott képviselni.

részletek

Még mindig feszültség van Grosjean és Palmer között

Az Orosz Nagydíj első köre nem múlt el incidens nélkül: Romain Grosjean és Jolyon Palmer ütközött egymással, de két héttel az eset után is a másikra kenik a felelősséget.

részletek

Pénzfeldobással döntött pilótái között a Haas

Általában csak április 1-jei tréfákban szokott megjelenni, hogy az F1-es csapatok egy pénzfeldobás kimenetelére bízzák a vitás helyzetek lerendezését, a Haasnál azonban most nem vicceltek, így a sors komoly hátrányba hozta Romain Grosjeant a hétvégére.

részletek

Melyik gumi felesleges a Spanyol Nagydíjra?

A Red Bull pilótája mellett mások is felszólaltak a Pirelli döntése ellen, miszerint a gyártó a kemény keverékű abroncsokat viszi Spanyolországba. Perez és Grosjean sem tartja jónak a döntést.

részletek

„A fékek nem élnének túl egy futamot”

Rettentő nagy problémái vannak továbbra is a fékekkel a Haas istállónak. Az Orosz Nagydíj edzésein próbálgatták a Carbon Industrie fékrendszerét, de súlyos problémák léptek fel, némi hezitálás után újra visszatértek a régihez.

részletek

Grosjean lett az új pilótaigazgató

A több mint két évtizede létező versenyzői érdekvédelmi szervezet vezetésében tisztújítás történt: egy világbajnok távozott, akinek a helyét Romain Grosjean foglalta el az igazgatói székben.

részletek

Grosjean szerint Palmer a hibás, bajban lehet a brit

Megy az adok-kapok az Orosz Nagydíj első körös ütközése miatt, Romain Grosjean és Jolyon Palmer egymást hibáztatják. Úgy fest, nem vacsoráznak együtt mostanában, Palmernek ráadásul más gondja is van.

részletek

Palmer: Grosjean hibája az ütközés

Jolyon Palmerre mostanában rájár a rúd. Az időmérő edzést az első szakaszban, a versenyt az első körben fejezte be egy baleset miatt. Igaz, most könnyen lehet, hogy nem az ő hibájából ütköztek Romain Grosjeannal.

részletek

Az utolsó helyezett Grosjean csak panaszkodik

Az autót és a sárga zászlókat is szidja a francia, aki 20. lett az időmérő edzésen, hét pozícióval maradt el saját csapattársától. Nem érti, mi nem stimmel, és hosszú, fájdalmas vasárnapra számít.

részletek

Visszatért a Haas a korábbi fékbeszállítójához

Ezen a hétvégén versenykörülmények között tesztelte a Haas-Ferrari új fékbeszállítója, a Carbon Industrie fékrendszerét. De egyelőre úgy fest, Grosjean gondjai most sem oldódtak meg, vissza is tért a csapat a Brembóhoz.

részletek

Turbócserék a Ferrarinál, közel a büntetés?

Az Orosz Nagydíj első szabadedzését megelőzően Sebastian Vettel és Kimi Raikkönen autójában is turbót cseréltek, ez náluk már nem az első csere volt. Ha túl hamar érik el a limitet, végzetes lehet a világbajnokság szempontjából.

részletek
Olvastad már?