Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. szeptember 24. vasárnap

Grosjean

Hőgutától tartanak a versenyzők a futamon

A Szingapúri Nagydíj idén még a korábbiaknál is megerőltetőbb lesz az F1-es mezőny számára az új autók miatt, bár míg egyesek a szaunában biciklizve próbáltak felkészülni a kihívásokra, Fernando Alonso egy kézlegyintéssel oszlatja el az ijedtséget.

részletek

Grosjean: Ez lehet a kulcs Szingapúrban

Nem alakult a legjobban a Haas számára az F1-es monzai hétvége, de Szingapúrban mindenképp javulni szeretnének. Erre Romain Grosjean esélyt is lát a pálya eltérő vonalvezetése miatt.

részletek

„Ide fizetős pilóta ne jöjjön!”

Az utóbbi évtizedekben megszokhattuk, hogy a fizetős pilóták jönnek-mennek a Formula-1-ben. Néhányuknak sikerül kitörnie, de legtöbbjüknek nem. Vannak csapatok, akik irtóznak a tehetség nélküli pénzeszsákoktól.

részletek

Bizonyos csapatokkal kivételeznek a bírák?

Némi zúgolódás van a Formula-1-ben, többen is úgy érzik, hogy a bírák nem egyenlő mércével mérnek a büntetéseknél. Bizonyos csapatok mindent megúsznak, vannak, akikre viszont utaznak. Valóban így lenne?

részletek

„El kell beszélgetni a versenyigazgatóval”

Romain Grosjean a célegyenesben csúszott ki a monzai időmérő első szakaszában, főnöke pedig úgy véli, Charlie Whitingnak kétszer is át kellene gondolnia máskor, hogy pályára engedi-e a mezőnyt.

részletek

Grosjean: El sem kellett volna indítani…

Meglehetősen ingerült nyilatkozatot adott a Haas F1-es pilótája az Olasz Nagydíj időmérő edzésének legelején elszenvedett balesete után – szerinte a versenyirányítás rossz döntést hozott.

részletek

Ezért úszta meg a büntetést Alonso

A monzai hétvége a rajtbüntetésekről szólt eddig, ám egy sokakat érintő kérdés felmerült a héten, miért nem büntették Fernando Alonsót Belgiumban a Palmerrel szembeni manőverért. Itt a válasz.

részletek

Exkluzív: Grosjean a főzésről, a gyerekekről és az F1-ről

Romain Grosjean karrierje jól dokumentált, a bukósisak mögött lapuló embert viszont mégis az indokoltnál kevesebben ismerik. Az AFM azért ült le beszélgetni a hamarosan már háromgyermekes családapával, hogy a másik, emberi oldaláról is bemutathassuk.

részletek

A pokolból a mennybe Belgiumban

Az első szabadedzésen a fasorban sem volt, majd értékes pontszerző hellyel távozott Belgiumból remek vezetés után. A Force Indiák egyik ütközését is páholyból nézhette végig, mégis kimaradt minden balhéból. Tudjuk, ki ő?

részletek

A Haas fejlesztéseit a fékek blokkolják?

Jó egy éve küszködik Romain Grosjean a fékekkel, képtelen velük zöld ágra vergődni, pedig már több különböző gyártó rendszerét is próbálgatták. Spában is bizonytalanok.

részletek

"Belebetegszel az első spái körödbe"

A legendás belga aszfaltcsík számtalan F1-es pilóta kedvencei közé tartozik, ez alól Grosjean sem kivétel. Rövid múltidézés és esélylatolgatás a Haas versenyzőjétől.

részletek

Ezért panaszkodik Grosjean annyit a fékekre

A francia pilóta vezetési stílusa sokkal jobban függ a fékezéstől, mint bárki másé – magyarázta a versenyző egykori csapatfőnöke. A múltban Raikkönen beállításaira volt szükség, hogy érezze az autót.

részletek
Olvastad már?