Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. szeptember 21. péntek

Grosjean

Grosjean ismét remekelt

Romain Grosjean Szingapúrban is jócskán gyorsabbnak bizonyult csapattársánál. Az utóbbi versenyhétvégék döntő többségén a francia újra átvette a vezető szerepet a Haasnál, így megmenekülhet.

részletek

Magnussen „egy fényévvel” kikapott Grosjeantól

A Haas dán pilótája – akit Ericsson ütött ki a Q1-ben – maga sem érti, hogyan maradhatott el egy másodperccel csapattársától, aki végül nyolcadik rajtkockát szerzett, és különösen büszke teljesítményére.

részletek

Novemberben döntik el, mi az Olasz Nagydíj végeredménye

Kitűzték a Haas fellebbezésének tárgyalását. 50-50 az esély, hogy Grosjean hatodik helyét visszaállítják vagy nem, így a verseny eredménye két hónapig nem tekinthető véglegesnek.

részletek

Egy dolgot kér Grosjeantól a Haas

A francia pilóta ingadozó teljesítményt mutatott a szezonban, de Günther Steiner csapatfőnök elégedett utóbbi hétvégéken mutatott teljesítményével. Ne is legyen másként – a tét a francia jövő évi helye.

részletek

Haas: A Renault lassabb, így panaszkodik

Az amerikai istállót kizárták az Olasz Nagydíjról szabálytalan padlólemez miatt, amire a francia gárda hívta fel az FIA figyelmét. Günther Steiner mondta el véleményét az elmúlt napok eseményeiről.

részletek

A Haas nem nyugodott bele a kizárásba

Hiába intették le a hatodik helyen Romain Grosjeant Monzában, a Renault bepanaszolta a Haast, a franciát pedig kizárták. Az istálló nem hagyja annyiban és hivatalosan fellebbezett a kizárás ellen.

részletek

Majdnem szakács lett F1-es kirúgása után Grosjean

Miután 2009-es beugrását követően nem kapott ülést a Renault-tól, Romain Grosjean felkészült rá, hogy felhagyjon a versenyzéssel. Még egy szakácsiskolába is beadta jelentkezését.

részletek

Grosjean újra a siker útjára lépett

Bár önhibáján kívül utólag kizárták az Olasz Nagydíjról, az utóbbi versenyhétvégéken Romain Grosjean rendre lefőzi csapattársát és remek eredményeivel esélyes, hogy megmentette ülését a Haasnál.

részletek

Célt ért a Renault, Grosjeant kizárták a 6. helyről

Utólag változott az Olasz Nagydíj végeredménye az ötödik helytől lefelé, miután az FIA elfogadta a Renault óvását Romain Grosjean szabálytalan Haasát illetően. A döntés új F1-es pontszerzőt is szült.

részletek

F1-Archív: Egy versenyről eltiltják Grosjeant

Alonso állította, nem megy a Ferraritól a McLarenhez, Villeneuve 39 évesen fittnek érezte magát a visszatérésre, Ralf a biztosító miatt nem versenyezhetett, Hamilton Schumacher, Schumacher Prost rekordját döntötte meg szeptember 2-án.

részletek

Grosjean tankolással hozna újra izgalmakat

Romain Grosjean úgy véli, a verseny közbeni tankolás újbóli bevezetésével ismét izgalmasabbá válna a Formula-1. A nézők jobban szórakoznának a kiismerhetetlen stratégiákkal. Ez lenne a megoldás?

részletek

A Haas villámgyorsan utolérheti a Renault-t

Óriási harc dúl a konstruktőri negyedik helyért, a Renault korábbi előnyének nagy része elfogyott, Grosjean és Magnussen pedig folyamatosan szállítja a jó eredményeket, ahogy Spában is.

részletek
Olvastad már?