Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 23. kedd

Giovinazzi

Gyerekkori vágya vált valóra Giovinazzinak

Versenyzett már Le Mans-ban és tesztelt már az FE-ben is, ám Giovinazzi mindig is az F1-be vágyott. A szellősebben alakult versenynaptára ellenére úgy érzi, készen áll egy teljes szezonra.

részletek

Giovinazzi nem is kívánna Raikkönennél jobbat

A Ferrari neveltje alig várja, hogy jövőre a finn világbajnok mellett versenyezhessen, szerinte ugyanis egy újonc F1-es pilóta Raikkönennél ideálisabb csapattársat nem is kívánhatna.

részletek

Giovinazzinak muszáj tanulnia Raikkönentől

Egy korábbi olasz F1-es pilóta szerint a Sauber fiataljának óvatosnak kell lennie, de annyi mindent kell megtanulnia világbajnok csapattársától, amennyit csak lehetséges.

részletek

Van, aki Ericssont választotta volna

Nincs meggyőződve arról az ex-F1-es Mika Salo, hogy Antonio Giovinazzi helyes választás az Alfa Romeo Saubernél: mikor beugróként versenyzett, „sok autót összetört.”

részletek

Megnevezte másik pilótáját az Alfa Romeo Sauber

Kedden teljessé vált a svájci kiscsapat 2019-es felállása: teljes csere történik, a Ferrarit elhagyó Raikkönen csapattársa egy Ferrari-védenc lesz. Kiemelték, az olasz nemzetiségnek fontos szerepe volt a döntésben.

részletek

Még Vandoorne is kiköthet a Saubernél

Erősen az olaszoktól függ, ki lesz Raikkönen csapattársa az Alfa Romeo Saubernél 2019-ben – értesült az Autosport. A híroldal szerint ha nem Giovinazzi, akkor Vandoorne szorítja ki Ericssont.

részletek

Az igazi tehetségek hátrányban vannak Gasly szerint

Egy valódi ígéret, Ocon kikerülhet az F1-ből, mások pedig csak nehezen tudnak a rajtrácsra jutni. Pierre Gasly szerint – aki maga is csak kitérővel debütálhatott – valamit tenni kell, hogy ne a pénzes fiatalok legyenek előnyben.

részletek

Ferrari B: Ő lehet Raikkönen csapattársa

A Ferrari a német sajtó szerint meggyőzte az Alfa Romeo Saubert, hogy mindkét ülésbe hozzájuk kötődő versenyzőt ültessen. Ericssonnak így a tulajdonosokhoz fűződő kapcsolata ellenére is mennie kell.

részletek

Kvjat még közelebb került a Toro Rossóhoz

Amint Pierre Gaslyt hivatalosan bejelentették a Red Bullnál, azonnal szárnyra kaptak a hírek, ki jöhet számításba helyettesként Faenzában. Helmut Marko szerint Kvjat immáron érettebb versenyző.

részletek

Giovinazzi a Sauberben akar versenyezni

Antonio Giovinazzi kerek perec kijelentette, hogy jövőre az egyik Sauberben akar ülni. Négyszer fogja még idén vezetni az autót pénteken, ezalatt akarja bizonyítani, hogy érdemes rá.

részletek

Giovinazzi: Nem szimulátoros pilóta vagyok...

Érthető az olasz pilóta türelmetlensége, hiszen már egy ideje ott van az F1 kapujában, a Ferrarinál dolgozik, de nem versenyezhet, ebből pedig most már kezd elege lenni.

részletek

Giovinazzi: Jó lenne üléshez jutni 2019-re

Antonio Giovinazzi a héten előbb a Ferrariba, majd a Sauberbe ült be az F1 hungaroringi kollektív tesztjén. Az olasz egészen kiválóan ment, de tudja, ez sem garancia semmire. Persze azért bízik abban, hogy lesz helye 2019-re.

részletek
Olvastad már?