Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. április 18. csütörtök

Giovinazzi

Leclerc motorhibája Giovinazzinál is megismétlődött

Pontosan ugyanaz a probléma jött elő Antonio Giovinazzi Alfa Romeo-Ferrarijában, mint ami Charles Leclerc-től elvette a biztos győzelmet Bahreinben. A megoldás megvan, de az Alfa nem használja.

részletek

Raikkönen több, mint jónak érezte az autót

Igaz, ez sem volt elég a Q3-ra az Alfa Romeótól, ráadásul a finn csapattársa, Antonio Giovinazzi a rajtrács végéről vághat neki a Kínai Nagydíjnak vasárnap.

részletek

Raikkönennek már csak hobbi az F1

Az Alfa Romeo finnje olyan jelzőt használt önmaga és a Formula-1 kapcsolatára, amit egy versenyzőtől nem szokás hallani, viszont azt mondja, ennek köszönhetően ismét élvezi az egészet. Ha megunja, majd keres másik hobbit.

részletek

Giovinazzi: A 2017-es hibám már a múlté

Tavalyelőtt beugróként már versenyzett Sanghajban az Alfa Romeo fiatal olasz pilótája, de nem őriz éppen szép emlékeket arról a hétvégéről. Úgy véli azonban, hogy most teljesen más a helyzet.

részletek

Raikkönen nagyon élvezte a csatákat

A finn pilóta egy percig sem unatkozott az F1-es Bahreini Nagydíjon, hiszen alig volt olyan szakasza a futamnak, amikor ne harcolt volna valakivel - végül egy jól megérdemelt hetedik hely lett a jutalma.

részletek

Giovinazzi sorsa is eldőlt már a legelején

A fűsávon található hatalmas bukkanó nem csak Daniel Ricciardo versenyét tette tönkre, hanem közvetett módon másokét is. Az Alfa Romeo olasz pilótájának autója több helyen is megsérült.

részletek

Az Alfa Romeónál a versenytempóban bíznak

Az Alfa Romeo pilótája, Antonio Giovinazzi úgy érzi, hogy elkövetett egy kis hibát, ami sokba került. Raikkönen köre sem volt tökéletes, bíznak azonban az autó versenytempójában.

részletek

Raikkönen: Elégedett vagyok, várom az időmérőt

Antonio Giovinazzi és Kimi Raikkönen is elégedettnek tűnik az első két szabadedzés után az Alfa Romeóval. A finn mindkétszer a hatodik helyen végzett, de szerinte a topcsapatok mögött bármi lehet.

részletek

Nagy dobásra készül az Alfa Romeo

A 2019-es F1-es idény kezdetét Kimi Raikkönen rejtélyesnek, Antonio Giovinazzi élvezetesnek, Frederic Vasseur csapatfőnök pedig egy nagy lehetőségnek tartja. Szezonelőzetes Alfa módra.

részletek

Giovinazzi elmondta, hol kell még fejlődnie

Az Alfa Romeo olasz pilótája úgy érzi, elsősorban az időmérős etapokon kell még javulnia, de tisztában van vele, hogy a legtöbb tapasztalatot úgyis majd az F1-es nagydíjhétvégék során fogja gyűjteni.

részletek

Giovinazzi másolná Raikkönen vezetését

Sokat várt erre, de versenyzői ülést kapott a Formula-1-ben Antonio Giovinazzi, ráadásul rögtön Kimi Raikkönen oldalán. Az olasz szerint hiba lenne, ha nem követné a világbajnok stílusát.

részletek

Giovinazzi: Nekem most jött el a karácsony!

Ötödik lett a második kollektív tesztnapon az Alfa Romeo olasz versenyzője. Ezzel, valamint a 101 megtett körrel elégedett, viszont egyszer majdnem bajba került Gasly mögött.

részletek
Olvastad már?