Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. január 17. csütörtök

Giovinazzi

A Sauber pokolian ráfeküdt a 2019-es autóra

Bár az egész tavalyi szezonban az Alfa Romeo-Sauber látványos előretörését láthattuk, valójában a csapat egészen korán átcsoportosította erőit az idei versenyautó fejlesztésére. Tovább fejlődhetnek.

részletek

Raikkönenék autója is Valentin-napon mutatkozhat be

Olaszországi sajtóértesülések szerint az Alfa Romeo Sauber istálló autóját láthatjuk először a pályára gurulni 2019-ben. Fioranóban próbálhatják ki Raikkönenék a C38-ast, egy forgatási napon.

részletek

Még mindig keresi tesztpilótáit a Ferrari

Miután Antonio Giovinazzit a Sauber, Danyil Kvyatot pedig a Toro Rosso szerződtette le, a Ferrari egyelőre teszt- és tartalékpilóta nélkül maradt. Sebastian Vettel viszont biztos abban, hamarosan ezen a részlegen is erős csapat fog felállni Maranellóban.

részletek

Giovinazzi: Kimi a lehető legjobb társ számomra

Antonio Giovinazzi beszélt 2019-es vágyairól, arról, milyen büszke, hogy az Alfa Romeónál versenyezhet és természetesen arról is, hogy Kimi Raikkönen lesz a csapattársa, amitől nincs is jobb.

részletek

Giovinazzi: Hiba volna Leclerc eredményei után vágynom

Antonio Giovinazzi úgy véli, hibát követne el, ha Charles Leclerc idei teljesítményét állítaná maga elé követendő példának. Saját maga legjobbját akarja nyújtani, semmi mást.

részletek

Rengeteg új embert vett fel a Sauber

Nagy csodák az F1-ben nincsenek ezen a téren: több pénz, több ember, jobb eredmény, még több pénz, még több ember, nagyjából így lehet előrelépni. A Sauber is épül.

részletek

Giovinazzi: Raikkönen a példaképem volt, ma a csapattársam

Antonio Giovinazzi gyermekkori hőse mellett versenyezhet jövőre az Alfa Romeo Saubernél, miután Kimi Raikkönen csapattársaként indul 2019-ben. Nyolc év után ő lesz az első olasz pilóta.

részletek

Giovinazzi: Raikkönent motiválja a Sauber

Kimi Raikkönen a Ferrarit ugyan elhagyja 2018 után, de az F1-et nem: a Saubernél folytatja pályafutását. Fiatal újdonsült csapattársa, Antonio Giovinazzi szerint a finn lelkes az új kihívás miatt.

részletek

Nehéz a Saubernek újabb két helyet javítania

A 2018-as szezon egyik kellemes meglepetése az Alfa Romeo-Sauber remeklése volt. Jövőre Kimi Raikkönennel a volánnál indulnak harcba, de így sem lesz egyszerű tovább javulni a rangsorban.

részletek

Giovinazzi: Az eddigi tapasztalataim nem sokat segítenek

Antonio Giovinazzi jövőre a Saubernél mutatkozik be, mint főállású Formula–1-es versenyző. Az olasz úgy érzi, habár 2017-ben már kipróbálhatta magát éles helyzetben is, ezek a tapasztalatok nem fognak sokat segíteni a jövő évre való felkészülésében.

részletek

Giovinazzi: A hátsó kamera jó megoldás lenne

Bár csak 2019-től lesz a Formula-1-es mezőny teljes körű tagja Antonio Giovinazzi, már most előállt egy ötlettel, amely a jövő évi látási viszonyokat javítaná fel. Szerinte nincs szükség tükrökre.

részletek

Az Alfa Romeo Sauber nem B csapat

Frederic Vasseur elmondta, hogy bár tavaly az Alfa Romeo érkezésének bejelentésével közelebb került egymáshoz a Sauber és a Ferrari, de nem lesznek egy olyan B csapat, mint a Toro Rosso.

részletek
Olvastad már?