Giovinazzi - Formula.hu - 1
Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. augusztus 17. péntek

Giovinazzi

Giovinazzi: Nem szimulátoros pilóta vagyok...

Érthető az olasz pilóta türelmetlensége, hiszen már egy ideje ott van az F1 kapujában, a Ferrarinál dolgozik, de nem versenyezhet, ebből pedig most már kezd elege lenni.

részletek

Giovinazzi: Jó lenne üléshez jutni 2019-re

Antonio Giovinazzi a héten előbb a Ferrariba, majd a Sauberbe ült be az F1 hungaroringi kollektív tesztjén. Az olasz egészen kiválóan ment, de tudja, ez sem garancia semmire. Persze azért bízik abban, hogy lesz helye 2019-re.

részletek

Nem hivatalos pályacsúcsot futott Giovinazzi az első tesztnapon

A Ferrari tartalékpilótája 2,5 másodperccel volt gyorsabb mindenki másnál a Hungaroringen. Kedden bemutatkoztak a 2019-es első szárnyak, valamint egy baleset történt.

részletek

Giovinazzi hétvégén újra F1-es autóba ül

Az Alfa Romeo Sauber tartalékpilótája Németországban újból kigurulhat majd a bokszutcából. Nyolc hónap elteltével vezethet újra Formula-1-es autót az olasz Antonio Giovinazzi.

részletek

A Ferrari a várt adatokat kapta a pályán

Úgy fest, a Ferrari tervezett fejlesztései beválnak, ugyanis a barcelonai tesztelésen a szimulátoros próbával közel azonos értékeket kapott vissza a pilóta a pályán. Jó lehet az irány.

részletek

Kik a csapatok tesztpilótái 2018-ban?

A 20 állandó versenyző mellett a csapatok számos pilótát tudnak soraikban: összegyűjtöttük a tartalékokat, teszt- és fejlesztőpilótákat, valamint a juniorprogramok tagjait is.

részletek

Giovinazzi nem érti, mit keres Kvjat a Ferrari kötelékében

Nemrég jelentette be a Ferrari a hányattatott sorsú Kvjat leigazolását. Akkor úgy fogalmaztak, tesztpilótaként számítanak rá, azonban Giovinazzi számára továbbra sem egyértelmű az orosz szerepe.

részletek

A Ferrari tehetsége kétfelé is nézelődik

Tavaly év elején megtanulhattuk Antonio Giovinazzi nevét, amikor Pascal Wehrlein helyett ugrott be az első két versenyhétvégén a Sauber istállónál. Most két vasat tart a tűzben.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év újonca

Miután Stoffel Vandoorne tavaly egyetlen teljesített futamával is második helyet szerzett a legjobb újoncok kategóriájában, idén már nem játszhatott, ez viszont igencsak szokatlanná, és így érdekessé is tette szavazásunkat.

részletek

Ki lehet Raikkönen utódja?

Kimi Raikkönen már a 38. életévét is betöltötte, évek óta ő a Formula-1 korelnöke. Vajon jövőre lejáró szerződése már a visszavonulását is jelenti, vagy még mindig marad a száguldó cirkuszban?

részletek

Giovinazzi azonnal lecsapna a lehetőségre

Annak ellenére, hogy Antonio Giovinazzit rövid idő leforgása alatt kétszer is visszautasították, egyáltalán nem adja fel a reményt. A tavalyi évből indul ki és ha esély kínálkozna, máris rácsapna.

részletek

Giovinazzi két csapatnak sem kellett

A Ferrari olasz pártfogoltja, Antonio Giovinazzi kiszorult a 2018-as pilótapiacról, de Sergio Marchionne megerősítette, hogy Maranellóban továbbra is bíznak a képességeiben.

részletek
Olvastad már?