Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 13. csütörtök

Gasly

A Red Bull fegyelemre inti Gaslyt

Az energiaitalos istálló főtanácsadója szerint fegyelemre kell nevelni új szerzeményét Pierre Gaslyt. Aki nem teljesít, a cserepadon találja magát, bár a franciánál ez a veszély eddig nem állt fenn.

részletek

Gasly: A Red Bull-Honda páros remek lesz

A bikák friss igazolása egyértelműen úgy érzi, hogy a Honda jövőre tovább csökkenti lemaradását a Mercedeshez és a Ferrarihoz képest. Úgy véli, az új szövetség biztosan sikeres lesz.

részletek

Gasly: Meg fogom dolgoztatni Verstappent

Jelenleg egyértelműen elsőszámú pilótának tűnik a Red Bullnál Max Verstappen, de jövő évi csapattársa máris finoman hadat üzent neki. Pierre Gasly a holland legnehezebb időszakát jósolja a bikáknál.

részletek

Gasly: Több is volt a Toro Rosso-Hondában

A jövőre már a Red Bullnál versenyző Pierre Gasly szerint a faenzai istálló idei kilencedik helyezése nem tükrözi az autóban rejlő valódi lehetőségeket. A rettentően szoros középmezőnyben maradtak alul.

részletek

Megjött az újhullám

Két saját nevelésű fiatal pilóta is fontos mérföldkőhöz érkezett az Abu Dhabiban bonyolított Pirelli-gumiteszt zárónapján: Charles Leclerc a Ferrarit, Pierre Gasly pedig a Red Bullt vezethette annak tudatában, hogy 2019-ben már nevelőegyesületeik színeit képviselik majd a futamokon. A formula.hu mindkettejüket megkérdezte arról, hogy milyen tapasztalatokkal gazdagodtak.

részletek

Tost: Gondok lehetnek Verstappen és Gasly között

A Toro Rosso főnöke szerint az anyacsapat kitűnő pilótapárossal rendelkezik, ám előre várható, hogy előbb-utóbb összetűzésbe kerül majd a két kemény egyéniség. Belső háborúra számítsunk?

részletek

Úgy fejezte be az évet a Honda, ahogy kezdte

Bár idén többször is remekül megvillant a Toro Rosso-Honda, az idényzáró ugyanúgy sült el, mint az idénynyitó, egy motorhiba és egy nullázás a mérleg, pedig Gasly akár két pontot is szerezhetett volna.

részletek

Raikkönen, Grosjean és Gasly is megúszta

Abu Dhabiban mozgalmasnak bizonyult a szombati nap is, Kimi Raikkönennek a bokszutca bejáratával, a két franciának pedig egymással gyűlt meg a baja. A finn enyhe büntetésben részesült.

részletek

Hartley keményen odaszólt Gaslynak

Az új-zélandi pilóta rávilágított arra, hogy miért tartja csak hangzatos szövegnek azt, amit csapattársa előadott a brazíliai eseményeket követően.

részletek

Gasly: Az év során utolérhetjük az élcsapatokat

Pierre Gasly elismeréssel beszél a japán gyártó folyamatos fejlődéséről, amely még nem ért oda a Mercedes-Ferrari párosra, de hátránya nagy részét behozta. Megjósolhatatlan, mire lesz képes jövőre.

részletek

Sajtó: Megpecsételődött Hartley sorsa

A hírek szerint teljesen kicserélődik jövőre a Toro Rosso párosa, a Red Bullhoz szerződő Gasly mellett ugyanis Brendon Hartley sem maradhat az istállónál. Gyenge teljesítménye F1-es karrierje végét jelentheti.

részletek

Gasly: Az új generáció új lendületet fog hozni az F1-be

A generációváltás hamarosan a Formula–1-et is utoléri, hiszen 2019-ben amellett, hogy számos új versenyző érkezik, a kisebb csapatok fiatal pilótái közül jó néhányan találják magukat az élmezőnyben. Pierre Gasly szerint ez jót fog tenni a sport nézettségének is.

részletek
Olvastad már?