Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 18. hétfő

Gasly

Gasly álma fog idén megvalósulni

Ez pedig nem más, minthogy az F1 egyik élcsapatában, a Red Bullban szerepelhet Max Verstappen csapattársaként. A francia pilóta szeretne a lehető legjobban felkészülni élete fontos szezonjára.

részletek

Gasly: A kemény munka miatt tartok itt

A Red Bull fiatal francia F1-es pilótája úgy érzi, hogy az élet visszaadott neki valamit abból, amit elvett tőle a GP2-es bajnoki címét követően. A kemény munkája kifizetődött.

részletek

Horner: Időt kell adnunk Gaslynak

Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke elismerte, az ideálisnál korábban viszik fel Pierre Gaslyt a nagycsapathoz, és időre lehet szüksége a franciának, hogy felvegye a tempót, főleg egy olyan csapattárs mellett, mint Max Verstappen.

részletek

„Gasly jobban teszi, ha csendben marad” – tanácsolja Verstappen honfitársa

A holland mellett semmi esélye, jelentette ki egyszerűen Robert Doornbos. Ha meg akarjuk tudni, sikeres lesz-e a Honda-motoros Red Bull, Verstappen arcát kell figyelnünk az első tesztkörök után.

részletek

Marko: A Red Bullnál tabu a csapatsorrend

Pierre Gaslynak lesz ideje hozzászokni új csapatához, és nem várják el tőle, hogy azonnal csapattársa, Max Verstappen szintjén versenyezzen, jelentette ki Helmut Marko a Red Bull Racing tanácsadója.

részletek

Gasly: Nem második számúnak jöttem

A Red Bull újdonsült igazolása tisztában van azzal, hogy még bőven van mit tanulnia, de kategorikusan kijelentette, hogy nem vízhordónak érkezett az energiaitalos istállóhoz Max Verstappen mellé.

részletek

Újabb F1-es indul a Bajnokok Tornáján

Loic Duval mellett Pierre Gasly fogja képviselni Franciaországot a jövő hétvégén megrendezendő Bajnokok Tornáján. A Red Bull versenyzője már alig várja, hogy újra hallhassa a mexikói közönséget.

részletek

Így készülnek a pilóták a szezonnyitóra

Ugyan még javában tart a téli szünet, a versenyzők nagy része már megkezdte fizikai felkészülését 2019-re. Mit tesz a legjobb erőnlétért Lewis Hamilton, George Russell és Pierre Gasly?

részletek

Ocon: Leclerc már idén a címért fog menni

Esteban Ocont nem érné meglepetésként, ha Charles Leclerc már idén a világbajnoki címért harcolhatna a Ferrarival. Régóta ismerik egymást, és egy korábbi gokartos balesetüket is felelevenítette Ocon.

részletek

Kétmillióba kerültek a balesetek a Toro Rossónak

Bár egyértelműek voltak fénypontjai a „kisbikák” 2018-as idényének, Franz Tost csapatfőnök arra is rámutatott, hogy rendkívül sok balesetbe keveredtek idén a versenyzői.

részletek

Verstappen mégis befolyásolhatta a választást

Nem kevés nyilatkozat jelent már meg arról, vajon Max Verstappen beleszólt-e a Red Bull döntésébe, ki legyen a holland csapattársa. Az ötszörös futamgyőztes most elismerte, volt némi befolyása erre.

részletek

Gasly: Max mellett megmutathatom, mi rejlik bennem

Pierre Gasly izgatottan várja a jövő évi kihívást, és örül neki, hogy egy olyan pilóta ellen mutathatja meg tehetségét, mint Max Verstappen. Jól elvannak a hollanddal, kivéve, mikor FIFA-znak.

részletek
Olvastad már?