Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 16. kedd

Gasly

Nullázás lett a Honda legjobb időmérőjéből

Nem érzik, hogy különösebb hibát vétettek volna, mégis hátrafelé haladt a mezőnyben a Japán Nagydíj során a Toro Rosso két pilótája, így a remek rajthelyezések ellenére sem jött össze a pontszerzés otthon a Hondának.

részletek

Mercedes-uralom pénteken Suzukában

Nyolc tizedmásodperc a különbség kvalifikációs gumin Lewis Hamilton és Sebastian Vettel között. Az FP2-n Valtteri Bottas a második, a Japán Nagydíjon eddig a Szocsiban látottak folytatódnak.

részletek

Egész héten új motorját bütykölte a Honda

Hazai versenyén kimagaslóan akar szerepelni a japán márka, ezért pedig mindent megtesz. A hétvégére időzített, akár fél másodpercet is jelentő fejlesztési csomagot egész héten próbapadon nyúzták.

részletek

Vettel vigasztalta Gaslyt két éve

Az akkor F1-es ülés nélkül maradó GP2-es bajnok példaképéhez fordult jó tanácsért: a fiatal francia most is hálás a segítőkészségért, amelyet Sebastian Vettel tanúsított. Jövőre pedig már egymással fognak csatázni.

részletek

Mindkét Toro Rossóban elszállt a fék

Bár egyébként sem vártak sokat az Orosz Nagydíjtól a faenzaiak, rettentő hamar véget ért mindkét pilóta számára a futam. Szinte teljesen egyforma piruettet mutattak be, ám ennek oka fékhiba volt.

részletek

Veszélyben volt Gasly látása

Sisakrostélyán találta el egy letört alkatrész Pierre Gaslyt a vasárnapi Orosz Nagydíjon. A Toro Rosso pilótája attól félt, hogy az elem átüti a sisakját, ám a fejvédő kellően masszívnak bizonyult.

részletek

Gasly: Nevetséges volt az időmérő

Pierre Gasly szerint az Orosz Nagydíj időmérő edzésének második szakaszában látottak bizonyították, mennyire elhibázott a Formula–1 büntetőrendszere. Sokan ugyanis hiába jutottak tovább a Q2-be, onnan már csak a kiesés állt érdekükben.

részletek

Beválik a Honda új fejlesztése

Idei harmadik motorvariánsával jelentkezett a Honda Szocsiban, a Toro Rossónál pedig mindenki izgatott, mert az erőforrás még biztonságos üzemmódban is jelentős javulást hoz a konyhára.

részletek

Mit várhat a Toro Rosso Szocsiban?

Lassan egyéves rutinnal rendelkezik a faenzai istálló mindkét pilótája, de Szocsiban még nem ültek F1-es autóban. A Honda szempontjából is jól jönne egy remek eredmény hazai futama előtt.

részletek

Austinban nagyot léphet előre a Toro Rosso

Bár Brendon Hartley nagyon várja már a frissítéseket a faenzaiak versenyautójára, úgy tűnik, a következő két fordulóban még nem érkezik. Az USA Nagydíjára viszont minden téren megújulhat.

részletek

Gasly nem akarja megsemmisíteni Verstappent

Kerüli a hangzatos szavakat a Red Bull új pilótája, de azt azért elejtette: az F1 legjobbja akar lenni, akárcsak Verstappen. Bízik a győztes Honda-motorban, de ha valaki, ő tisztában van gyengeségeivel is.

részletek

Verstappen nyugodt egy jó szerződéssel a zsebében

Az idei évben sok pilótának kellett idegeskednie jövő évi kontraktusa miatt. Nem tartozik közéjük Max Verstappen, aki felszabadultan tölti napjait, hiszen topcsapatnál rendelkezik többéves szerződéssel.

részletek
Olvastad már?