Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 22. péntek

Gasly

Gasly rögtön újoncként hazai pályán versenyezhet

Pierre Gasly számára fantasztikus élmény lesz, hogy rögtön újoncként egy Francia Nagydíjon versenyezhet, Brendon Hartley pedig korábbi ismereteire alapoz Le Castellet-ben.

részletek

Fordulat Hartley ügyében

Fernando Alonso mellett Brendon Hartley jövője is hetek óta rendszeresen téma a sajtóban. Mindenki biztosra vette az új-zélandi menesztését, ám a jelek szerint fordulat történt és maradhat.

részletek

Ennyivel gyorsabb az új Honda-motor

A Red Bull komoly méréseket végzett a Renault és a Honda erőforrásainak teljesítménye között, a Honda nagyot ugrott előre. Gasly nem véletlenül győzködte a csapatot, hogy inkább a büntetés.

részletek

Gasly: Az új Honda-motor három helyet ért

Pierre Gasly úgy érzi, az új Honda-motor plusz három helyet jelentett számára a versenyen. Ha csapata az időmérőre nem szereli vissza a régi erőforrást, a francia akár pontot is szerezhetett volna.

részletek

A Honda fantasztikus munkát végzett

Bár a pontszerzés különböző balszerencsés okokból nem sikerült, mégis egyértelműen erősebb motorral rendelkezik a Honda, mint korábban. A pilóták és a csapat is dicséri a japánokat.

részletek

Gyorsabb lett a Honda, de törékenyebb?

A mérnökök és a pilóták elmondása szerint is nagyon jó a fejlesztett Honda-erőforrás, rengeteg lóerőt nyertek vele. Ugyanakkor máris beütött egy műszaki probléma. Megmarad a megbízhatóság?

részletek

Gasly: Nagy hátrány volt, hogy a régi motorral mentem

A Toro Rosso francia pilótája elárulta, hogy vissza kellett szerelni autójába a régi Honda-erőforrást, mivel problémák adódtak az új motorral az utolsó szabadedzésen.

részletek

Egyelőre jók a Honda fejlesztései

A Toro Rosso jó eséllyel pályázik szombaton legalább egy Q3-as helyre, aerodinamikailag és motorerőben is biztató a csapat fejlődése. A középmezőny rendkívül szoros, nehéz időmérő lesz.

részletek

Gasly: A Honda nem csak ****** a rezet az F1-ben

A Toro Rosso pilótája nem győzi dicsérni a Toro Rosso motorját szállító Honda eltökéltségét. „Az eszközeik és tapasztalatuk is megvan, hogy a legjobb motort készítsék a Formula-1-ben” – fogalmazott.

részletek

Gasly: Négy helyen is háromszáz felett megyünk

A Toro Rosso fiatal francia pilótája életében először versenyez Montrealban, ahol a sok franciaajkú lakos miatt szinte hazai pályán érezheti majd magát, ám az ottani akcentust még szoknia kell.

részletek

Mire képes a Honda fejlesztett motorja?

Kanadára minden gyártó jelentősen frissített erőforrással jelentkezhet, a hírek szerint a Honda plusz negyven lóerőt talált. Pierre Gasly alig várja, hogy ennyivel erősebb motorral versenyezhessen.

részletek

Összejátszhatott a két Toro Rosso

Pierre Gasly egy kitűnő hetedik helyezéssel örvendeztette meg csapatát. A verseny után azonban az a vád érte az istállót, hogy csapattársa szándékosan lassította a mezőnyt és a terv bejött.

részletek
Olvastad már?