Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. július 21. péntek

GP3

Kubica GP3-as autót tesztelt

Kis híján végzetes 2011-es ralibalesete óta nem vezetett formulaautót a lengyelek korábbi F1-es reménysége, Robert Kubica – szerdán viszont kipróbálta, mire képes egy ilyen versenygépben.

részletek

Elfogynak a nevelőszériák!

Drámai csökkentés állt be az F1 legfontosabb utánpótlásbázisát jelentő négy nagy európai nevelőszéria mezőnyében: a GP3 például a kezdeti 30-ról 20 autó alá csökkenhet…

részletek

Alesi fia teljes szezont fut a GP3-ban

A 80-as évek aranygenerációjából több versenyző fia is autósportra adta a fejét. Találkozhattunk már Nico Rosberg, Nicolas Prost, Bruno Senna és Nelsinho Piquet nevével a Formula-1-ben, vagy annak előszobáiban.

részletek

Összeolvadhat a GP3 és az F3

A GP2 Formula-2-re való átnevezésével az alsóbb kategóriák sem valószínű, hogy külön utakon folytatják a jövőben, így végre létrejöhet az FIA álma, egy egységes, F4-től az F1-ig tartó ranglétra az autósportban.

részletek

F3-as reménységgel erősíthet a Mercedes

Az idei F3-as Európa-bajnokság harmadik helyezettje jövőre szintet lép, és hírek szerint a Mercedes F1-es csapata már le is csapott rá, mint az istálló fejlesztőpilótája.

részletek

Nemet mondott az F1-es szabadedzésre Leclerc

Bár Abu Dhabiban is beülhetett volna a Haasba a fiatal pilóta, úgy döntött, hogy nem él a lehetőséggel, inkább 100%-ig a GP3-as bajnoki cím megszerzésére akar koncentrálni,

részletek

GP2: A szezonnyitó óta nyert újra a francia

Norman Nato diadalmaskodott a monzai sprintfutamon, mindkét Prema-pilóta dobogóra állt, akik a bajnokságban kezdenek elhúzni. A GP3-ban McLaren-védenc nyert először.

részletek

GP2: Fontos győzelem a baleset árnyékában

Az idény második versenyét Alex Lynn nyerte Barcelonában, aki jövőre már az F1-ben szeretne lenni, a bajnokságot Pierre Gasly vezeti, akinek ugyanilyen ambíciói vannak. A GP3-ban thai győzelem született.

részletek

Hölgyversenyző a GP3-ban

Egy ismert hölgyversenyzőt szerződtetett az Arden GP3-as csapata, aki két roppant tehetséges csapattárs oldalán szeretne az utánpótlás-széria legjobbjai közé tartozni. Még sok hely kiadó.

részletek

Da Costa elhagyja a Red Bullt

A jelenleg a DTM-ben és a Formula-E-ben szereplő portugál versenyző négy esztendő után szakít az energiaitalosokkal. A fiatal pilóta hálás a csapatnak, amellyel soha nem mutatkozhatott be az F1-ben.

részletek

Wehrlein GP2-es, Alesi GP3-as autót tesztel

A DTM idei bajnoka az újonc Prema csapat autóját, míg a korábbi F1-es versenyző, Jean Alesi fia, Giuliano az Arden gépét fogja kipróbálni a GP2 és a GP3 szerdai tesztnapján.

részletek

Elvett győzelemmel is bajnok a Mercedes csodagyereke

Esteban Ocon a GP3 szezonzáróján feltette a koronát hallatlanul kiegyensúlyozott idényére, amikor riválisát a rajtnál átugorva megszerezte a bajnoki címet - mindezt a sorozat fennállásának 100. versenyén.

részletek
Olvastad már?