Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 28. hétfő

Frijns

Baleset miatt nem futották végig a bathursti 12 órást

Több csúnya bukás is történt az ausztrál hosszútávú viadalon: egy versenyző számos törött csonttal került kórházba, nem sokkal a leintés előtt újabb rémisztő balesetet láthattak a nézők.

részletek

Érzelmes pillanat: Ekström kiszáll a DTM-ből

Befejezi 17 éven át tartó pályafutását a Német Túraautó-bajnokságban a sorozat egyik ikonikus alakja. Mattias Ekström a továbbiakban a ralikrosszra fog koncentrálni, helyét pedig napjaink leghíresebb elveszett tehetsége veszi át.

részletek

Futás közben sérült meg a holland szupertehetség

A Hollandia második legjobb formulaautós pilótájának tartott Robin Frijns ártalmatlan körülmények között szerzett igen súlyos sérüléseket. Jelenleg járni sem tud, de késlelteti a műtétet, mert nem akar versenyeket kihagyni.

részletek

A holland, aki nem irigykedik Verstappenre

„Hogy milyen a motor? Honnan tudjam? Én csak vezetem!” Hollandia elfeledett szupertehetsége, Robin Frijns a nyilatkozatadáskor mutatott lazaságával és flegmaságával már-már Kimi Raikkönent idézi.

részletek

Mit kérnek karácsonyra az autóversenyzők?

Hamilton világbékét, Vettel jobb autót, egyesek csak pár szabadnapot, mások pedig egy komplett berendezést szeretnének luxusautókkal. A világ versenyzőinek kívánságlistái igencsak eltérnek egymástól.

részletek

Frijns egy hazugság miatt maradt le az F1-ről?

Talán minden máshogy alakulhatott volna az elmúlt évek egyik legnagyobb tehetségének karrierjében, ha egy holland újságíró nem ad olyan mondatokat a szájába, amiket sosem mondott ki.

részletek

Egykori F1-es reménység a Formula-E-ben

Az Andretti istálló közölte, hogy az elektromos széria 2015-16-os szezonjában a holland Robin Frijns erősíti soraikat – aki, ha beváltja a hozzá fűzött várakozásokat, már rég a Formula-1-ben lenne.

részletek

Újabb volt F1-esek mehetnek a DTM-be

Noha a Német Túraautó Bajnokság kitermeli a maga tehetségeit, karrierjük alkonyán néhány volt F1-es pilóta is ott talál magának otthont - most két holland vette célkeresztjébe a DTM-et.

részletek

Szavazás: Ki lesz a Manor másik versenyzője?

Egy ülés még mindig kiadó az idei F1-es mezőnyben, hiszen nagyon úgy tűnik, hogy a Manor komolyan gondolja a visszatérést, és akár már Melbourne-ben is ott lehetnek. De ki lesz Will Stevens csapattársa?

részletek

Frijns bízik az FIA bölcs belátásában

A Nemzetközi Automobil-szövetség nyilvánvalóan azért köti 2016-tól jóval szigorúbb feltételekhez a szuperlicensz megszerzését, hogy csak a tényleg arra érdemes pilóták jussanak be az F1-be. Robin Frijns bízik benne, hogy erről a célról a kivételes esetekben sem feledkeznek majd el.

részletek

Robin Frijns ismét csapat nélkül maradt

A mai naptól kezdve ismét nincs csapata az utánpótlás-sorozatokban nagyszerű sikereket elérő, ám azóta az F1-es ülést szponzori pénzek híján hiába kereső holland Robin Frijnsnek.

részletek

Fiatal tehetségeket próbál ki a BMW

Számos fiatal versenyző, köztük a GP3 bajnoka és a Formula-E legutóbbi győztese tesztelheti a BMW M4 DTM-et. Közben kijelölték Marco Wittmann F1-es tesztjének időpontját is.

részletek
Olvastad már?