Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 18. csütörtök

FormulaE

Tesztről rángatná ki új pilótajelöltjét a Toro Rosso

Némileg váratlan helyről, a Formula-E-ből igazolhat magának 2019-es pilótát a Toro Rosso, ráadásul ismét egy olyasvalakit, akit korábban már menesztettek a Red Bull juniorprogramjából.

részletek

Szárnyal a BMW, akcióban az új Formula-E

Valenciában megkezdte előszezoni tesztjét a Formula-E mezőnye, így első alkalommal gördültek pályára nagy tömegben az új, látványos külsejű versenyautók. Váratlanul a múltban gyengélkedő BMW-vel egy újonc volt a leggyorsabb.

részletek

Vandoorne a „Mercedesnél” a Formula-E-ben

Bejelentette kategóriaváltását a McLarennél F1-es állását az idei szezon végén elveszítő Stoffel Vandoorne. A belga már decemberben ott lesz a Formula-E nyitányán, méghozzá a friss DTM-bajnok csapattársaként.

részletek

Vandoorne a Formula-E-ben köthet ki

A McLarentől, és nagyon úgy néz ki, a Formula-1-ből is kiszorul 2019-re a belga Stoffel Vandoorne, viszont az egykori nagy ígéretnek úgy néz ki, lesz helye máshol.

részletek

Első évében csaknem tönkrement a Formula-E

Az elektromos sorozat első embere bevallotta, hogy a Formula-E első szezonjában kevés hiányzott ahhoz, hogy az egész projektet maguk alá ássák a pénzügyi nehézségek.

részletek

Vandoorne-t a Formula-E-be vinné a Mercedes

Egyre kisebbnek látszik az esély arra, hogy Stoffel Vandoorne 2019-re ülést tud találni a Formula-1-ben a McLarentől való menesztését követően. A Formula-E-ben viszont váratlan szövetségesre lelt.

részletek

Piquet: Az F1 máris a Formula-E-t másolja

Nelson Piquet Jr. szerint szembetűnő, hogy a Formula-1 2021-es tervrajzainak készítésekor az elektromos sorozat új autójáról is kölcsönöztek ötleteket. A Jaguar elnöke szerint pedig már az F1-es nézettség beelőzése sincs messze.

részletek

A Formula-E is csalogatja Alonsót

Bár érdeklődési körének részeként ő maga nyilvánosan még nem nevezte meg, a Formula-E-t irányító Alejandro Agag elmondása szerint Fernando Alonso kifejezetten érdeklődik az elektromos széria iránt. 2019-ben akár még ott is kiköthet?

részletek

Ecclestone: A hastáncos sem vesz fel sportcipőt

Az F1 kormánykerekét 2017 januárjáig mozgató Bernie Ecclestone az újságíróként sem utolsó Nico Rosberggel csevegett, többek között arról, hogy milyen szerepet fog játszani az elektromos meghajtás a sportágban.

részletek

Vergne: A Formula-E mindenkit sokkolni fog

Jean-Eric Vergne idén bajnoki címet ünnepelhetett az elektromos formaautó-bajnokságban, viszont ettől függetlenül is úgy érzi, jó helyen van. Szerinte a Gen2 autók óriási dobás lesznek.

részletek

Nagy pilótamozgások jönnek a Formula-E piacán

Köszönhetően télen kezdődő szezonjának, a Formula-E pár hónapnyi lépéselőnyben van más nagy versenysorozatokhoz képest a pilótapiaci mozgolódásokat illetően is. Egyelőre még nagy a káosz, de most megpróbáljuk kifürkészni.

részletek

Bianchinak ajánlotta bajnoki címét Vergne

Még nem tudta teljesen megemészteni a korábbi F1-es Jean-Eric Vergne, hogy ő lett a Formula-E negyedik szezonjának bajnoka. A francia utoljára nyolc éve nyert meg bármilyen sorozatot.

részletek
Olvastad már?