Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 25. vasárnap

FormulaE

Vergne elképesztő védekezéssel nyert Uruguayban

A pole-t megöröklő francia egyetlen kör erejéig sem engedte ki a kezéből a vezetést, és sikerrel tartotta mögött a büntetett Lucas di Grassit a Punta del Este ePrix-n.

részletek

Formula-E pilóták a szimulátorosok ellen Punta del Estében

A vasárnapi Punta del Este ePrix-re készülve néhány pilóta tehetséges szimulátorosokkal és rajongókkal mérette meg magát.

részletek

Olyanra ad pontot a Formula-E, amire még soha senki

Rövidebb versenyek, kötelezően használandó gyengébb teljesítmény és takarékossági bónusz. Az ötödik szezon teljes távot kibíró autói mellé néhány új szabályt is bevezetnek az FE-be, ami tovább keveri majd a lapokat.

részletek

eStat: Megtört a német átok

Hongkongban még csak úgy tűnt, Mexikóban viszont valóban megszületett a Formula–E történetének első német győzelme és végre a címvédő is megtörte rettenetes sorozatát. 10 győztes 38 futam alatt.

részletek

Formula-E: Rosenqvist-dráma, Abt-diadal Mexikóban

Bár kellett hozzá a Mahindra műszaki hibája, gyors autócseréjének köszönhetően Daniel Abt első győzelmét aratta a Formula-E-ben a Mexikóváros ePrix-n - Oliver Turvey szintén először állhatott dobogóra.

részletek

Még mindig az F1-be vágyik a Formula-E menője

Megnyerte az F3-as Európa-bajnokságot, győzelmekért harcol a Formula-E-ben, harmadik helyen zárt a Super Formulában - Felix Rosenqvist azonban idáig nem tudta felkelteni az F1-es csapatok figyelmét.

részletek

Az F1-főnök szerint a Formula-E nem sportesemény

Nem néz ki úgy, hogy mostanában közeledni fog egymáshoz a Formula-1 és elektromos unokatestvére: Chase Carey reagált Alejandro Agag kritikáira, és a másik szériát becsmérelve hangsúlyozta, a motorsport csúcsa mindig az F1 marad.

részletek

eStat: Az első dupla

A széria történetének 18. versenypályáján született meg a Formula–E első kettős győzelme, míg a legtöbb dobogóval rendelkező pilóta még mindig ponttalan idén – s van, amiben Prost a legjobb.

részletek

Agag: Az F1 a Formula-E-t másolja

Igaz, még csak a negyedik szezonjában tart az FIA elektromos szériájának világbajnoksága, Alejandro Agag szerint máris vannak olyan mozzanatok az F1 részéről, amik a Formula-E másolására hajaznak.

részletek

A Formula-E új autói már elérik a 300-as tempót

Akiknek az elmúlt három év során sem lopta be magát a szívükbe az elektromos versenysorozat, azok gyakran az FE autóinak viszonylag alacsony csúcssebességét fogalmazzák meg kritikaként. De ennek az új szezontól vége, figyelmeztet Lucas di Grassi.

részletek

Szuperkedd – A nap összes bejelentése egy helyen

2018. január 30-ának valamiért különösen fontos jelentősége van a motorsportok tér-idő kontinuumában, hiszen ezen a napon annyi nagyhorderejű bejelentést és hírt olvashattunk, mint november vége óta összesen.

részletek

Láttatok már versenypályát Chilében? Na ugye!

A hétvégén első alkalommal Chile fővárosában, Santiagóban lepik el az utcákat a Formula-E autói. Hogy megismerjük a pályát az éles bevetés előtt, a sorozat elkészítette az alábbi szimulációt a vonalvezetésről.

részletek
Olvastad már?