Steward
Gellérfi-Csizmadia Gergő
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. április 27. csütörtök

FormulaE

A Ferrari komolyan gondolja a Formula-E-hez történő csatlakozást

A maranellói márka neve a közelmúltban többször szóba került az elektromos sorozat kapcsán, a cég elnöke, Sergio Marchionne pedig továbbra is elszánt azt illetően, hogy hamarosan ezen a platformon is képviseljék magukat az F1 mellett.

részletek

Az F1 vitázik Bakuval, de az FE örömmel menne

Bár Azerbajdzsán fővárosának tavalyi Formula-1-es debütálása vegyes fogadtatásban részesült és a Liberty Media irányítása mellett hamar véget érhet az együttműködés, az elektromos rivális éppen egy ilyen pályáról álmodik.

részletek

Ferrari: Formula-E, Alfa Romeo: F1?

A maranellói autógyár elnöke, Sergio Marchionne már korábban is eljátszott a gondolattal, hogy az ágaskodó kiscsikóval meghódítsa az elektromos bajnokságot.

részletek

Ezért jobb hely a Formula-E az F1-nél

Az elektromos sorozat egyre nagyobb népszerűségnek örvend, több szegmensben pedig mást most izgalmasabb terület egy pilóta számára, mint a száguldó cirkusz.

részletek

Ki nyerte a virtuális Buenos Aires-i futamot?

A valóságban Sebastien Buemi diadalmaskodott, ám szokás szerint egy szimulátoros versenyre is sor került a Formula-E adott helyszínén – vajon a svájci a virtuális világban sem talált legyőzőre?

részletek

A Formula-E-ben is következetlenek a felügyelők?

A Buenos Aires ePrix incidensei után így gondolja Nelson Piquet Jr.: őt olyan eset miatt vizsgálták, amelynek meg sem szabadott volna történnie, ellenfele pedig egyértelmű büntetést úszott meg.

részletek

Nincs orvosság: Buemi ismét mindenkit megevett

Sebastien Buemi és az e.dams-Renault tovább folytatták az elképesztő menetelésüket és háromból harmadik győzelmüket aratták a Formula-E Buenos Aires-i fordulóján. A pole-ból induló di Grassit Vergne is megelőzte.

részletek

Formula-E: Di Grassi először a pole-pozícióban

Furcsán hangzik, de az elektromos széria négyszeres győztese és állandó élmenője először indulhat a pole-pozícióból Buenos Aires-ben. Buemi harmadik, Lopez baleset miatt csak hátulról kezdi meg hazai futamát.

részletek

Elképesztőek lehetnek jövőre a Formula-E autói

Az elektromos sorozat karosszériáit gyártó Spark Racing Technologies közzétette grafikát a 2018-2019-es szezontól tervezett autókról.

részletek

A Formula-E lehet az F1 előszobája?

A Formula-E gyors terjeszkedése és az autóipar átalakulása olyan jövőt vetít előre, hogy az elektromos sorozat egyszer a száguldó cirkusz riválisa lesz majd - egy pilóta szerint azonban most még csak egy lépcsőt jelent az F1 felé vezető úton.

részletek

Mit gondol a Ferrari a Formula-E-ről?

A nagy rivális, a Mercedes már jövőre csatlakozhat az elektromos bajnoksághoz. Sergio Marchionne, a Scuderia elnöke nem zárja ki, hogy a jövőben beszállnak – de egyelőre nem tartja relevánsnak a szériában való részvételt.

részletek

Formula-E-teszten járt Massa

A brazil pilóta nem gondolta meg magát, ott lesz az F1-es rajtrácson, mégis tesztelte a Jaguar elektromos autóját, amelyet nem tud összehasonlítani eddigi egyetlen tapasztalatával sem.

részletek
Olvastad már?