Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 18. hétfő

FormulaE

Nagy falat a Formula-E a Le Mans-győzteseknek

Az új szezonban olyan, komoly nemzetközi sikerekkel rendelkező pilóták debütáltak a Formula-E-ben, akik maguk is furcsának érzik, hogy újoncnak nevezik őket, ám Andre Lotterer és Neel Jani elismerik, az első versenyükön még alig értették, mi zajlik a pályán.

részletek

Heidfeld nem tudta kihagyni Hamilton ziccerét

Jobbulást kívánt Lewis Hamilton a Formula-E-ben szereplő Nick Heidfeldnek, miután egy hároméves balesetvideóra azt hitte, hogy mostani: a német válaszolt rá.

részletek

Hamilton beégett Formula-E-ismeretével

A brit a közösségi médiában azt akarta demonstrálni, hogy más szériákkal is foglalkozik: csakhogy épp friss helyett egy hároméves videóval támasztotta alá tájékozottságát.

részletek

Az újonc eldobta, a győztest kizárták Hongkongban

A DTM-ből ismert Edoardo Mortara már első versenyhétvégéjén, Hongkongban megízlelhette volna a győzelmet – hibájából Daniel Abt profitált. A pole-ból startoló Felix Rosenqvist nagyot rontott, majd még nagyobb felzárkózást produkált, a sorozattól már megszokott furcsaságot pedig ezúttal a rajt tartogatta. Órákkal a versenyt követően Abtot megfosztották győzelmétől, Rosenqvist a Hongkong ePrix vasárnapi nyertese.

részletek

Rosenqvist a pole-ban, meglepetéshegy mögötte

Alaposan átrendeződött az erősorrend a szombatihoz képest a Formula-E második hongkongi versenynapjának időmérőjén. Rosenqvist első rajthellyel vágott vissza, Buemi a legutolsó helyre kvalifikálta a Renault-t.

részletek

Megkérdeztük Kobayashit, miért Monaco színeiben versenyez

A Formula-E-ben való debütálását ezen a hétvégén megejtő Kamui Kobayashi egészen szókimondó stílusban válaszolt a kérdésekre a szombati futamot követően, és azt is felfedte, miért fordított hátat Japánnak.

részletek

Vergne a célba bepördülve szerezte meg a pole-t Hongkongban

Két egészen elképesztő jelenetet is szolgáltatott a Formula-E negyedik szezonjának első időmérője a Hongkong ePrix-n. Az elektromos sorozat hozta megszokott, őrült formáját: Jean-Eric Vergne úgy lett a leggyorsabb, hogy konkrétan becsúszott a célba.

részletek

Így zajlott a Hongkong ePrix minden mozzanata élőben

Ezen a hétvégén kezdetét veszi a Formula-E negyedik szezonja Hongkongban. A Formula.hu ott van a helyszínen, hogy az elektromos sorozat minden történéséről, újdonságáról, rezzenéséről beszámoljon ebben a folyamatosan frissülő cikkben.

részletek

A Formula-E túl nagy váltás lenne a Ferrarinak

A maranellói F1-es istálló vezetője többször eljátszott már az elektromos sorozatba történő beszállás gondolatával, ám a bajnokság első embere kételkedik abban, hogy komolyak lennének a szándékaik.

részletek

Kobayashi debütálhat a Formula-E-ben az Andretti-zűrzavar közepette

Amikor már azt hittük volna, hogy véglegessé vált a Formula-E hamarosan startoló negyedik szezonjának pilótafelállása, megjelentek a Kamui Kobayashiról szóló hírek...

részletek

Legendás szponzor hagyja ott az F1-et a Formula-E kedvéért

Újabb intő jel a száguldó cirkusz számára, hogy a sportág egyik ikonikus, az elmúlt harminc évben meghatározó szponzora pártolt át az elektromos formulaautó-bajnoksághoz.

részletek

63 év szünet után újra lesz autóverseny Svájcban

Kiadta 2017/18-as versenynaptárát a Formula-E, amelyben történelmi jelentőségű helyszín is szerepel: hosszú évtizedeket követően rendeznek autóversenyt a sportot sokáig tiltó Svájcban.

részletek
Olvastad már?