Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 18. szerda

FormulaE

Prost: Kész botrány, hogy Buemi nincs az F1-ben

Sebastien Buemi évek óta nem tagja a Formula-1-es mezőnynek, pedig több szakértő szerint az egyik legnagyobb tehetséggel megáldott pilóta. Alain Prost kifejezetten hiányolja a svájci versenyzőt.

részletek

Két másodperccel gyorsabb a robotautó az embernél

Ha minden a tervek szerint alakul, már az idei naptári évben szemtanúi lehetünk az önjáró autók első versenyének. Kizárólag a technikától várni az izgalmakat nagy kockázat, de van, ami már biztos.

részletek

Rosberg: A Formula-E jelenti a jövőt

A német pilótát nemrég a Mercedes jövőbeli csapatfőnöki székével hozták szóba, most pedig minderre rátett egy lapáttal, amikor az elektromos sorozatot dicsérte.

részletek

Korábbi főnöke is szorít a Ferrariért

Dolgozhat valaki egy rivális olasz márka vezetőjeként, a múltat nem lehet kitörölni egykönnyen: Stefano Domenicali 2014-ben volt kénytelen búcsút inteni a maranellói F1-es gárdának, de továbbra is az ő sikerüknek örül a legjobban.

részletek

Az F1-nek teljesen más utat kell követnie, mint a Formula-E

Nagy divat lett mostanság összehasonlítani a száguldó cirkuszt az elektromos sorozattal, a Red Bull csapatfőnöke azonban úgy véli, az F1-nek teljesen más küldetése van.

részletek

Pilótakeringő: Ki hova igazol a Formula-E-ben?

Véget ért a harmadik szezon, decemberben pedig már jön a negyedik, így a Formula-E-ben megkötött szerződések több más nagy sorozatra is kihatással lesznek. Akár Massa, Wehrlein vagy Kobayashi is érkezhet?

részletek

Lucas di Grassi a Formula-E harmadik bajnoka

Noha a bajnoki cím nem olyan izgalmas körülmények között dőlt el, mint az elmúlt két évben, a sors igazágot szolgáltatott, ugyanis két vereség után a brazil versenyző avanzsált az elektromos sorozat győztesévé.

részletek

A Mercedes kiszáll a DTM-ből, jöhet a Formula-E

Nagy bejelentést tett napjaink motorsportjának egyik kulcsjátékosa, a Mercedes, a német márka ugyanis programjának átalakítására készül az elkövetkező években: két év múlva a Formula-E-hez csatlakozik, ezért pedig a DTM-et is hajlandó feláldozni.

részletek

Buemi és di Grassi – Újabb ütközés lóg a levegőben

Egy év eltelt azóta, hogy a Formula-E két gigásza a 2016-os szezonzárón összeütközött, és a szituáció idén is hasonlóan kiélezett kettőjük között. Leszámítva, hogy Sebastien Buemi most már úgy érzi, átlát Lucas di Grassi szándékain és személyiségén.

részletek

A versenyigazgató mentette meg Bird győzelmét

Továbbra is Sam Bird az egyetlen ember, aki valaha is autóversenyt tudott nyerni New York utcáin, miután a brit vasárnap megismételte szombati sikerét - ezúttal viszont némileg vitatható külső segítségre is szüksége volt ehhez.

részletek

Bird hatalmas formában: győzelem után pole New Yorkban

Továbbra is a DS Virginről szól a New York ePrix hétvégéje, hiszen a szombaton győzelmet szerző Sam Bird a vasárnapi futamra bezsákolta az első rajthelyet is. Lucas di Grassinak ismét nehéz dolga lesz, ha sok pontot akar hozni Sebastien Buemin.

részletek

Formula-E: Sam Birdé az első New York ePrix

Ami nem jön össze az egyiknek, összejön a másiknak: a pole-ból induló Alex Lynn technikai hiba miatt elvérzett, ám csapat- és honfitársa remek előzés után győzelmet szállított a DS Virgin Racingnek.

részletek
Olvastad már?