Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 24. csütörtök

FormulaE

Abt a hazai pole-ban Turvey előtt

Bár néhány percig úgy tűnt, az Audi az első sort is elhódíthatja hazai pályán, Lucas di Grassi hibája révén erre végül nem került sor. A kvalifikáció leggyorsabbja a csapat másik pilótája, Daniel Abt lett Oliver Turvey előtt.

részletek

Rosberg felesége rémeket látott, amikor megjelent a Formula-E vezetője

Nico Rosberg a Formula-E berlini hétvégéjének sztárvendégeként már vezette is a széria új autóját és a sorozatban való terveiről is beszélt, miközben Alejandro Agag elmesélte a Vivian Rosberggel való első találkozásának különös történetét.

részletek

Exkluzív: Le Mans csillaga új csúcsokra tör

A világ egyik, ha nem egyenesen a legjobb endurance-versenyzőjével, a háromszoros Le Mans-győztes Andre Lottererrel beszélgettünk Berlinben, aki új sorozatában egyelőre csapattársa árnyékában küzd.

részletek

Di Grassi: Értelmetlen dolgokon vitázik az F1

Szükségtelen olyan kérdéseken vívódni, mint hogy hány centis legyen egy vezetőszárny, a motorsportnak ennél láthatóbb és maradandóbb tekintetben kellene megújulnia – mondja lapunknak az egész sportágat a szívén viselő Lucas di Grassi.

részletek

Az arab nők helyzetén javítana a Formula–E

A berlini Formula-E hétvége első sajtótájékoztatóján kemény kérdést szegezett neki egy újságíróhölgy a széria első emberének: miért megy a sorozat olyan országba, ahol súlyosan korlátozzák a nők jogait?

részletek

A Berlin ePrix hétvégéje élőben

Szerkesztőségünk a hétvégén a helyszínről követi az elektromos sorozat berlini fordulóját, első kézből szállítva a friss híreket. Rosberg tesztje, egy új sorozat bemutatója és a verseny történései élőben!

részletek

Hivatalos: Massa versenyezni fog a Formula-E-ben

Nem sokáig marad távol az autóversenyzéstől Felipe Massa, aki az idei év végén startoló ötödik szezonra régi vágyát megvalósítva versenyzői szerződést kötött a Venturival az elektromos sorozatban.

részletek

Vergne: Jobb a pénz az FE-ben, mint az F1-ben

A Formula-E idén végleg meggyőzte az egykor a Red Bull pilótaprogramjába tartozó Jean-Eric Vergne-t arról, hogy helyesen döntött, amikor letett az F1-es ülés hajszolásáról. Szerinte az elektromos szériát már nem lehet alacsonyabb rendűnek tekinteni.

részletek

Vergne otthon nyert, Bird három kerékkel a dobogón

Jean-Eric Vergne népszerű hazai győzelmet ünnepelhetett a Formula-E párizsi fordulóján, de a főszerepet nem is ő, hanem Andre Lotterer és Sam Bird öltötték magukra, akik háromszor ütköztek egymással.

részletek

Összejött a Vergne–Bird első sor a Párizs ePrix-re

A bajnoki cím két legfőbb várományosa egymás mellett állva fog farkasszemet nézni a rajtlámpákkal a Formula-E párizsi futamán. Jean-Eric Vergne verhetetlennek bizonyult hazai időmérőjén.

részletek

A 10 évesek eldobják az agyukat az új Formula-E-től

Az ötödik szezon versenyei a videójátékokra fognak hasonlítani, mert a gyerekeket a lehető legkorábban be kell hálóznia a sportnak. Alejandro Agag FE-vezér az időutazásról és a pillangóhatásról is beszélt lelkesítő üzenetében.

részletek

Sci-fihez hasonlítják a Formula-E új autóját

Második kollektív tesztjét is lebonyolította a második generációs versenyautókkal az elektromos sorozat, a mezőnyben pedig ezúttal már mind a kilenc gyártó képviseltette magát.

részletek
Olvastad már?