Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. január 21. szombat

FormulaE

Amikor a címvédő hajnal 4-kor érkezik a versenyre

Nem csak a nürburgringi 24 órás és a New York ePrix ütközése fog fejfájást okozni azon versenyzők számára, akik párhuzamosan szerepelnek a WEC-ben és a Formula-E-ben. Számukra április 1-je egyáltalán nem lesz vicces.

részletek

Amikor a szimulátor valósággá válik

A Formula-E ugyan csak a virtuális világban versenyzett a híres Las Vegas Strip városrészben, de Sam Bird a valóságban is végigment a pálya egy szakaszán. Csillogás, 360°-os videó, életre kelt virtuális valóság = az autósport jövője?

részletek

Gutierrez, mint a bajnoki cím esélyese?

A Haastól kiebrudalt mexikói pilóta utoljára 2010-ben nyert bajnokságot, a GP3-ban, azóta azonban hiába versenyzett három éven keresztül az F1-ben, nem tudta megtartani pozícióját, így számára minden bizonnyal bezárult a száguldó cirkusz kapuja. Kinyílt viszont egy másik, a Formula-E-ben, amely széria főnöke bajnoki esélyest lát Gutierrezben.

részletek

Gutierrez a Formula-E-ben folytatja

A Haastól elküldött, Manorral is szóba hozott mexikói pilóta 2017-ben biztosan nem lesz az F1-es mezőny tagja: ma jelentették be, hogy az elektromos világszéria több versenyén rajthoz áll.

részletek

Massának már szerződése volt a Formula-E-ben

Noha küszöbön az F1-től tavaly elköszönő brazil pilóta visszatérése a Williamshez, egy spanyol lap úgy tudja, hogy ősszel már alá is írta szerződését az elekotromos bajnokság egyik csapatával.

részletek

Ilyen lehet a Mercedes Formula-E-autója

Az elmúlt három év domináns F1-es csapata tavaly belengette, hogy 2018-tól csatlakozni kíván az elektromos sorozathoz - egy dizájner el is játszott a gondolattal, hogy milyen lenne első autójuk.

részletek

A McLaren főnöke bevásárolta magát a Formula-E-be

A wokingi F1-es alakulat novemberben, Ron Dennis helyére kinevezett vezérigazgatója médiabirodalmán keresztül lett részvényes az elektromos sorozatban.

részletek

Ezek lehetnek a Formula-E következő helyszínei

Az elektromos sorozatot irányító Alejandro Agag összeállította saját karácsonyi kívánságlistáját, amelyen a leendő versenyhelyszínek szerepelnek.

részletek

„A Brüsszel ePrix nagy durranás lesz!”

A belga főváros júliusban először ad otthont Formula-E-versenynek, a Jaguar tesztpilótája pedig úgy vélekedik, a versenyzők és rajongók körében is népszerű lesz az új helyszín.

részletek

Las Vegas: A versenyzők és a játékosok küzdőtere

Nyilvánosságra hozták a virtuális versenypályát, amelyen szombaton az 1 millió dollár összdíjazású futamot rendezik a Formula-E 20 pilótája és 10 profi szimulátorjátékos között Las Vegasban.

részletek

Egyre közelebb a valósághoz a Svájci ePrix

Lugano már ebben a szezonban Formula-E-futamot rendezhetett volna, ám nem jött össze a szükséges támogatás, más helyszínek azonban továbbra is versenyben vannak a rendezésért.

részletek

Ismét veszélybe került a Berlin ePrix

A német főváros Formula-E-futamának elég zaklatott története volt az elmúlt két év során, és könnyen lehet, hogy a 2017-es eseményre való felkészülés sem lesz sétagalopp.

részletek
Olvastad már?