Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. január 20. vasárnap

FormulaE

A Nagy Futam válhat a Budapest ePrix-vé

Igaz a korábbi sajtóhír, mely szerint megvalósíthatósági tanulmány készült egy Formula-E-futam magyarországi megrendezéséről – mondta el a Formula.hu-nak Oláh Gyárfás, az MNASZ elnöke. A főváros egy jó alappal is rendelkezik, az évről évre megrendezett Nagy Futammal.

részletek

Boldog lennék, ha lenne világbajnokunk – Interjú Oláh Gyárfással

Elnöki beszélgetést folytattunk Oláh Gyárfással az MNASZ január 26-i tisztújító közgyűlése előtt, melyen másodszor indul el a magyar autósport első számú posztjáért. Az elmúlt négy év eredményei és kihívásai, a 2018-as szerényebb nemzetközi sikerek és az idei rali Európa-bajnoki szezonzáró mellett olyan témák is felmerültek, mint a lehetséges budapesti Formula-E-verseny vagy az emlékezetes szentpétervári FIA-gála.

részletek

Vandoorne is a csapattársának ütközve esett ki

Nem a BMW Andrettinél történt a Marrakesh ePrix egyetlen csapaton belüli incidense, ám a mezőny végén szenvedő HWA érthető módon kevesebb figyelmet kapott. Stoffel Vandoorne mesélte el nekünk a részleteket.

részletek

Verstappennek bejött a marrakeshi „büntetés”

A holland F1-es pilótát közösségi szolgálat címén rendelte a marokkói Formula-E-futam helyszínére az FIA - a pilóta élvezte, hogy egy versenynapot a másik oldalról is megismerhetett.

részletek

Da Costa: Én hibáztam a balesetnél

A BMW pilótáinak rendkívül balszerencsés marrakeshi mutatványa után Antonio Felix da Costa és Alexander Sims magyarázzák a történteket: a portugál a csapatutasításra várt, a brit azt mondja, igazából nem is akart előzni.

részletek

Az élen ütközött a két BMW, d’Ambrosio nevetett a Marrakesh ePrix végén

Kétségtelenül a legemlékezetesebb versenyeinek egyikét szállította a Formula-E marrakeshi fordulója, ahol a BMW-k kettős győzelem felé száguldottak, amíg csatába nem bocsátkoztak egymással. D’Ambrosio először nyert futamot a pályán.

részletek

Bird a bokszban megsérült autóval szerzett pole-t

Eltekintve attól az aprócska ténytől, hogy a bokszutcában belelökték autójába a csapattársáét, Sam Bírd tökéletes időmérővel rukkolt elő a Marrakesh ePrix-n. Massa csak a 15., Vandoorne autója megállt.

részletek

Négy autóval indulhat a Roborace kísérleti szezonja

Nagy zsúfoltság valószínleg nem lesz a rajtrácson, viszont még nem is első évadnak, csupán egy szoftver próbaverziójának kell majd tekintenünk a Roborace idén tavasztól induló versenyeit. Lucas di Grassiból húztunk ki néhány új információt.

részletek

Versenyzők: A Formula-E-ben fontosabb az ész, mint az erő

Hogyan lehetséges, hogy még a világ legjobb versenyzőinek is elsőre rendre beletörik a bicskája a Formula-E-be? És hogy illik ehhez, hogy közben mégis ez az egyetlen csúcskategóriás versenyautó, amivel civilek is képesek bemutatózni? Erről kérdeztük a pilótákat.

részletek

Ez mind megtörtént a Marrakesh ePrix-n

Hírek, történések és interjúk a Marrakesh ePrix-ről a teljes hétvége során frissülő élő helyszíni közvetítésünkben. Tartsatok velünk!

részletek

Vergne máshogy vezet bajnoki címe óta

Jean-Eric Vergne 2018-ban hosszas várakozás után végre felülhetett a Formula-E trónjára. A francia elmondása szerint a bajnoki cím óta máshogy vezet, mint addig.

részletek

McNish: Kellett a támadó mód a Formula-E-be

Az Audi csapatfőnöke annak ellenére mondja ezt, hogy csapata egyébként nem futott különösebben jó versenyt. A skót szerint ez felkavarja kellően az állóvizet a sorozatban.

részletek
Olvastad már?