Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. június 28. szerda

FormulaE

Villeneuve: Még mindig ég bennem a tűz

Miután jól kiköszörülte nyelvét az F1 fiatal pilótáin, 1997 világbajnoka most nosztalgiázni kezdett, és visszagondolt letűnt dicső éveire.

részletek

Abszurd: A Mercedes csak ügyfélcsapat lehet a Formula-E-ben

A Mercedes közel áll ahhoz, hogy az elektromos formulaautós bajnokság 2018-ban startoló ötödik szezonjában csatlakozzon a mezőnyhöz, ám mint kiderült, egy korábban meghozott rendelkezés miatt nem versenyezhetnek saját technikájukkal.

részletek

A Formula-E mindent megadna a Ferrariért

Egyre közelebbinek tűnik a legendás márka csatlakozása az elektromos szériához: a Ferrari szándékai után a Formula-E első embere is tisztázta, mit akar a maranellóiaktól.

részletek

Elektromos lesz az F1 a jövőben?

Keresztezni fogja a Formula-E útját a Formula-1, vagy mindketten tovább haladnak a jelenlegi irányba? Jean Todt, az FIA elnöke szerint az F1 őrizni fogja tradícióit.

részletek

FE: Rosenqvist első, de Buemi nyert Berlinben

Az ifjú svéd mindent megtett, hogy ismételni tudjon a németországi második futamon: a csapattársával való bokszutcai affér, valamint az érte kapott büntetés viszont meghiúsította terveit.

részletek

Kubicát tárt karokkal várják a Formula-E-ben

A lengyel F1-es tesztje előtt néhány héttel az elektromos sorozat autóját is kipróbálta Doningtonban - a bajnokság éllovasa, és két másik élpilóta is szívesen látná maguk között.

részletek

Kiszállhat a Renault a Formula-E-ből

Az elektromos sorozat jelenlegi domináns alakulata már a jelenlegi szezon után búcsúzhat, és már az is szóba került, ki veheti át a helyüket az indulók listáján

részletek

Exkluzív: Az F1-et is célba vette az autósportok mindenevője

A pilóta, aki minden volt már, csak két dolog nem: akasztott ember és Formula-1-es pilóta. Párizsban exkluzív interjút adott nekünk Felix Rosenqvist, a világ legjobb felfedezetlen tehetsége.

részletek

Buemi: Az a baj, hogy két bajnokságot is vezetek

Kétségkívül kijelenthető, hogy jelenleg a világ legkellemesebb problémájával rendelkező autóversenyzőt Sebastien Bueminek hívják, akinek most az a legfőbb dilemmája, hogy melyik bajnokságot ne nyerje meg inkább mégsem. Nick Heidfeld meg is sajnálta.

részletek

Buemi nyert, Lopez dobogón, di Grassi bajban

Talán már jeleznünk sem kell: őrült versenyt hozott a Formula-E Párizsban is, ahol a bajnoki éllovas mögött célba érve Jose Maria Lopez lett a nap hőse, míg Lucas di Grassi számításai ezúttal nagyon félresikerültek.

részletek

Buemi hat ezreddel rontotta el Vergne örömét

A Formula-E eddigi legszorosabb időmérőjét hozta a Párizs ePrix, ahol Renault-motoros autók sajátították ki az első rajtsort, mögöttük azonban lesben áll a remeklő Lopez és Gutierrez.

részletek

Történelmi pillanat: Először pályán az igazi robotautó

Az önjáró járműtechnológia számára történelmi pillanat érkezett el ezen a hétvégén Párizsban, ahol a Roborace végleges, pilótafülke nélküli változata is megtette első métereit a Formula-E versenypályáján.

részletek
Olvastad már?