Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. április 22. vasárnap

Formula-E

Rosberg mutatja be az új FE-autót Berlinben

A 2016-os F1-es világbajnok befektetővé és az elektromos sorozat részvényesévé vált, májusban pedig be is ül az új autóba, hogy bemutassa azt a német közönségnek.

részletek

Ne maradj le semmiről a hosszú hétvégén!

Bár az F1-es szezonnyitóra még egy hetet várnunk kell, a MotoGP mezőnye már megkezdi 2018-as szereplését, de Katar mellett érdemes lesz még Uruguayra és kicsit Fontanára is figyelni a napokban.

részletek

Ecclestone teljesen elektromos F1-et akar

A száguldó cirkusz korábbi vezetője szerint a Liberty Mediának „tökösnek” kell lennie, és radikális változtatásokat kell életbe léptetnie azért, hogy a sport ismét vonzóvá váljanak a gyártók számára.

részletek

Lotterer: A Formula-E a legnehezebb

Rutinos pilótának számít André Lotterer, aki az autóversenyzés számos különböző ágát kipróbálta már pályafutása során. Szerinte az elektromos széria a legnehezebb, nem lehet hibázni.

részletek

Abt csalással vádolja riválisait

A Formula-E világát is elérte a keményebb szembenállás és a vádaskodás. Az Audi versenyzője, Daniel Abt csalással vádolja több vetélytársát, szerinte manipulálják a plusz energia felhasználását.

részletek

Érthetetlen az Audi mélyrepülése

A Formula-E bajnoki címvédője, Lucas di Grassi négy futam után is pont nélkül áll. Csapata, az Audi Sport ABT pedig egyelőre képtelen magyarázatot adni a brazil autójának megbízhatatlanságára.

részletek

Kizárás fenyegette a Techeetah csapatot

A hétvégén történelmi kettősgyőzelmet aratott a Formula-E santiagói versenyén a Techeetah istálló, ám végül majdnem kettős kizárás lett a történet vége. Végül megúszták pénzbüntetéssel.

részletek

A Ferrari tehetsége kétfelé is nézelődik

Tavaly év elején megtanulhattuk Antonio Giovinazzi nevét, amikor Pascal Wehrlein helyett ugrott be az első két versenyhétvégén a Sauber istállónál. Most két vasat tart a tűzben.

részletek

Válaszút előtt a Formula-1

A száguldó cirkusz jövőjével kapcsolatban a gyártók és a rajongók érdekei szöges ellentétben állnak egymással. Egyre nő azok tábora, akik szerint hangos motorok nélkül a szórakozás kizárva.

részletek

A tehetség, aki képtelen győzni

A mondás úgy tartja, az első győzelmet a legnehezebb megszerezni. Vannak, olyan kiváló pilóták, akiknek soha nem is sikerül megugraniuk ezt a lécet, pedig a vezetési tudásuk meglenne hozzá.

részletek

Taktikai húzásnak tartják a Ferrari fenyegetését

Mint ismeretes, a Ferrari a 2021-es új motorszabályok egyik legnagyobb ellenzője, olyannyira, hogy Sergio Marchionne azt is megpedzette, hogy ha nem változtatnak azokon, kész kiszállni az F1-ből. Van azonban egy személy, név szerint Alejandro Agag, a Formula-E főnöke, aki szerint mindez blöff.

részletek

A Renault még mindig fogja Palmer kezét

Hiába a gyári istállótól való menesztése, a francia gyártó hosszú hetek óta azon ügyködik, hogy Jolyon Palmernek helyet találjon egy megfelelő sorozatban. Nem tűnik könnyű feladatnak.

részletek
Olvastad már?