Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. január 23. kedd

Formula-E

Válaszút előtt a Formula-1

A száguldó cirkusz jövőjével kapcsolatban a gyártók és a rajongók érdekei szöges ellentétben állnak egymással. Egyre nő azok tábora, akik szerint hangos motorok nélkül a szórakozás kizárva.

részletek

A tehetség, aki képtelen győzni

A mondás úgy tartja, az első győzelmet a legnehezebb megszerezni. Vannak, olyan kiváló pilóták, akiknek soha nem is sikerül megugraniuk ezt a lécet, pedig a vezetési tudásuk meglenne hozzá.

részletek

Taktikai húzásnak tartják a Ferrari fenyegetését

Mint ismeretes, a Ferrari a 2021-es új motorszabályok egyik legnagyobb ellenzője, olyannyira, hogy Sergio Marchionne azt is megpedzette, hogy ha nem változtatnak azokon, kész kiszállni az F1-ből. Van azonban egy személy, név szerint Alejandro Agag, a Formula-E főnöke, aki szerint mindez blöff.

részletek

A Renault még mindig fogja Palmer kezét

Hiába a gyári istállótól való menesztése, a francia gyártó hosszú hetek óta azon ügyködik, hogy Jolyon Palmernek helyet találjon egy megfelelő sorozatban. Nem tűnik könnyű feladatnak.

részletek

Massa tudja, hova nem menne

Felipe Massa 2017 végén most már végleg visszavonult a Formula-1-ből. Mindenképpen szeretne még versenyezni, most pedig azt is megtudhattuk, hogy hova nem menne semmiképpen.

részletek

A Formula-E tíz éven belül megelőzi az F1-et?

A Virgin milliárdos tulajdonosa ezt jósolja: úgy érzi, az elektromos sorozat mutathatja az irányt a klímaváltozás elleni globális küzdelemben, ezért fontos a kormányok támogatása is.

részletek

Massa egy dolgot hiányol karrierjéből

Felipe Massa hosszú karriert zárt le 2017-ben az F1-ben, versenyzői pályafutását azonban nem fejezi be. A brazil tárgyalásokat folytat néhány csapattal, és nemsokára visszatér a versenyzés világába.

részletek

Heidfeld cáfolja Vettel állításait

A napokban Sebastian Vettel kritikus hangon beszélt a Formula-E-ről, ám az elektromos sorozat egyik nagynevű menője, Nick Heidfeld a legkevésbé sem ért egyet honfitársa negatív érveivel.

részletek

Vettel a Formula-E-t kritizálja

Sebastian Vettel nem beszélt pozitívan az egyre népszerűbb elektromos szériáról. A német felsorolt néhány érvet, amiért valószínűleg ő sosem fog a Formula-E-ben szerepelni.

részletek

Vettel: Nem értem Robert Kubicát

Sebastian Vettel a hangos motorok rajongója az autó- és motorsportban. Most ecsetelte véleményét a Formula E-ről, a kötelező fejvédelemről, illetve Robert Kubica visszatéréséről.

részletek

Rosberg szerepet vállalna a Formula-E-ben

A hétvégén kezdetét vette az elektromos széria újabb, negyedik szezonja. Egyre több márka érdekelődik a sorozat iránt, és Nico Rosberg is elismeri, nagy siker várhat rá a következő években.

részletek

eStat: Vergne és Heidfeld nem tud nyerni!

A Formula–E 2017/18-as szezonjának évnyitója nemcsak szenzációs versenyt hozott, hanem számos statisztikai érdekességet is: Vergne és Heidfeld nemigen tud nyerni, míg Prost pontot nem szerezni képtelen.

részletek
Olvastad már?