Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. január 21. hétfő

Formula-1

Családi kötelékek a Formula-1-ben

A száguldó cirkuszban többször is előfordult, hogy egy családból két testvér, esetleg más kötődésű pilóta is versenyzett. Schumacher, Bianchi, Fittipaldi, Andretti, Hill és mások, de milyen sikerrel?

részletek

Szirotkin: Visszatérés? Majd később!

A Williams nem tartott tovább igényt a fiatal orosz szolgálataira, Szergej Szirotkin ezért más versenyágakban próbál szerencsét. Nem számolt le teljesen az F1-gyel, de egy ideig nem jön vissza.

részletek

Todt: Vandoorne kiváló versenyző

Bár a McLarennél az elmúlt két évben nem sikerült bizonyítania tehetségét, Nicolas Todt továbbra is töretlenül hiszi, hogy Stoffel Vandoorne egészen kiváló pilóta. Reméli, még lesz lehetősége ezt alátámasztani.

részletek

Todt: Schumacher alkalmas a Formula-1-re

Az elmúlt napok a maga korában egészen zseniális Michael Schumacherre történő emlékezésről szóltak. De mi a helyzet tizenkilenc esztendős fiával? Jean Todt szerint a száguldó cirkuszba való.

részletek

Rosberg: Túl nagy a nyomás Schumacheren

A 2016-os világbajnok szerint a média és a rajongók által támasztott óriási elvárások hatalmas terhet raknak Mick Schumacher vállára, pedig akkor jó a versenyzés, ha élvezetet is okoz.

részletek

A 2019-es F1-es szezon legnagyobb változásai

Mikor volt utoljára ilyen hosszú egy idény? Melyik pályán ünneplünk jubileumot? Hány csapatnál marad változatlan a felállás? 2019-be lépve készítettünk egy előretekintést a Formula-1 70. szezonjához.

részletek

Albon könyörgött az F2-es ülésért is

A 2019-ben már a Formula-1-ben helyet kapó Alexander Albon egy évvel ezelőtt kis híján partvonalra került. Szó szerint bekönyörögte magát (szponzori háttér nélkül) a DAMS istállóhoz.

részletek

Mercedes: Inkább Ocon, mint Schumacher

A német gyártó elismerte, hogy sokkal fontosabb lesz 2020-ban, hogy Esteban Ocont ismét a Formula-1 mezőnyében láthassák, minthogy lecsapjanak Mick Schumacherre, az F3 bajnokára.

részletek

Schumacher közel álmai beteljesüléséhez

Mick Schumacher jövőre már a Formula-1 előszobájának számító F2-es sorozatban versenyezhet. Már egy ideje reflektorfényben van és ő maga is érzi, egy lépésre van a száguldó cirkusztól.

részletek

Schumacher: Elképesztő a különbség

Egyre nagyobb figyelem övezi Mick Schumachert, aki jövőre már a Formula-2-ben tekeri a kormányt. A héten bonyolított többnapos teszten már bele is kóstolhatott a vezetésbe, az autó minden téren más, mint az F3.

részletek

Ralf két Schumachert is az F1-ben látna

Tíz éven át két Schumachert láthatott a publikum a száguldó cirkuszban, Michaelt és Ralfot. Az ifjabbik ismét arról álmodik, hogy mindkettejük fia eljut az autósport elitkategóriájába.

részletek

Alonso a harcos, aki soha nem adja fel

Fernando Alonso úgy véli, ambiciózussága és agresszivitása mit sem kopott 2001 óta és azt szeretné, ha igazi harcosként emlékeznének rá, aki soha nem adja fel. Abu Dhabiban búcsúzik egy hős.

részletek
Olvastad már?