Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 21. csütörtök

Ford

Láttál már T-modellből készült hómobilt?

Mert itt egy egész lenyűgöző gyűjtemény: valamennyinek a Ford ikonikus gyártmánya jelenti az alapját.

részletek

Időutazás: az első Ford Ranger 1949-ből

A Ford Ranger az európai piac legkelendőbb pickupja, ám a típusnév valójában Amerikából származik.

részletek

Rekordméretű 3D alkatrész Ken Block pickupjához

A Gymkhana TEN sztárja, Ken Block régóta a Ford-pickupok szerelmese. Egy ilyen autón tanult vezetni, egy Ford-pickuppal csinálta meg élete első gumiégetését, és legutóbbi videójában is szerepel egy 1977-es Ford F-150.

részletek

Idén Mustangot lehet nyerni az AMTS-en

Az elmúlt évekhez hasonlóan, ismét egy autó a fődíj az AMTS Autó Show-n! A fődíj, egy Ford Mustang Coupé, ami január 31. és február 4. között alakul át élőben, a WestEnd City Center szívében, a Millennium udvar szökőkútjánál!

részletek

Ford Police Interceptor, a rendőrségi járőrautók jövője

Az Egyesült Államok rendőrautóinak közel kétharmadát adó Ford megtalálta a kulcsot ahhoz, hogy továbbra is a rendfenntartó erők kedvence maradhasson – mégpedig az eddiginél is jobb teljesítményű járművekkel, amelyek még fokozottabban óvják a rendőrök biztonságát, emellett pedig pénzt takarítanak meg a rendőrség, és ezzel az adófizetők számára is.

részletek

A Ford Ranger 15 lakókocsit vontatott

Ha nyáron autózunk, néha bizony türelmesen várakoznunk kell egy-két autó mögött, amelyek lakókocsit vontatnak. Na de 15 lakókocsi mögött, amit egyetlen jármű húz…?

részletek

Bottas nagy kalandja: hétvégén raliautóba ül

Egy aktív WRC-pilóta is segíti a felkészülését, világbajnok navigátor ül majd mellette, a teszteken viszont azért akadtak problémái - többször is szükség volt a lapátra, hogy kiássák az autót a hóból...

részletek

Bemutatkozik az új hibrid hajtású Mondeo kombi

Belgiumban, a Brüsszeli Autószalonon a Ford ma bemutatta az elegáns, új külső-belső dizájnelemekkel megújított, és a most először látható új, hibrid hajtású kombival kiegészített Mondeo-családot.

részletek

Egy szempillantás alatt eltűnik a távolban a Ford WRC-gépe

A Drivetribe Facebook-oldalán nagyon jól láthatjuk, elég jó a súly és a lóerők megoszlása egymáshoz képest, és brutális az a gyorsulás, amit a Ford WRC-autója tud.

részletek

Globális szövetségre lépett a Volkswagen AG és a Ford Motor Company

A Volkswagen AG és a Ford Motor Company ma bejelentette az első hivatalos megállapodások létrejöttét azon átfogó szövetség keretében, melynek célja az érintett vállalatok versenyképességének javítása, illetve a vásárlók jobb kiszolgálása az iparágban zajló gyors változások korában.

részletek

A történelem legerősebb országúti Fordja

A vadonatúj Shelby GT500 lesz a közutak, a versenypályák és a gyorsulási versenyek eddigi legfejlettebb Ford Mustang modellje.

részletek

Az alapoktól újratervezett Ford Explorer

A Ford ma mutatta be a vadonatúj, 2020-as Explorert, az alapoktól újratervezve minden idők legkelendőbb amerikai SUV-modelljét, amely most minden eddiginél szélesebb választékkal, nagyobb teljesítménnyel, bőségesebb helykínálattal érkezik, valamint olyan új, intelligens technológiákkal, amelyek az élet minden kalandját kellemes élménnyé avatják.

részletek
Olvastad már?