Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 19. hétfő

Ford

A Mustang BULLITT megérkezik Európába

Az új Ford Mustang BULLITT nagyobb teljesítménnyel és egyedi stílussal tiszteleg a mozifilm-legenda előtt:

részletek

A Ford Miamiban teszteli az önvezető szolgáltatásokat

Miamiról főleg a kikapcsolódás és napozás jut eszünkbe, ám ez a város egyben ideális terep is a Ford számára ahhoz, hogy megtegye a következő lépéseket az önvezető járművek piaci bevezetése felé.

részletek

A McLaren hűséges a motorszállítóihoz

Több, mint ötven éve szerepel a McLaren a Formula-1-ben. Nem volt jellemző a csapatra a motorszállítók váltogatása. De melyik erőforrás szolgálta legtovább a wokingi istállót?

részletek

238 lóerős biturbó motorral jön a Ford Edge SUV

A Ford márciusban mutatja majd be az európai vásárlóközönség előtt a vállalat eddigi legfejlettebb technológiájú SUV-ját, az új Ford Edge modellt.

részletek

Az új Ford EcoSport megérkezett Magyarországra

Az új, sokoldalúbb és kifinomultabb stílusú Ford EcoSport kompakt SUV most még modernebb technológiákat kínál a magyar vásárlók számára.

részletek

Világbajnoki raliautó a LEGO kínálatában

A Ford, a LEGO Csoport és a ralispecialista M-Sport ma bemutatta a LEGO®Speed Champions sorozat új darabját, ami Európa-szerte az otthonokba varázsolja a raliversenyek hangulatát: a kupagyőztes M-Sport Ford Fiesta WRC raliautót.

részletek

Menetpróba - Vezettük Dobó Kata legújabb autóját

Hosszú út vezetett ahhoz, hogy a Ford legfrissebb üdvöskéje, az egyik legismertebb hazai színésznő autója legyen. Kellett hozzá egy költözés, 200 millió euró, sok új munkatárs és 2300 módosítás.

részletek

Időutazás: A Ford autós akrobatái

Ez a fekete-fehér felvétel 1939. június 17-én készült az angliai Surrey-ben, a világhírű Brooklands versenypályán, bemutatva, ahogy a Ford Prefect és V8 modellek dobbantóról ugratnak, üvegfalakon és fatáblákon törnek át – s mindez a Ford-rajongók 30 ezres tömege előtt történik.

részletek

A Ford már valódi városi környezetben teszteli önvezető autóit

A modern várostervező mérnökök és a vezető autógyártók szeme előtt egyre inkább kirajzolódik az önvezető technológiában rejlő környezet-átalakító erő, mely számos módot kínál arra, hogy együttműködve javítsák városaink működésén.

részletek

Dán autóversenyzőé az első európai Ford GT

2016 áprilisában a világ 6506 autórajongója jelentkezett, hogy az első 500 darab Ford GT szupersportkocsi tulajdonosa lehessen. Az egyik szerencsés skandináv jelentkező számára most jött el a pillanat, hogy a hosszú várakozás végeztével átvehesse az egyik legelső, Európába szállított Ford GT kulcsait.

részletek

A Ford Fiesta első megmérettetése a Monte-Carlo Ralin

Sébastien Ogier magabiztos győzelemmel nyitott a rali világbajnokság 2018-as szezonjában, amikor Ford Fiesta WRC gépével első helyezést szerzett a múlt heti Monte-Carlo Ralin.

részletek

Ember és gép egysége: ‘Vasember’ a Ford szerelőszalagjánál

A testen viselhető külső váz segítségével a felhasználók könnyebben mozgathatnak nehéz tárgyakat. Most pedig – a világon először – ez az eszköz egy autógyár szerelőszalagja mellett is megjelenik.

részletek
Olvastad már?