Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 11. kedd

Ford

Ford Ranger Raptor – A hadüzenet

A kisteherautó piac csúcsának a pezsdülését vetíti előre az európai Raptor megjelenése, amely komoly hajtástechnikával, erős motorral és sportos futóművel lép színre. Már a jövő nyáron.

részletek

Vadonatúj Ford Focus Active crossover

A vadonatúj Ford Focus Active modell SUV-os sokoldalúsággal gazdagítja az új Focus magabiztos, ösztönös és élvezetes vezethetőségét.

részletek

Pályán és országúton is élvezetes az új Ford GT Carbon

A Ford GT Carbon Series ütősnek ígérkezik a versenypályákon, mivel ez a legkönnyebb változat a Ford közúti szupersportkocsik kínálatában – vagyis ezzel az autóval gond nélkül haza is autózhat bárki, miután káprázatos időeredményeket ért el a pályán.

részletek

Egy sziget, ahol úgy száguldozhat, ahogy csak akar

Kocsmakvíz-kérdés: melyik az a hely, ahonnan tiszta időben az Egyesült Királyság mind a négy országa látható? A helyes válasz Snaefell, a Man-sziget legmagasabb hegycsúcsa, ahonnan szabad szemmel is megpillanthatjuk Angliát, Skóciát, Walest és Észak-Írországot.

részletek

Red és Black Edition: Érkeznek a Fiesta ST-Line új változatai

A Ford két új változattal, a Fiesta ST-Line Red Edition és Black Edition kivitelekkel bővíti a vadonatúj Fiesta kínálatát.

részletek

Nagy az érdeklődés, meghosszabbítják a Ford GT gyártását

A Ford Motor Company ma bejelentette, hogy mintegy két évvel meghosszabbítja az ultranagy teljesítményű Ford GT gyártását, hogy kielégítse a vásárlók minden várakozást felülmúló érdeklődését.

részletek

A Ford piros lámpa nélkül képzeli el a jövőt

Képzeljünk el egy világot, ahol az útkereszteződésekben nem kell piros lámpáknál várakozni, és az egyetlen ok a megállásra az, hogy megérkeztünk.

részletek

A Fiesta is négyévszakos Vredesteint kap

Egymás után jelentik be azokat a modelleket, amelyekre alapfelszereltségként Vredestein abroncsok kerülnek. A Ford az EcoSport modell esetében egyszer már a Vredestein mellett döntött, most pedig a legújabb Fiesta modellhez választották a Vredestein Quatrac 5 abroncsot alapfelszereltségként.

részletek

110 éves a világ első népautója, a Ford T - Model

1908 október 8-án a Ford Motor Company szerelőcsarnokból első alkalommal gördült ki Ford T-modell, a világ első népautója, melyből évtizedek alatt több mint 15 millió „Bádog Böske” készült, ahogy akkor becézték a szalagszerű szereléssel és gyártással készült gépkocsit. Az 1999-ben az Évszázad Autójának választott Ford T- Model-t a XX. század legjelentősebb technikai újításaként tartják számon, nem véletlenül.

részletek

Elsőként driftel végig a Nürburgringen egy 900 lóerős Mustang RTR

A “Zöld Pokolként” ismert, legendás németországi Nürburgring Nordschleife versenypálya egyike a kötelező úticélnak a világ autóbolondjai számára. Ez a pálya még a tapasztalt pilóták számára is kihívást jelent.

részletek

Érkezik a továbbfejlesztett Ford S-MAX és Ford Galaxy

A Ford továbbfejlesztette a stílusos S-MAX és a tágas Galaxy modelleket, amelyek ezentúl még kedvezőbb üzemanyag-fogyasztást, élvezetesebb teljesítményt és kifinomultabb működést kínálnak az európai vásárlók számára.

részletek

Előzetes fotó az elektromos Ford terepjáróról

A Ford ma tette közzé az első beharangozó fotót az új Mustang által inspirált terepjárójáról. Ez az első új modell, amin a kifejezetten elektromos autók fejlesztésére felállított Ford Team Edison csoport dolgozott.

részletek
Olvastad már?