Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 24. péntek

Force India

A Force India magabiztosan indul harcba

Múlt héten a rózsaszín festésével vonta magára a figyelmet a Force India istálló, de könnyen lehet, hogy hétvégén már a remek teljesítményével fog kitűnni Sergio Perez és Esteban Ocon.

részletek

Hülkenberg a Renault-val akar a csúcsra érni

Nico Hülkenberg igen magasra tette a lécet saját magának és a Renault gyári istállójának is. A világbajnoki címet vette célba, igaz, csak néhány év múlva érzi lehetségesnek.

részletek

A Force India és Ocon is elégedett

A Force India istálló és pilótájuk, Esteban Ocon is nagyon elégedett volt az utolsó előtti tesztnappal, kiváló programot teljesített a francia pilóta.

részletek

A Force India ismeri autója hibáit

A Force India istálló az eddigi tesztnapok során több gonddal szembesült új autójával, a VJM10-zel kapcsolatban. A szerdai napon Sergio Perez ült a volánnál és bár 100 kört megtett, csak a 8. legjobb időt autózta.

részletek

Elnyűhetetlen Pirellik?

Úgy tűnik, az F1 hivatalos gumiszállítója, a Pirelli igencsak belehúzott idén az abroncsok tartóssága terén. Korábban több szezonban is a korai elhasználódást rótták fel az olasz gumiszállítóknak, most azonban úgy tűnik, épp a fordítottja történik.

részletek

Új autók: „Mintha GP2-ről F1-re váltanánk”

Az újgenerációs F1-es autók elvben sokkal nagyobb fizikai kihívás elé állítják a pilótákat. Sergio Perez új masinája bemutatóján mondta el, mekkora változásra kell felkészülni.

részletek

Hülkenberg reméli, hogy megfordul a szerencséje

A Renault F1-es pilótája még egyetlen egyszer sem ünnepelhetett a dobogón, bár időmérőn már végzett az első helyen is - azt mondja, hogy nem sírhat emiatt, csak remélheti, hogy megfordul a szél.

részletek

Erre számít jövőre Hülkenberg a Renault-tól

Nico Hülkenberg, a francia gárda F1-es pilótája árulta el, mit vár 2017-ben újdonsült csapatától. A német versenyző régi istállóját is megemlítette néhány mondatban.

részletek

Már van, aki bejelentkezett Perez és Ocon helyére

A fiatal mexikói pilóta 2017-ben minél többet szeretne tanulni, de 2018-ban már egy F1-es ülés a célja - Sergio Perez, vagy Esteban Ocon helyére pályázhat. A GP2-ben viszont nem indul.

részletek

Így tette jobb pilótává Hülkenberg Perezt

A két F1-es pilóta szerint jól kiegészítették egymást, hiszen éppen abban voltak erősek, amiben a másik kevésbé - mindketten tanultak, fejlődtek, a tisztelet pedig mindig is megvolt közöttük.

részletek

Hülkenberg egyike az F1-es top pilótáknak?

Sergio Perez szerint eddigi csapattársa egyike a legjobb F1-es pilótáknak jelenleg és nagyon sokat tanult tőle - hasonló küzdelemre számít majd Esteban Oconnal is házon belül.

részletek

Perez nem kicsit elégedett saját szezonjával

A Force India mexikói F1-es pilótája szerint hihetetlen eredményeket ért el, pályafutása legjobb évén van túl és most lenne ideális beülnie egy top autóba - nem érti, hogy miért kételkednek benne.

részletek
Olvastad már?