Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. január 23. kedd

Force India

Ezért végzett jobb munkát a Force India

Az elmúlt két szezonban a Force India és a Williams között dőlt el a konstruktőri negyedik hely, a topcsapatok mögött elérhető legmagasabb pozíció sorsa. Paddy Lowe, a Williams technikai igazgatója a lemaradás okairól nyilatkozott.

részletek

Ocon lenyűgözné a Mercedest

Erős szezont tud maga mögött Esteban Ocon. A bajnokság nyolcadik helyén végző francia nem titkolja, hogy szívesen lenne a Mercedes pilótája, és jelenlegi csapatfőnöke szerint is csak „lízingelik” őt a világbajnok alakulattól.

részletek

Perez szerint Stroll volt a hibás a koccanásnál

Sergio Perez megérdemelt mosollyal távozhatott a Kínai Nagydíjról, ismét értékes pontokat szerzett a Force Indiának kilencedik helyével. A mexikói az első körös koccanás miatt Strollt hibáztatja.

részletek

Ocon egy félreértés miatt nem végzett előrébb

Esteban Ocon teljes joggal boldog a Kínai Nagydíjat követően, ugyanis zsinórban a második futamán is pontszerző helyen végzett a Force Indiával. Más kérdés, hogy egy félreértés sokba került neki.

részletek

Perez nagy tervei vasárnapra

Perez nagyon elégedett az időmérő edzésen megszerzett nyolcadik rajtkockájával, vasárnap pedig a különleges körülmények nagy valószínűsége miatt komolyabb terveket is szövöget.

részletek

Perez és Ocon kemény munkát ígér szombatra

A Force India párosa úgy érzi, hiányozhat számukra a ma elvesztegetett edzésidő, de abban bíznak, hogy a riválisok sem lesznek könnyebb helyzetben. Nagyon munkás szombatra számítanak.

részletek

Ocon célja: Tanulás és pontok

Esteban Ocon tavaly év közben csatlakozott az F1-es cirkuszhoz a Manor színeiben, most a Force Indiát erősíti. Ugyan nem újonc, de a naptár első felében levő pályákat még nemigen ismeri.

részletek

Perez feltöltődik a kínai rajongóktól

Sergio Perez nagyon elégedett az Ausztrál Nagydíjon nyújtott teljesítményével, a kínai rajongók totális lelkesedése pedig még inkább feltölti őt energiával. Már így is a legjobb formában érzi magát.

részletek

Perez: A Williams jelenleg elérhetetlen

Sergio Perez úgy érzi, hogy a Force India számára a Williams egyelőre elérhetetlen a középmezőny vezető helyéért folytatott harcban. Ausztráliában is jócskán előtte végzett Massa, de szerinte ez volt a maximum.

részletek

Sürgősen faragna autói súlyából a Mercedes

A Mercedes istálló megállás nélkül keresi az okokat, miért kaptak ki a Ferraritól az Ausztrál Nagydíjon és sürgős változtatásokat igyekeznek eszközölni. Elsőként a versenyautó súlyát vették elő, amiből jelentősen faragni kellene.

részletek

A Renault lehet a negyedik erő már idén

A Renault gyári istállójának két pilótája, Jolyon Palmer és Nico Hülkenberg is úgy gondolja, már a 2017-es szezon során a negyedik legjobb konstruktőr lehet a francia csapat.

részletek

Force India: Hét örömteli pont

A Force India az időmérőn ugyan kicsúszott a legjobb tíz közül, de a versenyből kihozták a maximumot, kettős pontszerzéssel indították az évadot. Mind a csapat, mind a versenyzők nagyon elégedettek.

részletek
Olvastad már?