Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 23. hétfő

Force India

Ocon egy félreértés miatt nem végzett előrébb

Esteban Ocon teljes joggal boldog a Kínai Nagydíjat követően, ugyanis zsinórban a második futamán is pontszerző helyen végzett a Force Indiával. Más kérdés, hogy egy félreértés sokba került neki.

részletek

Perez nagy tervei vasárnapra

Perez nagyon elégedett az időmérő edzésen megszerzett nyolcadik rajtkockájával, vasárnap pedig a különleges körülmények nagy valószínűsége miatt komolyabb terveket is szövöget.

részletek

Perez és Ocon kemény munkát ígér szombatra

A Force India párosa úgy érzi, hiányozhat számukra a ma elvesztegetett edzésidő, de abban bíznak, hogy a riválisok sem lesznek könnyebb helyzetben. Nagyon munkás szombatra számítanak.

részletek

Ocon célja: Tanulás és pontok

Esteban Ocon tavaly év közben csatlakozott az F1-es cirkuszhoz a Manor színeiben, most a Force Indiát erősíti. Ugyan nem újonc, de a naptár első felében levő pályákat még nemigen ismeri.

részletek

Perez feltöltődik a kínai rajongóktól

Sergio Perez nagyon elégedett az Ausztrál Nagydíjon nyújtott teljesítményével, a kínai rajongók totális lelkesedése pedig még inkább feltölti őt energiával. Már így is a legjobb formában érzi magát.

részletek

Perez: A Williams jelenleg elérhetetlen

Sergio Perez úgy érzi, hogy a Force India számára a Williams egyelőre elérhetetlen a középmezőny vezető helyéért folytatott harcban. Ausztráliában is jócskán előtte végzett Massa, de szerinte ez volt a maximum.

részletek

Sürgősen faragna autói súlyából a Mercedes

A Mercedes istálló megállás nélkül keresi az okokat, miért kaptak ki a Ferraritól az Ausztrál Nagydíjon és sürgős változtatásokat igyekeznek eszközölni. Elsőként a versenyautó súlyát vették elő, amiből jelentősen faragni kellene.

részletek

A Renault lehet a negyedik erő már idén

A Renault gyári istállójának két pilótája, Jolyon Palmer és Nico Hülkenberg is úgy gondolja, már a 2017-es szezon során a negyedik legjobb konstruktőr lehet a francia csapat.

részletek

Force India: Hét örömteli pont

A Force India az időmérőn ugyan kicsúszott a legjobb tíz közül, de a versenyből kihozták a maximumot, kettős pontszerzéssel indították az évadot. Mind a csapat, mind a versenyzők nagyon elégedettek.

részletek

A Force India kicsit többet várt

A tavalyi komolyabb villantások után a Force India kicsit csalódott amiatt, hogy egyik versenyzőjük sem került be a legjobb tízbe. Igaz, Perez esetében ez meglehetősen kevésen múlott.

részletek

Hasznos első nap a Force Indiánál

Bőven sikerült pakolni a kilométereket a Force India versenyzőinek, Pereznek és Oconnak a "túlsúlyos" rózsaszínű autókba, de a tempó egyelőre úgy tűnik, hiányzik a jó eredményhez.

részletek

Már kopogtat az új generáció a Formula-1-ben

Három pilóta is most kezdi meg első teljes szezonját az F1-ben ezen a hétvégén. Vajon meddig jut végül a három fiatal versenyző és képesek lesznek-e a nagy ugrásra?

részletek
Olvastad már?