Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 18. hétfő

Force India

Gasly: Az új Honda-motor három helyet ért

Pierre Gasly úgy érzi, az új Honda-motor plusz három helyet jelentett számára a versenyen. Ha csapata az időmérőre nem szereli vissza a régi erőforrást, a francia akár pontot is szerezhetett volna.

részletek

Latifi: Elég az F2-ből, irány a Formula-1!

Noha még be sem mutatkozott a Formula-1-ben, jövőre már versenyzői ülésben reménykedik Nicholas Latifi, aki a hétvégi Kanadai Nagydíjon ülhet életében először F1-es versenyhétvégén a volán mögött.

részletek

A Mercedes új motorokkal érkezik Kanadába

Toto Wolff, a Mercedes istálló osztrák csapatfőnöke ma délután megerősítette, hogy új erőforrásokat kapnak a partnercsapatok és a gyári istálló is a Kanadai Nagydíjra.

részletek

Lemondott Vijay Mallya, színész fiának adja a Force Indiát

Vijay Mallya, a Force India istálló tulajdonosa lemondott vezérigazgatói posztjáról, helyét pedig fia, Siddharth veszi át. Az indiai üzletember továbbra is a silverstone-i alakulat csapatfőnöke marad.

részletek

Továbbra is problémás a rózsaszín „párduc”

A csapat mexikói pilótája, Sergio Perez szerint a Force India idei autóit kifejezetten nehéz vezetni, ahhoz pedig, hogy kihozza belőle a maximumot, rengeteg kompromisszumot kell kötnie.

részletek

A Force India ellenzi az F1 lebutítását

Az istálló egyik vezetője, Otmar Szafnauer szerint nem biztos, hogy jót tesz a sportágnak, ha visszaszorítják a telemetriát és eltávolítják a „virtuális garázsokat”.

részletek

Füstölögnek a Force Indiánál

A Force India csapatának két pilótája, Sergio Perez és Esteban Ocon is csalódott, miután a barcelonai időmérő edzésen csak a 13., és a 15. helyet tudták megszerezni.

részletek

A Force India inkább a Renault-ra figyel a McLaren helyett

A Force India továbbra is szeretné megőrizni helyét az élcsapatok mögött, ehhez azonban az indiaiaknak fel kell kötniük azt a bizonyos nadrágot, hiszen a gyári Renault nagyon erősnek tűnik.

részletek

Perez szoros középmezőnyre számít

Sergio Perez és Esteban Ocon is erős napot tudhat maga mögött. A Force India versenyzőpárosa számára így akár meglehet az esély, hogy tavalyi önmagukat idézve, újra a Q3-ba kerüljenek az időmérőn.

részletek

Ocon: Baku remek lehetőség a pontszerzésre

Esteban Ocon úgy érzi, az Azerbajdzsáni Nagydíjon ismét minden esélyük meglesz a legjobb tízbe kerülni. A francia tavaly a hatodik helyen zárt, de sokkal előkelőbb pozícióban is végezhetett volna.

részletek

A Force India mumusa lett az első kör

Az F1-es szezon első három versenyén kétszer is első körös balhé hátráltatta a Force Indiát. Kínában jó taktikával közel volt a pontszerzés, de az egyik Haas beleköpött a levesükbe.

részletek

Ocon: A biztonsági autón ment el a verseny

Felejtős hétvégét zárt a Force India: Sergio Perez a 12. lett, míg Esteban Ocon a pontokról éppen lemaradva tizenegyedikként ért célba, öt másodpercre a 10. pozíciótól.

részletek
Olvastad már?