Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. április 25. szerda

Force India

A Force India mumusa lett az első kör

Az F1-es szezon első három versenyén kétszer is első körös balhé hátráltatta a Force Indiát. Kínában jó taktikával közel volt a pontszerzés, de az egyik Haas beleköpött a levesükbe.

részletek

Ocon: A biztonsági autón ment el a verseny

Felejtős hétvégét zárt a Force India: Sergio Perez a 12. lett, míg Esteban Ocon a pontokról éppen lemaradva tizenegyedikként ért célba, öt másodpercre a 10. pozíciótól.

részletek

Perez közvetlenül a legjobbak mögött végezne

Az ausztráliai gyenge kezdés után magára talált a Force India. Míg Bahreinben Esteban Ocon, addig Kínában Sergio Perez kvalifikálta magát a top10-be, ami most egy nyolcadik helyet jelent a mexikóinak.

részletek

Ocon: Elégedett vagyok azzal, amit elértünk

A Force Indiák közül csak Esteban Ocon jutott be a kvalifikáció utolsó szakaszába, de nem látnak okot az aggodalomra. Sergio Perez nem sokkal a top10 mögött indul, így minden esély megvan a jó szereplésre.

részletek

Perez: Bahreinben a pontszerzés a cél

Az eddigi éveket látva nem volt megszokott, hogy a Force India párosa, Sergio Perez és Esteban Ocon a pontokon kívül végez, ezért a következő bahreini futamra a mexikói már a top10-et célozza meg.

részletek

Perez: Szerencsétlen hétvége volt számunkra

Sergio Perez és Esteban Ocon is csalódottan nyilatkozott a futamot követően. Sem a mexikóinak, sem a franciának nem jöttek össze ezúttal a pontok, hiába nyomták keményen az egész futam alatt.

részletek

Perez: Tanultunk a tavalyi hibáinkból

Sergio Perez és Esteban Ocon egy igen feszült szezonon van túl, a két pilóta nem kímélte egymást 2017-ben, de előbbi állítja, a csapattal együtt tanultak a hibáikból, és készen állnak 2018-ra.

részletek

Perez megkezdte a 2018-as mentális játszmát

A Force India mexikói pilótája a Belga Nagydíj utáni időszakról beszélt. A folytatásban arra számít, hogy növekedni fog a nyomás márkatársán, Esteban Oconon.

részletek

Ezért végzett jobb munkát a Force India

Az elmúlt két szezonban a Force India és a Williams között dőlt el a konstruktőri negyedik hely, a topcsapatok mögött elérhető legmagasabb pozíció sorsa. Paddy Lowe, a Williams technikai igazgatója a lemaradás okairól nyilatkozott.

részletek

Ocon lenyűgözné a Mercedest

Erős szezont tud maga mögött Esteban Ocon. A bajnokság nyolcadik helyén végző francia nem titkolja, hogy szívesen lenne a Mercedes pilótája, és jelenlegi csapatfőnöke szerint is csak „lízingelik” őt a világbajnok alakulattól.

részletek

Perez szerint Stroll volt a hibás a koccanásnál

Sergio Perez megérdemelt mosollyal távozhatott a Kínai Nagydíjról, ismét értékes pontokat szerzett a Force Indiának kilencedik helyével. A mexikói az első körös koccanás miatt Strollt hibáztatja.

részletek

Ocon egy félreértés miatt nem végzett előrébb

Esteban Ocon teljes joggal boldog a Kínai Nagydíjat követően, ugyanis zsinórban a második futamán is pontszerző helyen végzett a Force Indiával. Más kérdés, hogy egy félreértés sokba került neki.

részletek
Olvastad már?