Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 18. hétfő

Flotta

Lada, mint flottaautó?

Az egyik elismert gépjárműflotta-kezelő vállalat, a Future FM Létesítménygazdálkodási Zrt. 3 darab LADA márkájú gépkocsival bővítette autóparkját, ami újabb előremutató lépés a LADA magyarországi visszatérésének sikertörténetében. Az orosz autómárka gazdaságos üzemeltetésének és fenntartási költségeinek köszönhetően keltette fel a flottakezelő cég érdeklődését. A választott autók – történetesen a LADA Kalina Norma és a Lux felszereltségű, automataváltós Kalina Kombi, valamint a szintén Lux felszereltségű, új generációs LADA Vesta – a LADA Dél-Pest márkakereskedésében kerültek átadásra.

részletek

Kiütik a dízeleket a hibrid autók

Ahogy Európa legtöbb országában, úgy Magyarországon is sokáig a dízel autók voltak a vállalati flottabeszerzések favoritjai, ez azonban drasztikusan változhat a közeljövőben, ami számos tényezőre vezethető vissza.

részletek

Luxusmárkák flottái csatároznak a Balaton partján

Egyes becslések szerint: egy-egy nyári hétvégén, több milliárd forint autócsoda gyűlik össze Balatonfüreden. Megnéztük, milyen márkák vonultatják fel flottáikat a tó partján akkor, amikor éppen a legnevesebb vitorlásverseny zajlik.

részletek
Olvastad már?