Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. január 18. péntek

Fiat

Fiat 500X 1.0 T3 - A divatautó visszatér

Az olasz különlegesség megkapta azt a frissítést, amivel könnyedén szembeszállhat a konkurenciával: megérkeztek a legfrissebb motorok és a sok vezetési segédlet.

részletek

Óriási balesetet úsztak meg az olasz raliversenyen

A Rally San Martino nevű, úgynevezett történelmi ralin a nézők egyszer csak egy ijesztő jelenetre lehettek figyelmesek: egy Fiat 131-es, benne versenyzővel és navigátorával beleesett egy igen mély árokba, és ki is gyulladt.

részletek

Új Fiat 500X: megújult motorpaletta és technológia

Az olasz crossover, a Fiat 500X kívül és belül is teljesen megújult. Felejthetetlen megjelenéssel és a legmodernebb technológiával csábítja a dinamikusan növő szegmens ügyfeleit; Európában 2016 óta folyamatosan az öt legkeresettebb modell között tartják számon.

részletek

A Ferrari új elnöke ugyanolyan ambíciózus, mint Marchionne volt

A Ferrari új elnöke, Louis Camilleri szerint megegyeznek az ambíciói Sergio Marchionnéival, azonban szerinte a néhai vezető céljai inkább vágyálomba illőek. Ezután csökkent is a Ferrari-részvény árfolyama.

részletek

Elhunyt Sergio Marchionne

A Ferrari és a Fiat-csoport korábbi első embere egy műtéti komplikáció miatt nemrég rendkívül hirtelen volt kénytelen távozni pozíciójából, majd kómába esett, amiből már nem ébredt fel. 66 éves volt.

részletek

Marchionne betegsége Raikkönen kezére játszhat

Beszámoltunk róla, hogy Sergio Marchionne állapota állítólag sokkal aggasztóbb, mintsem hogy egy szimpla vállműtét utáni komplikációról lenne szó, azonban ez a változás a Ferrari élén Raikkönen kezére játszhat.

részletek

Hivatalos: Egészségügyi okok miatt távozik a Ferrari elnöke

Szombat este közleményben erősítették meg, hogy Sergio Marchionne azonnali hatállyal elhagyja a Fiat és a Ferrari vezetői pozícióját – műtét utáni komplikációk miatt nem tudja folytatni a munkáját.

részletek

Akár már ma meglehet a Ferrari-elnök utódja!

Azt már régóta rebesgetik, hogy a Fiat-csoport és így a Ferrari-elnöke, Sergio Marchionne távozhat pozíciójából, most azonban úgy néz ki, felgyorsultak a folyamatok és akár még szombaton döntés születhet.

részletek

Sztrájkolnak a Fiat-dolgozók, amiért a gyár besegített Ronaldo leigazolásába

A Juventus focicsapatát támogató Fiat-csoport komoly anyagi segítséget nyújtott Cristiano Ronaldo leigazolásában, ez nem tetszik most a dolgozóknak. Melfiben kétnapos sztrájk kezdődik.

részletek

Limuzinok Trabantból, Fiatból, Ladából

A címben említett márkák természetesen soha nem készítettek limuzinokat, ám az emberi leleményesség határtalan.

részletek

Jól teljesít a Fiat Tipo

Egy jótékonysági akcióban tesztelik az olasz márka családi autóját. A kombi járművel ajándékokat szállítanak olyan helyekre, ahová egyébként már a Mikulás sem jutott el decemberben. Az év első két hónapjában ezekre a kistelepülésekre visznek élelmiszert, melegruhát és játékokat. Az autót nem véletlen választották erre a szerepre. Hatalmas a Fiat Tipo csomagtere!

részletek

Egy hajóban eveznek - Fiat Abarth 695 Rivale

A technológia, az innováció, a legapróbb részletekbe menő igényesség és a teljesítmény iránti elkötelezettség - ezek az értékek mindkét nagyszerű olasz márkára jellemzőek; kettejük együttműködése nyomán jött létre az Abarth 695 Rivale limitált széria. A hajózás legendás márkájának számító Riva neve mindig is egyet jelentett az olasz eleganciával és stílusérzékkel, most pedig mindez hozzájárult minden idők legkifinomultabb Abarth modelljének megteremtéséhez.

részletek
Olvastad már?