Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. április 26. péntek

Fiat

Képzavar: A Fiat megveheti az Alfa Romeót

Még szinte át sem nevezték a Sauber csapatát Alfa Romeo Racinggé, máris napvilágot láttak olyan információk, miszerint a Fiat konszern teljes egészében felvásárolhatja a hinwili csapatot.

részletek

Molnár Andinak sem a méret a lényeg

Táncos, műsorvezető és sportoló egy személyben – ő Molnár Andrea, akit a legtöbben talán az RTL Klub Szombat esti láz című műsorából ismerhetnek. A híresség nagy gondot fordít egészségére, testi és lelki épségére. Nem csak azzal, hogy megfelelően táplálkozik és sportol ennek érdekében, hanem autót is például úgy választott magának, hogy a biztonsága egy percig se legyen kérdéses.

részletek

A divatautó visszatér: Fiat 500X 1.0 T3

Az olasz különlegesség megkapta azt a frissítést, amivel könnyedén szembeszállhat a konkurenciával: megérkeztek a legújabb motorok és a sok vezetési segédlet.

részletek

Fiat 500X 1.0 T3 - A divatautó visszatér

Az olasz különlegesség megkapta azt a frissítést, amivel könnyedén szembeszállhat a konkurenciával: megérkeztek a legfrissebb motorok és a sok vezetési segédlet.

részletek

Óriási balesetet úsztak meg az olasz raliversenyen

A Rally San Martino nevű, úgynevezett történelmi ralin a nézők egyszer csak egy ijesztő jelenetre lehettek figyelmesek: egy Fiat 131-es, benne versenyzővel és navigátorával beleesett egy igen mély árokba, és ki is gyulladt.

részletek

Új Fiat 500X: megújult motorpaletta és technológia

Az olasz crossover, a Fiat 500X kívül és belül is teljesen megújult. Felejthetetlen megjelenéssel és a legmodernebb technológiával csábítja a dinamikusan növő szegmens ügyfeleit; Európában 2016 óta folyamatosan az öt legkeresettebb modell között tartják számon.

részletek

A Ferrari új elnöke ugyanolyan ambíciózus, mint Marchionne volt

A Ferrari új elnöke, Louis Camilleri szerint megegyeznek az ambíciói Sergio Marchionnéival, azonban szerinte a néhai vezető céljai inkább vágyálomba illőek. Ezután csökkent is a Ferrari-részvény árfolyama.

részletek

Elhunyt Sergio Marchionne

A Ferrari és a Fiat-csoport korábbi első embere egy műtéti komplikáció miatt nemrég rendkívül hirtelen volt kénytelen távozni pozíciójából, majd kómába esett, amiből már nem ébredt fel. 66 éves volt.

részletek

Marchionne betegsége Raikkönen kezére játszhat

Beszámoltunk róla, hogy Sergio Marchionne állapota állítólag sokkal aggasztóbb, mintsem hogy egy szimpla vállműtét utáni komplikációról lenne szó, azonban ez a változás a Ferrari élén Raikkönen kezére játszhat.

részletek

Hivatalos: Egészségügyi okok miatt távozik a Ferrari elnöke

Szombat este közleményben erősítették meg, hogy Sergio Marchionne azonnali hatállyal elhagyja a Fiat és a Ferrari vezetői pozícióját – műtét utáni komplikációk miatt nem tudja folytatni a munkáját.

részletek

Akár már ma meglehet a Ferrari-elnök utódja!

Azt már régóta rebesgetik, hogy a Fiat-csoport és így a Ferrari-elnöke, Sergio Marchionne távozhat pozíciójából, most azonban úgy néz ki, felgyorsultak a folyamatok és akár még szombaton döntés születhet.

részletek

Sztrájkolnak a Fiat-dolgozók, amiért a gyár besegített Ronaldo leigazolásába

A Juventus focicsapatát támogató Fiat-csoport komoly anyagi segítséget nyújtott Cristiano Ronaldo leigazolásában, ez nem tetszik most a dolgozóknak. Melfiben kétnapos sztrájk kezdődik.

részletek
Olvastad már?