Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. szeptember 19. szerda

Fiat

A Ferrari új elnöke ugyanolyan ambíciózus, mint Marchionne volt

A Ferrari új elnöke, Louis Camilleri szerint megegyeznek az ambíciói Sergio Marchionnéival, azonban szerinte a néhai vezető céljai inkább vágyálomba illőek. Ezután csökkent is a Ferrari-részvény árfolyama.

részletek

Elhunyt Sergio Marchionne

A Ferrari és a Fiat-csoport korábbi első embere egy műtéti komplikáció miatt nemrég rendkívül hirtelen volt kénytelen távozni pozíciójából, majd kómába esett, amiből már nem ébredt fel. 66 éves volt.

részletek

Marchionne betegsége Raikkönen kezére játszhat

Beszámoltunk róla, hogy Sergio Marchionne állapota állítólag sokkal aggasztóbb, mintsem hogy egy szimpla vállműtét utáni komplikációról lenne szó, azonban ez a változás a Ferrari élén Raikkönen kezére játszhat.

részletek

Hivatalos: Egészségügyi okok miatt távozik a Ferrari elnöke

Szombat este közleményben erősítették meg, hogy Sergio Marchionne azonnali hatállyal elhagyja a Fiat és a Ferrari vezetői pozícióját – műtét utáni komplikációk miatt nem tudja folytatni a munkáját.

részletek

Akár már ma meglehet a Ferrari-elnök utódja!

Azt már régóta rebesgetik, hogy a Fiat-csoport és így a Ferrari-elnöke, Sergio Marchionne távozhat pozíciójából, most azonban úgy néz ki, felgyorsultak a folyamatok és akár még szombaton döntés születhet.

részletek

Sztrájkolnak a Fiat-dolgozók, amiért a gyár besegített Ronaldo leigazolásába

A Juventus focicsapatát támogató Fiat-csoport komoly anyagi segítséget nyújtott Cristiano Ronaldo leigazolásában, ez nem tetszik most a dolgozóknak. Melfiben kétnapos sztrájk kezdődik.

részletek

Limuzinok Trabantból, Fiatból, Ladából

A címben említett márkák természetesen soha nem készítettek limuzinokat, ám az emberi leleményesség határtalan.

részletek

Jól teljesít a Fiat Tipo

Egy jótékonysági akcióban tesztelik az olasz márka családi autóját. A kombi járművel ajándékokat szállítanak olyan helyekre, ahová egyébként már a Mikulás sem jutott el decemberben. Az év első két hónapjában ezekre a kistelepülésekre visznek élelmiszert, melegruhát és játékokat. Az autót nem véletlen választották erre a szerepre. Hatalmas a Fiat Tipo csomagtere!

részletek

Egy hajóban eveznek - Fiat Abarth 695 Rivale

A technológia, az innováció, a legapróbb részletekbe menő igényesség és a teljesítmény iránti elkötelezettség - ezek az értékek mindkét nagyszerű olasz márkára jellemzőek; kettejük együttműködése nyomán jött létre az Abarth 695 Rivale limitált széria. A hajózás legendás márkájának számító Riva neve mindig is egyet jelentett az olasz eleganciával és stílusérzékkel, most pedig mindez hozzájárult minden idők legkifinomultabb Abarth modelljének megteremtéséhez.

részletek

Megérkezett a Fiat 500 L-es méretben

Az elmúlt öt évben egyedülálló karakterével hódító 500L számára most elérkezett a megújulás ideje. A modell európai népszerűségét és folyamatosan emelkedő piaci részesedésének alapját képező funkciókra és szolgáltatásokra építve a Fiat 500-as család legtágasabb tagja az eddigieknél is fejlettebb információs- és szórakoztató rendszereket, valamint még stílusosabb személyiséget kínál. Az autó mindhárom változata megújult kívül-belül: a City, Cross és Living kivitelek.

részletek

Kombival bővült a Tipo-család

A 2017 február 16 és 25 között megrendezett nyílt napokon a Tipo mindhárom – 4 ajtós, 5 ajtós és kombi –karosszériatípusa már 3.990.000 forinttól elérhető ajándék metálfényezéssel a Fiat magyarországi márkakereskedéseiben.

részletek

Már Magyarországon a Fiat Tipo Kombi

Harmadik karosszériaváltozata érkezésével, teljessé vált a Fiat Tipo modellcsaládja. A Tipo Kombi már rendelhető a magyar márkakereskedésekben.

részletek
Olvastad már?