Steward
Gellérfi-Csizmadia Gergő
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. június 29. csütörtök

Ferrari

Vettel sötét oldala - Nem a bakui volt a német első negatív pillanata

Mint minden nagy világbajnok esetében, Sebastian Vettelnél is több alkalomból kibújt a szög a zsákból az F1-ben töltött tíz éve alatt - kérdés, ezek az események csak megszilárdítják könyörtelenségét, vagy inkább egy nyavalygó kissrác képét vetítik elénk?

részletek

Közel 40 Ferrari terrorizálta a Várnegyedet

A márka 70. születésnapja alkalmából nem csupán a Hungaroringen, hanem a Budai Várban is felbukkantak a luxusautók. A videót a Hungarian Supercar Spotters küldte be.

részletek

Ecclestone: Szerződtesse a Ferrari Alonsót!

Bernie Ecclestone igen aktívvá vált az elmúlt napokban, most éppen a Ferrari csapatnak adott egy fontos tanácsot, miszerint Fernando Alonsót vegyék vissza.

részletek

Nem csak a pályán csap össze a Mercedes és a Ferrari

Az idei F1-es szezon kiemelkedő F1-es istállója Lewis Hamilton és Sebastian Vettel révén már összetűzésbe került egymással, de nem ez az egyetlen platform, ahol komoly csata zajlik közöttük.

részletek

A Ferrari csapatfőnöke visszaszólt Laudának

A háromszoros F1-es bajnok őrültnek nevezte Sebastian Vettelt a Bakuban történtek miatt, a kritikára pedig a német pilóta helyett a Ferrari vezére, Maurizio Arrivabene válaszolt.

részletek

Ezért lett olyan sikeres idén a Ferrari

Bár a maranellói F1-es alakulat 24 pontos lemaradásban van a Mercedeshez képest a konstruktőrök között, Sebastian Vettel révén vezetik az egyéni tabellát - a gárda teljesítményért felelős főmérnöke elárulta, miben rejlik idei sikereik kulcsa.

részletek

A Ferrari szerint nem minden döntés volt tiszta

Maurizio Arrivabene úgy látja, hogy a csapat megmutatta az erősségeit és hagyta, hogy a tettek beszéljenek a szavak helyett - eltökéltebbek, mint valaha.

részletek

Hamilton: Nem érdekel, mit akar mondani Vettel, tiszteletlen volt

Vasárnapi ütközésük után a négyszeres F1-es bajnok úgy vélte, beszélniük kell a történtekről, ám a Mercedes-pilóta úgy véli, nincs mit mondaniuk egymásnak.

részletek

Vettel beszélni akar Hamiltonnal

A bakui F1-es futamon szándékosan riválisának ütköző német pilóta továbbra sem hajlandó beismerni, hogy hibázott, ám úgy véli, tisztázniuk kell kettejük helyzetét.

részletek

Raikkönen: Nem jó nap, amikor kétszer kiesel

Kettő külön alkalommal is a rövidebbet húzta a ferraris a versenyen, előbb Bottasszal került össze sokadszorra, majd a két Force India ütközésébe keveredett bele.

részletek

Vettel Hamiltonnak: Az F1 a férfiak sportja

A Ferrari pilótája továbbra sem hajlandó tudomásul venni, hogy hibázott, amikor ráhúzta autóját a Mercedesre, ellenben úgy véli, ellenfelének nem kellene ennyit panaszkodnia.

részletek

Hamilton keményen kritizálta Vettel viselkedését

A háromszoros F1-es világbajnok nehezen emészti meg, hogy riválisa ráhúzta a kormányt a biztonsági autó mögött - amellett, hogy megmagyarázta lelassítását, nem felejtett el odaszúrni a Ferrari-pilótának.

részletek
Olvastad már?