Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 16. hétfő

Ferrari

Pirelli: Nem a Mercedes kedvében jártunk el

A Pirelli határozottan elzárkózik azoktól a híresztelésektől, melyek szerint a Mercedesnek akartak kedvezni a vékonyabb futófelületű abroncsok bevezetésével. Mario Isola elmondta, a Pirelli pártatlan.

részletek

Wolff: A gumik döntik majd el a harcot

A Pirelli gumikeverékeinek megértése és megfelelő kezelése az egyetlen faktor, ami a világbajnoki csatát eldöntheti 2018-ban, a Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff szerint.

részletek

Vettel célja otthon is győzni

A Formula-1-es mezőny következő állomása Hockenheim, Sebastian Vettel viszont még sosem nyert ezen a pályán. Itt járt először F1-es nagydíjon, most minden esélye megvan a győzelemre.

részletek

Bottas véleménye az első körös ütközésről

Lassan kezd elsimulni a Brit Nagydíj első körében történt Raikkönen-Hamilton koccanás okozta konfliktus. De mit gondol erről Valtteri Bottas, aki az elmúlt években többször is ütközött honfitársával?

részletek

Horner: A Ferrari a legjobb motor, a Red Bull a legjobb autó

A bikák csapatfőnöke szerint már nem a Mercedesé a legütősebb F1-es erőforrás. Silverstone-ból hozott fel példákat a Ferrari őrületes sebességére. Kanyarokban azonban az ő autójuk volt gyorsabb.

részletek

Belső átalakítás a Mercedesnél

Egyre inkább véget ér a hosszú évek dominanciája a német gyártó részéről a Formula-1-ben, az istálló nem is várt tovább, komoly strukturális változások kezdődtek meg az Ezüst Nyilaknál.

részletek

McLaren: Még nem beszéltünk Raikkönennel

Zak Brown elárulta, hogy bár sok pletyka látott napvilágot mostanában Raikkönennel és a McLarennel kapcsolatosan, ők bizony még nem ültek le tárgyalni a finnel. Azonban nem zárkóznának el tőle.

részletek

A kielemzett adatok miatt vált Hondára a Red Bull

A bikák csapatfőnöke szerint szakmai indokok alapján döntöttek úgy, hogy jövőre a Renault-motort Hondára cserélik. Daniel Ricciardót azonban egyelőre nem sikerült erről meggyőzni.

részletek

Vettel szerint nincs pihenő, fejleszteni kell

A Ferrari német F1-es pilótája szerint remekül működik most az autó, de ezzel nem szabad megelégedni, egészen az utolsó futamig folytatni kell a munkát és folyamatosan hozni a frissítéseket.

részletek

Brawn: Vettel erősebb, mint Hamilton

Nem könnyű különbséget tenni a két, négyszeres világbajnok ász között, Ross Brawn mégis úgy véli, a német pilóta komoly pszichológiai előnnyel rendelkezik, hazájában győzte le Hamiltont.

részletek

Remekül beváltak a Ferrari fejlesztései

A Brit Nagydíjon első ízben bevetett frissítési csomag hozta meg azt az előnyt, ami miatt a Ferrari legyőzhette a Mercedest Silverstone-ban. Sebastian Vettel legalábbis biztos ebben.

részletek

Button szerint Leclerc Vettelt is megizzasztaná

Sokan máris a Ferrariba követelik a kiváló újoncszezont futó Charles Leclercet, mások úgy vélik, a monacóinak ez még túl nagy falat lenne. Jenson Button az előbbi tábort erősíti, szerinte a sauberes készen áll.

részletek
Olvastad már?