Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 18. szerda

Ferrari

Honfitársa szerint Vettelnek nincs veszítenivalója

Ha számára kedvezően alakulnak a körülmények az F1-es USA Nagydíjon, Lewis Hamilton már három versennyel a vége előtt begyűjtheti a vb-címet - Timo Glock szerint Sebastian Vettelről ezzel eltűnt a nyomás.

részletek

Retro – Raikkönen: Út a kultstátuszig

Kimi Raikkönen még akkor is az F1-es mezőny legnépszerűbb versenyzője maradna, ha folyamatosan a vert mezőnyben tekerné a kormányt - de mivel tett szert ekkora hírnévre a finn?

részletek

Raikkönen úgy érzi, akármelyik pályán meg tudják verni a Mercedest

A finn szerint a szezon hátralévő részében hiába várnak rájuk különböző stílusú pályák, a Ferrari képes akármelyiken győzelmet aratni – csak a megbízhatóságon kellene javítani.

részletek

A Mercedesnek német, a Ferrarinak olasz pilóta nem kell

Valamiféle átok ülhet a nemzeti csapatokon a Formula-1-ben, mert az utóbbi évtizedekben Rosberg kivételével a Mercedes német és a Ferrari olasz pilótái mind csúnyán elvéreztek.

részletek

Vettel: Ezért Raikkönen a legjobb eddigi csapattársam

Sorra vette korábbi F1-es kollégáit a német: Webberrel ismerten nehéz volt a kapcsolata, Ricciardóval jobban kijött, de ő sem ér nyomába Raikkönennek, a tökéletes csapattársnak.

részletek

A Ferrari a saját nyomásába bukhatott bele

A rosszul sikerült 2016-os évad után voltak, akik úgy vélték, hogy a Ferrari a McLaren ellen harcol majd a harmadik helyért, az elsőért pedig a Red Bull és a Mercedes. Az olaszok messze túlteljesítettek.

részletek

Alonso nem bánta meg döntéseit

Fernando Alonsót mostanában többen is megtalálták, hogy saját magának köszönheti azt, hogy így alakult sorsa a Formula-1-ben. A kétszeres bajnok úgy véli, most is ilyen döntéseket hozna.

részletek

A Haas elutasította a Ferrari kérését

Az amerikai csapatot már belépésük óta szoros kapcsolat fűzi a maranellói alakulathoz, és ezt most utóbbi igyekezett kihasználni. A Haas azonban köszönte szépen, és 'nem'-et mondott az olaszoknak.

részletek

„Vettel pechje az egész F1 számára csapás”

Volt csapatfőnöke együttérzően nyilatkozott a Ferrari német pilótájának balszerencse-sorozatáról, ám elsősorban amiatt, mert a négyszeres vb-első visszaesése a szezon véghajráját is tönkretette.

részletek

Vették már el világbajnoki hajrá izgalmát váratlan események

Sebastian Vettel az ázsiai hármas túra során szinte minden esélyét elvesztette a világbajnoki címre. Voltak a múltban is olyan évadok, amikor a hajrá izgalmát nem várt gondok vették el tőlünk.

részletek

Susie Wolff: Vettel még megnyerheti

Bár négy futammal a vége előtt tetemes a hátránya Sebastian Vettelnek Lewis Hamiltonnal szemben, Susie Wolff nem írná le a németet a bajnoki címért folytatott csatában.

részletek

Vettel: Cserben hagytam a Ferrarit

Sebastian Vettel elismerte, hogy az idei legrosszabb pillanatának nem a szingapúri rajtbalesetet és nem is az azt követő két motorhibát tartja, hanem a bakui szándékos ráhúzást, amit nagy hibának tart.

részletek
Olvastad már?