Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 17. vasárnap

Ferrari

Giovinazzi azonnal lecsapna a lehetőségre

Annak ellenére, hogy Antonio Giovinazzit rövid idő leforgása alatt kétszer is visszautasították, egyáltalán nem adja fel a reményt. A tavalyi évből indul ki és ha esély kínálkozna, máris rácsapna.

részletek

Leclerc nem tudja, mit várjon a Saubertől

Charles Leclerc 2018-tól már az F1 idei sereghajtó csapatánál fog szerepelni. A kérdés az, hogy a svájciak jövőre is a mezőny végén fognak-e kullogni. Erre próbált választ adni a mezőny újonca.

részletek

Egyedülálló a Mercedes dominanciája

Többször is tapasztalhattunk komoly fölényt különböző csapatoktól az elmúlt 30 évben a Formula-1-ben. A Mercedes azonban a McLarent, a Williamst és a Ferrarit is lepipálta már.

részletek

A Ferrari szemléletváltásra készül

A munkához és a sikerekhez való hozzáállásán igyekszik nagymértékben változtatni a Ferrari a következő szezonra. Ez az első lépcsője lehet annak, hogy az istálló ismét dominánssá válhasson.

részletek

Újabb Ferrari-kulcsember a Mercedesnél

Mintha az ismétlődne meg a két rivális istálló között, ami egy évvel korábban James Allisonnal történt: a Ferrari nyáron leváltott motorfőnöke sajtóhírek szerint Brixworthben köt ki.

részletek

Felipe Massa F1-es karrierje számokban

A brazil pilóta pályafutásának főbb pontjait elevenítettük fel, és próbáltuk számokkal érzékeltetni, milyen remek karriert tudhat magáénak a Williamstől végleg visszavonuló versenyző.

részletek

Brawn: Nem akarjuk elveszíteni a Ferrarit

A Ferrari az utóbbi hetekben az F1-ből való távozással fenyegetőzött, ha az új motorszabályokat olyan formában vezetik be, ahogy eltervezték. Brawnék mindent megtesznek, hogy ezt megakadályozzák.

részletek

Vettel: Bakuban volt a mélypontunk

Sebastian Vettelnek nem sikerült megszereznie az ötödik világbajnoki címét Lewis Hamiltonnal szemben. A német pilóta az év azon versenyeiről beszélt, amik balul sültek el a Ferrari számára.

részletek

Hatalmasat ugrott a nézőszám idén

A Ferrari világbajnoki esélyei, Max Verstappen és a szebb versenyautók mágnesként vonzották a rajongókat a versenypályákra. Van olyan helyszín, ahol 50% feletti a növekedés, kezd visszatérni a tábor.

részletek

Hamiltonékat a Ferrari legyőzése ösztönözte

2014 óta Lewis Hamiltonnak idén először nem a csapattársát kellett legyőznie a bajnoki címért, hanem a Ferrarit és Vettelt. A brit jobban élvezte az idei évet, mint mikor Rosberget kellett legyűrnie.

részletek

Vettel a Formula-E-t kritizálja

Sebastian Vettel nem beszélt pozitívan az egyre népszerűbb elektromos szériáról. A német felsorolt néhány érvet, amiért valószínűleg ő sosem fog a Formula-E-ben szerepelni.

részletek

Rosberget nem lepte meg a Ferrari veresége

A 2016-os világbajnok nem bánta meg távozását a Formula-1-ből, elfoglaltabb, mint valaha. Nem lepte meg, hogy idén végül kikapott a Ferrari, de jövőbeli terveit is megosztotta.

részletek
Olvastad már?