Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. szeptember 19. szerda

Ferrari

Horner: Vettel 2012-ben is fordított

A Red Bull csapatfőnöke szerint Sebastian Vettelnek megvannak a képességei ahhoz, hogy a maga javára fordítsa a világbajnoki csatát, mivel ez 2012-ben még nagyobb hátrányból is sikerült neki.

részletek

Szabályos a Ferrari új hűtési megoldása

A szárazjeges zacskót Monza után betiltotta a nemzetközi szövetség, ám a Scuderia gyorsan lépett és máris új variációval jelentkezett Szingapúrban. Az olaszok csak játszanak a riválisokkal?

részletek

Önvezető autót nem, de SUV-ot készít a Ferrari is

15 új modellt dobna piacra a következő években a Ferrari, köztük hibrid autókat, egy SUV-ot és különleges, kis sorozatban gyártott modelleket is.

részletek

Raikkönen nagy előrelépés a Saubernek

Kimi Raikkönen távozik a Ferraritól, de nem vonul vissza, kétéves szerződést kötött az Alfa Romeo-Sauberrel. Ennek kölcsönös előnyéről beszélt a menedzser és a csapatvezető is.

részletek

Brawn: Most csak harmadik erő volt a Ferrari

Ross Brawn szerint a Ferrarinak azonnal változtatnia kell a dolgokon, mert a monzai időmérő óta valami megtört és Szingapúrban kifejezetten gyengén teljesítettek.

részletek

Zanardi: Hamilton mindenkit a betonba döngölt

Alex Zanardi úgy véli, egy kettős győzelemmel a Ferrari ismét a maga javára billenthette volna az esélyeket, így viszont szinte lefutott az idei világbajnokság. Az olasz szerint az időmérő döntött.

részletek

Allison: Hamilton olyan, mint egy gép

A Mercedes technikai igazgatója az istálló és elsőszámú pilótája munkájára is rettentő büszke. A Ferrari idén nagyon erős, ám Lewis Hamilton elképesztő teljesítményével nem vehetik fel a versenyt.

részletek

Villeneuve: A Ferrari arrogánsan választott

Értékelte a Szingapúri Nagydíjat az 1997-es világbajnok: beszélt a Scuderia által elkövetett legnagyobb hibáról, valamint Hamiltont méltatta, összehasonlítva Bottasszal, „aki sosem volt olyan tehetséges.”

részletek

Hamilton: Nem szállhatunk el magunktól

A négyszeres világbajnok azt mondja, ők csak versenyről versenyre gondolkodnak továbbra is, és nem szabad, hogy bárki is elszálljon magától, mivel a Ferrari nagyon erős autót épített idén.

részletek

Ferrari: Hamilton megérdemelte a győzelmet

Agresszív stratégiával próbált előrébb kerülni Sebastian Vettel, de ez végül visszafelé sült el. A Ferrari csapatfőnöke elismerte a rivális teljesítményét, de úgy véli, még nincs minden veszve.

részletek

Raikkönen: Ez elég unalmas volt

A Ferrari finn pilótája az ötödik helyen ért célba, szerinte meg lett volna a tempójuk, hogy ettől többet érjenek el, de beszorult Bottas mögé. Raikkönen szerint szinte lehetetlen Szingapúrban előzni.

részletek

Vettel: Nem hoztunk ki mindent magunkból

Hiába tűnt úgy az edzéseken, hogy erős csomagja van Szingapúrban a Ferrarinak, a négyszeres világbajnok mindössze a harmadik helyen ért célba – de így is megvédte csapata taktikai döntését.

részletek
Olvastad már?