Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 21. hétfő

Ferrari

Hakkinen: A Ferrari és a Red Bull is visszavág

A Spanyol Nagydíjon ijesztő fölényben volt a Mercedes, ám a kétszeres világbajnok finn biztos benne, hogy ez nem folytatódik így, a két fő rivális istálló már Monacóban visszatérhet az élre.

részletek

Ennyi lóerőt nyernek a gyártók a fejlesztéssel

Kanadára tervezi több gyártó is az első komolyabb erőforrás-fejlesztési csomagját. A hírek szerint, a Ferrari, a Honda és a Renault is jócskán nyer plusz lóerőt, a japánok a legtöbbet.

részletek

F1-Archív: A rajongók nem ábrándultak ki a Ferrariból

A fenti kijelentés Jean Todt csapatfőnöktől eredt 2002-ben, a botrányos Osztrák Nagydíj után. De verekedett Jos Verstappen egy gokartpályán 1998-ban, bemutatták az új McLarent 2003-ban, szerződést hosszabbított Hamilton 2015-ben – mind május 20-án történt.

részletek

2018-ban egy új Vettelt láthatunk

Sebastian Vettelben ugyanúgy lobog a győzelem iránti vágy, mint korábban, de mégis egy fontos változáson ment keresztül. Sokkal inkább kordában tudja tartani az érzelmeit az autóban.

részletek

Alonso elfecsérelhette legjobb éveit

Három többszörös világbajnok van a mezőnyben, ám közülük Fernando Alonso az, akit évek óta nem láthatunk az élmezőnyben. Bár ő maga nem bánja egyik döntését sem, többet is nyerhetett volna.

részletek

FIA: Ne csak egy-két csapatnak legyen jó

A száguldó cirkusz egyik legégetőbb problémája, hogy az utóbbi években elszabadultak a költségek, így már a középcsapatok is az életben maradásért küzdenek. Ez változhat a közeljövőben.

részletek

Raikkönen optimistán várja a Monacói Nagydíjat

Nem olyan rossz eddig a Ferrari 2018-as F1-es szezonja Kimi Raikkönen szerint, mint amilyennek a Spanyol Nagydíjon tűnt a kiesésekor.

részletek

A Ferrari a várt adatokat kapta a pályán

Úgy fest, a Ferrari tervezett fejlesztései beválnak, ugyanis a barcelonai tesztelésen a szimulátoros próbával közel azonos értékeket kapott vissza a pilóta a pályán. Jó lehet az irány.

részletek

FIA: engedély kell a halóra tett tükrökhöz

Az FIA hivatalosan is állást foglalt a halóra szerelt F1-es tükrökkel kapcsolatban, miután a Ferrari szabálytalan megoldása vitát váltott ki a csapatok között.

részletek

Vettel: Három problémát kell a Ferrarinak javítani

Nem szabad a csapatnak a módosított abroncsokkal takaróznia, figyelmeztetett Sebastian Vettel. A kifogások nem segítenek: helyette kijelölt három gyengeséget, melyeket a Scuderiának orvosolnia kell.

részletek

Csalással vádolják a Ferrarit

Rájár a rúd mostanában a legendás olasz istállóra. Barcelonában szabályellenesnek minősítették kreatív visszapillantó tükör-elhelyezésüket, most pedig egy másik ügyben csalással vádolják a Scuderiát.

részletek

Vettel: A normál gumikon még lassabb lettem volna

Vettel a keddi tesztnap után összehasonlította a Pirelli múlt hétvégén bevetett, vékonyabb futófelületű gumiját a teszten használt korábbi vastagságúval; a német szerint azzal még lassabb lett volna

részletek
Olvastad már?