Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 21. hétfő

Ferrari

A Red Bull befogná a Ferrarit

Nagyra törő elképzelései vannak Christian Horner csapatfőnöknek – a szezon hátralévő részében több pontot szereznének az olaszoknál.

részletek

Mi értelme az F1-nek, ha nem kapnak lehetőséget a fiatalok?

Charles Leclerc-nek GP3-as bajnoki címe után az F2-es korona elhódítására is komoly esélye van, F1-es tapasztalatot is szerzett már, ám lehet, hogy mégsem lesz helye a 2018-as mezőnyben.

részletek

A Ferrari rajtbüntetés nélkül akarja lehozni a szezon második felét

A maranellói F1-es istállónál annak ellenére bizakodóak a jövőt illetően, hogy mindkét autójukkal a szabályok által megengedett utolsó turbónál járnak.

részletek

Bottas trükkös folytatásra számít, ha...

A finn F1-es pilóta még az egyéni világbajnoki címet is megszerezheti idén, őt azonban - legalábbis úgy tűnik - jobban foglalkoztatja csapata helyzete: szerinte fel kell pörögniük, nehogy lemaradjanak a Ferraritól.

részletek

Verstappen nem hagyja megkísérteni magát a nagycsapatok által

A 19 éves pilóta többször kijelentette már, hogy győzelmekért és világbajnoki címért akar harcolni az F1-ben, erre pedig jelenlegi alakulata, a Red Bull nem képes. Főnöke, Christian Horner szerint a Ferrari és a Mercedes sem tudja majd elcsábítani a holland tehetséget.

részletek

Retro – Vörös uralommal debütál egy klasszikus pálya

Az Osztrák Nagydíj helyszíne – ma Red Bull Ring – három periódusban is szerepelt a versenynaptárban: a legelső futamra tekintünk vissza, ahol a hazai favorit helyett a Ferrari tarolt.

részletek

Bianchiék pályáján ült először gokartban

Akkor ötéves volt, ma pedig 19 esztendősen a Ferrari akadémistájaként a Formula-1 kapujában áll. A fiatal generáció talán legnagyobb tehetségéről egyre többször hallani: bemutatjuk, kicsoda valójában Charles Leclerc.

részletek

Nincs trend a Ferrari és a Mercedes között

Nagy örömünkre a két F1-es élcsapat ádáz csatát vív idén a győzelmekért, több esetben pályáról pályára változik az erősorrend közöttük - a vörösök technikai igazgatója szerint nem egyértelmű, hogy melyik gárda mikor kerül előnybe riválisával szemben.

részletek

Ferrarik, Bentley-k, egyéb sportautók a Hungaroringen

Augusztus utolsó hétvégén komoly autósportos események érik majd egymás Mogyoródon: a kamion Európa-bajnokság mellett egy nagytúra-sorozat ellátogat hazánkba.

részletek

„Az élcsapatokon kívül senki sem nyerhet”

Gene Haas beszélt az F1 idei legnagyobb problémájáról: a három topcsapaton kívül 2017-ben sincs senkinek esélye a győzelemre. A kérdés pedig az, hogy ezt a hatalmas különbséget mivel lehet eltüntetni.

részletek

Ezen mehet el Hamilton világbajnoki címe

Egyre inkább élesedik a csata Hamilton, Vettel és Bottas között a világbajnoki címért. Vettelnek a turbócserék miatt kell aggódnia, Hamilton viszont egy egészen más dolog miatt izgul.

részletek

Erősödik a Sauber-Ferrari kapcsolat, de mi lesz a Haasszal?

Eddig úgy tűnt, hogy a Haas a Ferrari B-istállója, de minden abba az irányba mutat, hogy a maranellóiak régi partnercsapata, a Sauber veszi át ezt a szerepet 2018-tól.

részletek
Olvastad már?