Steward
Gellérfi-Csizmadia Gergő
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. április 24. hétfő

Ferrari

Ecclestone: Nem Vettel győz, hanem Hamilton

Bernie Ecclestone, a Formula-1 korábbi mindenható ura barátja, Sebastian Vettel győzelmét szeretné, de Lewis Hamiltonra tenné a pénzét, magyarázatot is adott rá, hogy miért.

részletek

A cápauszony sokkal korábbi találmány

Megoszlanak a vélemények, hogy az F1-es cápauszonyok szépek, vagy rondák. De mikor is találták ki? Sokan 2010-körüli időpontra teszik, pedig egyáltalán nem akkori újítás. A korai próbálkozások néhol vicces kinézetűek.

részletek

Parkolóban ütközött a Ferrari és a Lamborghini

A videó leírása szerint épp egy „profi” melegítette a Ferrari abroncsait, amikor egy szinte teljesen üres, ugyanakkor felvizezett parkolóban elvesztette irányítását a sportautó felett…

részletek

Mitől ilyen gyors a Ferrari SF70H?

Akkorát fejlődött a Scuderia F1-es autója egyik évről a másikra, hogy sokan a titkos fegyvert igyekeznek megtalálni. Szabálykerülő megoldás vagy okos aerodinamikai elem áll a háttérben?

részletek

Raikkönen nem vesztette el sebességét

Az egyik nagy kérdése a 2017-es Formula-1-es szezonnak, hogy Kimi Raikkönen fel tud-e nőni Sebastian Vettel sebességéhez, vagy állandósul gyenge formája. Ez a paddockban is vita tárgya, de vannak, akik megvédik a finnt.

részletek

Sebastian Vettel titkos élete

Sebastian Vettel kötélnek állt egy kérdezz-felelek játékra, a kérdések sokkal inkább érintették magánéletét, mint az aktuális versenyeit. Vajon a rajongók is tudnák a válaszokat?

részletek

Rossit nagyon érdekli Alonso Indy 500-as beugrása

Valentino Rossi érdeklődését is erősen felkeltette Fernando Alonso Indy 500-as részvétele. Rossitól egyébként egyáltalán nem áll távol a más szakágakba való kirándulgatás, tesztelt már Ferrarit és ralizott is.

részletek

Allison: Nincs közöm az idei Ferrarihoz

Mivel nyáron elhagyta az olasz gárdát, nem világos, mekkora ráhatása volt a neves szakembernek az SF70H tervezésére. Az azóta Mercedest erősítő mérnök tisztázta szerepét a győzelmekben.

részletek

Vajon hány millióba került ez a csattanás?

Szinte megszakad a szívünk: ilyen, amikor egyszerre törik össze egy méregdrága Ferrari és egy méregdrága Lamborghini.

részletek

Wolff: Ez most elég sz*r érzés

A Mercedes motorsport-igazgatója szerint örülniük kell annak, hogy a szabályváltozások ellenére is ott vannak a bajnoki csatában és az F1-nek is jó, hogy van harc az első helyért.

részletek

A Vettel-faktor döntheti el az idei bajnokságot?

Egy korábbi F1-es pilóta szerint minden fogadását elveszíti, mert nem számolt ilyen komolyan a Ferrarival - szerinte Sebastian Vettel maradni fog jövőre is Maranellóban.

részletek

Méltán Elfeledve: Ferrari-forradalmárok

Enzo Ferrarival a felesége miatt vesztek össze, végül a fél Ferrari vezetés otthagyta Maranellót – alapítottak egy csapatot, mellyel meg akarták verni a Scuderiát egy világbajnok pilótával a fedélzeten…

részletek
Olvastad már?