Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 24. péntek

Ferrari

Wehrlein megkapta a rajtengedélyt

A Sauber újdonsült német pilótája, Pascal Wehrlein indulása bizonytalan volt a ROC-on elszenvedett balesete miatt, a mai orvosi vizsgálaton azonban zöld utat adtak a futamon való részvételéhez.

részletek

25 futam? Hamilton igen, Vettel nem

Sebastian Vettel ellenzi a Liberty Media azon hosszú távú tervét, hogy egy évad során 25-re növeljék a versenyek számát, míg Lewis Hamilton kifejezetten támogatná az emelést.

részletek

Vettel: Még korai a címről beszélni

Sebastian Vettel még mindig óvatos a Ferrari esélyeivel kapcsolatban. Szerinte kell egy kis idő, amíg letisztul, ki és hol áll jelenleg az erőviszonyokat tekintve.

részletek

Rögtön balhéval kezdődik a szezon?

A Ferrari kifogásolta két riválisának, a Mercedesnek és a Red Bullnak a felfüggesztésükre vonatkozó megoldásukat, megkérdőjelezve annak legalitását. Az FIA megkérte ezt a két csapatot, hogy változtasson rajta.

részletek

Hamilton: Adjatok már Alonsónak egy jó autót!

Lewis Hamilton, a Mercedes F1-es világbajnoka nemcsak a Ferrarival és a Red Bull-lal szeretne harcolni a versenypályán – a brit újra összemérné tudását egykori csapattársával, Fernando Alonsóval.

részletek

Hamilton harci kedve csak nő

Lewis Hamilton villámrajtot szeretne venni ebben a szezonban, ellentétben a tavalyival, rögtön Ausztráliában győzelemre tör, ráadásul harci kedve csak tovább nőtt.

részletek

Fél másodpercen belül a Red Bull a Mercedes mögött?

Daniel Ricciardo hisz abban, hogy a Red Bull fél másodpercen belülre került a Mercedeshez képest már az első versenyhétvégére. Ha még tovább fejlesztik a Renault-erőforrást, utolérhetik a németeket.

részletek

Jósda: Nem ússzuk meg botrány nélkül

Nyolcrészes minisorozatunk ötödik epizódjában a szezon várható botrányait vesszük sorra, megnézzük, hol robban majd a puskaporos hordó – Titeket is ugyanerre biztatunk, várjuk a véleményeket!

részletek

Már leírható a McLaren az idei évre?

David Coulthard szerint kevés esély van arra, hogy a McLaren F1-es csapata idén felveszi majd a versenyt a többiekkel – a skót szerint jócskán le fognak maradni a mezőnytől.

részletek

Vettel idén is elnevezte új Ferrariját

Sebastian Vettel 2008 óta minden évben elnevezi új autóját, ez ebben az esztendőben sem történt másképp.

részletek

Ilyen teljesítményt vár Bottas a Ferraritól

A Mercedes új szerzeményét korábban sokan vörös színekbe öltöztették, legalábbis elméletben - idén viszont a maranellói F1-es csapat egyik legnagyobb ellenfele lesz majd.

részletek

Ennyit költött a Ferrari a felzárkózásra

A maranellói alakulat egykori mérnöke beszélt arról, hogy az olaszok most rendkívüli költekezésbe fogtak a címvédő alakulat legyőzése miatt, és idén igenis nagy esélyei lesznek a világbajnok címnek.

részletek
Olvastad már?