Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. január 20. vasárnap

Ferrari

Mick Schumacher Ferrari-szívvel született

Hivatalosan bejelentették, hogy a hétszeres világbajnok legenda fia is a Ferrari juniorprogramjának részesévé vált. Mick Schumacher szerint ez újabb fontos lépés álmai megvalósulásához.

részletek

Eldőlt: Mick Schumacher a Ferrari Akadémián

Néhány nappal azután, hogy felmerült, hogy apja nyomdokaiba lépve az F3-as Európa-bajnok is a maranellóiaknál köthet ki, hivatalosan is bejelentették, hogy a német csatlakozott a pilótaprogramjukhoz.

részletek

Verstappen a Ferrarinak köszönhette első győzelmét

Első blikkre a Mercedesre gondolnánk Lewis Hamilton és Nico Rosberg ominózius, 2016-os Spanyol Nagydíjon bekövetkezett balesete miatt, ám az igazság máshol leledzik.

részletek

Átment az FIA töréstesztjén az új Ferrari

Az olasz sajtó értesülései szerint egy hónappal a hivatalos bemutató előtt teljesítette az FIA kötelező töréstesztjét a Ferrari 2019-es versenygépe, ami először február 17-én, még a téli teszteket megelőzően gurulhat pályára.

részletek

„Vettelnek össze kell szednie magát fejben”

A Ferrari korábbi csapatmenedzsere, Romolo Tavoni úgy véli, a négyszeres világbajnok F1-es pilóta nem engedhet meg magának újabb hibákat, különben a vezetőváltás ellenére is elmaradnak a sikerek.

részletek

Vettelnek a bűvös ötös segíthet idén

Az olasz rajongók egy emberként remélik, hogy az ötös szám 2019-ben valóban jó ómen lesz Sebastian Vettel számára és sokadik nekifutásra idén végre megszerzi a világbajnoki címet a német.

részletek

Leclerc-nek Vettel időmérőit kell megugrania

2018-ban Charles Leclerc a Saubernél kiváló teljesítményt nyújtott, ezért sikerülhetett megszereznie a Ferrari ülését. Idén Vettel sokat hibázott, az időmérő edzéseken viszont kiemelkedőt alkotott.

részletek

Rivola: Ezt a Vettelt nem ismerem

Massimo Rivola, a Ferrari egy korábbi mérnöke nem ismert rá a 2018-ban látott Sebastian Vettelre. Az a Vettel, akit ő ismer, teljesen más, nem tudja, mi lelte a németet tavaly.

részletek

A Ferrari valóban érdeklődik Schumacher iránt

Napvilágot látott a hír, mely szerint a Ferrari szeretné megszerezni pilóta-programjába Mick Schumachert, a hétszeres bajnok fiát, most pedig meg is erősítette a Scuderia: érdeklődik Mick iránt.

részletek

Leclerc: Az elején nagyon megfélemlítő volt az F1

Első F1-es szezonja sok szempontból megfélemlítő volt Charles Leclerc számára. A monacói azonban olyannyira sikerrel vette az akadályokat, hogy hamarosan a Ferrari pilótájaként mutatkozhat be. Szerinte ehhez az kellett, hogy idejében felismerje és kiszűrje a gyenge pontjait.

részletek

Igyekezett tisztázni a dolgokat a Ferrari

John Elkann próbált meg tiszta vizet önteni a pohárba a Binotto-Arrivabene váltással kapcsolatban egy nyílt levélben - nem lesznek nagy változások a vezetésben, semmi ilyenről nincs szó.

részletek

Ekkor gurulhat először pályára az új Ferrari

Február 17-én, két nappal a hivatalos bemutató után és egy nappal az első téli teszt kezdete előtt Barcelonában gurulhat először pályára a Ferrari 2019-es versenygépe, írja a Motorsport.

részletek
Olvastad már?