Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. november 16. péntek

Ferrari

A Formula-E-be szerződött a Ferrari saját nevelésű versenyzője

A Ferrari juniorprogramjának tagja, a tavaly és idén az F2-es bajnokságban versenyző Antonio Fuoco a Formula-E-be szerződött tesztpilótának, de tovább üti a vasat a Ferrarinál is.

részletek

Vettelnek technikai gondja volt a futamon

Maurizio Arrivabene szerint már a felvezető körön egyértelmű volt a probléma, ami aztán alapjaiban határozta meg a Ferrari német F1-es pilótájának Brazil Nagydíját.

részletek

Vettel versenye úgy végződött, ahogy indult

Sebastian Vettel számára talán ez volt a szezon legszenvedősebb versenye, amely rosszul kezdődött számára és ugyanúgy is végződött. A közepes keverékeken egyszerűen nem volt tapadása.

részletek

Verstappen: Ocon ne kerüljön a szemem elé

A hollandtól Ocon érthetetlen manővere vette el a győzelmet. Hamilton büszke a Mercedesre és erre a sikerre is, még ha nem is teljesen önerőből érték el. Raikkönennek volt már könnyebb versenye.

részletek

Ocon megtorpedózta Verstappent, Hamiltonnak ajándékozva a győzelmet

A már világbajnok Lewis Hamilton és elbukó üldözője, Sebastian Vettel is kisebb incidensek után készülhetett a Brazil Nagydíj futamára a rajtrács első két helyén. A futamon aztán csak Hamilton volt tényező, de a Red Bullokkal kellett küzdenie.

részletek

A Ferrari eltérő taktikája győzelmet érhet

Kimi Raikkönen és Sebastian Vettel az időmérő második szakaszában rizikót vállalt a lágy abroncsok használatával. A továbbjutás sikerült, az alternatív stratégia pedig nagy segítség lehet.

részletek

Vettel megúszta, nem kapott rajtbüntetést

Bár a szabályok ismeretében az interlagosi paddockban sokan az időmérőről való kizárást tartották a legvalószínűbb forgatókönyvnek Sebastian Vettel vétsége után, a német végül némi megrovás után megtarthatta 2. rajthelyét.

részletek

Bottas: Pedig ma megvolt a tempóm

Valtteri Bottas csalódottságának adott hangot a Brazil Nagydíj időmérő edzése után, hiszen azt érezte, ezúttal megvan a tempója, azonban végül csak a harmadik pozíciót tudta megszerezni.

részletek

Vettelt kizárhatják az elrontott mérlegelés miatt

Egészen szokatlan tettel sodorta veszélybe interlagosi hétvégéjét Sebastian Vettel, miután az időmérő közben lebonyolított mérlegelésnél nem szabályszerűen járt el. Azt mondja, nem kellene őket ilyen helyzetben kihívni.

részletek

Hamiltoné a pole Brazíliában

Bár sokáig úgy tűnt, megzavarja az eső a Brazil Nagydíj kvalifikációját, végül száraz pályán döntötték el, ki a leggyorsabb. Végül Hamilton szerezte meg a pole-pozíciót, Vettelt megelőzve.

részletek

Raikkönen: Arrivabene karrierem legjobb főnöke

Kimi Raikkönen Interlagosban ferraris karrierjét értékelve elmondta, annak ellenére, hogy már jó néhány csapatfőnökkel dolgozott együtt, eddig Maurizio Arrivabenével élvezte leginkább a közös munkát.

részletek

Ferrari: Vettelt erősebbé fogja tenni 2018

Sebastian Vettel elbukta a bajnoki címet Lewis Hamiltonnal és a Mercedesszel szemben. Eltérőek a vélemények, ki a hibás emiatt, de a csapatnál úgy látják, profitálni fog a német a kudarcból 2019-ben.

részletek
Olvastad már?