Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. november 18. vasárnap

FIA

Ross Brawn beszélt a 2019-es változásokról

Ross Brawn beszélt a 2019-es aerodinamikai szabályváltozásokról, melyeknek úgy látja, kézzel fogható eredménye van. Szerinte több előzést láthatunk a következő szezontól kezdve.

részletek

RIcciardo: Vettel helyében én is pipa lettem volna

Daniel Ricciardo teljes mértékben megérti Sebastian Vettel dühét a mérlegelési balhéban és javasolja, hogy sürgősen változtassák meg az erre vonatkozó szabályt. Az FIA ugyanis hátrányt okozhat jelenleg.

részletek

Igencsak szokatlan büntetésre ítélték Verstappent

Megvan, milyen büntetést kapott Max Verstappen azért, amiért a Brazil Nagydíj leintése után odament a versenyét tönkretevő Esteban Oconhoz és megragadta, valamint lökdöste a franciát: két nap, FIA-szervezésű közmunkát.

részletek

Verstappen nem bánt meg semmit

Max Verstappennek volt miről mesélnie a sajtó részére, és mindenki szeretett volna vele egy interjút készíteni, így most lássunk egy – valamivel – higgadtabb hangvételű összegzést a hollandtól.

részletek

Ocon: Verstappen meg akart ütni

Esteban Ocon úgy látja, teljes mértékig a szabályoknak megfelelően járt el Max Verstappennel szemben, mikor megpróbálta visszavenni a körét. Azt mondja, a holland meg akarta ütni.

részletek

Muszáj volt új szabályt hozni az F1-ben

Az FIA szerint jelentősen csökkenhet a hátul érkező autó problémája a következő szezonban, de ha nem tettek volna semmit, akkor folyamatosan romlana a helyzet a továbbiakban.

részletek

A Ferrari óvásától tartva változtatott a Mercedes

Nem akart verseny utáni bonyodalmakat az F1-es USA Nagydíjon a vb-éllovas istálló, ezért az utolsó pillanatban módosított a felni kialakításán – emiatt voltak gumikezelési problémáik Austinban?

részletek

Ocon: Hülye indokkal zártak ki

Ennél rosszabb érzés nincs – fakadt ki Esteban Ocon, akit az FIA egy marginális hiba miatt utólag zárt ki az USA Nagydíjról. Magnussent szintén elmeszelték, ő egy gúnyos becenévvel illette az F1-et.

részletek

Kizárások: Változott az austini végeredmény

Két, eredetileg az első tíz között végző pilótát is diszkvalifikáltak az USA Nagydíjáról, így alaposan megváltozott a pontszerzők névsora. Esteban Ocon és Kevin Magnussen is szabályt szegett.

részletek

Elismerte egy tévedését az FIA

Egy korábban versenybalesetnek minősített incidenssel kapcsolatban korrigálta álláspontját az F1 versenyigazgatója, Kevin Magnussen megmozdulása két hét távlatából lett szabálytalannak minősítve.

részletek

Teljesen új motort épít a Renault 2019-re

Korábban még arról szóltak a hírek, hogy a Renault az idei C-specifikációjú motorját fogja használni alapként a 2019-es autójához, Cyril Abiteboul csapatfőnök azonban elmondta, teljesen új erőforrást építenek a következő szezonra.

részletek

Todt családtagként szereti Michael Schumachert

Jean Todt azon kevesek egyike, aki havonta több alkalommal is meglátogatja a lábadozó Michael Schumachert. Egy, a családjával közös fényképe pedig örökké ott virít az FIA elnökének asztalán.

részletek
Olvastad már?