Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 18. csütörtök

F3

Berger: Mick nem csak külsőre hasonlít édesapjára

Mick Schumacher a nyár óta óriásit fejlődött és végül hatalmas hátrányt ledolgozva az európai Formula-3-as széria bajnoka lett. Gerhard Berger szerint az ifjú Schumacher tehetsége nem kérdés.

részletek

Wolff: Schumacher a legnagyobbak között lehet

Egyre többen figyeltek fel az utóbbi időben Michael Schumacher fiára, Mickre, aki megszerezte a Formula-3-as Európa-bajnoki címet. Toto Wolff szerint ő is felérhet a legjobb versenyzők közé.

részletek

Mick Schumacher: Az álmomat élem

Mick Schumacher megszerezte élete első formulaautós bajnoki címét a Formula–3 hockenheimi szezonzáró hétvégéjén. Elmondása szerint ezzel valóra váltotta egyik legnagyobb álmát.

részletek

Stroll magához hasonlította Mick Schumachert

Lance Stroll szerint ifjabb Schumachernek megvan az esélye, hogy ugyanolyan ugrással kerüljön az F1-be, mint ő maga. A fiatal német F3-as bajnoki címért küzd a hétvégén, amiben Stroll is neki szurkol.

részletek

2019-ben női formulaautós széria indul

Az új sorozat neve W Series lesz, a versenyek Európában zajlanak majd, a bekerülésért pedig nem kell fizetni. Olyan nevek álltak a projekt mögé, mint David Coulthard és Adrian Newey.

részletek

Brawn még nem küldené Schumachert az F1-be

Ross Brawn szerint nem lenne jó hatással Mick Schumacherre, ha már jövőre a Formula-1-ben szerepelne. A szakember úgy gondolja, hogy van még mit tanulnia a száguldó cirkusz előszobájában.

részletek

Schumacher győzelme óriási mérföldkő volt

Mick Schumacher szenzációs formában versenyez az F3-ban, a múlt héten Spielbergben további két futamgyőzelmet aratott. Most már azt is tudjuk, hogy ez a Mercedes számára hatalmas jubileummal járt.

részletek

Schumacher reagált a vádaskodásra

Fantasztikus sikersorozat áll Mick Schumacher mögött az F3-as idény második felében, ezzel a bajnoki cím közelébe került. Bár legfőbb riválisa pszichológiai harcot kezdett ellene, a németről lepattan.

részletek

Riválisának gyanús Mick Schumacher szárnyalása

A Red Bull-védenc Dan Ticktum az F3-as bajnoki cím fő esélyesének tűnt egészen addig, amíg az ifjú Schumacher el nem kezdte halmozni a győzelmeket. Szerinte nem ő az egyetlen, aki „érdekesnek” látja a német hirtelen jött tempóját.

részletek

Újabb győzelmekkel Mick Schumacher toronymagasan a bajnokság élén

A Formula-3-as Európa-bajnokság hockenheimi szezonzárójára 49 pont előnnyel megy a német tehetség: a Red Bull Ringen Schumacher győzelmi szériája ötnél állt meg.

részletek

Billy Monger balesete helyszínén a pole-ban

Tizenhét hónappal azután, hogy Billy Monger rendkívül súlyos balesetet szenvedett Donington Parkban, visszatért balesete helyszínére és első brit F3-as pole-pozícióját azonnal meg is szerezte.

részletek

Schumacher zsinórban negyedszer nyert

Mick Schumacher átvette a vezetést az F3-as bajnokságban, miután a pole-pozíció megszerzése után a félig esős, félig száraz pályán zsinórban negyedik futamgyőzelmét aratta, ezúttal Ausztriában.

részletek
Olvastad már?