Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 16. vasárnap

F3

Flörsch már a visszatérését tervezi

Makaóban még gerincét törte egy Formula-3-as versenyen, de Sophia Flörsch máris biztosra veszi, hogy visszatér az autóversenyzéshez. Édesapja nem fogja ebben megakadályozni a német hölgyet.

részletek

Túl van a műtéten Sophia Flörsch

Jó hírek érkeztek a szörnyű makaói baleset sérültjeiről: a gerinctörést szenvedett versenyzőnőn sikeres műtétet hajtottak végre és a többiek is hamarosan elhagyhatják, vagy már elhagyhatták a kórházat.

részletek

Prost: Mick Schumacher elképesztően erős

Alain Prost szerint Mick Schumacher elképesztően erős személyiség, hogy ugyanazt a hivatást tudja űzni, mint apja, és egyértelműen arra számít, hogy jövőre már az F2-ben láthatjuk az ifjú Schumachert.

részletek

Az FIA vizsgálódik Flörsch balesete után

Az FIA elnöke, Jean Todt megígérte, hogy a Nemzetközi Automobil Szövetség szakértői kivizsgálják Sophia Flörsch balesetét, amely vasárnap történt a Formula-3-as Makaói Nagydíjon.

részletek

Öt sérült Sophia Flörsch sokkoló balesetében

A 17 éves német versenyzőnő a Lisboa kanyarban repült ki a pályáról, és a védőkerítést átszakítva csapódott egy építménynek a Formula-3-as versenyen. Öt embert, köztük két versenyzőt szállítottak kórházba.

részletek

Virtuális kör Makaóban egy F3-as autóval

Bemelegítés a vasárnapi, 65. Makaói Nagydíjra.

részletek

WTCR, WEC, MotoGP - mutatjuk a hétvégi programot

F1 ugyan nem lesz, de így is sok mindent nézhetünk majd az előttünk álló napokban - pályán többek között Fernando Alonso és Michelisz Norbert is. Íme a program.

részletek

"Schumacher nem olyan őrült, mint Verstappen"

A juniorkategóriákban csapatfőnökként mind Max Verstappennel, mind Mick Schumacherrel együtt dolgozhatott Frits van Amersfoort. A holland szakember szerint a német sokkal mérsékeltebb.

részletek

Sainz: Schumacher neve kapukat nyit meg

Egy versenyzői legenda fiaként autóversenyezni egyrészt egyszerűbb, mert könnyebben nyit meg ajtókat a fiatalok előtt, másrészt azonban extra nyomással is jár, legalábbis Carlos Sainz szerint.

részletek

Hamilton: Szerepel még Schumacher az F1-ben

Természetesen Michael Schumacher fiáról, Mickről van szó. Az ifjabb német nemrég megnyerte az F3-t, így sokan szívesen látnák az F1-ben, és ez Lewis Hamilton szerint reális cél lehet számára.

részletek

Hamilton: 100%, hogy Schumacher érkezik

A négyszeres világbajnok Lewis Hamilton szerint szemernyi kétsége sincs afelől, hogy Mick Schumacher bekerül a Formula-1-be. Egyrészt a neve, másrészt pedig tehetsége segíti a fiatal németet.

részletek

Schumacher: Nem állok még készen az F1-re

Bár megszerezte az F3-as Eb bajnoki címét, és ezzel az F1-hez szükséges szuperlicencet, Mick Schumacher úgy gondolja, hogy bölcsebb volna végiglépkedni a kategóriákon, és úgy eljutni az F1-ig.

részletek
Olvastad már?