Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. március 21. csütörtök

F1Archív

F1-Archív: Hakkinen vagy Schumacher a jobb?

Lewis Hamilton nem elégszik meg két világbajnoki címmel és akkor akarja legyőzni ellenfeleit, amikor az a legjobban fáj nekik - március 20-ai F1-es hírek az elmúlt két évtizedből.

részletek

F1-Archív: Csúnyán leszerepelt az új időmérő

Unalomba fulladt a kiütéses formátum, kizárt, hogy Rosberg visszatérjen, Fisichella nyert, Brawn visszaszólt Dennisnek, Ecclestone a hatodik leggazdagabb brit: F1-es hírek március 19-ről.

részletek

F1-Archív: Szűk tíz évvel korábban megálmodják az Alonso-Raikkönen párost a Ferrarinál

Jenson Button nem is tévedhetett volna nagyobbat annál, mint amit pár éve március 18-án mondott - nézzük, hogy milyen hírek jelentek meg ezen a napon az elmúlt bő húsz év során.

részletek

F1-Archív: Más ligában játszik a Ferrari

Saját tesztpályáját is átépíti a maranellói F1-es csapat Michael Schumacher kérésére, Fernando Alonsót tartják a legnagyobbnak, Lewis Hamilton nem kell a Red Bullnak - március 15-ei F1-es hírek az elmúlt húsz évből.

részletek

F1-Archív: Schumacher, a taxisofőr

Flavio Briatore fogalmazott úgy, a németnek ellenfelei miatt túl könnyű dolga van. Szó esett Alonso visszavonulásáról, Kubica bajnoki esélyeiről és Phoenix GP-ről is március 13-án az F1-es hírekben.

részletek

F1-Archív: Testvére áll Ralf Schumacher célkeresztjében

"Alesi egy idióta és még vak is!" - egy ilyen mondat is elhangzott ezen a napon a Formula-1 világában. Március 12-ei F1-es hírek az utóbbi bő két évtizedből.

részletek

F1-Archív: Csökkentenék Schumacher fizetését

Több csapat is szívesen elvinné a Ferraritól Schumachert, Raikkönen új embernek érzi magát, Alonso a legnagyobbak közé emelkedne - március 11-ei F1-es hírek az elmúlt bő húsz évből.

részletek

F1-Archív: Magyarázkodni kényszerül a McLaren

A Renault erőforrásával sem teljesít a McLaren autója, Lewis Hamilton szerint altat a Ferrari, Michael Schumacher nem fél a haláltól - az elmúlt húsz év F1-es hírei március 9-én.

részletek

F1-Archív: Összeállt a Ferrari tökéletes párosa

Michael Schumacher óvatos, Rubens Barrichello úgy érzi, hogy eljött az ő ideje, Fernando Alonso szerint a nagy rivális McLaren most nem lesz igazán veszélyes - március 8-ai F1-es hírek az elmúlt bő húsz évből.

részletek

F1-Archív: Hamilton majdnem visszavonul

Sebastian Vettel, Lewis Hamilton, Michael Schumacher és Pat Symonds is fején találja a szöget, Peter Sauber viszont nagyon nem - a Mercedes nyilatkozatai viszont hasonlítanak egymásra...

részletek

F1-Archív: Fisichella leváltaná Schumachert a Ferrarinál

Március hatodikai Formula-1-es hírek 1996 óta - erről beszélt az F1-es világ ezen a napon az elmúlt bő húsz évben.

részletek

F1-Archív: Vettelt már 2008-ban kereste a Ferrari

Fél az első bahreini versenytől az F1 személyzete, debütál a kétkörös időmérő, 12 pontot kaphat az első helyezett, Massa szerint az újonc Hamilton lesz az év meglepetése. Ilyen híreket olvastunk március 5-én 2000 óta.

részletek
Olvastad már?